2018 Ekim Anneleri

Doktor kaç saat yolculuğa izin verdi canim benimde gidesim var biyerlere

Bebisn kilolu dogarsa 4 civari evet hemn kuculur ama benm kizim 3.3 dgmustu 1-1.5 ay giymisti. 0-3 kalibi buyuk olmayan bi markadan alirsan bence o da olabilir.

Müslin örtünün farkı ne ne işe yarıyor extra bir özelliği var mı ona göre alacağım penye bataniyesi çok oldu çünkü gerek var mı ?
Yazin inanilmaz ise yariyor. Ama bizimkiler ekimde dogacagi icin ne kadar yarar bilemiyrm. Ama yinede 1 yasindaki kizim icin bile cikardim tekrar kullaniyrm. Ozellikle yazlari cok iyi. Kisin da ev sicakken belki bilmyrm. Ben kisin kullanmadm hic.

Ben bi 3 buçuk aylıkken bi de iki hafta önce 12 saatlik yol gidip geldim iki kere. Çok şükür bi problem yaşamadım
Benim okulum da 6 saat sürüyordu ama şimdi sıcak hava falan etkiler mi acaba

Doktor kaç saat yolculuğa izin verdi canim benimde gidesim var biyerlere
Canım saat konusunda bir şey demedi de 2-3 saatte bir mola verin yeter dedi biz de zaten buradan anamura direk gitmek yerine konya ya da kayseride konaklayıp gideceğiz hem tek seferde uzun yol yapıp yorulmamak hem de konakladığımız şehirde dolaşabilmek adına. Zaten kızım da var çok uzun dayanamıyor. Bence bir engel teşkil eden durumun yoksa yolculuk yapabilirsin istediğin kadar tabi aralarda durarak

Benim okulum da 6 saat sürüyordu ama şimdi sıcak hava falan etkiler mi acaba
Nasıl yolculuk yaptığın da önemli canım
Kendi aracınsa durursun yollarda ödemi de engellersin. Sıcaklar konusuna gelince de şu bir gerçek ki hamileler olarak normalden daha fazla hissedebiliyoruz sıcağı ama yer değişikliği iyi gelebilir diye düşünüyorum

Kuzenimin anamurda düğünü var gitmek istiyorum ama gazipasadan sonrası normal halimle bile çekilecek değil kararsız kaldım
Konyadayim ben buradan 6 saat sürüyor ama bilemedim

Kuzenimin anamurda düğünü var gitmek istiyorum ama gazipasadan sonrası normal halimle bile çekilecek değil kararsız kaldım
Konyadayim ben buradan 6 saat sürüyor ama bilemedim
Canım alternatif yollar varmış sanırım biraz uzatacak olsak da çok virajlı yoldan iyidir diyerek gideceğiz silifke üzerinden daha iyiymiş galiba arkadaşlarımız gitmişti bizden önce onlara tekrar sorup netleştireceğiz bakalım. Bu sıcaklarda daha önce hiç akdenize gitmedim bakalım bir hafta nasıl geçecek

Dun lekelenmem olmustu ya bugun doktora gittim. Enfeksiyon varmis. Ama lekelenmenin daha cok ayakustu kalmaktan kaynaklandigini soyledi ve progestan igne verdi. Oglumuz iyiymis cok sukur. Bu arada seker yuklemesini ben de yaptirmayi dusunuyotum. Iki dilim baklava da seker yuklemesi olarak yapiliyor. Bundan zarari olmaz diye dusunuyorum. Simdilik her sey yolunda cok sukur ❤

İyi olmanıza sevindim canım inş geçer de sorun yaratmaz sana. Yani ben de sorun olmayacağını düşünerek yaptırdım çok şükür sorun yokmuş. Olabilirdi de o yüzden önceden tedbir almak istedim senin de çıkmaz umarım

Merhaba dün dr a gitseniz iyi olur demistim. Tedbir amaclı gittiğiniz iyi olmuş. Geçmiş olsun

Geçmiş olsun bi sıkıntı yokmuş gözünüz aydın :)

Kızlar meme ucu kaşınan var mı?

Dünden beri sağ tarafım kaşınıyor durmadan ama öyle böyle bi kaşıntı değil. Ağlıcam artık kaşıntısından trosyd pişik kremi vardı nemlendirsin diye onu sürdüm geçmedi zeytinyağı ve bebe yağı sürdüm geçmedi. Durmadan kaşınıyor. Bu arada göğüslerim 2 beden büyüdü şimdiden onun etkisi diye düşünüyorum ama bilemedim.

Göğüs ucu kremi alıp başlasam mı sürmeye işe yarar mı?

Cok cok tesekkur ederim, insaallah sorun cikartmaz :)Aynen ben de tedbirimi aliyim dedim.:) insaallah cikmaz genelde ailede varsa cikma ihtimali yuksek diyorlar. Bizim ailelerde yok. Insaallah bende de cikmaz.

Merhaba dün dr a gitseniz iyi olur demistim. Tedbir amaclı gittiğiniz iyi olmuş. Geçmiş olsun
Cok tesekkur ederim. Aynrn doktor da dedi boyle buna benzer durumlarda hic aksatmagin gelin dedi. Insaallah bi daha bu korkuyu yasamam :)
Geçmiş olsun bi sıkıntı yokmuş gözünüz aydın :)
Cok tesekkur ederim. Cok sukur ❤

Cnm ben de prof a gidiyorum riskli gebelik uzmanı kendisi. Çok memnunum ama çok pahalı. Her muayenede ayrintili bakiyo. Bilmiyorum napicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…