2018 Ekim Anneleri

Canim alanya anamur arası yoldan sonra devamında mersin mi geliyor ona kafam basmadı şimdi bizim bi tarafımız oralı çok gidip geldik ama alanya üzerinden eşimle gitmiştik mahvoldum o yolda

Aynen cnm alanya anamur silifke mersin. Alanya anamur arası 2, 2.30 saat kadar. Yol malesef fena cnm ya mide bırakmıyor insanda.

Evet aynen demekki bizim durumumuzda daha riskli kilo durumu inşallah şeker de çıkmazda rahat ederiz
İnsallah cnm. Bende miyom ve polip de var. Şeker yükleme de ilki yüksek çıktı. İkincisinde ise 156-138-118 çıktı. Henüz görüşemedim Dr umla

Inan bu soru bnm de kafamı kurcalıyor ortalık çok kötü allah bahtını da tahtını da bol bereketli yapsın iyi insanlarla karşılaştırın yavrumuzu. Hayırlı insanlarla karsilastirsin.

Çok sevindim cnn hadi gözün aydın

Günaydın hanmlar dun gezinirken uyku setlerine denk geldim alsammi erken mi diye düşünürken ilk zamanlar chicco next2 me de yatıracağım aklima geldi ve ona uygun nevresim takımı göremedim İnternete chicco nun kendi nevresimide 189 tl ve pahalı geldi. Anne yani kullananlar nasil bir nevresim takimi aldi yada alcak bebislere

Birde enucuzbebekmarket.comdan baska alisveris yapan var mi? Bir arkadas onermisti gercekten urunler baya uygun

canım ben önermiştim hatta bir arkadaş daha alışveriş yapmıştı.
instagram sayfalarında ürünler daha net resimlerle hatta ordan satın alanların resimlerii de paylaşıyorlar
bende memnunum ürünler kaliteli geldi sitede biraz kalitesiz görünüyor ama çekimlerden sanırım

Bebisn kilolu dogarsa 4 civari evet hemn kuculur ama benm kizim 3.3 dgmustu 1-1.5 ay giymisti. 0-3 kalibi buyuk olmayan bi markadan alirsan bence o da olabilir.

yani yeterli gibi görünüyor şuanda bakalım biraz iri olabilir eşim iri yapılı çünkü bende pek minyon sayılmam

merhaba, bende chicco anne yanı kullanacağım ilk etapta, tahmin ediyorum en az 4-6 ay onu kullanırız gibime geliyor içi için tek çarşaf yetmez mi sizcede? eğer ölçülere göre bulamazsam kendi çarşaflarımdan birini 4 e katlayıp kullanabilirim nasılsa oda yapınca uyku nevresim seti yapacağız

Birde enucuzbebekmarket.comdan baska alisveris yapan var mi? Bir arkadas onermisti gercekten urunler baya uygun

canım merhaba, H hamis arkadaşın tavsiyesi ile bende o siteden alışveriş yaptım ürünler gerçekten güzel yani piyasada satılanlardan pek fark göremedim internet sitesi pek kaliteli gibi durmuyor ama aldatmasın sizi
istersen sende benim gibi önce deneme için bir kaç ürün alabilrsin ben banyo havlusunu bile oradan aldım

nevresim takımı yorgan gibi detaylara girmek gerekmyor mu o zaman gerci bebek yorgan kullanır mı onu bile bilmiyorumki

Benim göğüslerimin altları 13-14.hafta civarı çatladı. Ben de kaşınınca farketmiştim, yağlıyordum ama şimdi kırmızımsı morumsu çatlaklar var. Allahtan alttalar da görünmüyor

Valla canim oraya her gidiş sıkıntılı silifke üzerinden bilmiyorum nasıl oluyor ama alanya üzerinden de gülnar üzerinden de yokuş var malesef

Konya'dan Silifke üzerinden geçecekseniz, Silifke toplam 3 saat sürüyor. Sertavul geçidi biraz sıkıntılı biraz fazla yokuş olduğu için fren yaparken balatalara dikkat etmek lazım ama asla Antalya-Silifke kadar viraj yok. Silifke Anamur da yaklaşık 2-2.5 saat sürer sanırım.

O siteyi geçtiğimiz eylülde doğum yapan bir tanıdığıma sordum. Bir yıkamada ürünlerin rengi soldu, kalitesi bozuldu, gece yatarken giydirebildim sadece fiyatlarına kanma dedi. Ordansa yerel mağazaları tercih etmemi söyledi. Alanlar yıkadılar mı acaba giysileri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…