benim aldıgım fıyatları soyleyeyimYani norml sigortayla anlasmali degl o zmn. Sizin oraya ozel sigortaniz herlde. Diger ozeller ne alemde bilmyrm da buranin fiyatlari varmis baya:)
saglikla vaktinde dogsun insallah.Selam kızlar, dün kontrolümüz vardı, 550 gr olmuş kızım maşallah iyi, ama benim hunileşmem varmış,yatmaya devam, 30 lü haftaları görmek nasip olsun inşallah, dün üzüldüm ama bugün iyiyim, Allah ol derse olacak inşallah
İnşallah amin cümlemizin ki benim ki desaglikla vaktinde dogsun insallah.
Maşallah sana da bebişine de canım, güzel haberler alalım inşallah hepimiz, tşkr ederim amin inşallahMerhabalar kızlar bugün dr kontrolüne ve şeker yüklemesine geldik 50 lik yükleme yapıldı bekliyorum şimdilik kan vermek için. Bebiş 760 gr 31-32 cm civarıymış her şey yolunda görünüyor şimdilik dedi dr um çok şükür. İnş şeker de çıkmaz. @evremina canım inş hayırlısıyla hayırlı zamanda alırsınız bebişleri
Normal sigorta ile anlaşmalı olsada özelin koyduğu farkı ödememek durumundasın ki buda zaten özellikle acıbadem hastahanesinde baya fark ediyor. Yani para ödemeden özelden çıkamıyorsun maalesef sigortan yoksa. Sigortan olsa bile bazı alanlarda yine fark ödeyebiliyorsun.Yani norml sigortayla anlasmali degl o zmn. Sizin oraya ozel sigortaniz herlde. Diger ozeller ne alemde bilmyrm da buranin fiyatlari varmis baya:)
Aaaa o sancı mi oluyormuşSelamlar
Kontrolleri olanlar iyi haberlerle gelsinler inşallah ❤
Bu aralar özellikle akşamları karnım semsert oluyor bayada sürüyor öylece kalıyor. Hastaneyi aradım günde 10 a kadar sancılar normalmiş buda sanciymis hatta bilmiyordum. Ilk hamileligimde hiç sancılanmamıştım 42 haftaya kadar şimdi bu neyin nesi çok ilginç. Yaşayan var mı benzer durumu ?
Çok yorulursam oluyor bide sanki..
Hunilesme ne acaba? Inşaallah vaktinde doğar kuzucuklarSelam kızlar, dün kontrolümüz vardı, 550 gr olmuş kızım maşallah iyi, ama benim hunileşmem varmış,yatmaya devam, 30 lü haftaları görmek nasip olsun inşallah, dün üzüldüm ama bugün iyiyim, Allah ol derse olacak inşallah
Gözün aydın canim şeker konusunda da dert etme varsa bile diyeti var yoluna girer ama insaallah cikmaz tabiMerhabalar kızlar bugün dr kontrolüne ve şeker yüklemesine geldik 50 lik yükleme yapıldı bekliyorum şimdilik kan vermek için. Bebiş 760 gr 31-32 cm civarıymış her şey yolunda görünüyor şimdilik dedi dr um çok şükür. İnş şeker de çıkmaz. @evremina canım inş hayırlısıyla hayırlı zamanda alırsınız bebişleri
Kapalı olması gereken rahim ağzını çukurlaşmasi gibi bişey sanırım ,inşallah amin sağlıklaHunilesme ne acaba? Inşaallah vaktinde doğar kuzucuklar
Gözün aydın canim şeker konusunda da dert etme varsa bile diyeti var yoluna girer ama insaallah cikmaz tabi
Sanırım rahim ağzının iç taraftan biraz açılması dış tarafın kapalı kalması yani rahim.agzini diş kısmının kapalı kalması iç kısmını bebeğin olduğu kısmının açılması.bu durum bende var ama buna hunilesme mi diyorlar bilmiyorum.Kapalı olması gereken rahim ağzını çukurlaşmasi gibi bişey sanırım ,inşallah amin sağlıkla
o sancımıymış yahu.Selamlar
Kontrolleri olanlar iyi haberlerle gelsinler inşallah ❤
Bu aralar özellikle akşamları karnım semsert oluyor bayada sürüyor öylece kalıyor. Hastaneyi aradım günde 10 a kadar sancılar normalmiş buda sanciymis hatta bilmiyordum. Ilk hamileligimde hiç sancılanmamıştım 42 haftaya kadar şimdi bu neyin nesi çok ilginç. Yaşayan var mı benzer durumu ?
Çok yorulursam oluyor bide sanki..
Delta Centrale göre bir tık daha aşağıda gibi. Odaları 5 yıl önce iyi ve temizdi.delta benim evimin tam karşışında ama bi türlü güvenemedim o hastaneye ben odalarıda pek iyi değil diye duymustum
Levent Konur canım.Doktorun kim cnm
Aaaa o sancı mi oluyormuş
Benimde dün akşam sertleşti sanki taş oturmuş gibi dün bende yorulmuştum ondan mi acaba
o sancımıymış yahu.
ay biz bu tecrübesiz halimizde gelen suyu da idrar sanıcaz
ben her akşam yaşıyorum. hatta çok nadir gündüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?