2018 Ekim Anneleri

Böbrek büyümesi anne karnında bebeklerin bazılarında olup gebeliğin sonlarına doğru düzeliyor diye biliyorum inş. düzelecektir içini ferah tut

Gözünaydın,hayırlı olsun,Allah kolaylıklar versin :)
Sevindim iyi olmanıza.
Bizde yok sukur sikinti ufak tefek olagan, gecen aeyler.Bugunumuze sukur.Bende Feramat kullanıyorum kan ilacı.

Hmm ben ikiside nasıl bir şey bilmiyorum en iyisi mağazada bakayım :) teşekkür ederim

Biri gogus ucuna degmeyen haznesi olan kalkan canim.Gogus pedi gb ama hem akan sutu biriktirebilir hemde gogus ucuna bisy degmeyince hava almasini,kreminde ise yaramasini sagliyor.
Digeri gogus koruyucu (kelebekte deniyor) gogsun ucuna oturuyor oyle emzirilebiliyor.Memeyi almayan bebeklerde ya da gogus ucu yarasi olanlar kullanabiliyor.Istege bagli.
Tabii gormen daha iyi olur daha iyi anlarsin

Canim gecici seyler olabiliyor.
Degilse bile en azindan biliyorsun.
Benim arkadasim dogustan olmasina ragmen 3 sene sonra ogrendi ve mudahale edildi benzer bi sorunla.
Hic moralini bozma Allah beterinden korusun.
Takipte olmaniz iyi olacaktir insallah gecicidir❤

Merhaba kızlar bir haftadır giremedim. Şehirdışındaydım, ailemin yanına gittim. Bu arada bebek alışverişini bitirdim sayılır. Ailemden uzakta yaşadığım için onlarla alışveriş yapmak istedim. İnşallah Allah giydirmeyi nasip eder. Aklımda kalan şeyler beşiği, ateşölçer ve banyo malzemeleri kaldı. Bebek arabasını da bahara doğru alacağım.

Evet canim amin insallah gecicidir duyunca böyle sanki boyut degistim beynim almadi genelde sorun olmuyOr vs biseyler dedi ama yinede elim yuregimde

Hadi gözün aydın canım atanmışsın :) taşınmışsın da kolay gelsin bana henüz kan ilacı yazılmadı herkese yazılıyor mu doktor beni 26.haftada çağırdı kan ilacı mi yazacak acaba

Teşekkür ederim canım sağ olasın. Zor bir süreç geçirdim geçiriyorum da çok şükür olsun. Kan ilacı eksiklik olmasa bile yazılması gerekiyor bana demirim normal olduğu halde 12 haftada folik asiti kesip oligofer fol yazdı. Tepesine basıp iç dedi. Ben bulantıdan içmedim ha bugün ha yarın derken 24 haftaya geldim çalışırken çok yorulunca başlamam gerektiğini anladım. Bugün başladım malesef.

Bana da 12.haftada foliği bıraktırıp demire başlattı ferru içiyorum

İyi akşamlar hanımlar..Bir süredir pek vakit bulamasam da hızlıca okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı,gözden kaçırdıkların olmuş olabilir..Ayrıntılı sonuçları güzel çıkmış genelde maşallah.Böbrekle ilgili sorun yazmıştı bir arkadaşım duyduğuma göre sonlara doğru düzeliyor kalbini ferah tut.
SaskinAnne Kayınvalidenin dediklerini takmamaya çalış bence.Bebişinin sağlığı herşeyden önemli..

Bu arada benim de bugün kontrolüm vardı çok şükür bebişimiz iyi ama bi türlü yüzünü fotoğraf için göstermiyor şıpa.İki Aydır fotomuz yok İkş hafta sonraya da ayrıntılı ultrasonumuz var inş sorundu geçer..

Merhaba kızlar... nasılsınız? Bbm bugün kontrolüm vardı bebek iyi çok şükür. Bn yatmaya devam ediyirum.
Drum bebeğin suyunun biraz az olduğunu söyledi. Kafama takıldı. Risk teşkil edecek bir problem değil dedi ama bol su iç dedi.
Zaten çok şu içen bir insanım.
Kitapları fln araştırdım okudum.bircok nedeni var. Ama bbm tahliller fln temiz çok şükür. Kansızlıktan olurmuş bu durumda bana uyacak sadece bu maddeyi buldum.
Bebeğe kan akışı azlığından olurmuş. Armut ve kiraz kan akışını hizlandirirmis.bebegin suyunu çoğalırmış diye duydum büyüklerimden.
Ama gebeliğin başı dan beri kanama problemim de vardı.
Drum korkmana gerek yok dedi. Ama kafama takıldı işte... şimdilik bol su içmeye ve kan yapıcı şeyler yemeğe dikkat edeceğim. Kan hapı da kullanıyorum zaten. Anlamadım bn bu işi 24+3teyim. Benim gibi bir prob.yasayan varmı ?drunuz ne dedi yada ne yaptınız?

Geçmiş olsun canım ama dert etme derim ben.İlk hamileliğimde su azlığımdan benim böbreklerin görünmediği 6 haftalık bi süreç yaşadım.Çeşitli test ve elemeler yaptılar su azlığı için.En son böbreklerin olmadığına kanaat getirdiler (ki 5 Dr un ortak kararı).Çık şükür sağlıklı bir oğlun var puan.Sen bol bol su içmeyi ihmal etme inş

İnşallah bi dahaki kontrolüne artmış olur canım,maşallah genel olarak güzel haberler, konuyla alakalı değil ama , dikişten sonra hiç alttan muayene oldun mu

Iyi olmaniza sevindim canim.
Illa bi sebep arama hamilelikte olabiliyor.
Tek sebebi kansizlik olamaz yoksa kansizlik yadayan herkeste olurdu.
Ben hayatim boyunca kansizlikla ugrastim ama ilk gebeligimde kanim bile kendi yukseldi duzeldi ilk defa.
Simdiki gebeligimde de 9larda seyrediyor.
En son 6dan yukari cikarmistik.
Gunde 2 ilacim.
Yemedigimde bisy yoktur,ne ile neyi tuketecegimide ezberledim artik ama depolamada sorun.

Yani demek istedigim boyle dusunup kasma kendini lutfen.

Havuc suyunu cok duyuyorum bu suz azligi icin acaba fikir edinsen sana zarari olmadan mumkun mudur?

Sagolasin cnm. Bugün nihayet baba oğul tanıştı tepki verdi oğlum babasına. Hareketlerini ilk kez boyle hissetti. Eşim çok şaşırdı. Birlikte nihayet alışveriş yaptık oğlumuza maşallah diyeyim.

Y
Senin eşinin tarafın da pek vicdan merhamet yok sanırım sende bir evlatsın yani bunu göremiyo kayanan el kızı gibi bakıyor belli ki sana.
Yok cnm malesef. Eltimin bebeğini severken elimden bile almisliklari var. Çok şey var da boşver bitmez yaptıkları çok gözyasi doktum

Teşekkür ederim cnm cevabın için insanın aklına bin türlü şey geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…