2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Merhabalar sevgili anneler.Benim sürpriz yumurtalar 4.5 aylik oldular şükür. Oğlan mama almio kız da günde iki kez 90 CC içiyor. Cok kustuklari için emzirmeye korkuyorum uyumaya yakın emziriyorum. Uyandiktan sonra emzirince 1 saat içinde tüm sutu kusmus oluyorlar hep aclarmis gibi düşünüyorum. Benim sorum uyku konusu. Uykuya geçme olayını nasıl sagliyorsunuz? Biri saatlerce memede durmak istiyor doğal olarak diğeri de emmek istiyor ama anda emmeyi kabul etmiyor kizce. Biraz erkeği biraz kızı aglayinca tekrar erkek- kız diye 2 saati buluyor uyutmak .

Bir de en önemli sorun ikisini aynı odada mi yatiriyorsunz? Birbirlerini uyandirmasinlar diye ayri yatiriyorum ama kız dönmediği için ayri odada yatiriyorum vicdanım sizliyor. Ayni odada uyandiriyorlar diye ayrı yatiriyorum ama içim rahat değil. Uygulayıp memnun kaldığınız deneyimleri öğrenmeyi isterim

Twinss6380 canım senin çocuklarla benimkiler arasında fazla birşey yok seninkiler de çok hareketli mi ben çok yoruluyorum odadan çıktığımla arkamda. Bitiyorlar gecede uykusuzluk bitiriyor

Ben çok emzirmiyorum genelde sağıyorum arada sırayla emziriyorum. Ona pek cevap veremem ama uyku konusunda yanyana birbirlerine değemeyecek uzaklıkta yatırıyorum derin uykudaysa diğeri bitarafınıda yırtsa uyanmıyor alıştılar birbirlerine. Gelen gidenden sallamaya alışmışlardı unutturdum kucağımda iki pışpışlıyorum uykusu geldiyse hemen uyuyor uyumazsa geri yere bırakıyorum. Saatlerce kucağımda tutmuyorum. Birini atıp tutup oynuyorum sonra onu koyup diğerine aynı yapıyorum. Kısa süreki olunca ağlamıyorlar. Ve birbirlerini acayip kıskanıyorlar uyurken diğeriyle ilgilendiğimde uyuyan uykusunda bile dudak büzüyor çok değişikler ya ^^

Twinss6380 canım senin çocuklarla benimkiler arasında fazla birşey yok seninkiler de çok hareketli mi ben çok yoruluyorum odadan çıktığımla arkamda. Bitiyorlar gecede uykusuzluk bitiriyor
Canım emekleme yönünden diyorsan benimkiler emeklemiyor,ama hiç yalnız birakamiyorum done done her yere gidiyorlar, örümceğe koyarsam yanıma geliyorlar,örümcek baya hareket yeteneği kazandırdı,bağımsız hareket etmek onların da çok hoşuna gidiyor,desteksiz oturamiyorlar daha,seninkiler nasıl oturuyor mu?

Kızlar acil cevap verin bebekler için takım alacam da elbise 0 3 aylık için mi alayim yoksa erken doğum için mi

Canım peki emziriyor musun?bende emzirme mama ve sagma şeklinde gidiyorum.çok az emiyorlar.sen nasıl yapıyorsun?

Tm çok sağol bende öyle alayim bari bende acayip küçük dusunuyordum kus gibi
Ben premature kıyafeti bitiriyorum onlar bile büyük geliyo canım 0 3 leri galiba 2 aydan sonra giyeriz bide kurarsa kıyafet yetismiyo benim biri kusuyo

Canim orumcek erkek bebek icin iyi degil diyorlar ama ne dusunuyorsun bende almak isterimde kafam karisti

örümcek dediğin nasıl bir şey canım?

Canim orumcek erkek bebek icin iyi degil diyorlar ama ne dusunuyorsun bende almak isterimde kafam karisti
Annem hepimizi büyütmüş canım ya herhangi bir sorun yok hiçbirimizde.Saatlerce koymamak lazım,mama hazirlarken,corbalarini yaparken vs koyuyorum,çok da hoşlarına gidiyor,yarım saati gecirtmiyorum,çok memnunum ben.

Yok ben ikisiyle de ilgilenmeye calisiyorum
Ama bir hafta sonra gidecekler bakicim baslayacak
Onu da istemiyorum tek bakmak istiyorum ama cok zor
Ikisi bir aglayjnca ne yapacagimi sasiriyorum
Benimde yardımcım var. Başlarda bir yabancıyla olmak, çocuğunu kucağına vermek zor ve garip geliyor. Ama alıştıktan sonra çok rahat ettim açıkçası. İmkanın varsa neden istememezlik edesin ki. Anne kv gibi de olmuyor senin kuralların neyse ona uymak durumunda.

Annem hepimizi büyütmüş canım ya herhangi bir sorun yok hiçbirimizde.Saatlerce koymamak lazım,mama hazirlarken,corbalarini yaparken vs koyuyorum,çok da hoşlarına gidiyor,yarım saati gecirtmiyorum,çok memnunum ben.
Canim bizim gibi ikiz annelerine cok sart dedigin gibi atarsin icine en azindan biri oyalanirken oburunu doyurursun. Yada ikisini at icine isini gucunu yap. Ama dedimki eger sakinca varsa kizada almam cunki oglum ona bakip uzulur. Tsk ederim bilgi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…