2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Kızlar sağolun zeytinyağı işe yaradı sadece ağzına bir damla yetti:)çok şükür..bugün iki aylık aşılarımızı olduk üç aşı birden kıyamam çok ağladılar ufacık bedenlerin çektiğine...sizlerin nasıl geçti aşı günü inşallah ateş olmaz

İk bebegi birlikte emziren anneler nasilyapiyorsunuz? Tüm meme uclarim yara oldu kayip duruyorlar. Bir de biberon tutusuna alistiklari için herhalde kaydirip memenin ucunu emmek istiyorlar.

Anne sütü veren anneler ikisi aynı anda aglayinca ne yapıyorsunuz? Yada ayrı ayrı emzirince 24 saat emzirmeye gitmiyor mu? cennet35 cennet35 ???
Canim ilk aylar zordu minik oldukları için ama artık daha rahat ikisini emziriyorum iyice alıştım ikisi aynı anda ağlarsa birini omzuma alıp sakinlestiriyorum baktım olmuyo kalkıp bi tur atıyoruz evde sonra emmeye devam :)

Amin canım inşallah. Çok sık emmek istiyorlar. Bende acaba doymuyorlarmı diye düşündüm. Birde ikisini aynı anda emzirmeyi başaramadım. Böyle oluncada sürekli emzirmekle geçiyor vaktim. Acaba sizlerde de böylemi.
Canim emzirme yastığına yatır ikisinide yavaş yavaş alışırsın ikisi aynı anda emse sanada vakit kalır en azından sütüm yetmez diye düşünme istedikçe emzir sonra büyüdükçe emzirme sıklığı azalacak 2 saat arayla 3 saat arayla emecekler yetmediğini düşünüyorsan esila süt çayı diye bi çay aldım bide humana still tea kullandım sütüm artsın diye

Kızlar bebek arabası olarak ne kullanıyorsunuz bugün prego monart sipariş ettim ama aklımda joie air twin kaldı prego monart kullanan var mı

Kızlar sağolun zeytinyağı işe yaradı sadece ağzına bir damla yetti:)çok şükür..bugün iki aylık aşılarımızı olduk üç aşı birden kıyamam çok ağladılar ufacık bedenlerin çektiğine...sizlerin nasıl geçti aşı günü inşallah ateş olmaz
Ay kıyamam kuzulara, inşallah sorunsuz geçiyordur geceniz, ikinci ay aşı ateş yapabilir demişti bizede 1.aykini olurken, tecrübeni paylaşırsın canımcım

Kızlar bebek arabası olarak ne kullanıyorsunuz bugün prego monart sipariş ettim ama aklımda joie air twin kaldı prego monart kullanan var mı
Cnm slm bende senin gibi önce prego alacaktım İbiza gittim gördüm evet hafif konforlu birşey ama bana göre hiç pratik değil...monart bence daha kullanışlı..joie de güzel ama monart daha iyi bence...ben ise chicco echo aldım çok pratik kullanımı ben yalnız da dışarı çok çıkarım onun için bunu tercih ettim her yere rahat giriyor ayrıca 1000 tl idi babymall da 300 tl da çek verdiler baya bir karlı oldu düşünürsen

Back
X