Hayırlı olsun güle güle kullanınKızlar bebek arabasını aldim joie litetrax 4
O model bu model derken bunu aldık
Hayırli olsun cnn. Allah iyi günlerde.kullanmayi nasip etsin. Bede herseyimi aldim. Erken doğum tehlikesi olduğu için herşeyi düzdüm bu hafta yani bn almadım aslında annem sağ olsun. Eşim. sağ olsun ikisi topladı herşeyimi. Dogum çantamı yaptım. Bebek çantamı yaptımKızlar bebek arabasını aldim joie litetrax 4
İnşallah yapmaz, benim pek ağrımadı ama 1.doz yanı bahsettiğimKızlar Günaydın
Tetonoz aşımın 2.dozunu vurulcam bugüb
İlkinde bi hafta üstüne yatamadım inşallah bu sefer çok ağrı yapmaz
Ben şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum..ama ailede varsa evet mecbur yapilmasi gerek hayırlı sonuçlar alırsın inşallah cnmgünaydın kızlar bugün aşı oldum tetanoz aşısı,cumartesi de şeker yüklemesi yapılacak doktor anne ve babanızda şeker olduğu için risk grubundasınız dedi
Arkadaşım aldı e-bebek ten çok memnun bende çok beğendim bide indirimde fiyatı çok uygun digerlerine nazaran, Güzel günlerde kullanKızlar bebek arabasını aldim joie litetrax 4
Kızlar bebek arabasını aldim joie litetrax 4
Bende bunu beğendim ama bakıyorım daha kesin karar vermedim
günaydın kızlar bugün aşı oldum tetanoz aşısı,cumartesi de şeker yüklemesi yapılacak doktor anne ve babanızda şeker olduğu için risk grubundasınız dedi
Ben şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum..ama ailede varsa evet mecbur yapilmasi gerek hayırlı sonuçlar alırsın inşallah cnm
kızlar ben bu gebelık şekeri testini çok araştırdım sadece açlık tokluk şekerini ölçtürmek yetmiyor malesef... zaten hamilelikten dolayı birçoğumuzun açlık şekeri düşük yada normal çıkacaktır... Şekeri olan kişilerin zaten aç kaldıkları zaman şekeri direk hızlıca düşer... O yüzden tek çare şeker yükleme testini yaptırmak bu çok önemli bir konu Allah korusun gebelık şekeri olduğu zaman erken doğuma kadar gidiyor benım annemde gebelık şekeri vardı ve bilmiyordu çünkü ölçtürmedi 29. haftada şekeri çok yükseldiği için erken doğuma aldılar ve kardeşim 950 gr doğdu 1,5 ay küvezde kaldı.. Şu an çok sağlıklı 20 yaşında bir genç kız ama süreç annem için çok zordu oldu... Gebelik şekeri çok karışık bir konu yane ailede olmasa da sizde olabılır ve gebelerin %15 nde görülüyor... Yakınlarımdan aldığım bilgiye göre çok basit bir test öyle anlatıldığı gibi zorlu yada riskli birsey değil ... Eğer gebelık şekeri çıkarsa diyet, egzersiz ve gerekırse ilaç tedavisi uyguluyor doktor , sizi ve bebeğinizi sık sık takip ediyor ... Sizde böyle bir durumdan haberdar olduğunuz için daha dikkatli oluyorsunuz ... Bu şekılde erken doğumu yada Allah korusun anne karnında bebeğin ölme durumunu önlemiş oluyorsunuz... İlerde pişman olmamak adına bu testi bence tüm gebeler yaptırmalı...Gule gule kullanin canim insallah❤
Arac var mi?Toplu tasima cok gerekecek mi gb konularida dusunun :) Guzel model.Sizin icin en dogrusuna patt diye karar vermis bulunursun bi an :)
Canim ailede olmasada cikabilir.Ailede olup cikmayadabilir.
Insallah cikmaz❤
Sadece aclik tokluk baktirabilirsin canim.
Oldukca riskli bi durum.
Ailede olmasada cikabilir ya da ailede varsa da cikmayabilir.Gebelik sekeri ayri bi durum
ben tup bebek yaptirdigim icin tum ignelerimi kendim vurdum. Bacagin ust kismini iki parmagin arasina sıkıstiriyorsun kaba et gibi oluyor oraya direk vurup cekiyorsun igneyi. Artik acisa da ben alismistim hic baskasina yaptirmadim. Internette de videolari varDün akşam clexani kolumdan vurdurmaya gittik artık karnım gerildiği için karnıma vurmamam gerekiyormuş ama kolum çok agridi. Cesaret Edip bacagima vurmam gerekiyo. Bacağa vuran arkadaşlar bacağın neresine vuruyosunuz? Koluma kendim yapabilirmiyim
inşallah canım evet açlık şekerim 82 çıkmılştıgizli şeker olabilir dedi dr. biz yapalım içimiz rahat etsin dediBen şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum..ama ailede varsa evet mecbur yapilmasi gerek hayırlı sonuçlar alırsın inşallah cnm
benim açlık şekerim 82 çıkmıştı ama gizli şekerde olabilir dedi dr canım amin inşallah çıkmazGule gule kullanin canim insallah❤
Arac var mi?Toplu tasima cok gerekecek mi gb konularida dusunun :) Guzel model.Sizin icin en dogrusuna patt diye karar vermis bulunursun bi an :)
Canim ailede olmasada cikabilir.Ailede olup cikmayadabilir.
Insallah cikmaz❤
Sadece aclik tokluk baktirabilirsin canim.
Oldukca riskli bi durum.
Ailede olmasada cikabilir ya da ailede varsa da cikmayabilir.Gebelik sekeri ayri bi durum
kızlar ben bu gebelık şekeri testini çok araştırdım sadece açlık tokluk şekerini ölçtürmek yetmiyor malesef... zaten hamilelikten dolayı birçoğumuzun açlık şekeri düşük yada normal çıkacaktır... Şekeri olan kişilerin zaten aç kaldıkları zaman şekeri direk hızlıca düşer... O yüzden tek çare şeker yükleme testini yaptırmak bu çok önemli bir konu Allah korusun gebelık şekeri olduğu zaman erken doğuma kadar gidiyor benım annemde gebelık şekeri vardı ve bilmiyordu çünkü ölçtürmedi 29. haftada şekeri çok yükseldiği için erken doğuma aldılar ve kardeşim 950 gr doğdu 1,5 ay küvezde kaldı.. Şu an çok sağlıklı 20 yaşında bir genç kız ama süreç annem için çok zordu oldu... Gebelik şekeri çok karışık bir konu yane ailede olmasa da sizde olabılır ve gebelerin %15 nde görülüyor... Yakınlarımdan aldığım bilgiye göre çok basit bir test öyle anlatıldığı gibi zorlu yada riskli birsey değil ... Eğer gebelık şekeri çıkarsa diyet, egzersiz ve gerekırse ilaç tedavisi uyguluyor doktor , sizi ve bebeğinizi sık sık takip ediyor ... Sizde böyle bir durumdan haberdar olduğunuz için daha dikkatli oluyorsunuz ... Bu şekılde erken doğumu yada Allah korusun anne karnında bebeğin ölme durumunu önlemiş oluyorsunuz... İlerde pişman olmamak adına bu testi bence tüm gebeler yaptırmalı...
işte canım demek istediğim buydu açlık yada tokluk şekeri gebelık şekerini bazen belirlemıyor yane kişide açlık yada tokluk şekeri normalde çıksa gebelık şekeri olabılıyor o yüzden en iyisi şeker yükleme testiBen ilk kizimdada simdide isteyerek yaptirdim canim.Biliyorum risklerini Cok arkadasimida ikna ettim ve sekeri cikip dua eden cok oldu.Tedbir kuldan.Riskli bisy cunku.
Ama arkadasa dedim yaptirmak istemiyorsada farkli sekillerde kontrol edilebiliyor.Zaten zarari yok ama en azindan gonlu rahat olur.
işte canım demek istediğim buydu açlık yada tokluk şekeri gebelık şekerini bazen belirlemıyor yane kişide açlık yada tokluk şekeri normalde çıksa gebelık şekeri olabılıyor o yüzden en iyisi şeker yükleme testi
anladım canım tabi kişiye ve doktora göre izlenen yöntem değişebilir ... Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsinCanim farkli uygulamalardan kastim, bazi doktorlarin senelerdir uygulamalari 3 dilim baklava ustune 2 dilim dondurma mesela.Yukleme gb dusun.
Ici rahat etmeyenler icin diyorum yani bende yaptirilmasindan yanayim.
Ben yukleme seklinde yaptirdim suyuma ayarladi hemsire ve icmeden acliga,1 saat sonra ve 2 saat sonra ve en sonda idrarda sekere bakildi.
Benim icim rahat.
Kisisel seyler tabii bizdekiler sadece öneri
Benim bu ikinci dozumİnşallah yapmaz, benim pek ağrımadı ama 1.doz yanı bahsettiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?