- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Merhaba kizlar bugün kontrole gittik bebek cok iyi dedi 800grami gecmis 32cm erkek bebeklerde sık rastlanan bir durumdur endiselenmeyin dedi ,bir böbreğinde büyüme var takibini yapacağız dediüzüldüm su an cok mutsuzum kizlar doktoru böyle seyler diyen oldumu
Günaydın arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum mesleğime atandım işe başladım ev taşıdım stüdyo eve taşındım fazla eşya götürmedim ev çok pis işten çıkıp temizlik yapıyorum iki haftadır çok yoruldum. Haftasonları kendi evimize gelmeyi düşünüyoruz bu hafta da oy için geldik. Doğuma kadar bir orda bir burda çok yorulacağım galiba inşallah Allah yardımcımız olsun. Hala bulantım var sabah aksam dramamin içiyorum kan ilacına bugün başladım ismi komfol. Drum oligofer fol yazmıştı ama eczacı farklı vermiş. Aynısını kullanan var mı? Suyum yeterliymiş izin hakkım olmadığı için çalıştığım hastanede riskli gebeliklere göründüm doçent dr baktı kıymetli bir doktorumuzmuş önce Allah’a sonra dr uma emanetiz inşallah. Sizde durumlar nedir geçmişi okuyamadım neler yaşadınız çok merak ediyorum. Sıkıntılar var mı
Hmm ben ikiside nasıl bir şey bilmiyorum en iyisi mağazada bakayım :) teşekkür ederim
Merhaba kizlar bugün kontrole gittik bebek cok iyi dedi 800grami gecmis 32cm erkek bebeklerde sık rastlanan bir durumdur endiselenmeyin dedi ,bir böbreğinde büyüme var takibini yapacağız dediüzüldüm su an cok mutsuzum kizlar doktoru böyle seyler diyen oldumu
Öylemi insallah canimBöbrek büyümesi anne karnında bebeklerin bazılarında olup gebeliğin sonlarına doğru düzeliyor diye biliyorum inş. düzelecektir içini ferah tut
Gözünaydın,hayırlı olsun,Allah kolaylıklar versin :)
Sevindim iyi olmanıza.
Bizde yok sukur sikinti ufak tefek olagan, gecen aeyler.Bugunumuze sukur.Bende Feramat kullanıyorum kan ilacı.
Biri gogus ucuna degmeyen haznesi olan kalkan canim.Gogus pedi gb ama hem akan sutu biriktirebilir hemde gogus ucuna bisy degmeyince hava almasini,kreminde ise yaramasini sagliyor.
Digeri gogus koruyucu (kelebekte deniyor) gogsun ucuna oturuyor oyle emzirilebiliyor.Memeyi almayan bebeklerde ya da gogus ucu yarasi olanlar kullanabiliyor.Istege bagli.
Tabii gormen daha iyi olur daha iyi anlarsin
Canim gecici seyler olabiliyor.
Degilse bile en azindan biliyorsun.
Benim arkadasim dogustan olmasina ragmen 3 sene sonra ogrendi ve mudahale edildi benzer bi sorunla.
Hic moralini bozma Allah beterinden korusun.
Takipte olmaniz iyi olacaktir insallah gecicidir❤
Hadi gözün aydın canım atanmışsın :) taşınmışsın da kolay gelsin bana henüz kan ilacı yazılmadı herkese yazılıyor mu doktor beni 26.haftada çağırdı kan ilacı mi yazacak acaba
Gözünaydın,hayırlı olsun,Allah kolaylıklar versin :)
Sevindim iyi olmanıza.
Bizde yok sukur sikinti ufak tefek olagan, gecen aeyler.Bugunumuze sukur.Bende Feramat kullanıyorum kan ilacı.
Teşekkür ederim canım çok şükür iyiyiz de kendi dr um suyu hafif azalmış demişti şimdiki sıkıntı yok dedi inşllah sonuna kadar gideriz . Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah cümlemize. Önümüzde zorlu bir süreç var . Hepinizin iyi olmasına çok sevindim. Sizi de özledim hani . Bu arada cinsiyet yeni öğrendim kız mış eklersin canım . Yana döne isim düşünüyorum bulamıyorum
Biri gogus ucuna degmeyen haznesi olan kalkan canim.Gogus pedi gb ama hem akan sutu biriktirebilir hemde gogus ucuna bisy degmeyince hava almasini,kreminde ise yaramasini sagliyor.
Digeri gogus koruyucu (kelebekte deniyor) gogsun ucuna oturuyor oyle emzirilebiliyor.Memeyi almayan bebeklerde ya da gogus ucu yarasi olanlar kullanabiliyor.Istege bagli.
Tabii gormen daha iyi olur daha iyi anlarsin
Canim gecici seyler olabiliyor.
Degilse bile en azindan biliyorsun.
Benim arkadasim dogustan olmasina ragmen 3 sene sonra ogrendi ve mudahale edildi benzer bi sorunla.
Hic moralini bozma Allah beterinden korusun.
Takipte olmaniz iyi olacaktir insallah gecicidir❤
Bana da 12.haftada foliği bıraktırıp demire başlattı ferru içiyorumTeşekkür ederim canım sağ olasın. Zor bir süreç geçirdim geçiriyorum da çok şükür olsun. Kan ilacı eksiklik olmasa bile yazılması gerekiyor bana demirim normal olduğu halde 12 haftada folik asiti kesip oligofer fol yazdı. Tepesine basıp iç dedi. Ben bulantıdan içmedim ha bugün ha yarın derken 24 haftaya geldim çalışırken çok yorulunca başlamam gerektiğini anladım. Bugün başladım malesef.
Gogus kalkaninin cocukla ne ilgisi var ki?Günaydın arkadaşlar göğüs kalkanını çocuk kabul etmez diye bir durum var mı ?
Geçmiş olsun canım ama dert etme derim ben.İlk hamileliğimde su azlığımdan benim böbreklerin görünmediği 6 haftalık bi süreç yaşadım.Çeşitli test ve elemeler yaptılar su azlığı için.En son böbreklerin olmadığına kanaat getirdiler (ki 5 Dr un ortak kararı).Çık şükür sağlıklı bir oğlun var puan.Sen bol bol su içmeyi ihmal etme inşMerhaba kızlar... nasılsınız? Bbm bugün kontrolüm vardı bebek iyi çok şükür. Bn yatmaya devam ediyirum.
Drum bebeğin suyunun biraz az olduğunu söyledi. Kafama takıldı. Risk teşkil edecek bir problem değil dedi ama bol su iç dedi.
Zaten çok şu içen bir insanım.
Kitapları fln araştırdım okudum.bircok nedeni var. Ama bbm tahliller fln temiz çok şükür. Kansızlıktan olurmuş bu durumda bana uyacak sadece bu maddeyi buldum.
Bebeğe kan akışı azlığından olurmuş. Armut ve kiraz kan akışını hizlandirirmis.bebegin suyunu çoğalırmış diye duydum büyüklerimden.
Ama gebeliğin başı dan beri kanama problemim de vardı.
Drum korkmana gerek yok dedi. Ama kafama takıldı işte... şimdilik bol su içmeye ve kan yapıcı şeyler yemeğe dikkat edeceğim. Kan hapı da kullanıyorum zaten. Anlamadım bn bu işi 24+3teyim. Benim gibi bir prob.yasayan varmı ?drunuz ne dedi yada ne yaptınız?
Merhaba kızlar... nasılsınız? Bbm bugün kontrolüm vardı bebek iyi çok şükür. Bn yatmaya devam ediyirum.
Drum bebeğin suyunun biraz az olduğunu söyledi. Kafama takıldı. Risk teşkil edecek bir problem değil dedi ama bol su iç dedi.
Kitapları fln araştırdım okudum.bircok nedeni var. Ama bbm tahliller fln temiz çok şükür. Kansızlıktan olurmuş bu durumda bana uyacak sadece bu maddeyi buldum.
Bebeğe kan akışı azlığından olurmuş. Armut ve kiraz kan akışını hizlandirirmis.bebegin suyunu çoğalırmış diye duydum büyüklerimden.
Drum korkmana gerek yok dedi. Ama kafama takıldı işte... şimdilik bol su içmeye ve kan yapıcı şeyler yemeğe dikkat edeceğim. Kan hapı da kullanıyorum zaten. Anlamadım bn bu işi 24+3teyim. Benim gibi bir prob.yasayan varmı ?drunuz ne dedi yada ne yaptınız?
İnşallah bi dahaki kontrolüne artmış olur canım,maşallah genel olarak güzel haberler, konuyla alakalı değil ama , dikişten sonra hiç alttan muayene oldun muMerhaba kızlar... nasılsınız? Bbm bugün kontrolüm vardı bebek iyi çok şükür. Bn yatmaya devam ediyirum.
Merhaba kızlar... nasılsınız? Bbm bugün kontrolüm vardı bebek iyi çok şükür. Bn yatmaya devam ediyirum.
Sagolasin cnm. Bugün nihayet baba oğul tanıştı tepki verdi oğlum babasına. Hareketlerini ilk kez boyle hissetti. Eşim çok şaşırdı. Birlikte nihayet alışveriş yaptık oğlumuza maşallah diyeyim.Eşinle arana kimseyi sokma.
Sen bunları cekerken o bilip üzülse ne olur ki.Sana yoldaş olur.Insanin esi gibisi var mi?
Omuzuna yatsan,konusmasan,yaninda oldugunu bilsen yine iyi gelir insana.
Insanlar sen izin verdigin kadar sana zarar verebilir unutma.Adı üstünde 'eş'...
Sevginede,acınada...
Doktoruna soylemissin zaten ona sevindim.Kendini cok zorlama yine de canim.
Nasıl yakışır o giyinceee annesiiiii
Kalkan ayri bi koruma gogus icin ve sutte akarsa ziyan olmuyor.
Eger dedigin gogus koruyucu ise ben onu hic kullanmadim ama bebeğe göre degisiyor.Kimisi ona alisti gogsumu almiyor diyor,kimisi acilari onunla atlattik diyor :)
Yok cnm malesef. Eltimin bebeğini severken elimden bile almisliklari var. Çok şey var da boşver bitmez yaptıkları çok gözyasi doktumSenin eşinin tarafın da pek vicdan merhamet yok sanırım sende bir evlatsın yani bunu göremiyo kayanan el kızı gibi bakıyor belli ki sana.
Teşekkür ederim cnm cevabın için insanın aklına bin türlü şey geliyorGeçmiş olsun canım ama dert etme derim ben.İlk hamileliğimde su azlığımdan benim böbreklerin görünmediği 6 haftalık bi süreç yaşadım.Çeşitli test ve elemeler yaptılar su azlığı için.En son böbreklerin olmadığına kanaat getirdiler (ki 5 Dr un ortak kararı).Çık şükür sağlıklı bir oğlun var puan.Sen bol bol su içmeyi ihmal etme inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?