2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Sap simlex aldim etkisini gormeyince baska da birsey almadim hepsi hemen hemen aynidir diye dusundum
Bende onu kullandim basta. sonrada nurse harveys aldim. Sanki o daha iyi geldi. Sap simplex tatli surup gibi. Nurse harveys ayni zeytinyag gibi. Dene bi istersen

Bu biberondan arıyorum bi bulamadım gitti yapmaya çalıştım beceremedim tam istediğim gibi olmadı gören bilen duyan varmı kızlar

Eklentiler

• 1A4728DA-69E6-42DA-A524-7F8E24D8A54D.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 44
9. Gün eve gelir gelmez verdim biri hemen aldı diğeri zorlandı ama şimdi iyi kötü tutuyor hayat kurtarıyor resmen
Doktor yorulmasınlar 10 dk emzir dedi o yüzden emzikde vermek istemiyorum 3 kilo olsunlar öyle veriyim diyorum arada deniyorum emiyolar biraz

Canım 2 kilo olan oğlum emzik tuta tuta şimdi çok güzel emiyor 2.5 kilo olan tutmadı onun kadar o daha yavaş emiyor. Emme refleksini baya güçlendirdiğini düşünüyorum

Kizlar bebislerden biriyle hep evdeki diger kisi ilgileniyor. Ve uyumayinca ya dizde yada carsafta salliyorlar bende uzuluyorum boyle uyutan var mi?

Kizlar bebislerden biriyle hep evdeki diger kisi ilgileniyor. Ve uyumayinca ya dizde yada carsafta salliyorlar bende uzuluyorum boyle uyutan var mi?
Başka biri varsa hiç sallamaya alıştırmayın.tek bakıyorum ve alıştırmadım daha kolay oluyor kızımı gelen giden hep ayağında kucagında salladı onda sıkıntı yaşadığım zamanlar oluyor kucagımda pış pışla yada uyku vakti mamasını verip öyle uyutuyorum. Yanınızda kimse olmadığını düşünün herşeye sizin yetiştiğinizi ozaman ne güç kalıyor ne hal.

Birde aynı bebeklemi devamlı başka biri ilgileniyor.eğer öyleyse sizden soğumasın dikkat edin ilerde kalıntıları kalır çocuk üzerinde bağlanma konusunda

Yok ben ikisiyle de ilgilenmeye calisiyorum
Ama bir hafta sonra gidecekler bakicim baslayacak
Onu da istemiyorum tek bakmak istiyorum ama cok zor
Ikisi bir aglayjnca ne yapacagimi sasiriyorum

Emziğin emme refleksini gelistirdigini söylemişti bizim doktorumuzda.

Canım 2 kilo olan oğlum emzik tuta tuta şimdi çok güzel emiyor 2.5 kilo olan tutmadı onun kadar o daha yavaş emiyor. Emme refleksini baya güçlendirdiğini düşünüyorum
Öylemi bende yorulamasınlar diye vermiyordum kızlar siringayla besleme yaptınızmı emmeye ne zaman geçtiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…