Ben iki kızım da da zeytin yağıyla masaj yaptım hiç sorun yaşamadım yine zeytin yağı kullanıcam Komili bebe sabunu aldımBen de zeytinyagi kullanmayi dusunuyorum. Belki biraz suyla karistiririm. Bir de tene surmeden once biraz elde ogusturmak daha uygun olur sanki
Sor tabi canim. Bence bu durumlarda en guzeli annenin icine sinmesi. Ben iki drumada soyledim. Ikiside cok iyi yapiyosun dedi. O yuzden icim rahatti.Kendime su an zeytinyağı kullanıyorum nemlendirmek için birebir. Ama yenidogan bebek cildine zarar verdiğini okudum. Belki 3. aydan sonra falan kullanırım ama doğduğu gibi kullanmak içime sinmiyor.
Daha arastiracagim belki vardır hafifletmenin bir yolu. Artık en doğalı, en sağlıklısı ne ise onu kullanacağım içime sindigi taktirde.
Açıkçası almadım henüz ama sanırım avent meme kalkanı alacağım. Meme pedi olarak bilmiyorum hiç, lansinoh olabilir belki. Aslında silverette gümüş kapak mı alsam diyorum ama o kadar paraya değecek mi diye emin olamıyorum açıkçası.Arkadaşlar göğüs pedi ve göğüs kalkanında hangi markaları aldınız .. pedin en incesi ve emicisi hangisi ?
Ben elime sikip oyle suruyodum. Hergun masaj icin.Sanırım zeytinyağını bebeklere süreceklerinde hafif ısıtıp soğutuyorlardı tanıdıklarım asidik özelliği biraz da olsa hafiflesin diyeydi galiba. Bebeğin cildi çok kuru değilse peki, her defasında yağ sürmeye gerek var mı?
Kalkanda aventi sevdm ben. Gogus pedi de lansinoh canimArkadaşlar göğüs pedi ve göğüs kalkanında hangi markaları aldınız .. pedin en incesi ve emicisi hangisi ?
Açıkçası almadım henüz ama sanırım avent meme kalkanı alacağım. Meme pedi olarak bilmiyorum hiç, lansinoh olabilir belki. Aslında silverette gümüş kapak mı alsam diyorum ama o kadar paraya değecek mi diye emin olamıyorum açıkçası.
teşekkür ederim arkadaşlar bende öyle yapayım o zaman :) canım gümüş kapak bende düşünüyorum herkes memnun tavsiye edilen bir ürün kremlerin çoğu kişiden kişiye farklılık göstermiş memnun olandan çok olmayan varKalkanda aventi sevdm ben. Gogus pedi de lansinoh canim
Doğal en güzeli de korkuyorum hassas cildiye zarar verir diye. Bulucaz bi yolunu :)Sor tabi canim. Bence bu durumlarda en guzeli annenin icine sinmesi. Ben iki drumada soyledim. Ikiside cok iyi yapiyosun dedi. O yuzden icim rahatti.
Sanırım zeytinyağını bebeklere süreceklerinde hafif ısıtıp soğutuyorlardı tanıdıklarım asidik özelliği biraz da olsa hafiflesin diyeydi galiba. Bebeğin cildi çok kuru değilse peki, her defasında yağ sürmeye gerek var mı?
Arkadaşlar göğüs pedi ve göğüs kalkanında hangi markaları aldınız .. pedin en incesi ve emicisi hangisi ?
Cnm ben de hayal kurarken dünyaları yerim diyodum ama yiyemiyorum canım çekmiyor. Normalde tabak tabak yediğim için, hamileligimde böyle olunca tuhaf oluuoMerhaba kızlar, ben de bugün yüklettim şeker. Doktor korkuttu beni. Bebeğin sıvısı fazla dedi. 2 sebepten olurmuş. Biri bebek yutkunmuyorsa, ki midesini görüyorum yutkunuyor dedi. Ya da anne de şeker varsa dedi ve test istedi. Zatwn kilolarımdan bahsetmiştim... sonucu doktora gösteremedik ama şeker çıkmamış çok şükür. Bir de bnm yavru 10 gün ilerde. Azcık kilolu olunca da şekerden extra şüphelenildi ama çok şükür bişi tok. Umarım sizin de iyi çıkar sonuçlar...
Normal doğum için çok kilo almamak şart! Ben normal istiyorum sırf o yüzden artık hamır işi tatlı meyve yok! Ben hamileliği farklı hayal etmiştim. Doyasıya yiyecektim
İyi geceler
Ben Dalin kullandım aynı bebek kokusu gibi kokuyo kıyafetler ve bir ayı geçti hala mis gibi. Leke cikarici da kosla sıvı var lekenin üstüne sürüp bekletiyosun.Zeynep e aldıklarımi yıkayacaktım ama hangi deterjanı kullanmam lazım bilgim yok. Uni baby alacaktım ama ona da leke çıkarmıyor yazmışlar ne almalıyım
Lansinoh ve avent cnmArkadaşlar göğüs pedi ve göğüs kalkanında hangi markaları aldınız .. pedin en incesi ve emicisi hangisi ?
Onu kuzenim de dedi ilk başta çok olur sağarsın diye. Dondurucuda ki süt ne kadar süre kullanılıyor? Biberon vermekte istemiyorum aslında ama yine de aventin biberonunu aldim
Benim aklıma da bi kaç gündür bebeğime banyodan sonra süreceğim yağ-losyon takılıyor.
Bebek yağı iyi değil diyorlar. Annem kayınvalide zeytinyağ diyor ama bizdeki işlenmemiş ve oldukça ağır onu yenidogana süremem ph değerini bile bilmiyorum. Geçen araştırırken yağ sürülen bebeklerin bağışıklık sistemlerinin zayifladigini okudum bi araştırma sonucunda.
Banyo yaptırdıktan sonra ne süreceğim yavruma şaştım kaldım. Losyonlara bakacağım birde.
Siz ne yapacaksınız hanımlar?
Sanırım zeytinyağını bebeklere süreceklerinde hafif ısıtıp soğutuyorlardı tanıdıklarım asidik özelliği biraz da olsa hafiflesin diyeydi galiba. Bebeğin cildi çok kuru değilse peki, her defasında yağ sürmeye gerek var mı?
Hanımlar bu arada şeker yuklemesine ne kadar para verdiniz? Birde aynı gün çıkıyor mu sonucu? Doktorum sabahtan yüklemeyi yaptır benim randevu saati gelene kadar demişti yetisiyor mu?
Ben hala yapıp yaptirmama konusunda kararsızım ama bi yanım yaptır diyor sadece 50 mg olacak şekilde.
Ben onuda hemen almani tavsye etmem. Belki lazim olmicak. Aklnda bulunsun bence baktn olmuyor oyle bakabilirsn. Bana kalkn ve krem yetmisti gercktnteşekkür ederim arkadaşlar bende öyle yapayım o zaman :) canım gümüş kapak bende düşünüyorum herkes memnun tavsiye edilen bir ürün kremlerin çoğu kişiden kişiye farklılık göstermiş memnun olandan çok olmayan var
Hangi markayı tavsiye edersin canimCanim aslinda hemen alinir ama Allah korusun sutun dolsa baska bisy olsa vs gece beklesen zaten daha beter olur mesela.Alacaksan elinde bulunsun.Hic kullanmazsan sıfır satarsın zaten.
Buarada sutte her emdiginde bile bebegin goredir hic unutma.En taze sekilde tuketmeye calis
Ben cok uzun sure hic kullanmadim.
Ciltleri o kadar guzel ve surekli o kadar tazeleniyor ki...
Zeytinyaginin asidik ozelligi oldugunu biliyorum bende.Hafif isitilip sogutulup kullaniliyor hası.Zaten digerlerinin dogal oldugunu dusunmek soz konusu bile degil bence
Gerek yok canim.
Bizde bile boyledir.Cildin nefes almasi en tazeleyici unsur
Ben ucret odemedim canim.
Son verdigin kandan sonra 30-45 dk'ya cikiyor.Ayni gun sonuc yani.
Ben ayrintili ultrason ve seker yuklemesini cok mantikli buluyorum.Ve korkuldugu gb bisy zaten degil.Insallah cikmazda
Hangi markayı tavsiye edersin canim
Bi arkadaşım mamajoo dedi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?