Aynen öyle yapcam kimseye sölemicem şunu aldım bunu aldım diye üstelik kendi paramla alıyorum kimseden bişe istediğim yok o halde böyle yani düşün bunu kendi annem değilde kv yapsa takmazdım da kendi annem yani çok sinir oldum o oldu zaten artık bişe sölemiyorum eşime bile sölemiom artık aldıktan sonra haberi oluyo amaaan dediğin gibi kaç kez çocuğum olcakki gelmişim 32 yaşınaS Snglmhmt boşver herkesi. Paran varsa kendin almaya çalış yoksa da kocanı ikna et. Ben bi evlenck kıza bide bebeği olck bi anneye karışılmasndan nefrt ediyrm. Bidaha olmick. İçinden geldiği gibi yapablmelisin. Ayrıca 3 ay var nesi erken acaba? 1 ay sonrasnda doğum da olablr o zmn nolcak? Hiç bişy belli olmaz. Benm arkdşmn herşy normldi 32 haftada doğurdu. Çoğu şeyi hazırdı Allahtan. Yani bunlar istisna tabi.
Ben hevesini kiran insanlardan bu surecte uzak durmani fikirlerini onlarla paylasmamanini tavsye ederm
Biz beşiğini almayı bekliyoduk aldık kuruluma gelcek iki hafta içinde bu arada da boyasını yaptık beşik kurulunca ona göre dolabı halısı olcak bakalım biz biraz aceleciyiz eşimle hemen herşeyi olsun bitsin istiyoruzOdasını ne zaman kurmaya başlıyorsunuz?
Bizimki eylüle kalabilir geç olacak gibi geliyor bana endişe ediyorum biraz agirlasirsam diye.
İlk çocuğun hevesiyle ben 7. Ayımda odasını yapmayı düşünüyorum. Çünkü sonrasında ağırlaşınca yapamam. Alışverişini de yavaş yavaş yapıp yıkayıp ütüleyip yerleştirmeyi düşünüyorum.Odasını ne zaman kurmaya başlıyorsunuz?
Bizimki eylüle kalabilir geç olacak gibi geliyor bana endişe ediyorum biraz agirlasirsam diye.
Bi sorayım canım bayan kapalı bir doktor diyorduCanım doktorunun ismi neydi ?
Gözünaydın cnm iyi haberler almışsın herkese nasip olsun inşallah maşallah kuzunaKontrolden geldik. Haftamızı gördük çok şükür geride çıkmadı :) Doktorum ölçümden dolayı olabilir o dedi kızım biraz minyon olacak gibi hissediyorum ben. 510 gr olmuş tam, geçen hafta kafası sağ ustteydi bugün sol altta çıktı oynayıp duruyor içeride :)
Temmuz sonu gibi şeker yüklemesi yapılacakmış hala kararsızım ama yaptıracağım sanırım.
Birde 4 kilo aldım toplamda ama 3 kilosunu bu ay almışım azıcık dikkat edebilirsin dedi. Hala iştahım çok açık nasıl olacak bakalım.
Eee paran varsa aynen hic sallama:) ya benm annem bana hep soyler. Bu yuzden hicbsy paylasmam. Anneler iste. Masrf yapmayalim abartmayalim istiyolar.Aynen öyle yapcam kimseye sölemicem şunu aldım bunu aldım diye üstelik kendi paramla alıyorum kimseden bişe istediğim yok o halde böyle yani düşün bunu kendi annem değilde kv yapsa takmazdım da kendi annem yani çok sinir oldum o oldu zaten artık bişe sölemiyorum eşime bile sölemiom artık aldıktan sonra haberi oluyo amaaan dediğin gibi kaç kez çocuğum olcakki gelmişim 32 yaşına
EHaklısın canım çok şükür halime..Sanırım sıcaklar bunalttık hamilelikle birleşti neye çatacagımı şaşırdımAma evet en büyük tesellim ve destekçim oğlum
Bencede... madem öyle kafana göre al herşeyi boşver kim ne diyor... ne canını sık... içinde kalmasın hic birşey yap herseyi
. Bende geçen annemle beşik almaya gittim mağazada bi kaç şeye baktım ay bu güzelmiş bu güzelmiş falan sende herşeye hevesleniyon abartıyon dedipişman olcakmışım sonradan aldığım şeylere oyüzden öyle diyomuş sadece ihtiyaçlarını alsam yetermiş şimdi yazarken bile ağlamaklı oluyorum bn iki yıl bekledim bu bebeği herşeyden çok istedim bırakın ne istiyosam alıyım yani niye hevesimi kırıyosınuzki demi bazen eşim bile ona ne gerek var dediği an cinnet geçiriyorum gerek var yok alcam arkadaş istiyorum mutlu oluyorum yani bunu anlamak bukadar mı zor hiç kimseye hiçbişey söylememeye ve herşeyi tek başıma yapmaya karar verdim bilmesinler hevesimide kırmasınlar daha iyi
2 ay kala en guzeli bence. Bende 1 ay daha beklemeyi dusunuyrm:)Odasını ne zaman kurmaya başlıyorsunuz?
Ben herşeyi yaptım cnn odası fln hazırOdasını ne zaman kurmaya başlıyorsunuz?
Aynen öyle yapcam kimseye sölemicem şunu aldım bunu aldım diye üstelik kendi paramla alıyorum kimseden bişe istediğim yok o halde böyle yani düşün bunu kendi annem değilde kv yapsa takmazdım da kendi annem yani çok sinir oldum o oldu zaten artık bişe sölemiyorum eşime bile sölemiom artık aldıktan sonra haberi oluyo amaaan dediğin gibi kaç kez çocuğum olcakki gelmişim 32 yaşına
Biz beşiğini almayı bekliyoduk aldık kuruluma gelcek iki hafta içinde bu arada da boyasını yaptık beşik kurulunca ona göre dolabı halısı olcak bakalım biz biraz aceleciyiz eşimle hemen herşeyi olsun bitsin istiyoruz
İlk çocuğun hevesiyle ben 7. Ayımda odasını yapmayı düşünüyorum. Çünkü sonrasında ağırlaşınca yapamam. Alışverişini de yavaş yavaş yapıp yıkayıp ütüleyip yerleştirmeyi düşünüyorum.
2 ay kala en guzeli bence. Bende 1 ay daha beklemeyi dusunuyrm:)
Ben herşeyi yaptım cnn odası fln hazır
Gözünaydın cnm iyi haberler almışsın herkese nasip olsun inşallah maşallah kuzunabence kilon çok iyi ya ben 7 kilo aldım dha da alırım gibi duruyo iştahım çok fazla Allahtan suyu bol içiyorum
Şimdi yine var mesela hemde çok siddetkiSancida aci hissediliyor canim. Arkadsin dedgi kasilmadir muhtemelen. Sanci adet sancisi gibi daha fazlasini dusun sadece
Doktor takip edecez demiş. Inşallah hicbir şey olmayacak.Kızlar muayenden çıktım böbreğin tekinde büyüme varmış takip edeceğiz kafaya takacak bir şey yok dedi ama taktım yinede çok moralim bozuldu
İnşallah canım ya Allahım sağlık sıhhat versin hepimizin yavrusunaDoktor takip edecez demiş. Inşallah hicbir şey olmayacak.
Teşekkürler cnm verdiğin bilgiler içinBraun kulaktan olcer. Telsizde benm ki titroydu ses olunca. Hani supurge yaparken falan cebine koyuyosum titriyo falan :) makine konusunda bilgm yok tabi lazim olmadi olmaz da ins
Sağolasin cnm çok teşekkür ederimBiberon kucucuk lazim olursa diye almistim kizimda canim.Satan kiz acil bisy olursa diyerek vermisti :) olmazsada en baslarda su icmeye basladiginda kullanilabilir biseydi.Ama hic kullanmadik.Hatta su bile icmedi bardaktan basladi oyle de gitti cimcime :) Oysa suluk vs bile cok severdim :)
Emzik vermeyi dusunmemistim almamistim.Sonradan esim denemek istedi.Kizim hic almadi.Taa ki 4.ayinda parmagini emmeye baslayana kadar.Baktim aliskanlik olmaya basliyor ki ben parmak olayindan korkardim o yuzden denemistik.Sadece kaucuk ve kiraz uclu emmisti.Koca bi koleksiyon olsa da :))))
Sağma makinesine gelince ben manuel kullandim.Ekstra bi zorlugu yok.Zaman guzel ayarlanmali sadece.
Bebegin emmesi ile makine hep farklidir bunu hic unutma.Elektriklide olsa manuelde.
Lansinoh kullanmistim.Sonradan vermistim o yuzden alacam tekrar.
Hergun cok sik oluyor mu? Dra sordn mu ne dedi?Şimdi yine var mesela hemde çok siddetki
2 günde oluyor canim. Doktorum 1 saate varan doğum sancısı olursa gel dedi ama 1 saat sürmüyor birde bu doğum sancısı değil sanirimHergun cok sik oluyor mu? Dra sordn mu ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?