10 a kadar dediğiniz nedir?Yok artık inşallah anlarız suyun gelmesini falanOnuda yaşamadım nasıl bi his bilmiyorum gerçi
Sağlıcakla zamanında gelsin yavrular inşallah
Evet bunun gibi bişey sanırım bebeğin olduğu tarafta açıklık var, orası birleşik olması gerekiyormuşSanırım rahim ağzının iç taraftan biraz açılması dış tarafın kapalı kalması yani rahim.agzini diş kısmının kapalı kalması iç kısmını bebeğin olduğu kısmının açılması.bu durum bende var ama buna hunilesme mi diyorlar bilmiyorum.
Çünkü dikiş atılırken drum bana rahim iç kısmı da aciklik var demistiEvet bunun gibi bişey sanırım bebeğin olduğu tarafta açıklık var, orası birleşik olması gerekiyormuş
Bnm de dikiş öncesi mevcuttu, ama şimdi dikiş sonrası orası birleşik olsaydı, normal hayatına dönebilirsin işe başlayabilirsin demişti, tabi ben gitme taraftarı değilim ama bunda da vardır bi hayır Allah ol derse olacak inşallah vaktinde 2 ay daha bekler inşalallahÇünkü dikiş atılırken drum bana rahim iç kısmı da aciklik var demisti
Yapma bole bak.cok şükür yanlız değiliz. Ne güzel senin bir çocuğun var bitanesiylede birliktesin herşeyi paylaşıyorsun. En mutlu olman gereken zamanlar depresif bir yapıya çok müsaitiz şimdi zaten yapma böyle... bebişi de üzersin annesibende üzülüyordum hicbirseyini ben yapamadım Diye ne hayallerim vardı odasi beşiği kiyafetleri baby showerler vs ama bak 9 Ay i yatarak geçiriyorum. Napalim. Ama mutluyum bebişim benimle çok şükür. Daha ne isterim
Gun icerisinde 10 tane sancıyı normal sayıyorlar. 10u geçerse gelin dediler10 a kadar dediğiniz nedir?
Yerim onları yaa maşallah maşallah sağlıcakla gelsinler inşallahBenimde kontrol iyi geçti şükür . Bebekler 616 527 518 gram olmuşlar . Allahın izniyle on gün sonra tekrar kontrol. Sıcaklar basladıgı için iştahımda kapandı iyice . Nerdeyse hiç acıkmıyorum. Ama yemek zorundayım biliyorum.
Hasta olanlara allah şifa versin allah yardımcımız olsun .
Haklısın aslında kendimiz halledince kafamız daha rahat ve istekler daha gönlümüze göre sanırım..SağolasınBen kvgile daha yeni soyledim:) annemede sunu bunu alcam desem alma der:) o yuzden ailelerden uzak sahsen ben cok memnunum. Benm de ikinci kizim ve aralari 15 ay olcak ins. Yani onunkileri giydrcem cogunlukla. Ozel olarak da aldigm seyler oldu. Ama nerdyse yasina kadr mi kiyaftleri hazir. Bu yaz sezon sonu 9 aylik yazliklarini da halletcem:) bende kiyafetlerini yikayp utulemk istyrm. Zor tutuyrm kendimi. Ilknde de 2 ay oncesinden hersy hazirdi. 1 ay daha sabretmeye caliscam ya bakalim.
Inş allah yavrularımıza vakti zamanında sağlıklı sihatli dogmayi nasip etsin.bu yarışlarımız hep onlar içinBnm de dikiş öncesi mevcuttu, ama şimdi dikiş sonrası orası birleşik olsaydı, normal hayatına dönebilirsin işe başlayabilirsin demişti, tabi ben gitme taraftarı değilim ama bunda da vardır bi hayır Allah ol derse olacak inşallah vaktinde 2 ay daha bekler inşalallah
Kendini yalnız hissetme cnm bizimkilerde hiç sormuyor inan. Ben netten sürekli araştırıyorum telefon ile aramızda bağ oluştu resmen. Eşimi zar zor ikna ediyorum ben de. Eksikler bitmiyor bir türlü
Yapma bole bak.cok şükür yanlız değiliz. Ne güzel senin bir çocuğun var bitanesiylede birliktesin herşeyi paylaşıyorsun. En mutlu olman gereken zamanlar depresif bir yapıya çok müsaitiz şimdi zaten yapma böyle... bebişi de üzersin annesibende üzülüyordum hicbirseyini ben yapamadım Diye ne hayallerim vardı odasi beşiği kiyafetleri baby showerler vs ama bak 9 Ay i yatarak geçiriyorum. Napalim. Ama mutluyum bebişim benimle çok şükür. Daha ne isterim
Ben kvgile daha yeni soyledim:) annemede sunu bunu alcam desem alma der:) o yuzden ailelerden uzak sahsen ben cok memnunum. Benm de ikinci kizim ve aralari 15 ay olcak ins. Yani onunkileri giydrcem cogunlukla. Ozel olarak da aldigm seyler oldu. Ama nerdyse yasina kadr mi kiyaftleri hazir. Bu yaz sezon sonu 9 aylik yazliklarini da halletcem:) bende kiyafetlerini yikayp utulemk istyrm. Zor tutuyrm kendimi. Ilknde de 2 ay oncesinden hersy hazirdi. 1 ay daha sabretmeye caliscam ya bakalim.
Haklısın aslında kendimiz halledince kafamız daha rahat ve istekler daha gönlümüze göre sanırım..Sağolasın
. Bende geçen annemle beşik almaya gittim mağazada bi kaç şeye baktım ay bu güzelmiş bu güzelmiş falan sende herşeye hevesleniyon abartıyon dediBen kvgile daha yeni soyledim:) annemede sunu bunu alcam desem alma der:) o yuzden ailelerden uzak sahsen ben cok memnunum. Benm de ikinci kizim ve aralari 15 ay olcak ins. Yani onunkileri giydrcem cogunlukla. Ozel olarak da aldigm seyler oldu. Ama
Hepsi aynı demek ki ya.. Geçenlerde eşim bana ilginç bir tahminde bulundu.Ona göre ilk çocukta erkek olduğu için bu çocuğun ve benim masraflarım Doğum hariç 1000 tl anca olurmuş :))) Dünyadan haberleri yok bunların
. Bende geçen annemle beşik almaya gittim mağazada bi kaç şeye baktım ay bu güzelmiş bu güzelmiş falan sende herşeye hevesleniyon abartıyon dedipişman olcakmışım sonradan aldığım şeylere oyüzden öyle diyomuş sadece ihtiyaçlarını alsam yetermiş şimdi yazarken bile ağlamaklı oluyorum bn iki yıl bekledim bu bebeği herşeyden çok istedim bırakın ne istiyosam alıyım yani niye hevesimi kırıyosınuzki demi bazen eşim bile ona ne gerek var dediği an cinnet geçiriyorum gerek var yok alcam arkadaş istiyorum mutlu oluyorum yani bunu anlamak bukadar mı zor hiç kimseye hiçbişey söylememeye ve herşeyi tek başıma yapmaya karar verdim bilmesinler hevesimide kırmasınlar daha iyi
Gerçekten ilginçmiş:) nebiliyim Ya gerçekten biz abartıyoruz ki sanmıyorum ya da herşey basit herkese göre bilmiyorum ama bu durum çok canımı sıkıyo herkesten soğuyorum böyle oluncaHepsi aynı demek ki ya.. Geçenlerde eşim bana ilginç bir tahminde bulundu.Ona göre ilk çocukta erkek olduğu için bu çocuğun ve benim masraflarım Doğum hariç 1000 tl anca olurmuş :))) Dünyadan haberleri yok bunların
Fark odendigini biliyorm da hani bazilarinin hic anlasmasi yok ya. Acaba oyle mi diye sordum. TesekkurlerNormal sigorta ile anlaşmalı olsada özelin koyduğu farkı ödememek durumundasın ki buda zaten özellikle acıbadem hastahanesinde baya fark ediyor. Yani para ödemeden özelden çıkamıyorsun maalesef sigortan yoksa. Sigortan olsa bile bazı alanlarda yine fark ödeyebiliyorsun.
Tesekkurler. Sehre gore de degisiyodur belki. Bu fiyatlar cok da abartili gelmedi ama detaylar onemli tabi:)benim aldıgım fıyatları soyleyeyim
2900 normal dogum
3850 zorunlu sezeryan
5 500 de isteğe bağlı sezeryan
İlk testler içinde normalde 1 gece sezeryanda 2 gece kalmalı fıyatlar
Böyle yazarken otelden bahsediyormusun gibi geldi
Kasilma arada oluyor. Gitgide de artar muhtemelen. En son da doguma gideriz artik:) ilknde boyle olmustu buda oyle devam bakalim. Benm gunde 1 anca oluyorSelamlar
Kontrolleri olanlar iyi haberlerle gelsinler inşallah ❤
Bu aralar özellikle akşamları karnım semsert oluyor bayada sürüyor öylece kalıyor. Hastaneyi aradım günde 10 a kadar sancılar normalmiş buda sanciymis hatta bilmiyordum. Ilk hamileligimde hiç sancılanmamıştım 42 haftaya kadar şimdi bu neyin nesi çok ilginç. Yaşayan var mı benzer durumu ?
Çok yorulursam oluyor bide sanki..
Sancida aci hissediliyor canim. Arkadsin dedgi kasilmadir muhtemelen. Sanci adet sancisi gibi daha fazlasini dusun sadeceAaaa o sancı mi oluyormuş
Benimde dün akşam sertleşti sanki taş oturmuş gibi dün bende yorulmuştum ondan mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?