- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Kuzenim de o hic sütümü çekmedi dedi amaCanım ben lansinoh kullandım.Memnundum.Kullanmadığım icin baska bilmiyorum ama genelde memnun kaliniyor.
Kuzenim de o hic sütümü çekmedi dedi ama
Benimde biraz fazla çıktı cnm doktorum sadece doğduktan sonra makata bakıcaz tıkanıkmı dedi bişey yok dedi merak edecekGünaydın kızlar... Çok şükür şeker çıkmadı. Bebek biraz büyük ve amniyon sıvısı biraz fazla o kadar. Amniyon sıvısının fazla olması ile ilgili bilgisi olan ya da başına gelen var mı?
Gerek yok canim.
Bizde bile boyledir.Cildin nefes almasi en tazeleyici unsur
Hayırlı olsun güle güle giysin inşallah .. uyku tulumu kumaşı nasıl bende kalın bir şey arıyorum bulamadım .. nevresim takımıda lcw de gördüm %100 pamuk 50 tl ye düşmüş bir de üstünde %100 pamuk e organik yazan vardı o da 60 ya da 70 tl idi ..Slm kızlar dün uyku tulumu, kameralı Bebek telsizi ve park yatak aldık Chicco dan. Geriye. Lohusa takımı, hediyelikler, terlik, hastane çıkışı, ateş ölçer, muslin battaniye, anne çantası, kapı süsü, alt değiştirme ve nevresim kaldi. Bebek beziini ultra Prima yenidoğan aldık 1 ve 2numara. İlk aylar temizleme pamuğu kullanacağım daha sonrasi icin unibaby ıslak mendil aldım. Bir de yazlıklar indirimdeydi yazlık tulum, şort, pantolon tişört aldık. Süt sağma makinası, emzik ve biberonu ihtiyaç halinde almayı düşünüyorum. Allah'ım hepimize sağlıkla kullanmayı nasip etsin
Amin insallah cnm. Uyku tulumunun üstünde yüzde yüz pamuk yaziyo, kolsuz ve renkli. İçi dolgulu cnm. Bakayım ben de nevresim takımına oraya. Karacaya da bakmayı düşünüyorumHayırlı olsun güle güle giysin inşallah .. uyku tulumu kumaşı nasıl bende kalın bir şey arıyorum bulamadım .. nevresim takımıda lcw de gördüm %100 pamuk 50 tl ye düşmüş bir de üstünde %100 pamuk e organik yazan vardı o da 60 ya da 70 tl idi ..
Guzel seyler almissin guzellikle saglikla da kullanin insaAllahSlm kızlar dün uyku tulumu, kameralı Bebek telsizi ve park yatak aldık Chicco dan. Geriye. Lohusa takımı, hediyelikler, terlik, hastane çıkışı, ateş ölçer, muslin battaniye, anne çantası, kapı süsü, alt değiştirme ve nevresim kaldi. Bebek beziini ultra Prima yenidoğan aldık 1 ve 2numara. İlk aylar temizleme pamuğu kullanacağım daha sonrasi icin unibaby ıslak mendil aldım. Bir de yazlıklar indirimdeydi yazlık tulum, şort, pantolon tişört aldık. Süt sağma makinası, emzik ve biberonu ihtiyaç halinde almayı düşünüyorum. Allah'ım hepimize sağlıkla kullanmayı nasip etsin
Canım moralini bozma ona göre dikkatli beslenirsin yükleme yaptırmadı benim doktorum o yüzden bilemiyorum zaten en başından beri şeker var gibi beslen yemene içmene dikkat et demişti sende öyle yaparsın bir şey olmaz Allahın izniyleKizlar merhaba bende gebelik sekeri ciktiaclik sekeri 92, 50lik glikoz alinca 209 cikmis dr dahiliyeye gidin ordan takip edecekler dedi.
Sizd varmi yüksek cikan moralim çok bozuk
Canım moralini bozma ona göre dikkatli beslenirsin yükleme yaptırmadı benim doktorum o yüzden bilemiyorum zaten en başından beri şeker var gibi beslen yemene içmene dikkat et demişti sende öyle yaparsın bir şey olmaz Allahın izniyle
canım bende geçen hafta soobe.comdan alışveriiş yaptm 2 siparişten biri halen kargolanmadı,kargolanan siparişimde 2 parça eksik geldi bi daha ordan alışveriş yapmam sanırımSoobe de 3 al 2 öde kampanyası devam ediyor kızlar haberiniz olsun kapıda ödemeside var
Sagolasin cnm amin inşallahGuzel seyler almissin guzellikle saglikla da kullanin insaAllah
Aaa bende internet sitesinden ilk defa aldım gerçi kapıda ödeme yaptım gelmezsede sıkıntı olmaz iyiki de kapıda ödeme yapmışımcanım bende geçen hafta soobe.comdan alışveriiş yaptm 2 siparişten biri halen kargolanmadı,kargolanan siparişimde 2 parça eksik geldi bi daha ordan alışveriş yapmam sanırım
Benim de yüksek çıktı 50li lik - 100lük yükleme yaptıracağım perşembe günü sanırım benim de çkkacak diyet mi verdiler sizeKizlar merhaba bende gebelik sekeri ciktiaclik sekeri 92, 50lik glikoz alinca 209 cikmis dr dahiliyeye gidin ordan takip edecekler dedi.
Sizd varmi yüksek cikan moralim çok bozuk
Aaa bende internet sitesinden ilk defa aldım gerçi kapıda ödeme yaptım gelmezsede sıkıntı olmaz iyiki de kapıda ödeme yapmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?