2018 Ekim Anneleri

Ben gezebildğim halde netten almak kolayıma gelr hep:) bez kıyaft şampuan herşeyi:) kalitesnden emin oldğndan markları alablrsn bence. Ama sabit bi takıntın yoksa elle temas ederk de güzel olur tabi. Ben düğmesine varana kadar inceliyrm bazı şeyleri

Böyle durumlarda harekt değişkliği yapıp biraz da öyle beklemeni tavsiye ederim. Bide gaz sancıları da çok oluyor. O da olablr. Oturyosan kalk ayatktaysan yat falan

Valla ben de şaşırdım nasıl üstesinden geldiğime. O yoğunluğu atlattım şimdilik. Bir sorunumuz yok çok şükür umarım da olmaz.

Bebeklerinize hangi şampuan, krem vs almayı düşünüyorsunuz? Tecrübeli anneler neler kullandınız? Deterjan olarak ne almak lazım? Bebek 2 aylıkken işe geri döneceğim malesef, süt sağma makinesi ve biberon hangi marka almalıyım? Bez olarak hangi markaları tavsiye edersiniz? Artık bir liste oluşturup netten almaya başlayacağım eksikleri. Markalara karar verirsem daha kolay hallolacaktır.

Su içiyorum cnm hiç kalkamadigim zaman icemiyorum yalnızken. Magnezyum ve kalsiyum alıyorum. Koltuk değneği denicem ben de yerde surunmekten iyidir

Onerilenler: bez; prima premium care . Sut sagma makinesi duruma gore alinmaliymis, ilk basta gerek yok deniyor.

Tabii ki tercihler farklı olabilir ama ben bübchen yenidoğan setini kullanmıştım oğlumda..Bunda da aynısını alacağım inş(yalnız pişik kreminden memnun kalmamıştım pek).
Deterjan olarak roxy dalan kullanmıştım aslında sorunum yoktu ama bu sefer sıvı deterjan alayım diyorum.
Bez olarak da bebişin cilt yapısına göre farklılık gösteriyor(pişik açısından) bizimkine prima premium care iyi gelmişti sadece .Bunda da ilk ondan başlayacağım hem inçe ve daha rahat bebiş için.(tabi diğer bezlere göre pahalı).
Sağma Makinesi avent kullanmıştım emzirme kadar olmasa da faydasını görmüştüm ama şuan onu da yenileyeceğim araştırmalarım sürüyor.
Biberon bi kaç çeşit demedik ama ne yazık ki hiiiiç kullanmadı bizim sıpa.O konuda ben de yetersizim :)
Bi de kullan atlık alt açmaları da tavsiye ederim ben çoğu zaman onları kullandım.Ve özellikle avm gibi kapalı alanlar için en iyisi bunlar.
Biraz uzun oldu ama umarım yardımcı olabilmişimdir

Naturalive ın bebek şampuanını kullandım. Krem pişik için sudokrem güzel. Bebeğine göre değişiyor. Belki ihtiyacın olmayabilir de.

Süt sağma makinasından biberon çıkıyor. Aventten çıkmıştı en azından. İlk etapta yeterli olur. Sonra ihtiyacına göre karar verirsin. Su içerken filan da ileri de kullanacaksın. Bebeklerin çoğu bir şekilde mama da alıyor. Kampanya filan bulursan al kenarında dursun.

Bez sleepy kullandık. Çok da memnun kaldık. Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim. Hem Türk malı hem de çok daha uygun fiyatlı ve performansı çok iyi.

2 aylık çocuğu bırakmak da çok zor. Allah kolaylıklar versin şimdiden.

Kizlar merhabalar ben de zibin,hastane cikisi,circitli badi,emzirme yastigi,battaniye,corap ,agiz bezi aldim.
Mustelanin hosgeldin bebek setini almayi düşünüyorum.Arkadasim chicconun 2li göğüs kalkanini al dedi cok ise yariyormus,bide aventin süt sağma makinesini alacaktim onda da lansinoh önerdi onu almayi düşünüyorum.dun bebek odasi icin dolap yaptirdik montaji filan ok.
Bu ay beşiğini alirim.
Önümüzdeki ay da bebek arabasi ve pusetini alicam.

Kızlar Merhabalar benim size bir sorum olacaktı burada ikinci hamileliğini yaşayan bazı arkadaşlarımızın ilk çocuktan kalma değil de yeni süt sağma makineleri aldıklarını görüyorum inanın cahilliğimden soruyorum tekrar kullanılamıyor mu zararı mı oluyor benim 32 aylık kızım var ondan aventin elektrikli makinesi var onu kullanmayı düşünüyordum ama kafam karıştı internette de pek bir şey bulamadım yardımcı olabilir misiniz acaba

Yol memnunsanız tabi ki de kullanırsınız .Benimkini bi akrabam almıştı,ondan diğeri derken bi daha bana dönmesi ve üstünden 8 yıl geçince nereye gittiğini bile bilmiyorum ondan yenisini alacağım dedim

Eki Görüntüle 2162607

Bu da benim göbüşüm. Pişman olmamak için ben de düzenli çekimlere başlıyorum. plojovic

Maşallah ikinizede :)❤

Olabilir belki de dediğin gbi bebek kafasını ayagını falan dayıyordur. Umarım öyledir

Bazen boyle de oluyor.Baş,popo,sırt kısmı ozellikle buyudukce bi tarafta ya da zaman zaman oldukca belli hale geliyor.

Sebamed kullanmistim kizimda,simdide ondan almayi dusunuyorum.Babe'nin urunlerine gecis yapmistik sonradan onu da cok severim.
Deterjan roxy almistim kizimda ama suan Eti Matik kullaniyoruz herseye.Yumusatici kullanmiyorum zaten.
Green Clean'da arastirabilirsin
Bence cok kullanacak gibisin tekli elektrikli almani oneririm Ameda ve Medela en iyileri,tavsiyem Lansinoh
Biberon sartlara gore degisebilir.Ilk etapta elinin altinda bulunmasi adina kucucuk bisy alabilirsin.
Bez olarakta Premium Care'den cok memnundum.1 deneme yanilmamiz olmustu malesef pisikle sonlanan ki kizim hic pisik olmamisti.Sadece Molfixten olmustu.Ek gidadan sonra Huggies kullanmistik,primanin yesil paketleri idrarda bile bayaa kokulu olmaya baslamisti :)
Biraz kisisel,bebege bagli seylerde var aslinda.Bir tane iyi yok bence bu tür seylerde.Herkese farkli farkli seyler iyi de gelebilir

Bence guzelce steril edildiginde hicbir sakincasi olmaz.Bazi parcalar icinde yedekleri kullanmak yeterli olacaktir zaten.
Ben vermistim mesela o yuzden elimde yok suan.

Hasta olanlara sifalar olsun.
Iyi haberler bekleyenler cabucak sevinsin insallah.
Yavas yavas sikayetler baslamis :)
Daha neler bekliyor neler :)

'Korku' her zaman dusmaniniz kizlar unutmayin.Agrilarinizda,yasadiklarinizda,ozellikle dogumunuzda.Kendinize guvenin❤

S Semabuse Canım Allah yardımcın olsun.Aklıma akupunktur fln geldi.Yani o kadar acı nereye kadar surer belli degil.Firsat varsa ya da bulunabilecekse belki bi fikir alinabilir

Günaydın herkese,

Onerilenler: bez; prima premium care . Sut sagma makinesi duruma gore alinmaliymis, ilk basta gerek yok deniyor.

Doğumdan sonra en geç 1 ay içinde almam lazım benim sanırım, yarım gün işe gideceğim doğum iznim bitince. Bazı günler akşama kadar sürecek hatta derslerim olduğu için. O bir ay içinde bebek emecek mi süt olacak mı gibi durumlar netleşir sanırım.

Çok teşekkürler. Toz deterjanın artıkları çok oluyor diye biz kendimize de kullanmıyoruz genelde. Ama herkes roxy i öneriyor. Detaylı bir şekilde araştırmam lazım. Alt açmayı da ekledim listeye teşekkürler.

Valla nasıl olacak bilmiyorum ama eşim çalışmadığı için şuan ücretsiz izin almam imkansız. O yüzden doğum izni bitince geri döneceğim işe. Sağolsun çalıştığım yerde hocalarım anlayışlı olacaktır esnek çalışma saatleri konusunda. Peki mama konusunda ne önerirsiniz? Doğumdan hemen sonra eczaneden alınabilir sanki lazım olursa.

Ever bebeği tanıdıkça ürünler değişiyor. Lansinoh u da araştıracağım. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…