- 21 Ocak 2018
- 600
- 440
- 53
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #1.921
Sağ olasın canım.Bir kızımız bir de oğlumuz var:)Seninkilerin cinsiyeti neydi?Söyledin de ben mi kaçırdım?Ohhh masallah kuzulara. afiyet seker bal olsun. Yumurta tokda tutuyordur. Insallah bende gorucem o gunleri. Bebeklerin cinsiyeti nedir?
Allah bagislasin arkadasim. Benimde bir kiz bir erkekSağ olasın canım.Bir kızımız bir de oğlumuz var:)Seninkilerin cinsiyeti neydi?Söyledin de ben mi kaçırdım?
Guldurdun benideymeyin keyfime demek. bizde once oyle kurmustuk baktik iyi gidiyor oyle keyifli gidiyor hamagi kuralim ikisini atariz icine dedik.
Ahh canim vardi ama gecti cok sukur. Gaz icin damla kullaniyormusun?Bizde gaz problemi cok ya . Onu da atlatssk daha rahat edecekler . Sizde nssil gaz problemi var mı
Allah bağışlasin canım.Allah korusun yavrularimizi.Allah bagislasin arkadasim. Benimde bir kiz bir erkek
Sap simlex aldim etkisini gormeyince baska da birsey almadim hepsi hemen hemen aynidir diye dusundumAhh canim vardi ama gecti cok sukur. Gaz icin damla kullaniyormusun?
Gaz icin ben kimyon iciyorum canim belki faydası olur sizedeBizde gaz problemi cok ya . Onu da atlatssk daha rahat edecekler . Sizde nssil gaz problemi var mı
Amin arkadasimAllah bağışlasin canım.Allah korusun yavrularimizi.
Bende onu kullandim basta. sonrada nurse harveys aldim. Sanki o daha iyi geldi. Sap simplex tatli surup gibi. Nurse harveys ayni zeytinyag gibi. Dene bi istersenSap simlex aldim etkisini gormeyince baska da birsey almadim hepsi hemen hemen aynidir diye dusundum
9. Gün eve gelir gelmez verdim biri hemen aldı diğeri zorlandı ama şimdi iyi kötü tutuyor hayat kurtarıyor resmenBende istiyorum canım emzik biri memede uyumak istiyo ne kadar zamanda verdin
Doktor yorulmasınlar 10 dk emzir dedi o yüzden emzikde vermek istemiyorum 3 kilo olsunlar öyle veriyim diyorum arada deniyorum emiyolar biraz9. Gün eve gelir gelmez verdim biri hemen aldı diğeri zorlandı ama şimdi iyi kötü tutuyor hayat kurtarıyor resmen
Emziğin emme refleksini gelistirdigini söylemişti bizim doktorumuzda.Doktor yorulmasınlar 10 dk emzir dedi o yüzden emzikde vermek istemiyorum 3 kilo olsunlar öyle veriyim diyorum arada deniyorum emiyolar biraz
Başka biri varsa hiç sallamaya alıştırmayın.tek bakıyorum ve alıştırmadım daha kolay oluyor kızımı gelen giden hep ayağında kucagında salladı onda sıkıntı yaşadığım zamanlar oluyor kucagımda pış pışla yada uyku vakti mamasını verip öyle uyutuyorum. Yanınızda kimse olmadığını düşünün herşeye sizin yetiştiğinizi ozaman ne güç kalıyor ne hal.Kizlar bebislerden biriyle hep evdeki diger kisi ilgileniyor. Ve uyumayinca ya dizde yada carsafta salliyorlarbende uzuluyorum boyle uyutan var mi?
Birde aynı bebeklemi devamlı başka biri ilgileniyor.eğer öyleyse sizden soğumasın dikkat edin ilerde kalıntıları kalır çocuk üzerinde bağlanma konusundaKizlar bebislerden biriyle hep evdeki diger kisi ilgileniyor. Ve uyumayinca ya dizde yada carsafta salliyorlarbende uzuluyorum boyle uyutan var mi?
Emziğin emme refleksini gelistirdigini söylemişti bizim doktorumuzda.
Öylemi bende yorulamasınlar diye vermiyordum kızlar siringayla besleme yaptınızmı emmeye ne zaman geçtinizCanım 2 kilo olan oğlum emzik tuta tuta şimdi çok güzel emiyor 2.5 kilo olan tutmadı onun kadar o daha yavaş emiyor. Emme refleksini baya güçlendirdiğini düşünüyorum
sut cayi dediginiz sey nedir acaba?Çok şükür geliyo canım 10 dk emziriyorum bazen almıyorlar süt çayı cok iyi geldi 2 gun içmedim hemen azaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?