Canım benim de kuzenimin çocuğunda ve bir iş arkadaşımın çocuğunda varmış doğumdan birkaç ay sonra geçti dedi ikisi de. Özellikle erkek bebeklerde daha çok görülüyormuş demişlerdi. Rabbim sağlık sıhhat versin inş doğmadan geçer sizin durumunuz inan doğduktan sonra telaş yapacak üzülecek çok fazla durumlarla karşılaşacağız enerjimiz kalsın o zamana değil mi? Mesela kızım doğduktan sonra göbeği düşmüştü ama bir çıkıntı vardı ve sürekli leke yapıyordu çamaşırına öyle çok üzülüp araştırdım ki sonra bunun granülom denilen bir kalıntı olduğunu öğrenmiş 28 günlükken çocuk cerrahının yolunu tutmuştuk ne tedirginliklerle. Sonra dr birkaç dk içinde neşterle almış gümüş nitrat çubuğuyla yakmıştı ne üzülmüştüm canı çok mu yandı diye sonra baktım ki hiçbir şeyi kalmadı mutlu olmuştum. Çok basit şeyler inan söylediklerim ama inan o sıralar insanın ömründen ömür gidiyor. Bu ve benzeri çok şeyler yaşayacağız Allahım daha büyük durumlardan esirgesin düzelir inş zamanlaGünaydın canım inşallah büyüme olmaz kendiliğinden yok olur
Benimde hedefim 70 :) ama hayaller hayatlar olmaz umarımMaşallah ne güzel çıkmış aradan. Bende Temmuz ortasından sonra başlarız Ağustos gibi kurarız diyorduk ama Eylülde olacak sanırımUmarım yetişir. Alacaklarını planlarım kafamda netlestiririm en azından.
Amin inşallah, hepimizinkini sağlıkla sıhhatle gelsin.
Çok kilo almadım ama hızlı almaya başladım artık o korkutuyor beni. 70e kadar sinir koymuştum kendi kendime ayda 3er kiloyu gecmemem lazım. Yavruma yararlı şeyler yesem içim gam yemeyecek yine :)
Gözünaydın maşallah pıtırcığınaKontrolden geldik. Haftamızı gördük çok şükür geride çıkmadı :) Doktorum ölçümden dolayı olabilir o dedi kızım biraz minyon olacak gibi hissediyorum ben. 510 gr olmuş tam, geçen hafta kafası sağ ustteydi bugün sol altta çıktı oynayıp duruyor içeride :)
Temmuz sonu gibi şeker yüklemesi yapılacakmış hala kararsızım ama yaptıracağım sanırım.
Birde 4 kilo aldım toplamda ama 3 kilosunu bu ay almışım azıcık dikkat edebilirsin dedi. Hala iştahım çok açık nasıl olacak bakalım.
Aynısının arkadaşıma olmuştu, Doğumdan sonra da takip edilecek demişler, ama çok sağlıkla gelsi hiçbir sıkıntısı olmadı çok şükür, Çan'ını sıkma sağlıkla gelecek inşalalh bebişinKızlar muayenden çıktım böbreğin tekinde büyüme varmış takip edeceğiz kafaya takacak bir şey yok dedi ama taktım yinede çok moralim bozuldu
Gör bak sağlıklı alıcan kucağına hiçbişey kalmıycak emin olGünaydın canım inşallah büyüme olmaz kendiliğinden yok olur
Canım ben de bugün dr daydım eşim sordu hatta ben unutmuştum bazen şertleşiyor karnı normal mi diye artık vücut doğuma hazırlanıyor yalancı kasılmalar olur günde 20 ye kadar normal dedi. Her dr un bu sayıyı farklı belirttiğini eklemeliyim. Bence endişelenmeyin çok sık ve rahatsızlık verir derecede olmadıkça sonuçta sezeryan olacak bile olsak vücut kendini normal doğuma göre hazırlıyor bir yerden sonra da çatı ağrılarımız başlayacak sakin kalmaya çalışmakta fayda var. Hassasiyetler yaşama durumunuzu da anlıyorum çoğu anne adayımız ilk deneyimlerini yaşıyor bunu bir sorun olarak algılayıp panikleyebiliyor sanırım bu kasılmalar konusu da bugün biraz böyle bir etki etti. Elimizden geldiğince sakin olmakta ve takibimizi sağlıklı yapmakta fayda var diye düşünüyorum umarım sizin de olağan hepimizin yaşadığı tarzda yalancı kasılmalarınız vardır
Bilmiyorum canim plan yapmadık hic. Sürece göre belirler sanirim. Senin ne olacak?
pessinus cok güzel anlatmış stres olmayalım bence. Banada ağrı...vs normal demusti
Bende öyleyim ise 61 oldum 57 ile başlamıştım artık Allah kerim :)Benimde hedefim 70 :) ama hayaller hayatlar olmaz umarımçünkü 56 ile başladım en son tartıldığımda 62 olmuştum :)
İyi günler kızlar bu gece de agrimdan uyuyamadım gece 4te kalktım lavaboya gittim zorla sonra yerde sürüne surune çıktım. Sabah fizik tedaviye gittik ama mr çekemem gebeliğin riskli dedi, ilaç da yazamam dedi, fizik tedavi hareketi de gosteremem dedi. Hayırlısıyla bı geçse de kendi başıma suyumu alsam, lavaboya kendim gitsem. Başkasına bağımlı olmAk çok zor
Amin cnm sağolasın. Dr mecbur katlan dedi krem verdi o kadar. Normalde ne çekilmesi gerekiyomusPeki kendiliğinden geçmesi mi beklenecekmiş? Çok çok geçmiş olsun ya, zordur eminim. Allah sabır versin.
Merhaba arkadaşlar... Ben de şeker yüklemesine yarın gideceğim. Doktorum benden baya şüpheleniyor. Aranızda en fazla kilo alan da benim sanırım.
Düzenli spor ve diyet yapıyordum ama düşük tehlikesi olunca bıraktım. Sigarayı da bırakınc kilo alımı sizin 2 katı hızınıza çıktı tabi... Şeker çıkmazsa kilomu hiç takmıyorum çünkü belli olmuyor :)
Hepimizin yardımcısı olsun Allah...
Amin inşallah canım 1 ay sonra da güzel haberle dönerim inşallahAynısının arkadaşıma olmuştu, Doğumdan sonra da takip edilecek demişler, ama çok sağlıkla gelsi hiçbir sıkıntısı olmadı çok şükür, Çan'ını sıkma sağlıkla gelecek inşalalh bebişin
masallah minik kuzuya :))25+1 di dün kızımda 794 gr çıktı boyu 32 cm miş birde kafası yukarda ayaklar aşağıda dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?