- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Netten yorgan bakarken bebeklere yorgan örtülmez uyku tulumu giydirilir diye bir yorum gördüm bende düşünüyorum şuan :)nevresim takımı yorgan gibi detaylara girmek gerekmyor mu o zaman gerci bebek yorgan kullanır mı onu bile bilmiyorumki
Benim göğüslerimin altları 13-14.hafta civarı çatladı. Ben de kaşınınca farketmiştim, yağlıyordum ama şimdi kırmızımsı morumsu çatlaklar var. Allahtan alttalar da görünmüyor
Konya'dan Silifke üzerinden geçecekseniz, Silifke toplam 3 saat sürüyor. Sertavul geçidi biraz sıkıntılı biraz fazla yokuş olduğu için fren yaparken balatalara dikkat etmek lazım ama asla Antalya-Silifke kadar viraj yok. Silifke Anamur da yaklaşık 2-2.5 saat sürer sanırım.
O siteyi geçtiğimiz eylülde doğum yapan bir tanıdığıma sordum. Bir yıkamada ürünlerin rengi soldu, kalitesi bozuldu, gece yatarken giydirebildim sadece fiyatlarına kanma dedi. Ordansa yerel mağazaları tercih etmemi söyledi. Alanlar yıkadılar mı acaba giysileri?
nevresim takımı yorgan gibi detaylara girmek gerekmyor mu o zaman gerci bebek yorgan kullanır mı onu bile bilmiyorumki
Netten yorgan bakarken bebeklere yorgan örtülmez uyku tulumu giydirilir diye bir yorum gördüm bende düşünüyorum şuan :)
Ucuz mal alacak kadar zengin değilim demiş ya birisi :) kimdi hatırlayamadım şimdi :)))Tamamen kendi düşüncem ve uygulamam herkesin bütçesi farklı tabi fakat o kadar ucuz ürünlerde mutlaka bir problem çıkacaktır.
ÖRneğin ordan 3 takım alacağınıza başka markadan bir takım alın yıkayın yıkayın miss gibi giydirin
Ayrıca ben bebeklerin çok kalın giydirilmesine karşı olduğum gibi uyku tulumuna da karşıyım.
Zeten kıpırdayamıyor minnakken.
ee biraz büyüyünce de bunalınca üstünü açma hakkı olsun çocuğun :)
ben yıkamadım henüz öyle dediğinz gibi bir durum olursa yazarım yine bilmiyordum hiç bunu
uygun ve kaliteli buldum arkadaşlarada bilgi vermek istedim hepimiz uygun eşyalardan faydalanabilelim diye
Müslin kumaşta sadece kumaş dokuması farklı sanırım canım. Yani penye battaniyeye göre çok daha hafif. Hemen kuruyor, taşıması kolay. Ben kundak yaparken de kullandım, bebek arabasının önüne gölge amaçlı germek için de, omzumuza örtüp kusmasın diye de :) Çok kullanışlı bence. Bana görümcem almıştı English Home'dan. Ama LcWaikiki'de falan da gördüm. Bir tane edinsen çok işine yarar benceMüslin örtünün farkı ne ne işe yarıyor extra bir özelliği var mı ona göre alacağım penye bataniyesi çok oldu çünkü gerek var mı ?
Sağol canım sana da çok geçmiş olsun, acil şifalar versin Rabbim... Doktor ilaç verebilir ben ilk oğlum 24 haftalıkken feci şekilde faranjit olmuştum sesim soluğum kesilmişti, ateşim çıkıyodu. doktor antibiyotik tedavisi vermişti, güvenli ilaç gruplarından verebilirler. İnşallah kısa sürede toparlarsın canım iyi bak kendine...Geçmiş olsun canim
3.trimester de ilaç vermiyorlar mi benim bu pek ilaçsız geçmeyecek gibi hafif grip te basladi
Selam kizlar tatile geldim ve 2. Gununde afedersiniz circir ve karin agrisi öluyorum resmen ilk gece sancidan kivrana kivrana uyuyamadim simdi de asiri halsizlik tatili odada yatarak geciriyorum zaten 5 gun almistik.hic bir sey de yiyemiyorum sabah bir kac kasik yogurt okadar nane limon ictim bi turk kahvesi telvesini de limonla yedim istah gittitek iyi yani vucudum ayaklarim sismis su toplamisti ishalle beraber vucutta ne su kaldi ne tuz sislikler de gitmis oldu ama bi turlu kendime gelemiyorum bol bol su iciyorum onerisi olan var mi
bu arada deneyimli anneler; yenidoğan olarak yalnızca 2 set hastane çıkışım var. diğer aldığım her şey 0-3 yada 3-6 ay sizce yenidoğan için bir kaç parça bir şeyler daha alalım mı? anneler hep 1 ay sonra bile küçük geleceğini söylüyorlar ama bana sanki çok az geliyor..
Bu aralar kafama, cocugumu nasıl yetiştirmem gerektigi takıldı, günlerdir düşünüyorum. Özellikle Eylül-Leyla ve kaybolan diğer yavrularımızın haberlerini izledikçe daha da tedirgin oluyorum. Sokaklar tehlikeli artık, evde dursalar da teknolojinin gereksiz ayrıntısından kendilerini alamayacaklar.. Allah yardımcımız olsun.. iyilerle karşılaştırsın..
Kızlar meme ucu kaşınan var mı?
Dünden beri sağ tarafım kaşınıyor durmadan ama öyle böyle bi kaşıntı değil. Ağlıcam artık kaşıntısından trosyd pişik kremi vardı nemlendirsin diye onu sürdüm geçmedi zeytinyağı ve bebe yağı sürdüm geçmedi. Durmadan kaşınıyor. Bu arada göğüslerim 2 beden büyüdü şimdiden onun etkisi diye düşünüyorum ama bilemedim.
Göğüs ucu kremi alıp başlasam mı sürmeye işe yarar mı?
Ben de uygun olduğunu düşündüğüm için alıp kullananlardan fikir almak istedim, böyle söylenince vazgeçtim. Umarım ona öyle denkgelmiştir sadece, siiznkiler iyi olur.ben yıkamadım henüz öyle dediğinz gibi bir durum olursa yazarım yine bilmiyordum hiç bunu
uygun ve kaliteli buldum arkadaşlarada bilgi vermek istedim hepimiz uygun eşyalardan faydalanabilelim diye
henüz bende yıkamadım ama aldığım ürünler havlu, nohutlu battaniye ve patikli alttı birkaç tane..yani henüz küçükken evde kullanacağım şeyler.. bakalım eğer yıkadıktan sonra bozulursa yazayım sizede
tam olarak anlatmaya çalıştığım bu işte süpersinUcuz mal alacak kadar zengin değilim demiş ya birisi :) kimdi hatırlayamadım şimdi :)))
canım ben önermiştim hatta bir arkadaş daha alışveriş yapmıştı.
instagram sayfalarında ürünler daha net resimlerle hatta ordan satın alanların resimlerii de paylaşıyorlar
bende memnunum ürünler kaliteli geldi sitede biraz kalitesiz görünüyor ama çekimlerden sanırım
canım merhaba, H hamis arkadaşın tavsiyesi ile bende o siteden alışveriş yaptım ürünler gerçekten güzel yani piyasada satılanlardan pek fark göremedim internet sitesi pek kaliteli gibi durmuyor ama aldatmasın sizi
istersen sende benim gibi önce deneme için bir kaç ürün alabilrsin ben banyo havlusunu bile oradan aldım
simdi kafam iyice karistiBenim göğüslerimin altları 13-14.hafta civarı çatladı. Ben de kaşınınca farketmiştim, yağlıyordum ama şimdi kırmızımsı morumsu çatlaklar var. Allahtan alttalar da görünmüyor
Konya'dan Silifke üzerinden geçecekseniz, Silifke toplam 3 saat sürüyor. Sertavul geçidi biraz sıkıntılı biraz fazla yokuş olduğu için fren yaparken balatalara dikkat etmek lazım ama asla Antalya-Silifke kadar viraj yok. Silifke Anamur da yaklaşık 2-2.5 saat sürer sanırım.
O siteyi geçtiğimiz eylülde doğum yapan bir tanıdığıma sordum. Bir yıkamada ürünlerin rengi soldu, kalitesi bozuldu, gece yatarken giydirebildim sadece fiyatlarına kanma dedi. Ordansa yerel mağazaları tercih etmemi söyledi. Alanlar yıkadılar mı acaba giysileri?
Ben de uygun olduğunu düşündüğüm için alıp kullananlardan fikir almak istedim, böyle söylenince vazgeçtim. Umarım ona öyle denkgelmiştir sadece, siiznkiler iyi olur.
Tamamen kendi düşüncem ve uygulamam herkesin bütçesi farklı tabi fakat o kadar ucuz ürünlerde mutlaka bir problem çıkacaktır.
ÖRneğin ordan 3 takım alacağınıza başka markadan bir takım alın yıkayın yıkayın miss gibi giydirin
Ayrıca ben bebeklerin çok kalın giydirilmesine karşı olduğum gibi uyku tulumuna da karşıyım.
Zeten kıpırdayamıyor minnakken.
ee biraz büyüyünce de bunalınca üstünü açma hakkı olsun çocuğun :)
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum çarşafı sererim. Yastık onermiyolar zaten yorgan da onermiyolar. Uyku tulumu üstüne battaniye kullanmayı düşünüyorummerhaba, bende chicco anne yanı kullanacağım ilk etapta, tahmin ediyorum en az 4-6 ay onu kullanırız gibime geliyor içi için tek çarşaf yetmez mi sizcede? eğer ölçülere göre bulamazsam kendi çarşaflarımdan birini 4 e katlayıp kullanabilirim nasılsa oda yapınca uyku nevresim seti yapacağız
Canim kac tl.lik olanlardan aldin?inşallah teşekkür ederim.demin üstteki mesajda da yazdım kıyafet olarak sadece 5li zıbın tk almıştım diğerleri minder,havlu alt açma bezi vs
kapsamlı hastane çıkışını soobe.comdan aldım çok kaliteli geldi
enucuzbebemarketten de zıbın takımı almayı düşünüyordum ama şimdi düşündürdü benide baya kızların dedikleri
aa ben yorgan diktirmeyi dusunuyordum yun yada pamuk. Neden onerilmiyor acaba? Uyku tulumu nasil oluyorBen de öyle yapmayı düşünüyorum çarşafı sererim. Yastık onermiyolar zaten yorgan da onermiyolar. Uyku tulumu üstüne battaniye kullanmayı düşünüyorum
bende yorgan yaptırcaktım yün annem yapıcak ilk zamanlar kullanamasakta sonraları kullanırız inşCanim kac tl.lik olanlardan aldin?
aa ben yorgan diktirmeyi dusunuyordum yun yada pamuk. Neden onerilmiyor acaba? Uyku tulumu nasil oluyor
simdi kafam iyice karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?