2018 Ekim Anneleri

Mama olarak hangi marka önerirsiniz ben de doğum çantasına koymayı düşünüyorum
Birde mamayı biberon ile mi verdin yoksa çay kaşığı ile mi

Benimde telsize ve kameraya ihtiyacim olmadi canim.
Ama suan buyuk var mesela hem duyarmiyiz hem kapiyi kapatsam uyutken diyorum telsizle duyariz.O konuda bende kararsizim 2.de.
Gogus pompasi cok isimi gordu.Mastit oldum kurtarici oldu,acil durum oldu kurtaricim oldu,1 hafta sag gogsumde sorun yasadim onda da yardimcim oldu hem tekrar emzirdim devam ettim.
Atesolcer cubuk tarzi olanlar ilk zamanlar ihtiyacini gorebilir yanindada olur ama temazsiz cok kullanisli.Hem ikisindende olursa teyit etmis olursun.Olculen makineye ve yere gore de ates dereceleri onemli
Emzirme yastigi almayi dusunuyorum.Hem kolaylik hemde emzirince uyursa oyle rahatini bozmadan yatitabilirsin.Koldan vs terlemede az olur.
Kisisel tercihler yine :)

Kızlar merhaba başka bir topikte banlanmıştım :)) yeni açıldı hemen sorumu sorayım :) sepet beşik ile anne yanı beşik arasında kaldım ya da başka ne önerirsiniz oda harici beşik kullanımı için ?

Mama olarak hangi marka önerirsiniz ben de doğum çantasına koymayı düşünüyorum
Birde mamayı biberon ile mi verdin yoksa çay kaşığı ile mi
Ben biberonla vermiştim canım hatta sütümü sağdığım zamanlarda da onunla veriyordum bazı bebekler ona alışıp memeyi istemeyebiliyormuş ama bizim için sorun olmamıştı yine tercih sizin çay kaşığıyla da verebilirsiniz. Biberon kullanıyorken önemli olan bebek emmeden içindekinin gelmemesi hızlı akışlı olmaması. Bebek hızlı akanlarda çaba sarfetmeden geldiği anne sütü de öyle gelmediği için meme reddi yapabiliyor. Mama markası konusunda da inanın ben de bilmiyorum araştıracağım daha

Beşik konusu tercihe bağlı canım ya ben kızımda park yatak kullanmıştım ailelerden uzakta yaşayınca memlekete giderken bilegötürmüşlüğüm var neredeyse iki yaşına kadar kullandı kızım sepet beşikler çokşirin olsalar da ben çok kullanışlı bulmuyorum bebek kalkmaya başladığında sorun ve küçük zaten. Tabi bunlar benim fikrim. Ben kraft ın bir park yatağını kullandım büyüyünce de oyun alanı oldu. Yerleşik düzende olsaydık tayin gören insanlar olmasaydık ahşap beşiklerden düşünebilirdim ya da oda takımı şeklinde.siz nasıl rahat edecekseniz bence en güzeli o oluyor

Odasını aldım büyüyen beşikli model ama ilk zaman kullanmak için yatak odama nasıl bir şey alayım kararsızım park yataklara hiç bakmadım açıkcası bu hafta onlarada bir bakayım teşekkürler

Ben de Chicco bakıyorum ama tek çeşit var mağazada gri, kırmızı ve mavi rengine karar veremedim 369tl idi. Titreşim den bahsetmediler hiç. Sade bir şeydi. Arakatini aldın mı cnm
Evet tam takım aldım bide dönence aldım e bebekten pek güzel.oldu
Ama tabi ben almadım bunları eşim aldı hepsini malum durumum sebebi ile evden çıkamıyorum yatıyorum internetten aldı hepsini.
Lansilosh marka ikili elektrikli pompa aldım göğüs pedlerini de aldım.bebek bezi vs herşeyi internetten aldık biz. Bebeis saglikli sigatli zamaninda geldikten sonra Ben hayirlisi ile dolanmaya baslayincada eğer ihtiyacım olur ise büyüyen besik fln alırım. Dedim. Park yatağa kilif diktiricem.simdi beyaz renk fırfırlı filan süslü olsun sadece bir dolap alacağım o kaldı onu da yine internetten alacağım. Birde bebek şekerleri kaldı. Hastahane çantalarımı da iki tane yaptım bir bebek içi bir kendim için

Son düzenleme:
Ya ne güzel hepiniz hazırlıkların çoğunu halletmişsiniz.Ben bi türlü başlamadım daha.Hem erken diye hem de önceki çocuktakileri daha elden geçirecek diye.Daha evde tatilin keyfini çıkarıyorum aslında :) Ama aslında sanırım yalnızlıktan hiçbirini yapasım gelmiyor.Eşim sürekli erken diyor.Annemler falan kimsemiz yok zaten burda.Onlardan da aldınız mı diye soran bile yok ne yazık ki ben anlatırsan yorum yapıyorlar.Galiba ben bunaldım kızlar çok mutsuz hissediyorum kendimi ve iyice yemeye verdim.21.hafta dr uma gittim ve tam 9 kilo almışım.Hamur işi yeme dedi ama sıkıntıdan da en çok omları yiyorum sanırım ,(

Selamlar,

Bugün alacakları araştırırken biberonda baktım nasıl alsam tek mi set olarak mı diye. Sonra Avent'in süt saklama kaplarını gördüm. Biberon başlığı da takılıyormuş kendi kilitli kapağıda var daha sonra ek gıdaya geçişte yiyecek yoğurt vs içinde kullanılıyormuş. Biberon seti almaktan vazgeçtim bu yüzden. Bu setten alıp biberon başlığı ile bir sürü biberonumuz olacak hem sütü de bunlarda saklayabilirim diye düşünüyorum 6 aydan sonrada ek gıdamızda da kullanabiliriz. Belki farklı boyutta lazım olursa küçük bi tane alabilirim sadece.

Kararsız kalmadan en kolay alacağım parça olacak sanırım bunlar

Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için. İşitme kaybı var bende o yüzden duyabilir miyim diye endiseliyim. Evimiz çok küçük yoksa. Biberon ve emzik almadım gerekli olurmu onlar

Çok sagolasin cnm verdiğin bilgiler için. Biberon ve emzik almadım gerekli olurmu acaba? Süt sağma makinası manuel yeterli olur mu

Maşallah cnm tamamlamissin baya. İyi günlerde kullanın inşallah sağlıkla

Kendini yalnız hissetme cnm bizimkilerde hiç sormuyor inan. Ben netten sürekli araştırıyorum telefon ile aramızda bağ oluştu resmen. Eşimi zar zor ikna ediyorum ben de. Eksikler bitmiyor bir türlü

Yapma bole bak.cok şükür yanlız değiliz. Ne güzel senin bir çocuğun var bitanesiylede birliktesin herşeyi paylaşıyorsun. En mutlu olman gereken zamanlar depresif bir yapıya çok müsaitiz şimdi zaten yapma böyle... bebişi de üzersin annesi bende üzülüyordum hicbirseyini ben yapamadım Diye ne hayallerim vardı odasi beşiği kiyafetleri baby showerler vs ama bak 9 Ay i yatarak geçiriyorum. Napalim. Ama mutluyum bebişim benimle çok şükür. Daha ne isterim

Çok sagolasin cnm verdiğin bilgiler için. Biberon ve emzik almadım gerekli olurmu acaba? Süt sağma makinası manuel yeterli olur mu
Cnn kabule pompaların anneyi çok.zorladigini öğrendim araştırırken en iyi elektrikli diyorlar ondada iki marka öneriliyor lansilosh ve avent bilmem ne kadarvdogrudur ama bir araştır istersen

Acibadem sigortayla anlasmalai degil mi? Merk ediyrm fiyat falan ne kadar sordunuz mu? Bende bidahaki cocukta artik da orda istiyorm:)

Hemde ne sıcaktır:) arkadşm o tarafta kaç aydır çocuğu zıbınla duruyor:))

Ben kulaktan kullanyrm çok da memnunum. Yani alırken de yaşadğm yerde en çok satılandı. Bende başka düşünmedim hiç.
Telsiz bebeğnzn uyuduğu oda size uzak olcaksa lzım olablr. Bana lzım olmdı kendi evimde ama annemn evi 4 ktlı öyle olunca orda aldım ve orda da bıraktım:) benm evde çıt dese duyarım çnkü.
Sağma makineside ben kullanmadm ilknde bunda da düşünmyrm. Ama başka tecrübeli arkadşlar tavsye ediyolar manuel de olsa evde bulunsun diye. Ben sadece markayı sabitliyrm lazım olursa hemen onu alırim diyorm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…