Evet aynen demekki bizim durumumuzda daha riskli kilo durumu inşallah şeker de çıkmazda rahat ederizSağol cnm ben de coraspin ve clexan 0.6lik kullanıyorum o yüzden sordum. Boşver kilonun hiç faydası yok almayalım zaten
Canim alanya anamur arası yoldan sonra devamında mersin mi geliyor ona kafam basmadı şimdi bizim bi tarafımız oralı çok gidip geldik ama alanya üzerinden eşimle gitmiştik mahvoldum o yolda
Liv hospital cnmÇok merak ettim doktorunuzu ve hastaneyi neresi acaba
İnsallah cnm. Bende miyom ve polip de var. Şeker yükleme de ilki yüksek çıktı. İkincisinde ise 156-138-118 çıktı. Henüz görüşemedim Dr umlaEvet aynen demekki bizim durumumuzda daha riskli kilo durumu inşallah şeker de çıkmazda rahat ederiz
Aynı gidiyoruz ozaman seninle26. Haftanın içindeyim canım 11 ekim doğumlu görünüyor
Veriyorlar cnn bn dikişler iltihaplandigi için birsürü antibiyotik içtim ara ara da içmeye devam ediyirum.Geçmiş olsun canim
3.trimester de ilaç vermiyorlar mi benim bu pek ilaçsız geçmeyecek gibi hafif grip te basladi
Inan bu soru bnm de kafamı kurcalıyor ortalık çok kötü allah bahtını da tahtını da bol bereketli yapsın iyi insanlarla karşılaştırın yavrumuzu. Hayırlı insanlarla karsilastirsin.Bu aralar kafama, cocugumu nasıl yetiştirmem gerektigi takıldı, günlerdir düşünüyorum. Özellikle Eylül-Leyla ve kaybolan diğer yavrularımızın haberlerini izledikçe daha da tedirgin oluyorum. Sokaklar tehlikeli artık, evde dursalar da teknolojinin gereksiz ayrıntısından kendilerini alamayacaklar.. Allah yardımcımız olsun.. iyilerle karşılaştırsın..
Çok sevindim cnn hadi gözün aydınDun lekelenmem olmustu ya bugun doktora gittim. Enfeksiyon varmis. Ama lekelenmenin daha cok ayakustu kalmaktan kaynaklandigini soyledi ve progestan igne verdi. Oglumuz iyiymis cok sukur. Bu arada seker yuklemesini ben de yaptirmayi dusunuyotum. Iki dilim baklava da seker yuklemesi olarak yapiliyor. Bundan zarari olmaz diye dusunuyorum. Simdilik her sey yolunda cok sukur ❤
Arabalar klimalı olduğu için ben otobüs yolculuğu yapmıştım ama üzerimi örtüp gittim yani hiç sıcak değildi hatta üşüdümBenim okulum da 6 saat sürüyordu ama şimdi sıcak hava falan etkiler mi acaba
Birde enucuzbebekmarket.comdan baska alisveris yapan var mi? Bir arkadas onermisti gercekten urunler baya uygun
Bebisn kilolu dogarsa 4 civari evet hemn kuculur ama benm kizim 3.3 dgmustu 1-1.5 ay giymisti. 0-3 kalibi buyuk olmayan bi markadan alirsan bence o da olabilir.
Cnm devam ediyo indirim ben de 1paket yenidoğan 1numara ve 2paket yenidoğan 2numara aldım. İnternetten de bakabilirsin sanal Migros dan
Günaydın hanmlar dun gezinirken uyku setlerine denk geldim alsammi erken mi diye düşünürken ilk zamanlar chicco next2 me de yatıracağım aklima geldi ve ona uygun nevresim takımı göremedim İnternete chicco nun kendi nevresimide 189 tl ve pahalı geldi. Anne yani kullananlar nasil bir nevresim takimi aldi yada alcak bebislere
Birde enucuzbebekmarket.comdan baska alisveris yapan var mi? Bir arkadas onermisti gercekten urunler baya uygun
nevresim takımı yorgan gibi detaylara girmek gerekmyor mu o zaman gerci bebek yorgan kullanır mı onu bile bilmiyorumkimerhaba, bende chicco anne yanı kullanacağım ilk etapta, tahmin ediyorum en az 4-6 ay onu kullanırız gibime geliyor içi için tek çarşaf yetmez mi sizcede? eğer ölçülere göre bulamazsam kendi çarşaflarımdan birini 4 e katlayıp kullanabilirim nasılsa oda yapınca uyku nevresim seti yapacağız
Benimde ara ara olurdu dün arttı gece de uyandım kasintidan bugünde dur duraksiz kaşındı araştırdım göğüs ucu çatlak olusumunda kaşınır yazıyorUmarım öyle değildir.
Ne zamandır aklımdaydı da erteliyorum çatlak kremi ve meme kremi sipariş ettim bu sayede
Valla canim oraya her gidiş sıkıntılı silifke üzerinden bilmiyorum nasıl oluyor ama alanya üzerinden de gülnar üzerinden de yokuş var malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?