2018 Ekim Anneleri

Yani norml sigortayla anlasmali degl o zmn. Sizin oraya ozel sigortaniz herlde. Diger ozeller ne alemde bilmyrm da buranin fiyatlari varmis baya:)
benim aldıgım fıyatları soyleyeyim
2900 normal dogum
3850 zorunlu sezeryan
5 500 de isteğe bağlı sezeryan
İlk testler içinde normalde 1 gece sezeryanda 2 gece kalmalı fıyatlar
Böyle yazarken otelden bahsediyormusun gibi geldi

saglikla vaktinde dogsun insallah.

Merhabalar kızlar bugün dr kontrolüne ve şeker yüklemesine geldik 50 lik yükleme yapıldı bekliyorum şimdilik kan vermek için. Bebiş 760 gr 31-32 cm civarıymış her şey yolunda görünüyor şimdilik dedi dr um çok şükür. İnş şeker de çıkmaz. @evremina canım inş hayırlısıyla hayırlı zamanda alırsınız bebişleri

Maşallah sana da bebişine de canım, güzel haberler alalım inşallah hepimiz, tşkr ederim amin inşallah

Yani norml sigortayla anlasmali degl o zmn. Sizin oraya ozel sigortaniz herlde. Diger ozeller ne alemde bilmyrm da buranin fiyatlari varmis baya:)
Normal sigorta ile anlaşmalı olsada özelin koyduğu farkı ödememek durumundasın ki buda zaten özellikle acıbadem hastahanesinde baya fark ediyor. Yani para ödemeden özelden çıkamıyorsun maalesef sigortan yoksa. Sigortan olsa bile bazı alanlarda yine fark ödeyebiliyorsun.

Selamlar
Kontrolleri olanlar iyi haberlerle gelsinler inşallah ❤
Bu aralar özellikle akşamları karnım semsert oluyor bayada sürüyor öylece kalıyor. Hastaneyi aradım günde 10 a kadar sancılar normalmiş buda sanciymis hatta bilmiyordum. Ilk hamileligimde hiç sancılanmamıştım 42 haftaya kadar şimdi bu neyin nesi çok ilginç. Yaşayan var mı benzer durumu ?
Çok yorulursam oluyor bide sanki..

Aaaa o sancı mi oluyormuş
Benimde dün akşam sertleşti sanki taş oturmuş gibi dün bende yorulmuştum ondan mi acaba

Hunilesme ne acaba? Inşaallah vaktinde doğar kuzucuklar
Gözün aydın canim şeker konusunda da dert etme varsa bile diyeti var yoluna girer ama insaallah cikmaz tabi

Hunilesme ne acaba? Inşaallah vaktinde doğar kuzucuklar

Gözün aydın canim şeker konusunda da dert etme varsa bile diyeti var yoluna girer ama insaallah cikmaz tabi
Kapalı olması gereken rahim ağzını çukurlaşmasi gibi bişey sanırım ,inşallah amin sağlıkla

Kapalı olması gereken rahim ağzını çukurlaşmasi gibi bişey sanırım ,inşallah amin sağlıkla
Sanırım rahim ağzının iç taraftan biraz açılması dış tarafın kapalı kalması yani rahim.agzini diş kısmının kapalı kalması iç kısmını bebeğin olduğu kısmının açılması.bu durum bende var ama buna hunilesme mi diyorlar bilmiyorum.

o sancımıymış yahu.
ay biz bu tecrübesiz halimizde gelen suyu da idrar sanıcaz
ben her akşam yaşıyorum. hatta çok nadir gündüz

Aaaa o sancı mi oluyormuş
Benimde dün akşam sertleşti sanki taş oturmuş gibi dün bende yorulmuştum ondan mi acaba

Evet öyleymiş bende şaşırdım yalancı sanci dedikleri buymuş demekki. Yorgunluk yapar dedi doğum ebesiyle görüştüm. Işte 10a kadar normalmiş geçerse gelin hastaneye dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…