2018 Ekim Anneleri

S
Sen hangi şehirdesin cnm

Cnm ya çok üzüldüm keşke darp raporu alsaydın sana destek olacak hiç kimse yokmu? Allah ıslah etsin bu erkekleri. Düzelir inşallah herşey bol bol dua et. Ezdirme kendini

Cnm devam ediyo indirim ben de 1paket yenidoğan 1numara ve 2paket yenidoğan 2numara aldım. İnternetten de bakabilirsin sanal Migros dan

Bol sıvı al cnm ve muz ye. Kahveyi iyi yapmışsın ishali keser derler. Ayaklarını sıcak tut

Gözün aydın canım sağlıcakla gelsin inşallah. Pıhtılaşma yla kilo ilişkisini bilmiyodum ne söyledi pıhtılasma ile baska

Cnm ben de prof a gidiyorum riskli gebelik uzmanı kendisi. Çok memnunum ama çok pahalı. Her muayenede ayrintili bakiyo. Bilmiyorum napicaz
Yani demek istediğim şu canım adı duyulmuş bir doktor ve hastane ise gereksiz yere kendini zorlama başka özellerde de işini gayet iyi yapan prof doktorlar var yani şimdi ben 200 e her seferinde ayrıntılı muayene oluyorum sen belki 500 e he maddi durumdan zorlanma yoksa tabiki git ama zorluyorsa başka prf tercih et .. ben kocaelideyim bu arada ..

Aynısını ben de düşünüyorum cnm. Çok üzüldüm çok. Akıllı saatler var ben ondan alıp kullanmayı düşünüyorum inşallah

Evet cnm Dr da hastanede çok ünlü. Bazen 1000i aşkın para bazen 500u aşkın para veriyoruz. Altı ayda 9000tl ödedik. Görüşeceğiz bu konuyu dr la eşimle de konuştuk. Sonrasında bı karara varırız inşallah hayırlısı olur hakkımızda.

Aynısını ben de düşünüyorum cnm. Çok üzüldüm çok. Akıllı saatler var ben ondan alıp kullanmayı düşünüyorum inşallah
Olabilir, ciddi ciddi düşünüyorum bu aralar, Acaba cocuklara takılan chip falan var mı, bi mesafeden sonra uzaklaşınca alarm calacakyavruma hiçbir şey almadım güvenlik ürünlerini araştırıyorum artık..

Çok merak ettim doktorunuzu ve hastaneyi neresi acaba

Benim de arada kaşınıyor ama aşırı şiddetli değil. Evdeysem eğer soğuk suyla yıkıyorum. Dışarıda yapacak bişey olmuyor maalesef. Bence büyüdükleri için veya kuruysa oluyordur. Benim ikisi birden var mesela ve aşırı terleyince de çok kaşınıyorlar. Biraz soğuk su ile yıkamayı deneyin bakalım belki ferahlatır da kaşınmaz.

Benimde ara ara olurdu dün arttı gece de uyandım kasintidan bugünde dur duraksiz kaşındı araştırdım göğüs ucu çatlak olusumunda kaşınır yazıyor Umarım öyle değildir.

Ne zamandır aklımdaydı da erteliyorum çatlak kremi ve meme kremi sipariş ettim bu sayede

Ilk hamilelgmde daha cok kasiniyodu. Nemlendrmk yada su surmek iyi geliyodu bana

Valla canim oraya her gidiş sıkıntılı silifke üzerinden bilmiyorum nasıl oluyor ama alanya üzerinden de gülnar üzerinden de yokuş var malesef
Bir kaşık bal ile karabiberi karisyirip yut cnm çok iyi geliyor bir sabah bir aksam
Deneyim canim sagolasin

Valla canim oraya her gidiş sıkıntılı silifke üzerinden bilmiyorum nasıl oluyor ama alanya üzerinden de gülnar üzerinden de yokuş var malesef

Deneyim canim sagolasin

Cnm Alanya ile Mersin arasında aşağı yukarı 1500 civarında viraj var. Değil hamile iken normal giderken bile mideyi kötü eder. Bir de yolculuk bana dokunmaz normalde o yolda mahvolduydum.

Cnm Alanya ile Mersin arasında aşağı yukarı 1500 civarında viraj var. Değil hamile iken normal giderken bile mideyi kötü eder. Bir de yolculuk bana dokunmaz normalde o yolda mahvolduydum.
Canim alanya anamur arası yoldan sonra devamında mersin mi geliyor ona kafam basmadı şimdi bizim bi tarafımız oralı çok gidip geldik ama alanya üzerinden eşimle gitmiştik mahvoldum o yolda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…