Hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olsın inşalllah kameralı telsizi hangi marka aldınız bende kameralı düşünüyorumSlm kızlar dün uyku tulumu, kameralı Bebek telsizi ve park yatak aldık Chicco dan. Geriye. Lohusa takımı, hediyelikler, terlik, hastane çıkışı, ateş ölçer, muslin battaniye, anne çantası, kapı süsü, alt değiştirme ve nevresim kaldi. Bebek beziini ultra Prima yenidoğan aldık 1 ve 2numara. İlk aylar temizleme pamuğu kullanacağım daha sonrasi icin unibaby ıslak mendil aldım. Bir de yazlıklar indirimdeydi yazlık tulum, şort, pantolon tişört aldık. Süt sağma makinası, emzik ve biberonu ihtiyaç halinde almayı düşünüyorum. Allah'ım hepimize sağlıkla kullanmayı nasip etsin
Benim de yüksek çıktı 50li lik - 100lük yükleme yaptıracağım perşembe günü sanırım benim de çkkacak diyet mi verdiler size
Bişey olmaz Allahın izniyle diyete uyuduktan sonrayarın dahililiye ye gidicem sanırım diyet verirler
Ben kalitesinden emin olamadim hic oranin. Gelen urunleri yikadn mi nasillar? Yada onceden tecrube etmismiydin?canım bende geçen hafta soobe.comdan alışveriiş yaptm 2 siparişten biri halen kargolanmadı,kargolanan siparişimde 2 parça eksik geldi bi daha ordan alışveriş yapmam sanırım
Canim insulin de başlayabilir sana doktor sıkıntı yapma tedavisi var bunun diyetle falan halledersin. Benim de yüksek çıkacak eminim evde ölçtüm yüksekyarın dahililiye ye gidicem sanırım diyet verirler
Amin cnm inşallah kameralı telsizi ve park yatağı ve bebek arabasını Chicco dan aldık. Uyku tulumu bu h&m den aldık cnm. Chicco kamera ayın ürünüydü 800tlden 400tl ye düşmüsHayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olsın inşalllah kameralı telsizi hangi marka aldınız bende kameralı düşünüyorum
Sağlıkla kucağımıza alalim insallah hepimiz canimCanim insulin de başlayabilir sana doktor sıkıntı yapma tedavisi var bunun diyetle falan halledersin. Benim de yüksek çıkacak eminim evde ölçtüm yüksek
Nevresim için Sarev e de bakabilirsiniz. Hastane çıkışı e bebek aziz bebe güzelSlm kızlar dün uyku tulumu, kameralı Bebek telsizi ve park yatak aldık Chicco dan. Geriye. Lohusa takımı, hediyelikler, terlik, hastane çıkışı, ateş ölçer, muslin battaniye, anne çantası, kapı süsü, alt değiştirme ve nevresim kaldi. Bebek beziini ultra Prima yenidoğan aldık 1 ve 2numara. İlk aylar temizleme pamuğu kullanacağım daha sonrasi icin unibaby ıslak mendil aldım. Bir de yazlıklar indirimdeydi yazlık tulum, şort, pantolon tişört aldık. Süt sağma makinası, emzik ve biberonu ihtiyaç halinde almayı düşünüyorum. Allah'ım hepimize sağlıkla kullanmayı nasip etsin
Doktorunuzla görüşün isterseniz. Geçmiş olsunSelam hanımlar. Benden kahverengi akinti gelmis az evvel farkettim. Uc gundur bugun dahil kosturmacayla gecti. Cmt ve bugun biraz fazla yurudum. Acaba yorgunluktan olabilir mi ? Bu aylarda boyle olmasi sıkıntılı bir durum oldugunu gosterir mi? Iki aylikken de yine aksama kadar yurumeyle ve yorgunlukla gecen gunun ardindan iki gun suren kahverengi lekelenme olmustu sonra gecmisti. Progestan kullandim tabi o zaman ama doktor cok onemli bi durum yok demisti. Su an yine ayni cok minik lekelenmem olmus. Korkuyorum acikcasi..
Arkadaşımın geçen yıl yüksek cıktı. Diyet verdiler hatta diyetisyen e gitti. Sağlıkla doğum yaptı geçen yıl.Kizlar merhaba bende gebelik sekeri ciktiaclik sekeri 92, 50lik glikoz alinca 209 cikmis dr dahiliyeye gidin ordan takip edecekler dedi.
Sizd varmi yüksek cikan moralim çok bozuk
1 hafta sonra randevum var. Ama erkene cekebilir miyim bilmiyorum. Tesekkur ederim cevabiniz icin.Doktorunuzla görüşün isterseniz. Geçmiş olsun
Sağol canım bakayım oralaraNevresim için Sarev e de bakabilirsiniz. Hastane çıkışı e bebek aziz bebe güzel
Telefon ile ulaşmaya çalış cnm yoksa da acile gorunsen1 hafta sonra randevum var. Ama erkene cekebilir miyim bilmiyorum. Tesekkur ederim cevabiniz icin.
Telefonla ulaşma şansınız yok mu. Arayıp sorsanız. Iciniz rahatlar1 hafta sonra randevum var. Ama erkene cekebilir miyim bilmiyorum. Tesekkur ederim cevabiniz icin.
Canim bu doktora daha yeni gidicem numara filan alamadim o yuzden. Ama yarin bi saglik ocaginda kalp atislarina filan mi baktirsam. Oyle de anlasilir mi bi durum olup olmadigiTelefon ile ulaşmaya çalış cnm yoksa da acile gorunsen
Malesef. Yarin baska bi hastaneye gidicem sanirim.Telefonla ulaşma şansınız yok mu. Arayıp sorsanız. Iciniz rahatlar
Bi kadın doğum doktoruna görünün. Kafanız rahat eder.Canim bu doktora daha yeni gidicem numara filan alamadim o yuzden. Ama yarin bi saglik ocaginda kalp atislarina filan mi baktirsam. Oyle de anlasilir mi bi durum olup olmadigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?