2018 Ekim Anneleri

Merhaba kızlar.. 1 haftalık diyetimin sonucunu görmek için doktor randevu vermişti. 1 haftada 2 kg kaybetmişim. Ayaklarımın üstüne artık basamayacak hale gelmiştim ödemden, o da 2. gün düzelmişti. Bebeğim de 970 gr olmuş. Doktor artık her hafta 150-200 gr arası alır dedi.

Sağolasın cnm ben de karnıma hep kendim yaptım da bacak çok ağrır dedikleri için cesaret edemedim. Bacağın yanına değil di mi sadece üst kısmına yapılıyor yani namazdaki secde gibi

Sağolasın cnm ben de karnıma hep kendim yaptım da bacak çok ağrır dedikleri için cesaret edemedim. Bacağın yanına değil di mi sadece üst kısmına yapılıyor yani namazdaki secde gibi
ust kisim evet canim zaten etli orasi basparmaginla diger parmaklarin arasina etini sıkistir kabaran yere yap. Cok bi acisi olmuyordu

Kızlar merhaba beşik olayını naptınız ben anne yanı istiyorum fakat chicco next2 ile e bebekteki baybplus safe side arasında kaldım. Chicco 700tl baybplus 450.ve bulunduğum yerde chicco yok..baybplus ınki cok da kaliteli birşeye benzemiyor acaba chicconunki daha mı iyi bilen var mı

Anladım canım.
Bende doktoruma sorayım o zaman.
Çok teşekkür ederim.

İyi akşamlar annişler bugün randevum vardı bebişin suyu artmış biraz korkma bişey yok dedi doktorcum sadece bebek doğunca bakıcaz makatta tıkanıklık vs varmı diye bişey yok ama çok oluyo böyle takılmayın dedi inşallah herşey yolunda giderşeker vs . Temiz çıktı minnakım büyümüş 819 gram 32 cm olmuş

Chicco kullanan yakinlarim çok memnun kaldı. Park yatağı Chicco düşünüyorum b er n de. Bebek arabasını da Chicco dan aldim

Travel canim

S Semabuse Sen neden kolundan yapıyorsun iğneyi?
Karnım iyice gerildi cnm ya kola ya bacağa geçmem gerekiyordu. Bugün bacagima yaptım hiç korktuğum gibi olmadı acimadi hiç. Karnımdan kolay yaptım. Dün kliniğe gittik koluma yaptırdık deneyelim dedik ama bin pişman oldum çok morardi kolum çok acidi

Ikisinide bilmyrm ama cok uzun sure kullanilan bisy olmadigi ve bebek harkt edip zarar vermedgi icin iki kati fiyatina bence gerek yok. Asil onemli olan bi sonraki yatagi. Cnku sarsiyolar sallamaya calisiyolar falan:) bunda anca harektlenene kadr yatabiliyorlar. Nacizane fikrim bu benm

Benimde artık geçmem lazım bacağına nasıl yaptın canım tam neresi

Evet mantıklı bir bakış açısı :) fakat acaba içlerindeki yatağın kalitesi değişiyor mudur diyorum. Ama eğwr internetten chicco yu alır ve hiçbir fark olmadığını görürsem üzülürüm gerçekten

Cnm miktar olarak sadece çok az dedi bilmiyorum ama daha önce varmıydı büyük oğlandada demişmiydik falan diye sordu çok önemsemeyin bişey yoktur dedi .
anladim benimde ayrintili ultrason yapan dr bir suru hastalik saydi bunlar olabilri dedim birde seker yuklememde sekerim cikti. Ona uygun diyet yapiyorum. Kendi dr.um sekerini kontrol altina alalim sorun olmaz dedi. Bakalim bekleyip gorcez

Travel canim

S Semabuse Sen neden kolundan yapıyorsun iğneyi?
anladim fiyatini birde agirligini ogrenebilir miyim?

Canim benim doktorum karından devam et dedi birde hemşire bu bacaktan vurulmaz dedi ama vuruluyormus bak senden öğrendim bende bacağa mi geçsem karnimda yer kalmadi

Canim inan ağırlığını bilmiyorum fiyatı 1146 ya düşmüş bana özel %10 indirim vardı 1000 liraya aldim ben.

Linki buraya bırakayım https://www.e-bebek.com/joie-litetrax-4-travel-sistem-bebek-arabasi-p-joi-t1112yccrm001/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…