Sen hangi şehirdesin cnmHangi doktor bu canım ayrıca neden o doktor ve hastane riskli bir durumun yoksa ticarethaneye dönmemiş özel bir hastanede prof bi doktorla devam edebilirsin .. benim tüp bebek ilk gebeliğim 6 yıl sonra Rabbim nasip etti ama ben buranın en iyi doktorunu buldum ona gidiyorum çok parada ödemiyorum diğerlerine göre.. 200 tl özel muayenehanesine gidiyorum .. doğumda 5000 miş Doktorla konuşmadım daha arkadaşlar söyledi .. her muayenede ayrıntılı bakıyor tüm organları gösterip ölçüsünü çalışmasını vs vs anlatıyor ben çok memnunum sende yakınında öyle bir doktor bul derim fazla pahalı ona vereceğin parayı çocuğuna harcarsın :) fikrim bu ..
Cnm ya çok üzüldüm keşke darp raporu alsaydın sana destek olacak hiç kimse yokmu? Allah ıslah etsin bu erkekleri. Düzelir inşallah herşey bol bol dua et. Ezdirme kendiniamin kuzum sağol Allah razı olsun Allah benim gibi olan tüm kadınların yardımcısı olsun bide yani ben istemedim kendisi böyle olduğu için çocuk yapmayı o çok istedi bende salak gibi inandım iki aylıkken dayak yedim bide utanmadan inşallah çocuk ölür olmaz diye dua etti Allah tepesinden baktırsın inşallah bana yaşattıklarını hazmedemiyorum artık
Cnm devam ediyo indirim ben de 1paket yenidoğan 1numara ve 2paket yenidoğan 2numara aldım. İnternetten de bakabilirsin sanal Migros dancanım yenidoğan mı 1 numara mı göremedim ben ama ? belkide bitmiştir kampanya.
bu arada ilk etap için 1 paket yenidoğan 1 pakette 1 numara alalım diyoruz bebeğin boyu ve kilosuna göre değişkenlik göstereceğinden bez stoklamadık
Bol sıvı al cnm ve muz ye. Kahveyi iyi yapmışsın ishali keser derler. Ayaklarını sıcak tutSelam kizlar tatile geldim ve 2. Gununde afedersiniz circir ve karin agrisi öluyorum resmen ilk gece sancidan kivrana kivrana uyuyamadim simdi de asiri halsizlik tatili odada yatarak geciriyorum zaten 5 gun almistik.hic bir sey de yiyemiyorum sabah bir kac kasik yogurt okadar nane limon ictim bi turk kahvesi telvesini de limonla yedim istah gittitek iyi yani vucudum ayaklarim sismis su toplamisti ishalle beraber vucutta ne su kaldi ne tuz sislikler de gitmis oldu ama bi turlu kendime gelemiyorum bol bol su iciyorum onerisi olan var mi
Gözün aydın canım sağlıcakla gelsin inşallah. Pıhtılaşma yla kilo ilişkisini bilmiyodum ne söyledi pıhtılasma ile baskaSlm kızlar bende kontrolden geldim 650 gr olmuş bbğm 30 cmama hiç resim alamadık yüzünü de kapatmıştı zaten doktorumda ameliyata gitcekti çokta uğraşamadı minnoşta göstermedi kendini neyse çok şükür sağlıklı oligofer yazdı 4 hafta sonra da şeker yüklemesi yapcak toplamda 7 kilo aldım çok değil yinede dikkat et doğuma kadar 16 kiloya kadar normal dedi fazlası olmasın dedi bise pıhtılaşma olduğu için çok fazla almanı istemiyorum dedi bizde durumlar böyle herkese hayırlı haberler güzel sağlıklı günler diliyorum
Yani demek istediğim şu canım adı duyulmuş bir doktor ve hastane ise gereksiz yere kendini zorlama başka özellerde de işini gayet iyi yapan prof doktorlar var yani şimdi ben 200 e her seferinde ayrıntılı muayene oluyorum sen belki 500 e he maddi durumdan zorlanma yoksa tabiki git ama zorluyorsa başka prf tercih et .. ben kocaelideyim bu arada ..Cnm ben de prof a gidiyorum riskli gebelik uzmanı kendisi. Çok memnunum ama çok pahalı. Her muayenede ayrintili bakiyo. Bilmiyorum napicaz
Amin cnm saol clexane kullanıyorum pıhtılaşma var bnde kiloyla ilişkili değil ama çok almamanı istiyorum dedi sadeceGözün aydın canım sağlıcakla gelsin inşallah. Pıhtılaşma yla kilo ilişkisini bilmiyodum ne söyledi pıhtılasma ile baska
Aynısını ben de düşünüyorum cnm. Çok üzüldüm çok. Akıllı saatler var ben ondan alıp kullanmayı düşünüyorum inşallahBu aralar kafama, cocugumu nasıl yetiştirmem gerektigi takıldı, günlerdir düşünüyorum. Özellikle Eylül-Leyla ve kaybolan diğer yavrularımızın haberlerini izledikçe daha da tedirgin oluyorum. Sokaklar tehlikeli artık, evde dursalar da teknolojinin gereksiz ayrıntısından kendilerini alamayacaklar.. Allah yardımcımız olsun.. iyilerle karşılaştırsın..
Evet cnm Dr da hastanede çok ünlü. Bazen 1000i aşkın para bazen 500u aşkın para veriyoruz. Altı ayda 9000tl ödedik. Görüşeceğiz bu konuyu dr la eşimle de konuştuk. Sonrasında bı karara varırız inşallah hayırlısı olur hakkımızda.Yani demek istediğim şu canım adı duyulmuş bir doktor ve hastane ise gereksiz yere kendini zorlama başka özellerde de işini gayet iyi yapan prof doktorlar var yani şimdi ben 200 e her seferinde ayrıntılı muayene oluyorum sen belki 500 e he maddi durumdan zorlanma yoksa tabiki git ama zorluyorsa başka prf tercih et .. ben kocaelideyim bu arada ..
Sağol cnm ben de coraspin ve clexan 0.6lik kullanıyorum o yüzden sordum. Boşver kilonun hiç faydası yok almayalım zatenAmin cnm saol clexane kullanıyorum pıhtılaşma var bnde kiloyla ilişkili değil ama çok almamanı istiyorum dedi sadece
Olabilir, ciddi ciddi düşünüyorum bu aralar, Acaba cocuklara takılan chip falan var mı, bi mesafeden sonra uzaklaşınca alarm calacakAynısını ben de düşünüyorum cnm. Çok üzüldüm çok. Akıllı saatler var ben ondan alıp kullanmayı düşünüyorum inşallah
Çok merak ettim doktorunuzu ve hastaneyi neresi acabaTabiki öyle cnm sağlıklı olsun yıllar sonra gelen mucizem:) normalde 8000tl Dr ücreti ama özel sigortayla 5500tl ye düşüyo. Bı şansımı denerim heralde yıllardır bu Dr a gitmeyi dusunuyodum hamile kalınca çok şükür rabbim nasip etti
Benim de arada kaşınıyor ama aşırı şiddetli değil. Evdeysem eğer soğuk suyla yıkıyorum. Dışarıda yapacak bişey olmuyor maalesef. Bence büyüdükleri için veya kuruysa oluyordur. Benim ikisi birden var mesela ve aşırı terleyince de çok kaşınıyorlar. Biraz soğuk su ile yıkamayı deneyin bakalım belki ferahlatır da kaşınmaz.Kızlar meme ucu kaşınan var mı?
Dünden beri sağ tarafım kaşınıyor durmadan ama öyle böyle bi kaşıntı değil. Ağlıcam artık kaşıntısından trosyd pişik kremi vardı nemlendirsin diye onu sürdüm geçmedi zeytinyağı ve bebe yağı sürdüm geçmedi. Durmadan kaşınıyor. Bu arada göğüslerim 2 beden büyüdü şimdiden onun etkisi diye düşünüyorum ama bilemedim.
Göğüs ucu kremi alıp başlasam mı sürmeye işe yarar mı?
Benim de arada kaşınıyor ama aşırı şiddetli değil. Evdeysem eğer soğuk suyla yıkıyorum. Dışarıda yapacak bişey olmuyor maalesef. Bence büyüdükleri için veya kuruysa oluyordur. Benim ikisi birden var mesela ve aşırı terleyince de çok kaşınıyorlar. Biraz soğuk su ile yıkamayı deneyin bakalım belki ferahlatır da kaşınmaz.
Ilk hamilelgmde daha cok kasiniyodu. Nemlendrmk yada su surmek iyi geliyodu banaKızlar meme ucu kaşınan var mı?
Dünden beri sağ tarafım kaşınıyor durmadan ama öyle böyle bi kaşıntı değil. Ağlıcam artık kaşıntısından trosyd pişik kremi vardı nemlendirsin diye onu sürdüm geçmedi zeytinyağı ve bebe yağı sürdüm geçmedi. Durmadan kaşınıyor. Bu arada göğüslerim 2 beden büyüdü şimdiden onun etkisi diye düşünüyorum ama bilemedim.
Göğüs ucu kremi alıp başlasam mı sürmeye işe yarar mı?
Valla canim oraya her gidiş sıkıntılı silifke üzerinden bilmiyorum nasıl oluyor ama alanya üzerinden de gülnar üzerinden de yokuş var malesefCanım alternatif yollar varmış sanırım biraz uzatacak olsak da çok virajlı yoldan iyidir diyerek gideceğiz silifke üzerinden daha iyiymiş galiba arkadaşlarımız gitmişti bizden önce onlara tekrar sorup netleştireceğiz bakalım. Bu sıcaklarda daha önce hiç akdenize gitmedim bakalım bir hafta nasıl geçecek
Deneyim canim sagolasinBir kaşık bal ile karabiberi karisyirip yut cnm çok iyi geliyor bir sabah bir aksam
Soğuk su iyi geliyormuş şimdi geçti gibi umarım tekrarlamazIlk hamilelgmde daha cok kasiniyodu. Nemlendrmk yada su surmek iyi geliyodu bana
Valla canim oraya her gidiş sıkıntılı silifke üzerinden bilmiyorum nasıl oluyor ama alanya üzerinden de gülnar üzerinden de yokuş var malesef
Deneyim canim sagolasin
Canim alanya anamur arası yoldan sonra devamında mersin mi geliyor ona kafam basmadı şimdi bizim bi tarafımız oralı çok gidip geldik ama alanya üzerinden eşimle gitmiştik mahvoldum o yoldaCnm Alanya ile Mersin arasında aşağı yukarı 1500 civarında viraj var. Değil hamile iken normal giderken bile mideyi kötü eder. Bir de yolculuk bana dokunmaz normalde o yolda mahvolduydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?