- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
yaz meyvelerine dikkat etmek gerek. hepsi cok sekerli.. diyetisyen de beni uyardı..Bende 62.5 ile hamile kaldım şuan 69.5kiloyum doktorum bu ay çok almışsın dikkat et dedi zaten ediyorum ama nedense bu ay tam 3.5 kilo almışım bende şok oldum neyse yavrum sağlıklı olsunda kilo verilir
cok gecmis olsun. magnezyum toz verdi mi doktor, bana kramplardan dolayı magnezyum toz karistirip iciyorum@Semabuse canım bende senin gbiyim sağ bacağımda kemik ağrısı gbi bişey var üstüne basamıyorum. Bende koltuk değneği ile yürüyerek ağırlığı ona veriyorum o şekilde yürüyorum. Maden suyu için kalsiyum eksikliğinden olabilir ve bolca su.
Ben büyük ihtimal meyveden kilo almışımdır zaten annem bi yandan kaynanam bi yandan meyve ye meyve sıkıştırıyorlar :))) bende yemek çok yemeyim meye daha iyidir diye yüklendim meyveye en iyisi onuda azaltmak :) bir de dondurma çok yiyorum o da kilo yapmıştır tabi ama dondurmayı kışın bile çok tüketiyorum şimdi nasıl bırakacağım bilmiyorum :))yaz meyvelerine dikkat etmek gerek. hepsi cok sekerli.. diyetisyen de beni uyardı..
Yok bana magnezyum baslamadı bende soda içiyorumcok gecmis olsun. magnezyum toz verdi mi doktor, bana kramplardan dolayı magnezyum toz karistirip iciyorum
Fl yazan ölçü varya onunla 7 yi çarp boyu çıkıyor canım .. eşyaları da azar azar almaya başla hepsini son aya sıkıştırma derim benBen de 10 temmuzda seker yuklemesi yaptiracagim...23 haftanin icindeyim allaha sukur...gecen doktor muayenede bebek ters duruyor dedi...
kafasi yukarda yani
Boyunu bile olcemedi... O kismi anlamadim ama ters durunca boyunu olcemiyor mu ki
O kismi canimi sıkmadi degil yani...
Offf birde ben daha hic bir sey almadim yapmadim yaa..
Malum dusuk tehlikem oldugu icin gezip tozamiyorum ama internetten alacagim bir cok sey var...hepsini nasil alacam nasil yetistirecem bilmiyorum...
Hastanese cantasi icin orta boy pembe bir valiz alacam....bebek cantasi, orgu puset, dantelli patteniye, hastane cikisi alacam internetten, bulut ve yildiz tarzi sus yastiklari, emzirme yastigi,
Bebek arabasi, araba koltugu, ve daha niceleri...
Yatak odasina besigini kocagim yere duvar kagidi susler orgu oyuncaklari offf hepsini nasil halledecem bilmiyorum...
Besigi son aya birakirim diyorum..kilik kiyafetleri banyo gerecleri kremi sampuani emzigi biberonu havlusu bir suru diger seyleri bir gun gider ya eminonunden yada civil gibi yerden alir gelirim diyorum..
Olmaz mi ki acaba siz ne drrsiniz...
Benimde oluyor muayenede baktı bir sıkıntı yok erken doğum söz konusu değil onlar normal şeyler dedi ..Kızlar karnımda bazen yumru gbi şişlik oluyor sanki bebek ayagını poposunu dayıyor gbi sizce normal mi bu ? Orası semsert oluyor o esnada
İnsan telaş yapıyor arastırınca neler cıkıyor kasılma erken doğuma işaret vs vsBenimde oluyor muayenede baktı bir sıkıntı yok erken doğum söz konusu değil onlar normal şeyler dedi ..
Kızlar karnımda bazen yumru gbi şişlik oluyor sanki bebek ayagını poposunu dayıyor gbi sizce normal mi bu ? Orası semsert oluyor o esnada
Olabilir belki de dediğin gbi bebek kafasını ayagını falan dayıyordur. Umarım öyledirBende neresi yumurta gibi sert ve yuvarlak olsa kontrolde kafası orada çıktı iki seferdir.
Sağ üst ve sol aşağı tarafta test ettim bunu 1 hafta ara ile :)
Kontrolde bi bak istersen, kasılma olduğunda komple sertleşiyor sanırım öyle olmuştu bende. Bahsettiğimiz aynı şey ise muhtemelen bebeğin başı, poposu falandır.Olabilir belki de dediğin gbi bebek kafasını ayagını falan dayıyordur. Umarım öyledir
Fl yazan ölçü varya onunla 7 yi çarp boyu çıkıyor canım .. eşyaları da azar azar almaya başla hepsini son aya sıkıştırma derim ben
Merhaba anneler,
Bu hafta o kadar çok yoruldum ki hamileliğin nasıl bişey olduğunu yeni anladım diyebilirim. Önce memleketten 7buçuk saat otobüs yolculuğu ile geldim. Sonra 3 gün boyunca çalıştığım kurumdan ilişik kesme işlemleri ile uğraştım. Her birinde 7-8 km yürümüşüm ve çok fazla merdiven çıktım. Çarşamba gece 6 saatlik yolculuk yaptım, sonra dün gece de 6 saatlik bir yolculukla eve geri döndüm. Hiç uzanmadan 30 saate yakın zaman geçirdiğim için kemiklerim acıdı. Neyse ki öğlene kadar uyudum da kendime geldim. Bebiş de yoruldu heralde bugün sabahtan beri sadece bir kez hareket etti veya ben bayılmış gibi uyurken farketmedim. 3 gün uyuyacağım sanırım bu kadar hareketin ve yorulmanın üzerine.
Kontrole gittiğinizde kesin sorun, magnezyum takviyesine gerek var mi diye..Yok bana magnezyum baslamadı bende soda içiyorum
kirazi 10 taneden fazla yeme dedi mesela, ayni öğünde hem kiraz hem kayisi hem şeftali yiyordum ben. Sonuc, bu ay fazla kilo alimi :))Ben büyük ihtimal meyveden kilo almışımdır zaten annem bi yandan kaynanam bi yandan meyve ye meyve sıkıştırıyorlar :))) bende yemek çok yemeyim meye daha iyidir diye yüklendim meyveye en iyisi onuda azaltmak :) bir de dondurma çok yiyorum o da kilo yapmıştır tabi ama dondurmayı kışın bile çok tüketiyorum şimdi nasıl bırakacağım bilmiyorum :))
10 tanemi :) ben yarım kilo yiyorum dediğin gibi yanında extralarıda var :)) bu ay kaç kilo alacağım bakalım 2 almam lazım inşallah geçmem :)))kirazi 10 taneden fazla yeme dedi mesela, ayni öğünde hem kiraz hem kayisi hem şeftali yiyordum ben. Sonuc, bu ay fazla kilo alimi :))
diyetisyen olmaz, hepsi seker dedi.. dondurma cok seven ben simdi midemi bulandiriyor hiç yiyemiyorum..
Merhaba arkadaşlar... Ben de şeker yüklemesine yarın gideceğim. Doktorum benden baya şüpheleniyor. Aranızda en fazla kilo alan da benim sanırım.
Düzenli spor ve diyet yapıyordum ama düşük tehlikesi olunca bıraktım. Sigarayı da bırakınc kilo alımı sizin 2 katı hızınıza çıktı tabi... Şeker çıkmazsa kilomu hiç takmıyorum çünkü belli olmuyor :)
Hepimizin yardımcısı olsun Allah...
Cok cok sık olmuyorsa benm bildiğim kadaryla norml canım:)Kızlar karnımda bazen yumru gbi şişlik oluyor sanki bebek ayagını poposunu dayıyor gbi sizce normal mi bu ? Orası semsert oluyor o esnada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?