2018 Ekim Anneleri

Odasını ne zaman kurmaya başlıyorsunuz?

Bizimki eylüle kalabilir geç olacak gibi geliyor bana endişe ediyorum biraz agirlasirsam diye.

Aynen öyle yapcam kimseye sölemicem şunu aldım bunu aldım diye üstelik kendi paramla alıyorum kimseden bişe istediğim yok o halde böyle yani düşün bunu kendi annem değilde kv yapsa takmazdım da kendi annem yani çok sinir oldum o oldu zaten artık bişe sölemiyorum eşime bile sölemiom artık aldıktan sonra haberi oluyo amaaan dediğin gibi kaç kez çocuğum olcakki gelmişim 32 yaşına

Bizimki eylüle kalabilir geç olacak gibi geliyor bana endişe ediyorum biraz agirlasirsam diye.
Biz beşiğini almayı bekliyoduk aldık kuruluma gelcek iki hafta içinde bu arada da boyasını yaptık beşik kurulunca ona göre dolabı halısı olcak bakalım biz biraz aceleciyiz eşimle hemen herşeyi olsun bitsin istiyoruz

İlk çocuğun hevesiyle ben 7. Ayımda odasını yapmayı düşünüyorum. Çünkü sonrasında ağırlaşınca yapamam. Alışverişini de yavaş yavaş yapıp yıkayıp ütüleyip yerleştirmeyi düşünüyorum.

Gözünaydın cnm iyi haberler almışsın herkese nasip olsun inşallah maşallah kuzuna bence kilon çok iyi ya ben 7 kilo aldım dha da alırım gibi duruyo iştahım çok fazla Allahtan suyu bol içiyorum

Eee paran varsa aynen hic sallama:) ya benm annem bana hep soyler. Bu yuzden hicbsy paylasmam. Anneler iste. Masrf yapmayalim abartmayalim istiyolar.
Benm esim bu konuda iyidr saolsun. Ee sennde paran varmis zaten:) guzelce al istedgini. Rabbm huzurla kullanmayi nasip etsin. Saglikla kavusalm yavrularimiza ins

Haklısın canım çok şükür halime..Sanırım sıcaklar bunalttık hamilelikle birleşti neye çatacagımı şaşırdım Ama evet en büyük tesellim ve destekçim oğlum
E
Bencede... madem öyle kafana göre al herşeyi boşver kim ne diyor... ne canını sık... içinde kalmasın hic birşey yap herseyi

Kızlar muayenden çıktım böbreğin tekinde büyüme varmış takip edeceğiz kafaya takacak bir şey yok dedi ama taktım yinede çok moralim bozuldu

2 ay kala en guzeli bence. Bende 1 ay daha beklemeyi dusunuyrm:)

Ben herşeyi yaptım cnn odası fln hazır

Maşallah ne güzel çıkmış aradan. Bende Temmuz ortasından sonra başlarız Ağustos gibi kurarız diyorduk ama Eylülde olacak sanırım Umarım yetişir. Alacaklarını planlarım kafamda netlestiririm en azından.

Gözünaydın cnm iyi haberler almışsın herkese nasip olsun inşallah maşallah kuzuna bence kilon çok iyi ya ben 7 kilo aldım dha da alırım gibi duruyo iştahım çok fazla Allahtan suyu bol içiyorum

Amin inşallah, hepimizinkini sağlıkla sıhhatle gelsin.
Çok kilo almadım ama hızlı almaya başladım artık o korkutuyor beni. 70e kadar sinir koymuştum kendi kendime ayda 3er kiloyu gecmemem lazım. Yavruma yararlı şeyler yesem içim gam yemeyecek yine :)

Dört gündür süren kalça kemiği ağrım bugün bacaklarima ve beline vurdu, yalnızım kaç saattir su bile içermiyorum ağlıyorum şu anda, ağrıdan yere basamiyorum. Kliniği aradım fizik tedaviye gitmemi söylediler ya skolyozumdan ya da bel fıtığı olabileceğinden bahsettiler. Ve korktuğum başıma geldi gebelik şekerim çıkmış. Telde hemşire söyledi iyi çıkar zannediyodum 136cikmis 50lik doz. Yarın 100luk yapılacak. Allah'ım beterinden korusun tabiki ama yıllardır beklediğim bu hamilelik hep ağrı, korku ve hastalıkla geçti. Saglicakla yavrul
Braun kulaktan olcer. Telsizde benm ki titroydu ses olunca. Hani supurge yaparken falan cebine koyuyosum titriyo falan :) makine konusunda bilgm yok tabi lazim olmadi olmaz da ins
Teşekkürler cnm verdiğin bilgiler için

Sağolasin cnm çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…