2018 Ekim Anneleri

Hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olsın inşalllah kameralı telsizi hangi marka aldınız bende kameralı düşünüyorum

canım bende geçen hafta soobe.comdan alışveriiş yaptm 2 siparişten biri halen kargolanmadı,kargolanan siparişimde 2 parça eksik geldi bi daha ordan alışveriş yapmam sanırım
Ben kalitesinden emin olamadim hic oranin. Gelen urunleri yikadn mi nasillar? Yada onceden tecrube etmismiydin?

yarın dahililiye ye gidicem sanırım diyet verirler
Canim insulin de başlayabilir sana doktor sıkıntı yapma tedavisi var bunun diyetle falan halledersin. Benim de yüksek çıkacak eminim evde ölçtüm yüksek

Hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olsın inşalllah kameralı telsizi hangi marka aldınız bende kameralı düşünüyorum
Amin cnm inşallah kameralı telsizi ve park yatağı ve bebek arabasını Chicco dan aldık. Uyku tulumu bu h&m den aldık cnm. Chicco kamera ayın ürünüydü 800tlden 400tl ye düşmüs

Boyner bebek urunlerinde, Zara da ve h&m de güzel indirimler var internetten bakın isterseniz Morhipo ve boynerin kendi sitesine h&m in sitesine. Çok güzel ürünler var. Ben banyo havlusunu boynerden aldkm 20tl ye düşmüş.

Selam hanımlar. Benden kahverengi akinti gelmis az evvel farkettim. Uc gundur bugun dahil kosturmacayla gecti. Cmt ve bugun biraz fazla yurudum. Acaba yorgunluktan olabilir mi ? Bu aylarda boyle olmasi sıkıntılı bir durum oldugunu gosterir mi? Iki aylikken de yine aksama kadar yurumeyle ve yorgunlukla gecen gunun ardindan iki gun suren kahverengi lekelenme olmustu sonra gecmisti. Progestan kullandim tabi o zaman ama doktor cok onemli bi durum yok demisti. Su an yine ayni cok minik lekelenmem olmus. Korkuyorum acikcasi..

Nevresim için Sarev e de bakabilirsiniz. Hastane çıkışı e bebek aziz bebe güzel

Doktorunuzla görüşün isterseniz. Geçmiş olsun

Kizlar merhaba bende gebelik sekeri cikti aclik sekeri 92, 50lik glikoz alinca 209 cikmis dr dahiliyeye gidin ordan takip edecekler dedi.
Sizd varmi yüksek cikan moralim çok bozuk
Arkadaşımın geçen yıl yüksek cıktı. Diyet verdiler hatta diyetisyen e gitti. Sağlıkla doğum yaptı geçen yıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…