Sağol canım şuan ağrı yok inşalllah olmazBu sefer ağrısız olur inşallah canım
Ahahahah sönmüş balon gibikegeli araştırdım yapmaya çalışuyorum benim korkum herşeyi sezeryana almaları gibi herkesi gerekli gereksiz kesiyo olmaları
Limon içiyorum ama bu sekilde duymamstö faydası olacaksa yaparım tabi ki. Masallh senin de karmın cıkmıs baya . Benim de bundan biraz fazla evet. Bol bol yatmk lazım ama nerdeee işte . Kafada rahat olacak stressiz .
Maşallah çok tatlı olmuşsun. Bn bu görselin neredeyse yarisiyim
ben dün tartıldım doktorda 8 kilo almışımmmmmTotalde kaç kilo aldınız kızlar hepimiz ortalama 27-30 haftalık falanız
gelişim çağı için yani 0-13 yaş visco yatak önerilmiyor. bebeğin yatağı ne kadar sert o kadar iyi aklınızda olsun. ben bambu yatak tercih ettim çünkü ben de eşim de alerjik insanlarız muhtemeln bebekte öyle olur :)Ben visco yatak aldım.kendimde visco kullanıyorum bebek rahat eder eder yatağını da visco aldim.park yatak aldım onun içine koydum
diyetisyen haftada yarim kilo alınmalı dedi.. ayda 2 kg.ben dün tartıldım doktorda 8 kilo almışımmmmm
söylediğin beni rahatlatıyor galiba :)diyetisyen haftada yarim kilo alınmalı dedi.. ayda 2 kg.
Bana çok kilo alıyorsun dedi..söylediğin beni rahatlatıyor galiba :)
Maşallah minik kuzuya. Sağlıkla doğsun inşallahfoto yüklenmemiş :)
Vayy illa kesecek yani. Acaba arkadslardan baska soran var mi? Hepsinde genel boyle bi dusunce mi var
Aslında bebişinle çok alakası yok kilonun her bebek büyür afrikada açlık yaşayan annenin bebeği bile ama eksiğini anneden tamamlar da büyür4 kilo aldım canım ama benim hafta biraz küçuk
Üst bacağını üçe bol, tam orta kısmı yani namaz kılarken secdeye oturuyoruz ya orası. Elinle sık etini karnına yaptığın gibi yap hiç acimadi çok korkmuştum.Benimde artık geçmem lazım bacağına nasıl yaptın canım tam neresi
Bence bacagina geç cnm. karnıma iki gün önce vurdugumda çok tekmeledi çünkü etimi sıkıp yapiyorum. Doktoruma çok güveniyorum cnmCanim benim doktorum karından devam et dedi birde hemşire bu bacaktan vurulmaz dedi ama vuruluyormus bak senden öğrendim bende bacağa mi geçsem karnimda yer kalmadi
Çok geçmiş olsun cnm limonlu su icsen bol bol. Ayaklarının altına da yastık koysan otururken uzanırken.tuzsuz yemek de sislikler i azaltiyoo, mide yanmasına karşı da baharatsiz yemek ve yatmadan en az 2saat önce yemeği kesmek.Kızlar grip oldm eklemlerim ağrıyor. Midem yanıyor şurup bile fayda etmiyor. Göbeğim desen saga sola dönemiyorum baya baya şişti . Ayaklarım şişti özellikle sağ ayagım berbat . Allahım yardımcımız olsun . Sag salim gecsin su zamanlar
Toplamda 3kilo aldım cnmTotalde kaç kilo aldınız kızlar hepimiz ortalama 27-30 haftalık falanız
Park yatak bakıyorum ben de ne aldın cnmBen visco yatak aldım.kendimde visco kullanıyorum bebek rahat eder eder yatağını da visco aldim.park yatak aldım onun içine koydum
Bende sordum birşey olur mu diye. Biz kocaman iğneler ile bebeğe zor ulaşıyoruz senin o küçük iğne ile ulaşman imkansız dedi bana. Koldan çok aciyormus zaten ama bacağı bi sorayim ben yine gidinceBence bacagina geç cnm. karnıma iki gün önce vurdugumda çok tekmeledi çünkü etimi sıkıp yapiyorum. Doktoruma çok güveniyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?