2018 Ekim Anneleri

GÜNAydın herkese bebek arabası travel sistemler en fazla 2 yaşa kadar kullanılıyor kızımda öyle oldu sonrasında chicco lite way baston aldım hala kullanıyoruz 5 yaşında :) şimdi yine travel aldık stokke marka ama kızımdan baston kalacağı için onu kullanırım 2-3 yaştan sonrasında diye düşündüm ..beşiğimizide aldık mothercare marka ikinci el bir siteden 150tlye aldım eşimde boyattı beyaz renge ben öok beğenemedim next to me oyüzden normal ahşap beşik aldım zaten illa yanımda olması gerekmiyorki odası olacak ve 6 ay snrasında alıştıracağım kıyafetlerimizde tamam ilk 6 ay neredeyse.. mobilya alacağım ve küvet ıvır zıvır kaldı kısmetse..bende 7-8kg aldım sanırım

Ahahahah sönmüş balon gibi kegeli araştırdım yapmaya çalışuyorum benim korkum herşeyi sezeryana almaları gibi herkesi gerekli gereksiz kesiyo olmaları

Ben boyle genellemeleri dogru bulmuyprum aslinda.
Tamamen doktorla alakali.Ve ebeyle.
Bide yırtılma durumunu daha iyi gorduklerinden bazilari hic riske atmiyor galiba.
Senin doktor bastan soylemis demek :) Sen yine de elinden geleni yapabilirsin diye dusunuyorum.

Limon içiyorum ama bu sekilde duymamstö faydası olacaksa yaparım tabi ki. Masallh senin de karmın cıkmıs baya . Benim de bundan biraz fazla evet. Bol bol yatmk lazım ama nerdeee işte . Kafada rahat olacak stressiz .

Kuzenimede soylemistim ve hamileligi boyunca surekli grip olurdu.Hayrini gordu.
Ayakalti etkili oldugu icin.Yine de insallah iyi gelir.Bol bol dinlen cidden dedigin gb dusun dusun,risklerde ayri dert ama kendini daha da sıkma❤ zaten yukun agir Allah yardimcin olsun.

Maşallah çok tatlı olmuşsun. Bn bu görselin neredeyse yarisiyim

Tesekkur ederiim ❤ ilkse belki farketmistir.Benim de ilkte bu halim 7bucuk aylikkendi.Sicaklari dusununce son ayda salsın göbis daha iyi aslinda :)

Ben visco yatak aldım.kendimde visco kullanıyorum bebek rahat eder eder yatağını da visco aldim.park yatak aldım onun içine koydum
gelişim çağı için yani 0-13 yaş visco yatak önerilmiyor. bebeğin yatağı ne kadar sert o kadar iyi aklınızda olsun. ben bambu yatak tercih ettim çünkü ben de eşim de alerjik insanlarız muhtemeln bebekte öyle olur :)

Merhabalar benim gibi bel ağrısı yüzünden topallayanlar var mı?
otururken yatarken bişey yok yalnızca ayaktayken.
bunu aldım umarım işe yarar.

Eklentiler

• Adsız.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 82
Vayy illa kesecek yani. Acaba arkadslardan baska soran var mi? Hepsinde genel boyle bi dusunce mi var
4 kilo aldım canım ama benim hafta biraz küçuk
Aslında bebişinle çok alakası yok kilonun her bebek büyür afrikada açlık yaşayan annenin bebeği bile ama eksiğini anneden tamamlar da büyür bildiğin parazit gibi

Canim benim doktorum karından devam et dedi birde hemşire bu bacaktan vurulmaz dedi ama vuruluyormus bak senden öğrendim bende bacağa mi geçsem karnimda yer kalmadi
Bence bacagina geç cnm. karnıma iki gün önce vurdugumda çok tekmeledi çünkü etimi sıkıp yapiyorum. Doktoruma çok güveniyorum cnm

Çok geçmiş olsun cnm limonlu su icsen bol bol. Ayaklarının altına da yastık koysan otururken uzanırken.tuzsuz yemek de sislikler i azaltiyoo, mide yanmasına karşı da baharatsiz yemek ve yatmadan en az 2saat önce yemeği kesmek.

Bence bacagina geç cnm. karnıma iki gün önce vurdugumda çok tekmeledi çünkü etimi sıkıp yapiyorum. Doktoruma çok güveniyorum cnm
Bende sordum birşey olur mu diye. Biz kocaman iğneler ile bebeğe zor ulaşıyoruz senin o küçük iğne ile ulaşman imkansız dedi bana. Koldan çok aciyormus zaten ama bacağı bi sorayim ben yine gidince

kızlar merhaba bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım biraz yüksek çıktı doktor ikinci yüklemeyi yapalım dedi bu ara zaten canım çok şekerli şeyler çekmeye başlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…