2018 Ekim Anneleri

Evet bunun gibi bişey sanırım bebeğin olduğu tarafta açıklık var, orası birleşik olması gerekiyormuş

Çünkü dikiş atılırken drum bana rahim iç kısmı da aciklik var demisti
Bnm de dikiş öncesi mevcuttu, ama şimdi dikiş sonrası orası birleşik olsaydı, normal hayatına dönebilirsin işe başlayabilirsin demişti, tabi ben gitme taraftarı değilim ama bunda da vardır bi hayır Allah ol derse olacak inşallah vaktinde 2 ay daha bekler inşalallah

Benimde kontrol iyi geçti şükür . Bebekler 616 527 518 gram olmuşlar . Allahın izniyle on gün sonra tekrar kontrol. Sıcaklar basladıgı için iştahımda kapandı iyice . Nerdeyse hiç acıkmıyorum. Ama yemek zorundayım biliyorum.
Hasta olanlara allah şifa versin allah yardımcımız olsun .

Haklısın canım çok şükür halime..Sanırım sıcaklar bunalttık hamilelikle birleşti neye çatacagımı şaşırdım Ama evet en büyük tesellim ve destekçim oğlum

Yerim onları yaa maşallah maşallah sağlıcakla gelsinler inşallah

Haklısın aslında kendimiz halledince kafamız daha rahat ve istekler daha gönlümüze göre sanırım..Sağolasın

Inş allah yavrularımıza vakti zamanında sağlıklı sihatli dogmayi nasip etsin.bu yarışlarımız hep onlar için

Kendini yalnız hissetme cnm bizimkilerde hiç sormuyor inan. Ben netten sürekli araştırıyorum telefon ile aramızda bağ oluştu resmen. Eşimi zar zor ikna ediyorum ben de. Eksikler bitmiyor bir türlü

Haklısın aslında kendimiz halledince kafamız daha rahat ve istekler daha gönlümüze göre sanırım..Sağolasın
Ben kvgile daha yeni soyledim:) annemede sunu bunu alcam desem alma der:) o yuzden ailelerden uzak sahsen ben cok memnunum. Benm de ikinci kizim ve aralari 15 ay olcak ins. Yani onunkileri giydrcem cogunlukla. Ozel olarak da aldigm seyler oldu. Ama
. Bende geçen annemle beşik almaya gittim mağazada bi kaç şeye baktım ay bu güzelmiş bu güzelmiş falan sende herşeye hevesleniyon abartıyon dedi pişman olcakmışım sonradan aldığım şeylere oyüzden öyle diyomuş sadece ihtiyaçlarını alsam yetermiş şimdi yazarken bile ağlamaklı oluyorum bn iki yıl bekledim bu bebeği herşeyden çok istedim bırakın ne istiyosam alıyım yani niye hevesimi kırıyosınuzki demi bazen eşim bile ona ne gerek var dediği an cinnet geçiriyorum gerek var yok alcam arkadaş istiyorum mutlu oluyorum yani bunu anlamak bukadar mı zor hiç kimseye hiçbişey söylememeye ve herşeyi tek başıma yapmaya karar verdim bilmesinler hevesimide kırmasınlar daha iyi

Hepsi aynı demek ki ya.. Geçenlerde eşim bana ilginç bir tahminde bulundu.Ona göre ilk çocukta erkek olduğu için bu çocuğun ve benim masraflarım Doğum hariç 1000 tl anca olurmuş :))) Dünyadan haberleri yok bunların

Gerçekten ilginçmiş:) nebiliyim Ya gerçekten biz abartıyoruz ki sanmıyorum ya da herşey basit herkese göre bilmiyorum ama bu durum çok canımı sıkıyo herkesten soğuyorum böyle olunca

S Snglmhmt boşver herkesi. Paran varsa kendin almaya çalış yoksa da kocanı ikna et. Ben bi evlenck kıza bide bebeği olck bi anneye karışılmasndan nefrt ediyrm. Bidaha olmick. İçinden geldiği gibi yapablmelisin. Ayrıca 3 ay var nesi erken acaba? 1 ay sonrasnda doğum da olablr o zmn nolcak? Hiç bişy belli olmaz. Benm arkdşmn herşy normldi 32 haftada doğurdu. Çoğu şeyi hazırdı Allahtan. Yani bunlar istisna tabi.
Ben hevesini kiran insanlardan bu surecte uzak durmani fikirlerini onlarla paylasmamanini tavsye ederm

Fark odendigini biliyorm da hani bazilarinin hic anlasmasi yok ya. Acaba oyle mi diye sordum. Tesekkurler

Tesekkurler. Sehre gore de degisiyodur belki. Bu fiyatlar cok da abartili gelmedi ama detaylar onemli tabi:)

Kasilma arada oluyor. Gitgide de artar muhtemelen. En son da doguma gideriz artik:) ilknde boyle olmustu buda oyle devam bakalim. Benm gunde 1 anca oluyor

Kontrolden geldik. Haftamızı gördük çok şükür geride çıkmadı :) Doktorum ölçümden dolayı olabilir o dedi kızım biraz minyon olacak gibi hissediyorum ben. 510 gr olmuş tam, geçen hafta kafası sağ ustteydi bugün sol altta çıktı oynayıp duruyor içeride :)
Temmuz sonu gibi şeker yüklemesi yapılacakmış hala kararsızım ama yaptıracağım sanırım.
Birde 4 kilo aldım toplamda ama 3 kilosunu bu ay almışım azıcık dikkat edebilirsin dedi. Hala iştahım çok açık nasıl olacak bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…