- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Geçmiş olsun. Diyet veriyorlar genelde bu durumdakızlar merhaba bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım biraz yüksek çıktı doktor ikinci yüklemeyi yapalım dedi bu ara zaten canım çok şekerli şeyler çekmeye başlamıştı
foto yüklenmemiş :)
Kızlar hepimiz inşallah sağlıkla doğum yaparız, doğumdan sonra buradan yazmaya devam edelim mi çünkü bebisler hemen hemen aynı olacağı için fikir alışverişinde bulunuruz herhangi bir seyde
kızlar merhaba bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım biraz yüksek çıktı doktor ikinci yüklemeyi yapalım dedi bu ara zaten canım çok şekerli şeyler çekmeye başlamıştı
Tmm cnm çok saol bi deneyim bakalım bendeÜst bacağını üçe bol, tam orta kısmı yani namaz kılarken secdeye oturuyoruz ya orası. Elinle sık etini karnına yaptığın gibi yap hiç acimadi çok korkmuştum.
Ben ara sıra mesaneme doğru bebek sanki tekmeliyomuş gibi bi his hissediyorum ama bebek tepiği değil kasılma ritmikte olmuyo ama ara ara olmaya başladı şuanda da olduğu gibiTecrübeli anneler bu haftalarda başlatan yalancı kasılmaları bana tarif eder misiniz? Nasıl oluyor değişik bişey hissediyorum da böyle sanki midemden aşağı inmiş gibi tarif edemiyorum bacagima vuruyor
Merhabakızlar merhaba bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım biraz yüksek çıktı doktor ikinci yüklemeyi yapalım dedi bu ara zaten canım çok şekerli şeyler çekmeye başlamıştı
Şekerli yemenin gebelik şekeri ile alakası yok normal diabet ile de alakası yok canimMerhaba
Bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım dr yüksek dedi bi hafta diyet yap sonr a 100lük yükleme yapacak inşalllah normal çıkar
Gerçekten bende normalde hiç tatlı falan sevmem bi hafyadır sürekli tatlı şeyler yemek istiyorum
Benimki de bi garip yaBen ara sıra mesaneme doğru bebek sanki tekmeliyomuş gibi bi his hissediyorum ama bebek tepiği değil kasılma ritmikte olmuyo ama ara ara olmaya başladı şuanda da olduğu gibi
50gr içtim şeker 190çıktı bi saat sonrasıŞekerli yemenin gebelik şekeri ile alakası yok normal diabet ile de alakası yok canim
Şekerli tüketmek istemen şekerli yediğinde şekerinin aniden yükselip düşmesi ve şeker ihtiyacın olduğu için oluyor. Kaç cıktı ki şekerin birde kaç gr glukoz yuklendi
Teşekkür ederim canm zaten baharatsz tuzsuz yiyorum . Sırt üstü yatamadgm için de yastık koyamıyorum cok fazla . Limonlu su içiyorum .Çok geçmiş olsun cnm limonlu su icsen bol bol. Ayaklarının altına da yastık koysan otururken uzanırken.tuzsuz yemek de sislikler i azaltiyoo, mide yanmasına karşı da baharatsiz yemek ve yatmadan en az 2saat önce yemeği kesmek.
Ben de 2 gün ateş 3 5 gün de kolum ağrıdı. Ilık duş alabilirsinizmerhaba kızlar dün tetanoz aşısının 1. dozunu yaptırdım gündüz çalışırken ağrım yoktu ama akşam feci ateşim çıktı ve kolum çok ağrıdı
acaba bu ateş bebeişime zararlı olmuşmudur
çok endişelendim
eşim hastaneye gidelim iğne yapsınlar ateşin düşer diye, yok dedim
Butun karnin kendilignden daraldgini sikildigini hissedyosun oyle bisy. Yani nasil tarif edilir bilemyrm. Ama benm tarfm bu:)) agri falan olmuyo ama rahatsiz hissedyrm ben oyle olunca. Gecen oldu darlandim mesela. Oyle hissedlmck bisy degl. Bebegn bi tarafa topalnip sadece biyere baski yapmasida degl. Karnin sekli norml kaliyo gibi ama his degisik oluyoTecrübeli anneler bu haftalarda başlatan yalancı kasılmaları bana tarif eder misiniz? Nasıl oluyor değişik bişey hissediyorum da böyle sanki midemden aşağı inmiş gibi tarif edemiyorum bacagima vuruyor
Ben de 2 gün ateş 3 5 gün de kolum ağrıdı. Ilık duş alabilirsiniz
Sen bilirsin cnm tabiki bebeğe ulaşmaz ama karnimiz gerildi. Acildeki başka hastanedeki Dr lar da bacak ve kola da yapıldığını soylemistiBende sordum birşey olur mu diye. Biz kocaman iğneler ile bebeğe zor ulaşıyoruz senin o küçük iğne ile ulaşman imkansız dedi bana. Koldan çok aciyormus zaten ama bacağı bi sorayim ben yine gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?