2018 Ekim Anneleri

Günaydın şeker yüklemesini neden kan sonucuna göre yapmadınız arkadaşlar .. açlık kan şekerine bakıldı benim 70 çıktı yüklemeye gerek yok dedi doktorum yapılmadı

Günaydın şeker yüklemesini neden kan sonucuna göre yapmadınız arkadaşlar .. açlık kan şekerine bakıldı benim 70 çıktı yüklemeye gerek yok dedi doktorum yapılmadı
Canım yükleme testinde zaten yükleme sonrası vücudun tolere edip edemediğine bakmak için yapıyorlar her dr un tavrı farklı bu noktada ben açlık baktırıyordum hep zaten ama bu kez tokluğa da bakıldı çok şükür bir şey çıkmadı ama kızımda biraz yüksek çıkmıştı takip edildi ona göre normal sorun yok denildi.

Cnn bebek bakım ürünleri şampuan vs chicco dan aldım.biberon avent süt sağma makinası çiftli lansilosh deterjanı da üni baby dan aldım. Termoslari fln e bebekten ten aldım.

Anladım canım ben yükleme istemiyordum zaten işimede geldi açıkcası :) açlık tokluk bi kaç defa bakılmıştı normaldi bu ayda tekrar açlık bakıldı o da normal gerek yok diyince bende sevindim :)

Açlık kan şekeri belirleyici olmuyor cnm zaten şeker hastası olan birçok kişinin açlık şekeri düşük çıkabiliyor. Birde hamilelikten dolayı, hormonlardan da açlık şekeri düşük çıkabilir.

Mrb bende Anadolu yakasındayim, Erdem hastanesi gayet uygun doğum için birçok arkadasim orada doğum yaptı gayet memnunlar.

Ama ben medivia ya gidiyorum en basindan beri orasida uygun sayılır :)

S Semabuse Canım Allah yardımcın olsun.Aklıma akupunktur fln geldi.Yani o kadar acı nereye kadar surer belli degil.Firsat varsa ya da bulunabilecekse belki bi fikir alinabilir
Canım çok teşekkür ederim koltuk değneği temin ettik. Zeytinyağiyla masaj yapıldı. Bugün şeker yüklemeyi 2.kez yaptırdım çok bulantı yapti, kusmamam gerekiyomus iptal olurmuş. Zor dayandım, 3-4 saat sürekli kan alındı hiç halim kalmadı yatirdilar. Bu da yüksek çıkarsa ya diyetisyen ya insülin. Ne zormuş hamilelik, her günü, her ayı...

Cnm onunla gebelik şekeri farkliymis. Normalde benim şekerim 61 çıkıyordu. Şimdi ilk yüklemede 136cikti. İkinci şeker yüklemesi bugün yapıldı pazartesi sonuç çıkacak ona göre tedavi uygulanacak. Kilo alımıyla da ilgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü 3kilo aldım

Anladım canım inşallah bir sıkıntı olmaz başka belirti falan var mı sende seni rahatsız eden zorlayan vs

canım benimde açlık 82 çıkmıştı gizli şeker olabilir dedi
hem anne ve babamda şeker olduğu için risk grubundasın dedi dr.
kız kardeşim ebe oda yaptır abla dedi,o alınan glikoz sanırım 2 dilim baklavanın içerdiği şekere eş değermiş
bende yaptırma taraftarı değildim ama ne olur ne olmaz içim rahat etsin dedim

Cnn bebek bakım ürünleri şampuan vs chicco dan aldım.biberon avent süt sağma makinası çiftli lansilosh deterjanı da üni baby dan aldım. Termoslari fln e bebekten ten aldım.

Ben de Unibaby e bakayım diye düşündüm sıvı olduğu için. Teşekkürler.

Ben süt sağma makinası almayı düşünmüyorum kendimce kendimi garip hissettim şimdi. Almalimiyim? Şubatta bitecek iznim Allah izin verirse ihtiyaç olursa alayim demistim ama alsam mi ne yapsam?

Ben süt sağma makinası almayı düşünmüyorum kendimce kendimi garip hissettim şimdi. Almalimiyim? Şubatta bitecek iznim Allah izin verirse ihtiyaç olursa alayim demistim ama alsam mi ne yapsam?
Ihtiyaç olursa 1 gunde alınır diye düşünüyorum.almayacağım ben

Bende almicam bana gore gerek yok. Ama diger tecrubeli arkdaslarda evde bulunsun diyolar.
Ihtyac olmicak ins ben oyle inaniyrm olursa da iki dklik is almak:)

canım bende yarın şeker yüklemesi yapacam 10 kilo almışım şimdiye kadar

Merhaba kızlar, ben de bugün yüklettim şeker. Doktor korkuttu beni. Bebeğin sıvısı fazla dedi. 2 sebepten olurmuş. Biri bebek yutkunmuyorsa, ki midesini görüyorum yutkunuyor dedi. Ya da anne de şeker varsa dedi ve test istedi. Zatwn kilolarımdan bahsetmiştim... sonucu doktora gösteremedik ama şeker çıkmamış çok şükür. Bir de bnm yavru 10 gün ilerde. Azcık kilolu olunca da şekerden extra şüphelenildi ama çok şükür bişi tok. Umarım sizin de iyi çıkar sonuçlar...
Normal doğum için çok kilo almamak şart! Ben normal istiyorum sırf o yüzden artık hamır işi tatlı meyve yok! Ben hamileliği farklı hayal etmiştim. Doyasıya yiyecektim
İyi geceler

Bende hayatimin en rahat döneminde olacagimi sanmıştım yanılmışım.bir kere bile canim sunu cekti diyip yiyecek bisey esime aldirmadim hatta hamile kaldım normal yedigilden bile az yiyorum kinbende normal dogum yapabileyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…