2018 Ekim Anneleri

Bende 62.5 ile hamile kaldım şuan 69.5kiloyum doktorum bu ay çok almışsın dikkat et dedi zaten ediyorum ama nedense bu ay tam 3.5 kilo almışım bende şok oldum neyse yavrum sağlıklı olsunda kilo verilir
yaz meyvelerine dikkat etmek gerek. hepsi cok sekerli.. diyetisyen de beni uyardı..

cok gecmis olsun. magnezyum toz verdi mi doktor, bana kramplardan dolayı magnezyum toz karistirip iciyorum

yaz meyvelerine dikkat etmek gerek. hepsi cok sekerli.. diyetisyen de beni uyardı..
Ben büyük ihtimal meyveden kilo almışımdır zaten annem bi yandan kaynanam bi yandan meyve ye meyve sıkıştırıyorlar :))) bende yemek çok yemeyim meye daha iyidir diye yüklendim meyveye en iyisi onuda azaltmak :) bir de dondurma çok yiyorum o da kilo yapmıştır tabi ama dondurmayı kışın bile çok tüketiyorum şimdi nasıl bırakacağım bilmiyorum :))

Kızlar karnımda bazen yumru gbi şişlik oluyor sanki bebek ayagını poposunu dayıyor gbi sizce normal mi bu ? Orası semsert oluyor o esnada

Ben de 10 temmuzda seker yuklemesi yaptiracagim...23 haftanin icindeyim allaha sukur...gecen doktor muayenede bebek ters duruyor dedi...
kafasi yukarda yani
Boyunu bile olcemedi... O kismi anlamadim ama ters durunca boyunu olcemiyor mu ki

O kismi canimi sıkmadi degil yani...

Offf birde ben daha hic bir sey almadim yapmadim yaa..
Malum dusuk tehlikem oldugu icin gezip tozamiyorum ama internetten alacagim bir cok sey var...hepsini nasil alacam nasil yetistirecem bilmiyorum...

Hastanese cantasi icin orta boy pembe bir valiz alacam....bebek cantasi, orgu puset, dantelli patteniye, hastane cikisi alacam internetten, bulut ve yildiz tarzi sus yastiklari, emzirme yastigi,
Bebek arabasi, araba koltugu, ve daha niceleri...

Yatak odasina besigini kocagim yere duvar kagidi susler orgu oyuncaklari offf hepsini nasil halledecem bilmiyorum...

Besigi son aya birakirim diyorum..kilik kiyafetleri banyo gerecleri kremi sampuani emzigi biberonu havlusu bir suru diger seyleri bir gun gider ya eminonunden yada civil gibi yerden alir gelirim diyorum..
Olmaz mi ki acaba siz ne drrsiniz...

Fl yazan ölçü varya onunla 7 yi çarp boyu çıkıyor canım .. eşyaları da azar azar almaya başla hepsini son aya sıkıştırma derim ben

Kızlar karnımda bazen yumru gbi şişlik oluyor sanki bebek ayagını poposunu dayıyor gbi sizce normal mi bu ? Orası semsert oluyor o esnada
Benimde oluyor muayenede baktı bir sıkıntı yok erken doğum söz konusu değil onlar normal şeyler dedi ..

Bende neresi yumurta gibi sert ve yuvarlak olsa kontrolde kafası orada çıktı iki seferdir.

Sağ üst ve sol aşağı tarafta test ettim bunu 1 hafta ara ile :)

Bende neresi yumurta gibi sert ve yuvarlak olsa kontrolde kafası orada çıktı iki seferdir.

Sağ üst ve sol aşağı tarafta test ettim bunu 1 hafta ara ile :)
Olabilir belki de dediğin gbi bebek kafasını ayagını falan dayıyordur. Umarım öyledir

Olabilir belki de dediğin gbi bebek kafasını ayagını falan dayıyordur. Umarım öyledir
Kontrolde bi bak istersen, kasılma olduğunda komple sertleşiyor sanırım öyle olmuştu bende. Bahsettiğimiz aynı şey ise muhtemelen bebeğin başı, poposu falandır.

Fl yazan ölçü varya onunla 7 yi çarp boyu çıkıyor canım .. eşyaları da azar azar almaya başla hepsini son aya sıkıştırma derim ben

Doktora sordum boyunu da olcemiyorum ki dedi ..
Yani oyle ters duruyormus ki olcememis....anlamadim ama....
Bilmiyorum ama soyledigini ogrendigim iyi oldu
Sagol canm....*

Aynen en iyisi ben bu ay en azindan internetten alacaklarimi almaya basliyim..her ay iki tane internet alisverisini yapmam lazim..buyuk parcalari alsam geri kalan ufak tefek seylerin hepsini toptan alarim artik..

Evlatlarimiz sagsalim dogsunlar hayirlisi ile....gerisinin altindan kalkariz insallah..

Maşallah nasıl enerji buldun öyle. Dönem dönem bu tarz kosturmacalar oluyor malesef hamile olmasan bile çok yorardı.

Beslenmeye dikkat edip susuz kalmadıkça sorun olmaz bence bi risk yoksa. Bebiste sende dinlenirsiniz yakında :)

kirazi 10 taneden fazla yeme dedi mesela, ayni öğünde hem kiraz hem kayisi hem şeftali yiyordum ben. Sonuc, bu ay fazla kilo alimi :))
diyetisyen olmaz, hepsi seker dedi.. dondurma cok seven ben simdi midemi bulandiriyor hiç yiyemiyorum..

Kızlar 20 dk dır karnımın sağından kasığıma kadar bir agrım var sürekli duran agrı hafif ama aniden kramp gibi de giriyor ,dayanamama değil ama korkuttu bir anda.Şuan soluna yattım geçmesini bekliyorum.Sanki gaz ağrısı gibi aynı zamanda.Siz bu haftaları geçtiniz.Yaşadınız mı böyle bir durum??

10 tanemi :) ben yarım kilo yiyorum dediğin gibi yanında extralarıda var :)) bu ay kaç kilo alacağım bakalım 2 almam lazım inşallah geçmem :)))

Yalnız değilsin arkadaşım
10 kg aldım ben. Ilk 5-6 kg çok hızlı geldi. Benimki tüp bebek + sigarayı bırakma + sporu bırakma hızla kilo aldırdı. Arada bi dengelemeye çalışıyorum ağır yedigim gunleri hafifletmek için ama yinede alıyorum kiloyu. Bakalım pazartesi şeker yüklemem var ne çıkacak benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…