2018 Ekim Anneleri

Ben kvgile daha yeni soyledim:) annemede sunu bunu alcam desem alma der:) o yuzden ailelerden uzak sahsen ben cok memnunum. Benm de ikinci kizim ve aralari 15 ay olcak ins. Yani onunkileri giydrcem cogunlukla. Ozel olarak da aldigm seyler oldu. Ama nerdyse yasina kadr mi kiyaftleri hazir. Bu yaz sezon sonu 9 aylik yazliklarini da halletcem:) bende kiyafetlerini yikayp utulemk istyrm. Zor tutuyrm kendimi. Ilknde de 2 ay oncesinden hersy hazirdi. 1 ay daha sabretmeye caliscam ya bakalim.

Çok sagolasin cnm verdiğin bilgiler için. Biberon ve emzik almadım gerekli olurmu acaba? Süt sağma makinası manuel yeterli olur mu
Biberon bana lazim olmamsti ama nolur nolmaz ya alinmali yada alcagn marka belirlenmeli bence. Emzik de alistrmayi dusunuyosn kesinlikle smdiden al. Alistrmicaksan zaten gerk yok

Hangi dereceyi kullanıyorsun cnm? Telsiz konusunda da işitme kaybı var bende o yüzden kararsizim. Sağma makinası ndan çok memnun kalanlar var

Biberon bana lazim olmamsti ama nolur nolmaz ya alinmali yada alcagn marka belirlenmeli bence. Emzik de alistrmayi dusunuyosn kesinlikle smdiden al. Alistrmicaksan zaten gerk yok
Emzik düşünmüyorum inşallah gerek kalmaz. Biberon a bakmam lazım. Çok sağol canım

Biberon emzik kaldı benimde gezemiyo Rum oyüzden almaya çalışıyorum ayaklarım şiş belim ağrıyor

Benimde cuma 100 dedi ama diyet yap demedi birde yaptırmak istemiyorum aslında 100 lüğü zararlı diyorlar

Acibadem sigortayla anlasmalai degil mi? Merk ediyrm fiyat falan ne kadar sordunuz mu? Bende bidahaki cocukta artik da orda istiyorm:)
Selam benim Acıbadem sigortam var. 4000 tl de Doğum teminatım var. Bu poliçeye göre Acıbadem fiyatları şöyle ( indirimli hali )
Normal :7000
Epidural normal : 8500
Epidural sezeryan; 9500

VIP Oda Farki günlük 1700
Süit oda farkı 2500

Hangi dereceyi kullanıyorsun cnm? Telsiz konusunda da işitme kaybı var bende o yüzden kararsizim. Sağma makinası ndan çok memnun kalanlar var
Braun kulaktan olcer. Telsizde benm ki titroydu ses olunca. Hani supurge yaparken falan cebine koyuyosum titriyo falan :) makine konusunda bilgm yok tabi lazim olmadi olmaz da ins

Yani norml sigortayla anlasmali degl o zmn. Sizin oraya ozel sigortaniz herlde. Diger ozeller ne alemde bilmyrm da buranin fiyatlari varmis baya:)

Çok sagolasin cnm verdiğin bilgiler için. Biberon ve emzik almadım gerekli olurmu acaba? Süt sağma makinası manuel yeterli olur mu

Biberon kucucuk lazim olursa diye almistim kizimda canim.Satan kiz acil bisy olursa diyerek vermisti :) olmazsada en baslarda su icmeye basladiginda kullanilabilir biseydi.Ama hic kullanmadik.Hatta su bile icmedi bardaktan basladi oyle de gitti cimcime :) Oysa suluk vs bile cok severdim :)

Emzik vermeyi dusunmemistim almamistim.Sonradan esim denemek istedi.Kizim hic almadi.Taa ki 4.ayinda parmagini emmeye baslayana kadar.Baktim aliskanlik olmaya basliyor ki ben parmak olayindan korkardim o yuzden denemistik.Sadece kaucuk ve kiraz uclu emmisti.Koca bi koleksiyon olsa da :))))

Sağma makinesine gelince ben manuel kullandim.Ekstra bi zorlugu yok.Zaman guzel ayarlanmali sadece.
Bebegin emmesi ile makine hep farklidir bunu hic unutma.Elektriklide olsa manuelde.
Lansinoh kullanmistim.Sonradan vermistim o yuzden alacam tekrar.

Benimde cuma 100 dedi ama diyet yap demedi birde yaptırmak istemiyorum aslında 100 lüğü zararlı diyorlar
Zararlı mıymış valla bende bilmiyorum ne yapacağımı
Annem şeker hastası açlık tokluk baktım bi kaç kere normal çıktı

Günaydın :)

Bugün kontrolüm var inşallah geriden gelme olayı kalkmıştır. Biraz heyecan biraz korku bekliyorum öğleden sonrayı.

Bu arada dün paylaştığım süt saklama kaplarının yanında Avent manuel pompa almaya karar verdim. Her zaman ihtiyacım olmayacak işe başlasam bile evden calisabiliyorum öyle yaparım uzun süre ama bulunsun istiyorum her ihtimale karşı o yüzden gereksiz para verip elektrikli almayacağım.

Bu sayede pompa, saklama kabı ve biberon olayını çözmüş oldum. 2 emzik almıştım free flow modeli emzik kullanırsan daha sonra cesitlendiririm su an başka almayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…