2018 Ekim Anneleri

Günaydın canım inşallah büyüme olmaz kendiliğinden yok olur
Canım benim de kuzenimin çocuğunda ve bir iş arkadaşımın çocuğunda varmış doğumdan birkaç ay sonra geçti dedi ikisi de. Özellikle erkek bebeklerde daha çok görülüyormuş demişlerdi. Rabbim sağlık sıhhat versin inş doğmadan geçer sizin durumunuz inan doğduktan sonra telaş yapacak üzülecek çok fazla durumlarla karşılaşacağız enerjimiz kalsın o zamana değil mi? Mesela kızım doğduktan sonra göbeği düşmüştü ama bir çıkıntı vardı ve sürekli leke yapıyordu çamaşırına öyle çok üzülüp araştırdım ki sonra bunun granülom denilen bir kalıntı olduğunu öğrenmiş 28 günlükken çocuk cerrahının yolunu tutmuştuk ne tedirginliklerle. Sonra dr birkaç dk içinde neşterle almış gümüş nitrat çubuğuyla yakmıştı ne üzülmüştüm canı çok mu yandı diye sonra baktım ki hiçbir şeyi kalmadı mutlu olmuştum. Çok basit şeyler inan söylediklerim ama inan o sıralar insanın ömründen ömür gidiyor. Bu ve benzeri çok şeyler yaşayacağız Allahım daha büyük durumlardan esirgesin düzelir inş zamanla

Günaydınlar kızlar ben dün bir daha yazacak fırsat bulamadım dr dan sonra şeker testim şükür sorunsuz çıktı kan değerlerime falan da bakıldı ilacımı düzgün almıyordum biraz düşmüş ama önemli bir noktada değil çok şükür. Muayenemiz de oldukça iyiydi yüzünü göstermedi oğlum ama olsun iyi olduğunu öğrendim ya bana bir ay yeter dr a tekrar gidene kadar. Umarım hepimiz güzel haberler alırız mutlu günler kızlar

Benimde hedefim 70 :) ama hayaller hayatlar olmaz umarım çünkü 56 ile başladım en son tartıldığımda 62 olmuştum :)

Gözünaydın maşallah pıtırcığına

Kızlar muayenden çıktım böbreğin tekinde büyüme varmış takip edeceğiz kafaya takacak bir şey yok dedi ama taktım yinede çok moralim bozuldu
Aynısının arkadaşıma olmuştu, Doğumdan sonra da takip edilecek demişler, ama çok sağlıkla gelsi hiçbir sıkıntısı olmadı çok şükür, Çan'ını sıkma sağlıkla gelecek inşalalh bebişin

Bilmiyorum canim plan yapmadık hic. Sürece göre belirler sanirim. Senin ne olacak?

pessinus cok güzel anlatmış stres olmayalım bence. Banada ağrı...vs normal demusti

Cnm ağzına sağlık. Güzel şeyler duymaya ihtiyacımız var. Magnezyumumu ve suyu biraz aksattım bu aralar ona bağlıyırum artık. Birde günlük ne kadar oluyor not alacam. Artıyorsa doktora gideyim dedim.

İyi günler kızlar bu gece de agrimdan uyuyamadım gece 4te kalktım lavaboya gittim zorla sonra yerde sürüne surune çıktım. Sabah fizik tedaviye gittik ama mr çekemem gebeliğin riskli dedi, ilaç da yazamam dedi, fizik tedavi hareketi de gosteremem dedi. Hayırlısıyla bı geçse de kendi başıma suyumu alsam, lavaboya kendim gitsem. Başkasına bağımlı olmAk çok zor

Peki kendiliğinden geçmesi mi beklenecekmiş? Çok çok geçmiş olsun ya, zordur eminim. Allah sabır versin.

Merhaba anneler,

Bu hafta o kadar çok yoruldum ki hamileliğin nasıl bişey olduğunu yeni anladım diyebilirim. Önce memleketten 7buçuk saat otobüs yolculuğu ile geldim. Sonra 3 gün boyunca çalıştığım kurumdan ilişik kesme işlemleri ile uğraştım. Her birinde 7-8 km yürümüşüm ve çok fazla merdiven çıktım. Çarşamba gece 6 saatlik yolculuk yaptım, sonra dün gece de 6 saatlik bir yolculukla eve geri döndüm. Hiç uzanmadan 30 saate yakın zaman geçirdiğim için kemiklerim acıdı. Neyse ki öğlene kadar uyudum da kendime geldim. Bebiş de yoruldu heralde bugün sabahtan beri sadece bir kez hareket etti veya ben bayılmış gibi uyurken farketmedim. 3 gün uyuyacağım sanırım bu kadar hareketin ve yorulmanın üzerine.

Merhaba arkadaşlar... Ben de şeker yüklemesine yarın gideceğim. Doktorum benden baya şüpheleniyor. Aranızda en fazla kilo alan da benim sanırım.
Düzenli spor ve diyet yapıyordum ama düşük tehlikesi olunca bıraktım. Sigarayı da bırakınc kilo alımı sizin 2 katı hızınıza çıktı tabi... Şeker çıkmazsa kilomu hiç takmıyorum çünkü belli olmuyor :)
Hepimizin yardımcısı olsun Allah...

canım bende yarın şeker yüklemesi yapacam 10 kilo almışım şimdiye kadar

S Semabuse canım bende senin gbiyim sağ bacağımda kemik ağrısı gbi bişey var üstüne basamıyorum. Bende koltuk değneği ile yürüyerek ağırlığı ona veriyorum o şekilde yürüyorum. Maden suyu için kalsiyum eksikliğinden olabilir ve bolca su.

Bende 62.5 ile hamile kaldım şuan 69.5kiloyum doktorum bu ay çok almışsın dikkat et dedi zaten ediyorum ama nedense bu ay tam 3.5 kilo almışım bende şok oldum neyse yavrum sağlıklı olsunda kilo verilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…