2018 dogum yapmis ikiz anneleri

İkiside sebze sevmiyor benimkilerin, bende içine cici bebe ya da devam sütü katarak yediriyorum o zaman yiyorlar.Tatli şeylerde sorun yok gayet güzel yiyorlar.insallah hep böyle gitmez,severek yerler ya.
Bizimkilerde meyve yemiyorlar delireceğim‍ Yedirmek için bin şekle giriyorum tatlı şeyleri hiç istemiyorlar

İyi geceler kızlar @pembe helvamla
İkiside sebze sevmiyor benimkilerin, bende içine cici bebe ya da devam sütü katarak yediriyorum o zaman yiyorlar.Tatli şeylerde sorun yok gayet güzel yiyorlar.insallah hep böyle gitmez,severek yerler ya.
Biraz sebzeye yoğunlaşsan iyi olur kabakla havuç yapıyoruz az bi pirinç unu yada irmikle.yada bugün avakado ve muz denedim bugün sevdiler

Kızlar blw yöntemini duymuşsunuzdur bi araştırın bence 3 gün kuralıyla tek tek mevsim meyve ve sebzeleriyle baslaniyor

Kizlar gunaydin
Kizim cok fazla kusuyor sutu yada mamayi direk geri cikariyor yani su seklinde
Onerebileceginiz bir sey var mi?

Birde oglumda cok gaz var
Bio gaia verdi dr onu verdim ama 3 gun oldu
Bende kimyonla anason kaynatip iciyorum
Baska onerisi olan var mi?

Son olarakta devit.i kullanmayin demissiniz ama kanitlanmis bir sey yok paraben konusunda ben hala veriyorum dr.da ver dedi yanlis mi yapiyorum acaba

Ben de devit veriyorum doktor ver hepsinde karisimlar var dedi. Gaz icin zinko diye bir damla vardi galiba ben arada kullanmistim iyi gelmistu. Bir arastir istersen.

Kaç aylıklar
Canım miğdesini üşütüyor olabilir.

Ben de devit veriyorum doktor ver hepsinde karisimlar var dedi. Gaz icin zinko diye bir damla vardi galiba ben arada kullanmistim iyi gelmistu. Bir arastir istersen.
tesekkur ederim bana da ver deviti dedi dr bende marivit almistim ama onu sonra kullanacagim. Gaz icinde zinko degilde biogaia diye bi probiyotik verdi dr bakalim.

Kaç aylıklar
Canım miğdesini üşütüyor olabilir.
35+4te dogdular premature olarak duzeltilmis sadece 2 gunlukler teyzesi. Nasil anlarim onu

Kızlar ben bisey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim ben 30 haftamdayim yakında beşik almayı düşünüyorum ama sizler bi tane mi aldınız yoksa 2 tane mj

Canimm benim değere yakın ikiz olma ihtimali yüksek

Kızlar ben bisey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim ben 30 haftamdayim yakında beşik almayı düşünüyorum ama sizler bi tane mi aldınız yoksa 2 tane mj
Ben iki tane aldim arkadasim biri ahsap. biri park yatak. Suan bebeklerim 3.5 aylik ve sadece park yatakta yatiriyorum. Biraz genis almistim Hala ayirmadim. Sanirim 1 aya ayiririm.

Canim bebegini yedirdikten sonra muhakkak gazini cikar. Eger cikarmazsan su seklinde kusuyor. Mide asidinimi atiyor nedir bilmiyorum artik. Benimkilerde ne zaman ugrasip gazini cikaramadiysam su olarak kusuyorlar. O yuzden gaz cikarana kadar yatirmiyorum bebeklerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…