Bende chicco aldım sabitleme sistemini falan da beğendimChicco kullanan yakinlarim çok memnun kaldı. Park yatağı Chicco düşünüyorum b er n de. Bebek arabasını da Chicco dan aldim
Kızlar grip oldm eklemlerim ağrıyor. Midem yanıyor şurup bile fayda etmiyor. Göbeğim desen saga sola dönemiyorum baya baya şişti . Ayaklarım şişti özellikle sağ ayagım berbat . Allahım yardımcımız olsun . Sag salim gecsin su zamanlar
25 hafta göbeği herkesde bu kdar çıkık mı? Ben yarısındayım daha bu görselinCanım saçma gelebilir ama yarımşar limonla ayak altlarını ustlerini ov 10-15 dakika ya da esine ovdurfaydasini gorursun.Arastirabilirsinde.
Eki Görüntüle 2161632
Benim bitaneyle 15 gun onceki halim bu (10 Hazirandan) kuzenimdeydim bidesen kimbilir nasilsindir.
Ayaklarimda daha cok sicaga maruz kalinca sisiyor.
Allah yardimcisi olsun hepimizin.Seninde çoookça❤
Bende yemiyorum ama bazı kadınlar hormonal değişikliklere daha toleranssızmış bende erteleyici kullandığımda da davul gibi olmuştum bu duruma çare bulamaz oldum artık daha 27. HaftadanBenimde şişiyo tuzlu yeme dedi doktor ama yinede şiş
25 hafta göbeği herkesde bu kdar çıkık mı? Ben yarısındayım daha bu görselin
Yani bilenler de yazsin tabi ama elinizle dokunup alabilseniz keske. Yatak kalitesi baska tabiEvet mantıklı bir bakış açısı :) fakat acaba içlerindeki yatağın kalitesi değişiyor mudur diyorum. Ama eğwr internetten chicco yu alır ve hiçbir fark olmadığını görürsem üzülürüm gerçekten
Canım saçma gelebilir ama yarımşar limonla ayak altlarını ustlerini ov 10-15 dakika ya da esine ovdurfaydasini gorursun.Arastirabilirsinde.
Eki Görüntüle 2161632
Benim bitaneyle 15 gun onceki halim bu (10 Hazirandan) kuzenimdeydim bidesen kimbilir nasilsindir.
Ayaklarimda daha cok
kilo almamışsın kollarından belli zaten maşallah ama bebiş o kdar belirgin ki ben şişko kadın gibiyim daha çokBenim ilk kizimda bu halimle 7bucuk aylikken fotografim var canim :)
Bu ikincide hersey daha da erken oldu.
23+2ydim burda.
Suan 25+5im.
4 kilo almistim fotoda.
2 haftadir 1 kilo daha aldim toplamda 5 oldu.
Hamile kaldgm kiloya gore 4 ama ilk aylarda verdgm kiloya gorede 7 kilo almis oldum:)Totalde kaç kilo aldınız kızlar hepimiz ortalama 27-30 haftalık falanız
Benim 8,5 kilo oldu hiç kusmam bulantım olmadı nerdeyse istikrarlı biçimde sadece aldımHamile kaldgm kiloya gore 4 ama ilk aylarda verdgm kiloya gorede 7 kilo almis oldum:)
kilo almamışsın kollarından belli zaten maşallah ama bebiş o kdar belirgin ki ben şişko kadın gibiyim daha çok
Canım saçma gelebilir ama yarımşar limonla ayak altlarını ustlerini ov 10-15 dakika ya da esine ovdurfaydasini gorursun.Arastirabilirsinde.
Eki Görüntüle 2161632
Ayaklarimda daha cok sicaga maruz kalinca sisiyor.
Allah yardimcisi olsun hepimizin.Seninde çoookça❤
Heee ben türk ortalamasına göre çok minyon sayılmam aslında şimdi oturdu taşlr yerineVucut olarakta minyon tipliyim.
Deme öyle annesiiii 1 hafta sonra bile cok farkedeerr❤❤❤
Doktorunuzla epizyotomi hakkında konuştunuz mu peki normal doğummu düşünüyosunuz
Cnm maşallah sana da bebişine de. Bayağı büyümüşYa benim düzgün hiç fotom yok sanrım sonra çok pişman olacam.
Heee ben türk ortalamasına göre çok minyon sayılmam aslında şimdi oturdu taşlr yerine
Ahahahah sönmüş balon gibiBunu arastiriyorsan kegel egzersizlerinide arastirhatta genel egzersizler
Tesekkur ederiimm❤
Bende hafta bitimlerinde cekiyorum kiloyuda not alip.18-20-24 haftalar vs28de foto:)))
Hehh oldu
Hic lazim degil fazlasi dogumdan sonrasi icinZaten bi löplük geliyor insana.
Icinde bebek varken gobis guzelde sonra
Olabilir. Ilk uc ayda veriyrm hep. 4ten sonra hizla aliyrm ki bu da ilki gibi oldu:) 14 almistim oncesinde bu sfer 16 falan tahmnm bakalim:)Benim 8,5 kilo oldu hiç kusmam bulantım olmadı nerdeyse istikrarlı biçimde sadece aldımşimdi 27. Haftadayım diyorum çok büyüdü karnım çatlıycam artık bu gidişle ama insan vücudunu hafife almışım resmen daha çoook genişleme kapasitemiz varmış meğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?