2018 Ekim Anneleri

Kızlar grip oldm eklemlerim ağrıyor. Midem yanıyor şurup bile fayda etmiyor. Göbeğim desen saga sola dönemiyorum baya baya şişti . Ayaklarım şişti özellikle sağ ayagım berbat . Allahım yardımcımız olsun . Sag salim gecsin su zamanlar

Kızlar her gece bacaklarım davul gibi şişiyo internette varis çorabı kullananlar duydum sizde durum nedir?

Canım saçma gelebilir ama yarımşar limonla ayak altlarını ustlerini ov 10-15 dakika ya da esine ovdur faydasini gorursun.Arastirabilirsinde.

Benim bitaneyle 15 gun onceki halim bu (10 Hazirandan) kuzenimdeydim bide sen kimbilir nasilsindir.

Ayaklarimda daha cok sicaga maruz kalinca sisiyor.
Allah yardimcisi olsun hepimizin.Seninde çoookça❤

25 hafta göbeği herkesde bu kdar çıkık mı? Ben yarısındayım daha bu görselin

25 hafta göbeği herkesde bu kdar çıkık mı? Ben yarısındayım daha bu görselin

Benim ilk kizimda bu halimle 7bucuk aylikken fotografim var canim :)
Bu ikincide hersey daha da erken oldu.
23+2ydim burda.
Suan 25+5im.

4 kilo almistim fotoda.
2 haftadir 1 kilo daha aldim toplamda 5 oldu.

Yani bilenler de yazsin tabi ama elinizle dokunup alabilseniz keske. Yatak kalitesi baska tabi

Benim ilk kizimda bu halimle 7bucuk aylikken fotografim var canim :)
Bu ikincide hersey daha da erken oldu.
23+2ydim burda.
Suan 25+5im.

4 kilo almistim fotoda.
2 haftadir 1 kilo daha aldim toplamda 5 oldu.
kilo almamışsın kollarından belli zaten maşallah ama bebiş o kdar belirgin ki ben şişko kadın gibiyim daha çok

Hamile kaldgm kiloya gore 4 ama ilk aylarda verdgm kiloya gorede 7 kilo almis oldum:)
Benim 8,5 kilo oldu hiç kusmam bulantım olmadı nerdeyse istikrarlı biçimde sadece aldım şimdi 27. Haftadayım diyorum çok büyüdü karnım çatlıycam artık bu gidişle ama insan vücudunu hafife almışım resmen daha çoook genişleme kapasitemiz varmış meğer

Doktorunuzla epizyotomi hakkında konuştunuz mu peki normal doğummu düşünüyosunuz

kilo almamışsın kollarından belli zaten maşallah ama bebiş o kdar belirgin ki ben şişko kadın gibiyim daha çok

Vucut olarakta minyon tipliyim.
Deme öyle annesiiii 1 hafta sonra bile cok farkedeerr❤❤❤

Cnm maşallah sana da bebişine de. Bayağı büyümüş Ya benim düzgün hiç fotom yok sanrım sonra çok pişman olacam.

Doktorunuzla epizyotomi hakkında konuştunuz mu peki normal doğummu düşünüyosunuz

Bunu arastiriyorsan kegel egzersizlerinide arastir hatta genel egzersizler

Cnm maşallah sana da bebişine de. Bayağı büyümüş Ya benim düzgün hiç fotom yok sanrım sonra çok pişman olacam.

Tesekkur ederiimm❤
Bende hafta bitimlerinde cekiyorum kiloyuda not alip.18-20-24 haftalar vs 28de foto:)))

Heee ben türk ortalamasına göre çok minyon sayılmam aslında şimdi oturdu taşlr yerine

Hehh oldu
Hic lazim degil fazlasi dogumdan sonrasi icinZaten bi löplük geliyor insana.
Icinde bebek varken gobis guzelde sonra

Ahahahah sönmüş balon gibi kegeli araştırdım yapmaya çalışuyorum benim korkum herşeyi sezeryana almaları gibi herkesi gerekli gereksiz kesiyo olmaları

Olabilir. Ilk uc ayda veriyrm hep. 4ten sonra hizla aliyrm ki bu da ilki gibi oldu:) 14 almistim oncesinde bu sfer 16 falan tahmnm bakalim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…