- 2 Ekim 2017
- 811
- 1.069
- 33
- Konu Sahibi PembeHelvam
Kullanmıyorum için ilginç tarafı da o yaCanim mama kullaniyorsan bazi mamalar kabizlik yapabiliyor. Doktorum kabizlik olursa birkac damla zeytinyagini agzina damlativer demisti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullanmıyorum için ilginç tarafı da o yaCanim mama kullaniyorsan bazi mamalar kabizlik yapabiliyor. Doktorum kabizlik olursa birkac damla zeytinyagini agzina damlativer demisti
4 gün yapmadı kızlardan biri. Doktor mamasına bir kaç damla zeytinyağı damlat dedi. İşe yaradı.Kızlar miniğim 3 gündür kaka yapmıyor var mı fikri olan??
Sadece anne sütü alan bebeklerde de oluyor ya,normalmiş doktora göre,gel gör ki bebek çok huzursuz oluyor,bekle biraz daha olmadı zeytinyagi surersin biraz popisine.Kullanmıyorum için ilginç tarafı da o ya
Canım benim kızda 4 gün kabızlık yaşadı biz peçeteyi tulo yaptık zeytin yağına batırdık makatta 15 dk beklettik o peçeteyi sonra sırtına kadar kaka yaptı:)Kızlar miniğim 3 gündür kaka yapmıyor var mı fikri olan??
Canım birde karnına saat yönünde ovalaKızlar miniğim 3 gündür kaka yapmıyor var mı fikri olan??
İstanbuldaki arkadaskar ROP muayenesini nerede yaptiriyosunuz
Randevu hemen alinabiliyormu canim birde ucret neydibiz istanbul retina enstitüsünde murat hocaya yaptırdık miniklerimin kontrollerini. murat hoca'nın bu konuda avrupa'nın en iyisi olduğu söyleniyor.
Randevu hemen alinabiliyormu canim birde ucret neydi
Yapma ya çok erken diilmi 6.ay da diye hatırlıyorum oğlandan ama anne sütü içiyordu Ek gıdaya geçerkende zor oluyo pişir taşır gerçi şimdide mamayla uğraşıyorumKızlar ek gıdaya geçeniniz varmı. 4. Ayımızda biz geçecekmişiz.sağlık ocagındaki hemşire dedi
Ben Acıbadem’de Fulya’da yaptırdım şaşkın oğlanı 180 verdim tek Bebek benim indirimli normal 360 uzm Drİstanbuldaki arkadaskar ROP muayenesini nerede yaptiriyosunuz
Kızlar ek gıdaya geçeniniz varmı. 4. Ayımızda biz geçecekmişiz.sağlık ocagındaki hemşire dedi
Daha doğmalarına 32gün var annesi geçer elbet benim kızlarımın ne kaşı ne kirpiyi nede meme uçları vardı doğduklarında şükür herşeyleri olduInsaallah canim. Bekleyecegim 1 ay gecer mi bAkalim.
Aynı benimkilerde öyleydi şimdi çok şükür herşey sırayla zamanla...küvöz sonrası ilk bir ay kaçar kg aldılarDaha doğmalarına 32gün var annesi geçer elbet benim kızlarımın ne kaşı ne kirpiyi nede meme uçları vardı doğduklarında şükür herşeyleri oldu
Canim ilk aylar zordu minik oldukları için ama artık daha rahat ikisini emziriyorum iyice alıştım ikisi aynı anda ağlarsa birini omzuma alıp sakinlestiriyorum baktım olmuyo kalkıp bi tur atıyoruz evde sonra emmeye devam :)İk bebegi birlikte emziren anneler nasilyapiyorsunuz? Tüm meme uclarim yara oldu kayip duruyorlar. Bir de biberon tutusuna alistiklari için herhalde kaydirip memenin ucunu emmek istiyorlar.
Anne sütü veren anneler ikisi aynı anda aglayinca ne yapıyorsunuz? Yada ayrı ayrı emzirince 24 saat emzirmeye gitmiyor mu?cennet35 ???
Canim emzirme yastığına yatır ikisinide yavaş yavaş alışırsın ikisi aynı anda emse sanada vakit kalır en azından sütüm yetmez diye düşünme istedikçe emzir sonra büyüdükçe emzirme sıklığı azalacak 2 saat arayla 3 saat arayla emecekler yetmediğini düşünüyorsan esila süt çayı diye bi çay aldım bide humana still tea kullandım sütüm artsın diyeAmin canım inşallah. Çok sık emmek istiyorlar. Bende acaba doymuyorlarmı diye düşündüm. Birde ikisini aynı anda emzirmeyi başaramadım. Böyle oluncada sürekli emzirmekle geçiyor vaktim. Acaba sizlerde de böylemi.
Ay kıyamam kuzulara, inşallah sorunsuz geçiyordur geceniz, ikinci ay aşı ateş yapabilir demişti bizede 1.aykini olurken, tecrübeni paylaşırsın canımcımKızlar sağolun zeytinyağı işe yaradı sadece ağzına bir damla yetti:)çok şükür..bugün iki aylık aşılarımızı olduk üç aşı birden kıyamam çok ağladılar ufacık bedenlerin çektiğine...sizlerin nasıl geçti aşı günü inşallah ateş olmaz
Cnm slm bende senin gibi önce prego alacaktım İbiza gittim gördüm evet hafif konforlu birşey ama bana göre hiç pratik değil...monart bence daha kullanışlı..joie de güzel ama monart daha iyi bence...ben ise chicco echo aldım çok pratik kullanımı ben yalnız da dışarı çok çıkarım onun için bunu tercih ettim her yere rahat giriyor ayrıca 1000 tl idi babymall da 300 tl da çek verdiler baya bir karlı oldu düşünürsenKızlar bebek arabası olarak ne kullanıyorsunuz bugün prego monart sipariş ettim ama aklımda joie air twin kaldı prego monart kullanan var mı