İnşallah canım o günleri görelimAyyyy❤ Allah saglikla kucaklasmayi,tamamina ermeyi nasip etsin canim.Maşallah❤
Insallah :) Benim buyuk kizdan gorustugum arkadaslarim hala var.Sehirlerarasi bulusmalarimiz bile oldu.Hattasonradan ayni sehre tasinan arkadasimizi kizi en yakin arkadaslarindan biri kiziminda❤
Cok degerli,keyifli
Dedigin gb birebir cok yakin ilerliyorlar.Insan kendine bi nefes bulmus gb oluyor.
Insallah guzel ilerler.
Gecmis olsun canim.
En azindan ne yapacagini biliyorsun.Allah yardimcin olsun.
Cnm ben yan yatarken de ayağımın altına hep koyuuyorum otururken de. Çok faydası oluyor. Kalça kemiğim çok agriyo benim de tutuluyor resmenTeşekkür ederim canm zaten baharatsz tuzsuz yiyorum . Sırt üstü yatamadgm için de yastık koyamıyorum cok fazla . Limonlu su içiyorum .
Bende bunu beğendim ama bakıyorım daha kesin karar vermedim
günaydın annişler nasılsınız
Ben Kozyatağı Central Hospital da yapacağım inşallah. Ilk kızımı da Maltepe Delta Hospital da doğurmuştum.Kızlarrrrr selam. Bebekler nasıl bakalım. İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Doğum için hastane araştırtıyorum Acıbadem fln çok pahalıemsey hakkında bilgisi olan var mı? Yada siz nerede yapmayı planlıyorsunuz ?
kozyatağı central hospitalda yapıcam ben de doğumuKızlarrrrr selam. Bebekler nasıl bakalım. İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Doğum için hastane araştırtıyorum Acıbadem fln çok pahalıemsey hakkında bilgisi olan var mı? Yada siz nerede yapmayı planlıyorsunuz ?
delta benim evimin tam karşışında ama bi türlü güvenemedim o hastaneye ben odalarıda pek iyi değil diye duymustumBen Kozyatağı Central Hospital da yapacağım inşallah. Ilk kızımı da Maltepe Delta Hospital da doğurmuştum.
Chicco dan aldım cnm. Baya kullanışlı bir şeye benziyor. Kendinden titreşimi fln var memnun kalacağım herhaldePark yatak bakıyorum ben de ne aldın cnm
günaydınnn valla şişiyoruz durduramıyoruz misalibenim ayaklar oldu davul resmen geceleri uyurken dönmelerimde zorlaşmaya başladı bakalım sağlıklı olalımda.. alışverişe başlamak istiyoruz artık sizde durumlar nasıl
Canım ablam kurtköy tarafında otururken o civarlardaki emseyde normal doğum yaptı. Çok memnunduKızlarrrrr selam. Bebekler nasıl bakalım. İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Doğum için hastane araştırtıyorum Acıbadem fln çok pahalıemsey hakkında bilgisi olan var mı? Yada siz nerede yapmayı planlıyorsunuz ?
Ben pazar günü geldim Mersin Silifke'den, aşırı sıcak değildi. Özellikle akşamları klimasız oturup yatabildik ki bu da ne kadar serin olduğunun göstergesi olabilir bence. Denize sabahları girmeyi seviyoruz ancak deniz hala soğuktu 2 gün gidebildik sadece. 2 haftaya biraz daha ısınır. saat 10-16 arası çok güneşe çıkmazsanız fazla etkilenmezsiniz sanıyorum. Ama eğer Ankara gibi bir içim kesimdeyseniz en az 8-10 derece farkediyor.İyi günler kızlar nasılsınız bakalım? Kaç gündür yazdıklarınızı okuyorum ama fırsat bulamıyorum sürekli yapacak bir şeyler çıkıyor evde ve bir de küçük çocuk olunca. Herkesin alışverişleri neredeyse bitecek ben daha neredeyse hiçbir şey almadım bu haftadan başlarım artık diye düşünüyorum. Bir de gidebilirsek eğer iki hafta sonra mersin anamura tatile gideceğiz umarım sorunsuz gider geliriz çoook sıcak mıdır acaba oralar hiç alışık değilim aşırı sıcaklara
Ben de Chicco bakıyorum ama tek çeşit var mağazada gri, kırmızı ve mavi rengine karar veremedim 369tl idi. Titreşim den bahsetmediler hiç. Sade bir şeydi. Arakatini aldın mı cnmChicco dan aldım cnm. Baya kullanışlı bir şeye benziyor. Kendinden titreşimi fln var memnun kalacağım herhalde
Teşekkür ederim canım bilgilendirmen için biz amasya taraflarından geleceğiz akşamları üzerimize ceket tarzı bir şeyler alıyoruz hala mutlaka havanın sıcaklığını sen düşün:) inş çok bunaltıcı olmaz bu haftalarda gidebildiğimiz yerlere gidelim sonra gidemeyiz zatenBen pazar günü geldim Mersin Silifke'den, aşırı sıcak değildi. Özellikle akşamları klimasız oturup yatabildik ki bu da ne kadar serin olduğunun göstergesi olabilir bence. Denize sabahları girmeyi seviyoruz ancak deniz hala soğuktu 2 gün gidebildik sadece. 2 haftaya biraz daha ısınır. saat 10-16 arası çok güneşe çıkmazsanız fazla etkilenmezsiniz sanıyorum. Ama eğer Ankara gibi bir içim kesimdeyseniz en az 8-10 derece farkediyor.
Canım ben ilk çocuğumdan yola çıkarak şöyle yorumlayabilirim telsiz ya da kameraya ihtiyacım olmamıştı evim çok nibüyük değil yanında olmasam bile sesini hemen duyuyordum. Göğüs pompası benim kurtarıcım olmuştu sütüm çok geldi bebek boşaltamadığı durumlarla sağdım mutlaka ona rağmen mastit olmuşluğum var o zamanlarda en büyük yardımcımdı. Ateş ölçer weewell temassız almıştım sorun yaşamadık hala kullanıyoruz ilk aylarda ateş problemi çok yaşamadık ama elinin altında olmasında yarar var ihtiyaç anında bulamayabiliyorsun. Emzirme yastığı hiç kullanmadım diyebilirim ama kızım ilk aylar çok kusuyordu reflü problemi vardı reflü yastığı almıştık çok uzun süreli kullandık hatta üzerine sığmayana kadar. Ha bunlar benim kullanma durumumda benim için gerekli olmuş olan bir başkası için olmayabiliyor. Öncelik durumunu sen belirleyebilirsin. Yine naçizane tavsiyem doğum çantanızda bir kutu mama da bulunsun ilk günler annenin sütü çok gelmeyebiliyor vermeyeceğim mama diye diretilen durumlarda da bebek aç kaldığı için yanlış hatırlamıyorsam sarılık problem olabiliyor. Yine bu da kişisel bir durumdur ama ben yine alıp mama koyacağım ilk kızımda sezeryan olduğum için ancak 3. Gün normal şekilde sütüm gelmişti toplamda 4 kez falan mama verdim bu sürede ve o bizi kurtarmıştı bir daha hiç ihtiyaç olmadı. Zaman yaklaştıkça daha fazla konuşuruz bu konularıKamera yada telsiz illa gerekli olurmu acaba kararsız kaldım bu konuda. Bir de göğüs pompası ihtiyaca göre mi alalım yoksa şimdiden hazır mı olsa? Ates ölçer normal uygun olanlar işimizi gorurmu, kulaktan yada temassız olanı mi alsak. emzirme yastığı konusunda da kararsızım tecrübeli anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?