2018 Ekim Anneleri

ben yıkamadım henüz öyle dediğinz gibi bir durum olursa yazarım yine bilmiyordum hiç bunu
uygun ve kaliteli buldum arkadaşlarada bilgi vermek istedim hepimiz uygun eşyalardan faydalanabilelim diye

nevresim takımı yorgan gibi detaylara girmek gerekmyor mu o zaman gerci bebek yorgan kullanır mı onu bile bilmiyorumki

benim fikrim şu yönde, chicco anne yanı zaten içi kendi yatağı var yatağın üzerine çarşaf sereyim, bebek odası yapınca karyolasının içine tam takım alayım. çünkü bu anne yanı beşiği kimisi 2 ay kullanmış kimisi4 kimisi 6.. yani bebeğe göre değişkenlik gösteriyor ama bebek odası olunca daha uzun süre kullanıcak.
birde chicco içi için yalnızca çarşaf daha kullanışlı olmazmı hani ilk zamanlar kustu bezi çıktı falan hemen yıkamak adına

Tamamen kendi düşüncem ve uygulamam herkesin bütçesi farklı tabi fakat o kadar ucuz ürünlerde mutlaka bir problem çıkacaktır.
ÖRneğin ordan 3 takım alacağınıza başka markadan bir takım alın yıkayın yıkayın miss gibi giydirin

Ayrıca ben bebeklerin çok kalın giydirilmesine karşı olduğum gibi uyku tulumuna da karşıyım.

Zeten kıpırdayamıyor minnakken.

ee biraz büyüyünce de bunalınca üstünü açma hakkı olsun çocuğun :)

Netten yorgan bakarken bebeklere yorgan örtülmez uyku tulumu giydirilir diye bir yorum gördüm bende düşünüyorum şuan :)

ben o konuyu buradaki deneyimli annelere sormuştum kızlar, yenidoğan bebekler için hani ince nohutlu battaniyeler var ya onlar yeterliymiş zaten yenidoğan uyku tulumu yok 4-6 aydan sonra diye düşündüm ben evlerin içini zaten mecbur sıcak tutmak zorunda kalıcaz hem üstüne bir şey örtülütse Allah korusun farkında olmadan başının üstüne çıkarıp nefes alamayabilir o yüzden ince bir şey örtülmesi kararına vardım ben

Ucuz mal alacak kadar zengin değilim demiş ya birisi :) kimdi hatırlayamadım şimdi :)))

ben yıkamadım henüz öyle dediğinz gibi bir durum olursa yazarım yine bilmiyordum hiç bunu
uygun ve kaliteli buldum arkadaşlarada bilgi vermek istedim hepimiz uygun eşyalardan faydalanabilelim diye

henüz bende yıkamadım ama aldığım ürünler havlu, nohutlu battaniye ve patikli alttı birkaç tane..yani henüz küçükken evde kullanacağım şeyler.. bakalım eğer yıkadıktan sonra bozulursa yazayım sizede

Müslin örtünün farkı ne ne işe yarıyor extra bir özelliği var mı ona göre alacağım penye bataniyesi çok oldu çünkü gerek var mı ?
Müslin kumaşta sadece kumaş dokuması farklı sanırım canım. Yani penye battaniyeye göre çok daha hafif. Hemen kuruyor, taşıması kolay. Ben kundak yaparken de kullandım, bebek arabasının önüne gölge amaçlı germek için de, omzumuza örtüp kusmasın diye de :) Çok kullanışlı bence. Bana görümcem almıştı English Home'dan. Ama LcWaikiki'de falan da gördüm. Bir tane edinsen çok işine yarar bence

Geçmiş olsun canim
3.trimester de ilaç vermiyorlar mi benim bu pek ilaçsız geçmeyecek gibi hafif grip te basladi
Sağol canım sana da çok geçmiş olsun, acil şifalar versin Rabbim... Doktor ilaç verebilir ben ilk oğlum 24 haftalıkken feci şekilde faranjit olmuştum sesim soluğum kesilmişti, ateşim çıkıyodu. doktor antibiyotik tedavisi vermişti, güvenli ilaç gruplarından verebilirler. İnşallah kısa sürede toparlarsın canım iyi bak kendine...

Ben bayramda boyleydim canim.
Beslenmeni duzeldim diye bozma sakin.
Patates ve muz dönüşümlü beslenebilmistim.
Suyu icebildigin kadar ara ara mutlaka tuket.Dinlenmek gerekecektir.Eger cok yorgun hissedersen kendini serum takabiliyorlar.Agri vucut yorgunlugu malesef cok fazla oluyor.Gecmis olsun.

Ic badiler lazim olabilir canim kucuk.
Hastane cikisi gb takim degilde ikili alt ustlerden 2 tane fln olsa iyi olur aslinda.
Giydiriliyor yani yine de.Banyo yaptiriliyor yikaniyor giysiler,sut akiyor,alt degisirken cis yapabiliyorlar vs.
1 ay uzun bi zaman zaten hep hizla buyuyecekler :) ilk etapta utude gerekecek esyalara elinin altinda 2-3 yedek olmasi sana faydali olur.
0-3lerde isini gorur ama azcik buyuk gelsede zaten yatip duruyorlar,battaniye icindeler vs

Inan dogduktan sonra daha da zor...
Ama evde zamanla bicok sey yapabileceksiniz hic oyle dusunme.Siz ne yaparsaniz onlarda oyle alisiyor.Teknoloji genelde cocuklarin istedigi degil ailelerin onlara sunup alismasini sagladigi bisy.
Bol bol disari cikar cok sey yaparsiniz.
Buyudukce bazi seyleri ogrenmesini saglamak boyle konularda daha yaratli onlar icin.
Yabancilar,dokunmak vb konularda
Ve tepkilerinizi hep anlayarak buyudukce onun hep konusmasini bekleyerek verin ki size herseyi söyleyebilecegini bilsin.

Sutlenince bikac beden daha buyuyebilir :)
Su her zaman iyidir.
Hersey surme ama canim.
Kuri kalmasin
Artik var mi bilmiyorum ama cunku sut sizintisi gb olup onlar ucta kuruyor daha da gerginlesiyor uc

Ben de uygun olduğunu düşündüğüm için alıp kullananlardan fikir almak istedim, böyle söylenince vazgeçtim. Umarım ona öyle denkgelmiştir sadece, siiznkiler iyi olur.

benimde kıyafet olarak 1 tane 5li zıbın takımı vardı,geri kalan emzirme minderi,alt açma minderi, havlu takımıydı

simdi kafam iyice karisti

Ben de uygun olduğunu düşündüğüm için alıp kullananlardan fikir almak istedim, böyle söylenince vazgeçtim. Umarım ona öyle denkgelmiştir sadece, siiznkiler iyi olur.

inşallah teşekkür ederim.demin üstteki mesajda da yazdım kıyafet olarak sadece 5li zıbın tk almıştım diğerleri minder,havlu alt açma bezi vs
kapsamlı hastane çıkışını soobe.comdan aldım çok kaliteli geldi
enucuzbebemarketten de zıbın takımı almayı düşünüyordum ama şimdi düşündürdü benide baya kızların dedikleri

haklısın canım tabikide ama dediğim gibi deneme amaçlı aldım kaliteli geldi sizlerlede paylaşmak istedim,
kıyafet olarak 1 takım zıbın aldığım için eğer kötü olursa yıkamadan sonra,çok kaybım olmaz ama yinede bende aynı fikirdeyim tabiki ucuz etin tiridi olmaz derler bizde de

Ben de öyle yapmayı düşünüyorum çarşafı sererim. Yastık onermiyolar zaten yorgan da onermiyolar. Uyku tulumu üstüne battaniye kullanmayı düşünüyorum

Canim kac tl.lik olanlardan aldin?
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum çarşafı sererim. Yastık onermiyolar zaten yorgan da onermiyolar. Uyku tulumu üstüne battaniye kullanmayı düşünüyorum
aa ben yorgan diktirmeyi dusunuyordum yun yada pamuk. Neden onerilmiyor acaba? Uyku tulumu nasil oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…