Ben sepet beşik diyorum:)Kızlar merhaba başka bir topikte banlanmıştım :)) yeni açıldı hemen sorumu sorayım :) sepet beşik ile anne yanı beşik arasında kaldım ya da başka ne önerirsiniz oda harici beşik kullanımı için ?
Ben kvgile daha yeni soyledim:) annemede sunu bunu alcam desem alma der:) o yuzden ailelerden uzak sahsen ben cok memnunum. Benm de ikinci kizim ve aralari 15 ay olcak ins. Yani onunkileri giydrcem cogunlukla. Ozel olarak da aldigm seyler oldu. Ama nerdyse yasina kadr mi kiyaftleri hazir. Bu yaz sezon sonu 9 aylik yazliklarini da halletcem:) bende kiyafetlerini yikayp utulemk istyrm. Zor tutuyrm kendimi. Ilknde de 2 ay oncesinden hersy hazirdi. 1 ay daha sabretmeye caliscam ya bakalim.Ya ne güzel hepiniz hazırlıkların çoğunu halletmişsiniz.Ben bi türlü başlamadım daha.Hem erken diye hem de önceki çocuktakileri daha elden geçirecek diye.Daha evde tatilin keyfini çıkarıyorum aslında :) Ama aslında sanırım yalnızlıktan hiçbirini yapasım gelmiyor.Eşim sürekli erken diyor.Annemler falan kimsemiz yok zaten burda.Onlardan da aldınız mı diye soran bile yok ne yazık ki ben anlatırsan yorum yapıyorlar.Galiba ben bunaldım kızlar çok mutsuz hissediyorum kendimi ve iyice yemeye verdim.21.hafta dr uma gittim ve tam 9 kilo almışım.Hamur işi yeme dedi ama sıkıntıdan da en çok omları yiyorum sanırım ,(
Biberon bana lazim olmamsti ama nolur nolmaz ya alinmali yada alcagn marka belirlenmeli bence. Emzik de alistrmayi dusunuyosn kesinlikle smdiden al. Alistrmicaksan zaten gerk yokÇok sagolasin cnm verdiğin bilgiler için. Biberon ve emzik almadım gerekli olurmu acaba? Süt sağma makinası manuel yeterli olur mu
Tamam canım bir bakayım sagolasinCnn kabule pompaların anneyi çok.zorladigini öğrendim araştırırken en iyi elektrikli diyorlar ondada iki marka öneriliyor lansilosh ve avent bilmem ne kadarvdogrudur ama bir araştır istersen
Hangi dereceyi kullanıyorsun cnm? Telsiz konusunda da işitme kaybı var bende o yüzden kararsizim. Sağma makinası ndan çok memnun kalanlar varBen kulaktan kullanyrm çok da memnunum. Yani alırken de yaşadğm yerde en çok satılandı. Bende başka düşünmedim hiç.
Telsiz bebeğnzn uyuduğu oda size uzak olcaksa lzım olablr. Bana lzım olmdı kendi evimde ama annemn evi 4 ktlı öyle olunca orda aldım ve orda da bıraktım:) benm evde çıt dese duyarım çnkü.
Sağma makineside ben kullanmadm ilknde bunda da düşünmyrm. Ama başka tecrübeli arkadşlar tavsye ediyolar manuel de olsa evde bulunsun diye. Ben sadece markayı sabitliyrm lazım olursa hemen onu alırim diyorm:)
Emzik düşünmüyorum inşallah gerek kalmaz. Biberon a bakmam lazım. Çok sağol canımBiberon bana lazim olmamsti ama nolur nolmaz ya alinmali yada alcagn marka belirlenmeli bence. Emzik de alistrmayi dusunuyosn kesinlikle smdiden al. Alistrmicaksan zaten gerk yok
Benimde cuma 100 dedi ama diyet yap demedi birde yaptırmak istemiyorum aslında 100 lüğü zararlı diyorlarMerhaba
Bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım dr yüksek dedi bi hafta diyet yap sonr a 100lük yükleme yapacak inşalllah normal çıkar
Gerçekten bende normalde hiç tatlı falan sevmem bi hafyadır sürekli tatlı şeyler yemek istiyorum
Doktorun kim cnmBen Kozyatağı Central Hospital da yapacağım inşallah. Ilk kızımı da Maltepe Delta Hospital da doğurmuştum.
Doktorun kim ? Emsey nasıl hiç duydunuz mu ?kozyatağı central hospitalda yapıcam ben de doğumu
Diğer hastanelere nazaran fiyatları ortalama ve en önemlisi yenidoğan yogun bakımı var ve sgk karşılıyor.
Canım doktorunun ismi neydi ?Canım ablam kurtköy tarafında otururken o civarlardaki emseyde normal doğum yaptı. Çok memnundu
Selam benim Acıbadem sigortam var. 4000 tl de Doğum teminatım var. Bu poliçeye göre Acıbadem fiyatları şöyle ( indirimli hali )Acibadem sigortayla anlasmalai degil mi? Merk ediyrm fiyat falan ne kadar sordunuz mu? Bende bidahaki cocukta artik da orda istiyorm:)
Braun kulaktan olcer. Telsizde benm ki titroydu ses olunca. Hani supurge yaparken falan cebine koyuyosum titriyo falan :) makine konusunda bilgm yok tabi lazim olmadi olmaz da insHangi dereceyi kullanıyorsun cnm? Telsiz konusunda da işitme kaybı var bende o yüzden kararsizim. Sağma makinası ndan çok memnun kalanlar var
Yani vermezsen gerk de olmaz. Zaten verenler bile zor alistiryor:) ben surekli vererek alistrmistm. Kizima da alistrcam. Benm listmdeEmzik düşünmüyorum inşallah gerek kalmaz. Biberon a bakmam lazım. Çok sağol canım
Yani norml sigortayla anlasmali degl o zmn. Sizin oraya ozel sigortaniz herlde. Diger ozeller ne alemde bilmyrm da buranin fiyatlari varmis baya:)Selam benim Acıbadem sigortam var. 4000 tl de Doğum teminatım var. Bu poliçeye göre Acıbadem fiyatları şöyle ( indirimli hali )
Normal :7000
Epidural normal : 8500
Epidural sezeryan; 9500
VIP Oda Farki günlük 1700
Süit oda farkı 2500
Çok sagolasin cnm verdiğin bilgiler için. Biberon ve emzik almadım gerekli olurmu acaba? Süt sağma makinası manuel yeterli olur mu
Zararlı mıymış valla bende bilmiyorum ne yapacağımıBenimde cuma 100 dedi ama diyet yap demedi birde yaptırmak istemiyorum aslında 100 lüğü zararlı diyorlar
Emsey i hiç arastrmadım.Basak sel benim doktorumDoktorun kim ? Emsey nasıl hiç duydunuz mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?