2018 Ekim Anneleri

Ahahahah sönmüş balon gibi kegeli araştırdım yapmaya çalışuyorum benim korkum herşeyi sezeryana almaları gibi herkesi gerekli gereksiz kesiyo olmaları
Bazi drlar direk kesiyomus oyle duymustum. Bende yirtlma olmustu. Dr kesi atmadi. Bu arada benm dogum sirasinda nefes egzersizi ise yaramamsti belki inanmadim cok ondandr:) bu ne ya baslicam nefesine diye soyleniyodum hatta. Sanci olunca o sakinligi korumadm cok yani:) ama bagirmadm da sadece ahh uhh olmustu bende. Hani o filmlerde yirtinircasina bagirma yoktu.

Hadi hayırlısı bakalım ne kadar az kilo o kadar kolay doğum...
Aynen insaAllah. Norml kilo alimlarimiz olsun insaAllah. Ne kadr takilmayalim desekte bu da saglik icin sonucta. Zaten dr kontrllerde de uyarir yada nette bile oranlar az cok bellidir.

Kimdi doktorun istanbulda mı o yırtılma ihtimalini düşürmek için zaten nefes egzersizleri ıkınma şekli vs... yırtılıcağı varsa yırtılıyo ya da doktor yırtılıcağını düşünüyosa direkt kesiyo

Yok yurtdisindaym ben. Valla egzersizler ise yarar ins o zmn. Ama bebek buyukse yada drun kafa oyle calisiyosa tik kesiveriyo. Oyle cok insanla karsilastim. Doktrnuza sordnz mu? Kescek mi acaba?

Yok yurtdisindaym ben. Valla egzersizler ise yarar ins o zmn. Ama bebek buyukse yada drun kafa oyle calisiyosa tik kesiveriyo. Oyle cok insanla karsilastim. Doktrnuza sordnz mu? Kescek mi acaba?
Benimki suda doğumda bile masaya alıp kesiyorum epidural yoksa dikiş için bayıltıyorum dedi bu konuda

ah canim benim. Allah yardimcin olsun. Isyerinden izinli misin? Yat dinlen benimde hafif sis ayaklarim ama oyle aman aman degil. Birde benimde saga sola donmem cok zor olmaya basladi. Birde yataktan kalkisim zor. Genelde yatiyorum evde hava cok sicak kucuk bir yuruyus yapsam iyi olur gun icinde ama cikmaya useniyorum. Bende seker cikti ona gore besleniyorum. Dr.um ara ogunlerde galeta onerdi. Ama tam bugdayli galeta mide ozsuyunu cekiyor sanirim reflum baya azaldi. Sende arada at agzina. Bende gaviscon surup almistim. Oylece buzdolabinda beni bekliyor. Birde odemi atmak icin surekli su ic belki faydasi olur. Senin benim gibi cogul gebeliklerde bu donemin zor gececegi belli ama iste en aza indirmek icin boyle boyle gecirecgiz insallah zamani. Hele senin isin daha da zor 3uz oldugun icin Allah sana kat kat sabir versin insallah.

Allah kolaylik versin canim. Sen bizim cektigimizin 3 katini cekiyorsundur bide. Sag salim kucagina almayi nasip etsin bebeklerini.

Ben aylardır izinliyiö canm . Calısmk 15 dk dan fazla yürümek yasak . Zaten yatsan yatılmıyor kalksan kalkılmıyor. Uyusan uyummuyor. Gece 4 ü buluyor uyumam sabahta 6. Gaviscon günde 2 defa içiyorum artık.,yoksa dayanılck gbi degil. Sanada gecmiş olsun diyet beslen . Dikkat et. Bnde tansiyondan dolayı sıfır tuzsuz yiyorum tuz yasak ve dedgn gbi bol su . Bu seferde günde 50 defa tuvalete gdyrm. Galetayı da deneyeceğim bende . Allahım yardımcımız olsun hayırlısı ile dogurmayı nasip etsin . Saglıklı bir sekilde. Dayanma gücü versin rabbimm

Limon içiyorum ama bu sekilde duymamstö faydası olacaksa yaparım tabi ki. Masallh senin de karmın cıkmıs baya . Benim de bundan biraz fazla evet. Bol bol yatmk lazım ama nerdeee işte . Kafada rahat olacak stressiz .

25 hafta göbeği herkesde bu kdar çıkık mı? Ben yarısındayım daha bu görselin
Maşallah çok tatlı olmuşsun. Bn bu görselin neredeyse yarisiyim

Günaydın annişler mutlu bir gün diliyorum hepimizedün o kadar çok yoruldumki ve ağrılarımda çok oldu bu su fazlalığından olurmuş@limonlutarcinlikek allahım hakkımızda hayırlı yazılar yazsın inşallah sağ salim alıcaz kucağımıza miniklerimizi

Günaydın herkese :)

Geçen haftadan beri epey yoğun günler geçiriyorum iş bi yandan ail koşturmacaları bi yandan daha yeni fırsat bulup yazabildim. 1 hafta geriden gelmesine yaptığınız yorumlar içimi rahatlattı teşekkür ederim. Çok takmıyorum şu an perşembe gününü bekliyorum doktorumdan gelecek bilgiye göre hareket edicem. Miniğim sürekli hareket halinde zaten onu hissettikçe moralim yükseliyor hep düşünmüyorum :)

Bu hafta bakacağım bi mağazada. Ona göre karar vericem artık mantık güzel, kolay katlanıyor hafifte. Karar verirsem direk alıcam inşallah.

Bir daha deneyeyim o zaman ban mağazada fazla ağır gelmişti çok istediğim halde elemiştim direk.

Bu bebek arabası takıntı oldu bende kızlar nasıl hemen karar verdiniz İkizler burcuyum zaten krarsızım ama bu kadar zorlanmayı her zaman yaşamıyorum işimi yarım bırakıp bebek arabası araştırırken buluyorum kendimi

Bi kaç parçadan oluşan travel sistem almamaya karar verdim %90. Quantumdan da bu yüzden vazgeçtim. Baston puseti ile anakucağı takılan modellerden bakıyorum mağazada karar değiştirmezsem bu şekilde alıcam bu kadarına karar verdim en azından :)

Bu arada 3-4 kilo civarında aldım bende. Sabah akşam çok farkediyor kilom. Karnım çıktı bayağı ve mideme çok az yer kaldı içeride azıcık fazla yiyeyim nefesim kesiliyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…