Sağolasın cnm ben de karnıma hep kendim yaptım da bacak çok ağrır dedikleri için cesaret edemedim. Bacağın yanına değil di mi sadece üst kısmına yapılıyor yani namazdaki secde gibiben tup bebek yaptirdigim icin tum ignelerimi kendim vurdum. Bacagin ust kismini iki parmagin arasina sıkıstiriyorsun kaba et gibi oluyor oraya direk vurup cekiyorsun igneyi. Artik acisa da ben alismistim hic baskasina yaptirmadim. Internette de videolari var
ust kisim evet canim zaten etli orasi basparmaginla diger parmaklarin arasina etini sıkistir kabaran yere yap. Cok bi acisi olmuyorduSağolasın cnm ben de karnıma hep kendim yaptım da bacak çok ağrır dedikleri için cesaret edemedim. Bacağın yanına değil di mi sadece üst kısmına yapılıyor yani namazdaki secde gibi
Merkeze kalsa hiç vermeyecekti
Buradaki takip doktorum verdi
7. Haftada kanamam olunca 2 gün hastanede yattim
Hastaneden çıkarken doktor coraspini de yazmış o şekilde devam ediyorum
Bebeğin sağlığı için kullanmalısınız dedi
Ben hematolojiye ye gittim
O da coraspine gerek yok iğne yeterli dedi
Ama kendi kadın doğum doktorum kullan dedi
ne kadar fazla cikmisti? Benimde fazla cikti ayrintilida dr bir cok hastalik saydi banaBuda iyi kalpli doktorumuz ve oğluşumEki Görüntüle 2161536
Cnm miktar olarak sadece çok az dedi bilmiyorum ama daha önce varmıydı büyük oğlandada demişmiydik falan diye sordu çok önemsemeyin bişey yoktur dedi .ne kadar fazla cikmisti? Benimde fazla cikti ayrintilida dr bir cok hastalik saydi bana
Travel canimSaskinAnne trawel sistem mi aldiniz yoksa sadece arabasini mi aldiniz?
Chicco kullanan yakinlarim çok memnun kaldı. Park yatağı Chicco düşünüyorum b er n de. Bebek arabasını da Chicco dan aldimKızlar merhaba beşik olayını naptınız ben anne yanı istiyorum fakat chicco next2 ile e bebekteki baybplus safe side arasında kaldım. Chicco 700tl baybplus 450.ve bulunduğum yerde chicco yok..baybplus ınki cok da kaliteli birşeye benzemiyor acaba chicconunki daha mı iyi bilen var mı
Karnım iyice gerildi cnm ya kola ya bacağa geçmem gerekiyordu. Bugün bacagima yaptım hiç korktuğum gibi olmadı acimadi hiç. Karnımdan kolay yaptım. Dün kliniğe gittik koluma yaptırdık deneyelim dedik ama bin pişman oldum çok morardi kolum çok acidi
Ikisinide bilmyrm ama cok uzun sure kullanilan bisy olmadigi ve bebek harkt edip zarar vermedgi icin iki kati fiyatina bence gerek yok. Asil onemli olan bi sonraki yatagi. Cnku sarsiyolar sallamaya calisiyolar falan:) bunda anca harektlenene kadr yatabiliyorlar. Nacizane fikrim bu benmKızlar merhaba beşik olayını naptınız ben anne yanı istiyorum fakat chicco next2 ile e bebekteki baybplus safe side arasında kaldım. Chicco 700tl baybplus 450.ve bulunduğum yerde chicco yok..baybplus ınki cok da kaliteli birşeye benzemiyor acaba chicconunki daha mı iyi bilen var mı
Benimde artık geçmem lazım bacağına nasıl yaptın canım tam neresiKarnım iyice gerildi cnm ya kola ya bacağa geçmem gerekiyordu. Bugün bacagima yaptım hiç korktuğum gibi olmadı acimadi hiç. Karnımdan kolay yaptım. Dün kliniğe gittik koluma yaptırdık deneyelim dedik ama bin pişman oldum çok morardi kolum çok acidi
Evet mantıklı bir bakış açısı :) fakat acaba içlerindeki yatağın kalitesi değişiyor mudur diyorum. Ama eğwr internetten chicco yu alır ve hiçbir fark olmadığını görürsem üzülürüm gerçektenIkisinide bilmyrm ama cok uzun sure kullanilan bisy olmadigi ve bebek harkt edip zarar vermedgi icin iki kati fiyatina bence gerek yok. Asil onemli olan bi sonraki yatagi. Cnku sarsiyolar sallamaya calisiyolar falan:) bunda anca harektlenene kadr yatabiliyorlar. Nacizane fikrim bu benm
anladim benimde ayrintili ultrason yapan dr bir suru hastalik saydi bunlar olabilri dedim birde seker yuklememde sekerim cikti. Ona uygun diyet yapiyorum. Kendi dr.um sekerini kontrol altina alalim sorun olmaz dedi. Bakalim bekleyip gorcezCnm miktar olarak sadece çok az dedi bilmiyorum ama daha önce varmıydı büyük oğlandada demişmiydik falan diye sordu çok önemsemeyin bişey yoktur dedi .
anladim fiyatini birde agirligini ogrenebilir miyim?
Bu sefer ağrısız olur inşallah canımBenim bu ikinci dozum
İlk doz baya ağrımıştı hemşireye sordum bünyeden bünyeye değişir dedi
Canim benim doktorum karından devam et dedi birde hemşire bu bacaktan vurulmaz dedi ama vuruluyormus bak senden öğrendim bende bacağa mi geçsem karnimda yer kalmadiKarnım iyice gerildi cnm ya kola ya bacağa geçmem gerekiyordu. Bugün bacagima yaptım hiç korktuğum gibi olmadı acimadi hiç. Karnımdan kolay yaptım. Dün kliniğe gittik koluma yaptırdık deneyelim dedik ama bin pişman oldum çok morardi kolum çok acidi
Canim inan ağırlığını bilmiyorum fiyatı 1146 ya düşmüş bana özel %10 indirim vardı 1000 liraya aldim ben.anladim benimde ayrintili ultrason yapan dr bir suru hastalik saydi bunlar olabilri dedim birde seker yuklememde sekerim cikti. Ona uygun diyet yapiyorum. Kendi dr.um sekerini kontrol altina alalim sorun olmaz dedi. Bakalim bekleyip gorcez
anladim fiyatini birde agirligini ogrenebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?