2018 Ekim Anneleri

Aynen otel gibi oluyor ama yapacak birşey Yok. Hangi hastanenin fiyatları bunlar ?

Merhaba maşallah siz 3 cüzlere mi hamilesiniz ?

Kızlar muayenden çıktım böbreğin tekinde büyüme varmış takip edeceğiz kafaya takacak bir şey yok dedi ama taktım yinede çok moralim bozuldu
Hiç takma.. yeğenimde de demişlerdi. O doğduktan sonrada senede bir takip ediliyor ama genel de önemli bir problem yaratmıyor.içini ferah tut

2 günde oluyor canim. Doktorum 1 saate varan doğum sancısı olursa gel dedi ama 1 saat sürmüyor birde bu doğum sancısı değil sanirim
Aynen insanın başına geldkçe iyice anlıyor:) zaten kısa sürüyor. Belki aralıklarla 1 saati demek istemştir. Kaslma yine iyi sancı olmasında:) o baya baya doğum demek hemde adı üstünde sancılı bişey. Ben doğuma kasılmalarla gitmiştim. En son 5dkda bire inmişti. Şmdikler yalncı yavaştan hazırlanıyrz. Ay her ayrıntı ayrı güzel :)

Kızlar muayenden çıktım böbreğin tekinde büyüme varmış takip edeceğiz kafaya takacak bir şey yok dedi ama taktım yinede çok moralim bozuldu

Gorumcemde de olmuştu geçenlerde ve 2 hafta sonra tekrar gittiğinde normale dönmüştü. Bebek iyi herseyi normal simdi. Üzülme arkadaşım Allahın izniyle geçer inşallah kafaya takma dediğine göre var bir bildiği doktorun

Bel fıtığı benim de var. Ve ağrılar da var. Yapacak birşey yok gibi su an bel ağrılarına. Şeker için de geçen yıl arkadaşım da yaptırdı gebelik şekeri hem 50 lik hem 100 luk. Gebelik sekeri cikti. Diyet verdiler, tuz şekere dikkat etti bolca. Sağlıkla da doğum yaptı geçen yıl.

Ilk hamilelik olunca ayırt edemiyorum ben canim. Yanı su an nette yazdığımda kasılma yani yalancı sancı çıkıyor gerçeği sırta ve bele vururmuş doktorum da sırtta şiddetli ağrı olursa kanama au gelmesi olursa 1 saat süren sancı olursa bekleme dedi
Onun dışında bel ağrısı kasik ağrısı normal dedi

Sağolasin cnm inşallah diyetle düzelir ve şu agrilarim da geçer inşallah.

Aynen. Zaten gerçek olursa emin ol anlarsın. Benm suyum falan gelmemşti sancıda yoktu sadece kasılmayla gittim hastaneye ufacık bi ağrı bile yoktu. Suyla sancı orantılı olark aynı zamanlarda geliyor.
Yalancı sancı düzensiz doğum sancısı düzenli olur diyolar hep. Nette de öyle yazıyodu. Gerçk kasılmalar ve sancılar açılmayada yardımcı oluyor. Aklnda bulnsun. Hani derler ya evde bekle emin olmadan gitme diye belki bunun içindir. Gittiğnde doğurmaya hazır olmuş oluyosun. Bide nişan var. Gerçkten kasılmalardan da önce genelde çoğu kadında gelen bişeymiş. Ona da dikkat et derm. Son ay sürekli bakıyodum bende:) iç çamaşırı kontrlu:))

Sezeryam norml belli mi canım senin? Yani net bi tarihin var mı? Yoksa norml mi bekliceksiniz? Aramz yakınmış baya:)

21 haziranda muayenemde doktoruma söyledim kasılma oluyor sertleşiyor dedim. Rahimde herhangi bir şey görmedim dedi magnezyumunu iç dedi sadece. Bu aralar bende se sık olmaya başladı. Hatta bugün sağ alttta bir toplanma sol üstte bir toplanma oldu ve aynı anda komple karnım taş kesildi ve belim büküldü. Bebeğimin hareketi olarak düşünmüştüm. Yukarıdaki maddelerden sadece 1e emin değilim ama burda yazılanları okuyunca Panikledim açıkcası SaskinAnne

Canım ben de bugün dr daydım eşim sordu hatta ben unutmuştum bazen şertleşiyor karnı normal mi diye artık vücut doğuma hazırlanıyor yalancı kasılmalar olur günde 20 ye kadar normal dedi. Her dr un bu sayıyı farklı belirttiğini eklemeliyim. Bence endişelenmeyin çok sık ve rahatsızlık verir derecede olmadıkça sonuçta sezeryan olacak bile olsak vücut kendini normal doğuma göre hazırlıyor bir yerden sonra da çatı ağrılarımız başlayacak sakin kalmaya çalışmakta fayda var. Hassasiyetler yaşama durumunuzu da anlıyorum çoğu anne adayımız ilk deneyimlerini yaşıyor bunu bir sorun olarak algılayıp panikleyebiliyor sanırım bu kasılmalar konusu da bugün biraz böyle bir etki etti. Elimizden geldiğince sakin olmakta ve takibimizi sağlıklı yapmakta fayda var diye düşünüyorum umarım sizin de olağan hepimizin yaşadığı tarzda yalancı kasılmalarınız vardır

Sezeryam norml belli mi canım senin? Yani net bi tarihin var mı? Yoksa norml mi bekliceksiniz? Aramz yakınmış baya:)
Bilmiyorum canim plan yapmadık hic. Sürece göre belirler sanirim. Senin ne olacak?

pessinus cok güzel anlatmış stres olmayalım bence. Banada ağrı...vs normal demusti

SaskinAnne normal olck inş. Zaten sezeryanın muhabbetini bile yapmaz drm. Anca olağandışı bi durumda olur herlde. İlknde sadece epidurl isteyp istemedğmi sormuştu.
Ben belki bi durum varsa konuştysanız diye sormuştum. Norml yoldan kolaylıkla gelsnler inş:)

Arkadaşlar bu aralar karnım sanki aşırı yemek yemişimde patlayacakmış gibi oluyor. Be resmen tıka basa yiyince nefes almazsın ya o şekil nefes almakta zorlanıyorum. Dün Dr a gittim bunu anlatmayı unuttum. Aynı durumu yaşayan var mı

canım bu böbrek büyümesi birde kalpte parlaklık benım çok duyduğum şeyler her 10 gebeden 5'ne aynı şeyleri söylüyorlar için rahat olsun önemlı birsry olduğunu sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…