Ben de öyle yapmayı düşünüyorum çarşafı sererim. Yastık onermiyolar zaten yorgan da onermiyolar. Uyku tulumu üstüne battaniye kullanmayı düşünüyorum
Vermedi hatta boğazıma baktı sadece muayene bile etmedi bebegi de muayene ettiler sıkıntı yok şükür ama benimki gribe çevirdi çok fenayimSağol canım sana da çok geçmiş olsun, acil şifalar versin Rabbim... Doktor ilaç verebilir ben ilk oğlum 24 haftalıkken feci şekilde faranjit olmuştum sesim soluğum kesilmişti, ateşim çıkıyodu. doktor antibiyotik tedavisi vermişti, güvenli ilaç gruplarından verebilirler. İnşallah kısa sürede toparlarsın canım iyi bak kendine...
1 mt pamuklu kumaş alın terzi kenarlarını geçsinyastık 1 yaşa kadar önermiyorlarmış netten araştırmıştım, tek çarşaf şimdilik yeter sanıyorum 50*100 bakmamız lazım
Bebekler için kolsuz uyku tulumu aldım cnm h&m den. Bu seneyi böyle geçiririz inşallah seneye kullanırım yorgan yastık.Canim kac tl.lik olanlardan aldin?
aa ben yorgan diktirmeyi dusunuyordum yun yada pamuk. Neden onerilmiyor acaba? Uyku tulumu nasil oluyor
Canım ben yataktan kalkamadım wc giderken otura otura gittim o dereceydim bence ıhlamur ve kuşburnu beni iyi ettiyse sana da iyi gelir diye düşünüyorum :)) denemekte yarar var sonuçta zararı yok bunların içine sinmiyorsa doktoruna sor dene iyi olursun inşallahVermedi hatta boğazıma baktı sadece muayene bile etmedi bebegi de muayene ettiler sıkıntı yok şükür ama benimki gribe çevirdi çok fenayim
Canim kac tl.lik olanlardan aldin?
aa ben yorgan diktirmeyi dusunuyordum yun yada pamuk. Neden onerilmiyor acaba? Uyku tulumu nasil oluyor
Canim kac tl.lik olanlardan aldin?
Benim haftalardır çok kaşıntım var ve özellikle sağ meme ucunda :) LR nin aleo veralı kreminden sürüyorum çok az. Bir tek onu buldum çare, iyi geliyor :) Beden büyümesi işi de çok canımı sıkıyo normalde 75C kullanıyodum şimdiden 80D olmuş, Penti'den emzirme sütyenlerinden aldım rahat ettiim. Artık destekli sütyen takamaz oldum mengeneyle sıkıştırıyolar gibi geliyoKızlar meme ucu kaşınan var mı?
Dünden beri sağ tarafım kaşınıyor durmadan ama öyle böyle bi kaşıntı değil. Ağlıcam artık kaşıntısından trosyd pişik kremi vardı nemlendirsin diye onu sürdüm geçmedi zeytinyağı ve bebe yağı sürdüm geçmedi. Durmadan kaşınıyor. Bu arada göğüslerim 2 beden büyüdü şimdiden onun etkisi diye düşünüyorum ama bilemedim.
Göğüs ucu kremi alıp başlasam mı sürmeye işe yarar mı?
Ben de Liv Hospital'a gidiyorum, doktorunuzu merak ettim. Benimki Çoşkun Hoca :)Liv hospital cnm
Hay Allah ya en azından bir serum ve parasetamol verip rahatlatabilirlerdiVermedi hatta boğazıma baktı sadece muayene bile etmedi bebegi de muayene ettiler sıkıntı yok şükür ama benimki gribe çevirdi çok fenayim
Bende yaptirayim demistim ama asiri sicaktan olumlere bile sebep oluyormus. Bakayim biraz arastirayim canim sagolbende yorgan yaptırcaktım yün annem yapıcak ilk zamanlar kullanamasakta sonraları kullanırız inş
Alcam sanirim bi kac parcadenemelik al içinde kalmasın en azından
Hani bu bebeklere giydirilenlerden degil mi canim?Bebekler için kolsuz uyku tulumu aldım cnm h&m den. Bu seneyi böyle geçiririz inşallah seneye kullanırım yorgan yastık.
bende bakiyodum onlara bide havlu alicam benim 2 tane oldugu icin masraf cokcanım ben 15,90 lık olan zıbın takımından almışım
inşallah teşekkür ederim.demin üstteki mesajda da yazdım kıyafet olarak sadece 5li zıbın tk almıştım diğerleri minder,havlu alt açma bezi vs
kapsamlı hastane çıkışını soobe.comdan aldım çok kaliteli geldi
enucuzbebemarketten de zıbın takımı almayı düşünüyordum ama şimdi düşündürdü benide baya kızların dedikleri
Aslında yıkasanız durumuna bakıp sonrasında iyiyse tekrar alınabilir.
aldıklarım bunlar canım bak hepsini 92 TL ye almışmBende yaptirayim demistim ama asiri sicaktan olumlere bile sebep oluyormus. Bakayim biraz arastirayim canim sagol
Alcam sanirim bi kac parca
Hani bu bebeklere giydirilenlerden degil mi canim?
bende bakiyodum onlara bide havlu alicam benim 2 tane oldugu icin masraf cok
Ben fazla mı abartmışım acaba herkes 2 3 tane almış bende sanki kıtlık var gibi sıfır kol kısa kol uzun kol hepsinden 0 3 6 ay olarak aldım ..şuan 20 tane vardır sanırım :))) hala da gözüm zıbınlarda tulumlarda ..aynen öyle yapacağım şimdi öyle yazınca iyiki bir takım almışım dedim
zıbın şu an bi bu 5 li takım var,soobe.comdan aldığm hastane çıkışı var,başka yok neler alsam bilemiyom
Emzirme minderi çok tatlı :)) bende migrosta gördüm yeni 32 tl idi ordan aldım kılıflı içinide kılıfınıda makinada yıkayabiliyormuşsun üstünde öyle yazıyoraldıklarım bunlar canım bak hepsini 92 TL ye almışm
Emzirme minderi çok tatlı :)) bende migrosta gördüm yeni 32 tl idi ordan aldım kılıflı içinide kılıfınıda makinada yıkayabiliyormuşsun üstünde öyle yazıyor
Ben fazla mı abartmışım acaba herkes 2 3 tane almış bende sanki kıtlık var gibi sıfır kol kısa kol uzun kol hepsinden 0 3 6 ay olarak aldım ..şuan 20 tane vardır sanırım :))) hala da gözüm zıbınlarda tulumlarda ..
Ben sadece 1 tane 5li takım aldım yenidoğan, bir tane daha alırım o boyutta. 10lu hastane çıkışı almayı düşünmüyorum. Gerisini 0-3 3-6 ay şeklinde alacağım. Ağustos gelsin diye bekliyorum. Şuan yoğun işlerden bebiş alışverişine vakit ayıramıyorum maalesef.aynen öyle yapacağım şimdi öyle yazınca iyiki bir takım almışım dedim
zıbın şu an bi bu 5 li takım var,soobe.comdan aldığm hastane çıkışı var,başka yok neler alsam bilemiyom
Ben Arda Bey e gidiyorum cnm caddede kliniği var. Senin Dr un doğum ucreti ne kadar? Sigortan var mı cnm? Ben gebe kaldiktan sonra yaptirdimBenim haftalardır çok kaşıntım var ve özellikle sağ meme ucunda :) LR nin aleo veralı kreminden sürüyorum çok az. Bir tek onu buldum çare, iyi geliyor :) Beden büyümesi işi de çok canımı sıkıyo normalde 75C kullanıyodum şimdiden 80D olmuş, Penti'den emzirme sütyenlerinden aldım rahat ettiim. Artık destekli sütyen takamaz oldum mengeneyle sıkıştırıyolar gibi geliyoBiraz görüntüsü tuhaf duruyo ama napayım anca böyle rahat edebildim
Ben de Liv Hospital'a gidiyorum, doktorunuzu merak ettim. Benimki Çoşkun Hoca :)
Evet cnm citcitli. İnternetten de bakabilirsin boyu da uzunBende yaptirayim demistim ama asiri sicaktan olumlere bile sebep oluyormus. Bakayim biraz arastirayim canim sagol
Alcam sanirim bi kac parca
Hani bu bebeklere giydirilenlerden degil mi canim?
bende bakiyodum onlara bide havlu alicam benim 2 tane oldugu icin masraf cok
ben kıyafet defterini kapatırım artıkBen sadece 1 tane 5li takım aldım yenidoğan, bir tane daha alırım o boyutta. 10lu hastane çıkışı almayı düşünmüyorum. Gerisini 0-3 3-6 ay şeklinde alacağım. Ağustos gelsin diye bekliyorum. Şuan yoğun işlerden bebiş alışverişine vakit ayıramıyorum maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?