2018 Ekim Anneleri

Merhabalar kizlar bayadir yazamadim bende
Bebislerimin kontrolu vardi bugun
Allaha sukur cok iyi gelisimleri dedi dr.
Erkek bebegimin hala suyu fazlaymis ama endiselenecek bir durum degil dedi
Erkek bebis 850 g 28 cm
Kiz bebis 790 g 28 cm mis
Ikizlerde birbirinin besinini calma olayi olurmus
Paylasarak yiyorlarmis yavrularim
Haftasina gore ilerideler dedi.
Birde benim normalde dogumum 18 ekimdi ama ikizlerden dolayi ekimin basinda dogum olacakmis.
Dr.unuzla dogumu konustunuz mu?
Benim kesin sezeryan olacakmis

Maşallah miniklere, Sağlıkla doğsunlar

Ben kalitesinden emin olamadim hic oranin. Gelen urunleri yikadn mi nasillar? Yada onceden tecrube etmismiydin?

Hayir hic kullanmadım 6aylik kizi olan bir arkadasım var o cok memnundu eşyalardan onun tecrubesi ile aldim

merhaba kızlar bugün ayrıntılı ultrasona girdim bebeişim iyi çıktı ama rahim ağzında açıklık var dedi perinatalog, takip eden doktoruna git hemen muayene etsin dikiş gerekebilir dedi servikal uzunluk 30mm olmakla beraber 7.6 mmlık açıklık izlenmektedir yazıyor raporda sizce çok mu riskli erken doğum açısından

Maşallah cnm sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Benim Dr um daha erken diyo doğum hakkında.

Maşallah cnm sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Benim Dr um daha erken diyo doğum hakkında.
evet daha erken aslinda ama ikiz olunca insan kendini birazda olsa hazirlamak istiyor herhangi bir erken doguma karsi. Tabi 38 dedi diye 38 olmayabilir. Zaman gosterecek saglikli olsjnlarda insallah

Slm kızlar doğumu Dr la konuşamadık, henüz erken diyo. Olursa normal doğum istiyorum inşallah. Hamile kaldıktan sonra dr masrafı azalsin diye özel sigorta yaptırmıştik. Ama hamile kaldığımdan beri Dr masrafı 9000tl yi buldu. Doğum için hastane 5500tl alıyor sigorta olmasına rağmen ve Dr ücreti de 5500tl alıyo sigortayla yani toplam 11000tl sadece doğum ücreti tutuyor. Sigorta yaptirmasaydim 20000tl ye yakın tutuyordu doğum. Benim bu 4.gebelligim olduğu için ve birtakım risklerim olduğu için bu Dr a gidiyorum, maddi imkanları zorlayarak. Acaba Dr la konuşsam mi Dr ücretinde indirim yapar mı, yoksa imkanları daha da zorlayarak bu Dr a doğum yaptırsam mi, yoksa doğumu başka hastanede başka Dr a mi yaptırsam? Sizler ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi alsam?

Doktor ücreti neymiş öylee?! ben de benimki pahalı olacak diyordum (5000) ama dr ücreti olayı kalkmamış mıydı?Sanki bir doktorunla görüşsen pazarlık yapar gibi :)
Sağlıklı olsun da bebişin imkanın varsa giden paran olsun derim ben..

Beth18 canım gözün aydın Benin’ler sağlıklıymış çok şükür..Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inş 10 gün önce 10 gün sonra hiç farketmez

@Yukakita geçmiş olsun öncelikle.Bu dönemdeki lekelenme yorgunlukla olabileceği gibi rahim ağzı yetmezliği kısalığı ile de ilgili olabiliyor. O yüzden ihmal etme dr ile görüş derim ben de...

Bir de şeker yüklemesi sonucu yüksek çıkan arkadaşım vardı kaçırdım sanırım diyetle düzene girecektir o muhtemelen .Son zamanlarda yediklerin bile etkilemiş olabilir içini ferah tut..Geçmiş olsun tekrardan.

Arkadaşlar biley soracağım: Ben son 1 haftadır gündüz uykusuna yenik düşsem de düşmesem de akşam erken yatabilsem de yatamasam da geceleri 2 gibi kalkıyorum ve sabah 5.5 a kadar uyuyamıyorum bi türlü.Uyumaya zorlarsam kendimi iyice fena oluyorum sanki panik atak gibi.Sıcaktan bunalmam da cabası ..Böyle bir sürüm yaşayan var mı?

Gitme imkanın varsa acile gozukmeni tavsiye ederim cnm
Yarin gidecem randevu aldim insaallah bi aksilik yoktur diye umit ediyorum.
Yarina randevu aldim insaallah gidiyorum. Ayrintili ultrasonda rahim agzi kisalik bisey çıkmamıştı yani doktor herhangi bi sorun yok demisti ama yine de emin olmak lazim tabi. Yarin hayirli haberler alirim insaallah.

B
Bende sicaktan bunalmadan dolayi gece cok uyaniyorum. Genelde hamilelikte olan bi durummus. Insaallah doguma kadar boyle gitmez diyorum ama sicaklara denk geldi bizim hamilelikler.

Tabiki öyle cnm sağlıklı olsun yıllar sonra gelen mucizem:) normalde 8000tl Dr ücreti ama özel sigortayla 5500tl ye düşüyo. Bı şansımı denerim heralde yıllardır bu Dr a gitmeyi dusunuyodum hamile kalınca çok şükür rabbim nasip etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…