2018 Ekim Anneleri

Ben de öyle yapmayı düşünüyorum çarşafı sererim. Yastık onermiyolar zaten yorgan da onermiyolar. Uyku tulumu üstüne battaniye kullanmayı düşünüyorum

yastık 1 yaşa kadar önermiyorlarmış netten araştırmıştım, tek çarşaf şimdilik yeter sanıyorum 50*100 bakmamız lazım

Vermedi hatta boğazıma baktı sadece muayene bile etmedi bebegi de muayene ettiler sıkıntı yok şükür ama benimki gribe çevirdi çok fenayim

Vermedi hatta boğazıma baktı sadece muayene bile etmedi bebegi de muayene ettiler sıkıntı yok şükür ama benimki gribe çevirdi çok fenayim
Canım ben yataktan kalkamadım wc giderken otura otura gittim o dereceydim bence ıhlamur ve kuşburnu beni iyi ettiyse sana da iyi gelir diye düşünüyorum :)) denemekte yarar var sonuçta zararı yok bunların içine sinmiyorsa doktoruna sor dene iyi olursun inşallah

Benim haftalardır çok kaşıntım var ve özellikle sağ meme ucunda :) LR nin aleo veralı kreminden sürüyorum çok az. Bir tek onu buldum çare, iyi geliyor :) Beden büyümesi işi de çok canımı sıkıyo normalde 75C kullanıyodum şimdiden 80D olmuş, Penti'den emzirme sütyenlerinden aldım rahat ettiim. Artık destekli sütyen takamaz oldum mengeneyle sıkıştırıyolar gibi geliyo Biraz görüntüsü tuhaf duruyo ama napayım anca böyle rahat edebildim

Liv hospital cnm
Ben de Liv Hospital'a gidiyorum, doktorunuzu merak ettim. Benimki Çoşkun Hoca :)

Hay Allah ya en azından bir serum ve parasetamol verip rahatlatabilirlerdi Aslında acilde çok ilgileniyolar ilk gebeliğimde de şimdi de bir sorun olsa akşam doğruca acile gidiyoruz hemen serum veriyolar canım istersen öyle yap sen de?

bende yorgan yaptırcaktım yün annem yapıcak ilk zamanlar kullanamasakta sonraları kullanırız inş
Bende yaptirayim demistim ama asiri sicaktan olumlere bile sebep oluyormus. Bakayim biraz arastirayim canim sagol
denemelik al içinde kalmasın en azından
Alcam sanirim bi kac parca
Bebekler için kolsuz uyku tulumu aldım cnm h&m den. Bu seneyi böyle geçiririz inşallah seneye kullanırım yorgan yastık.
Hani bu bebeklere giydirilenlerden degil mi canim?
canım ben 15,90 lık olan zıbın takımından almışım
bende bakiyodum onlara bide havlu alicam benim 2 tane oldugu icin masraf cok

Aslında yıkasanız durumuna bakıp sonrasında iyiyse tekrar alınabilir.

Aslında yıkasanız durumuna bakıp sonrasında iyiyse tekrar alınabilir.

aynen öyle yapacağım şimdi öyle yazınca iyiki bir takım almışım dedim
zıbın şu an bi bu 5 li takım var,soobe.comdan aldığm hastane çıkışı var,başka yok neler alsam bilemiyom

aldıklarım bunlar canım bak hepsini 92 TL ye almışm

zıbın şu an bi bu 5 li takım var,soobe.comdan aldığm hastane çıkışı var,başka yok neler alsam bilemiyom
Ben fazla mı abartmışım acaba herkes 2 3 tane almış bende sanki kıtlık var gibi sıfır kol kısa kol uzun kol hepsinden 0 3 6 ay olarak aldım ..şuan 20 tane vardır sanırım :))) hala da gözüm zıbınlarda tulumlarda ..

ben bide 2-3 ay önce lcw den 3-6 ay arası patikli pantolon filn almıştım ama yeni doğana olmaz :)
valla bende çok alasım var soobeden yarım kollu çıtçıtlı badi istedim
ama halen kargolanmadı çok sinirliyim
onlar gelse 2-3 tane daha alırım diyordum şu siteden zıbın tk. onun içine gişydirip sarardım battaniyeye oğluşumu öyle geçerdi ilk ayları
bana da fazla alma çabuk büyüyolar dedikleri için durdum

Ben sadece 1 tane 5li takım aldım yenidoğan, bir tane daha alırım o boyutta. 10lu hastane çıkışı almayı düşünmüyorum. Gerisini 0-3 3-6 ay şeklinde alacağım. Ağustos gelsin diye bekliyorum. Şuan yoğun işlerden bebiş alışverişine vakit ayıramıyorum maalesef.

Ben Arda Bey e gidiyorum cnm caddede kliniği var. Senin Dr un doğum ucreti ne kadar? Sigortan var mı cnm? Ben gebe kaldiktan sonra yaptirdim

Evet cnm citcitli. İnternetten de bakabilirsin boyu da uzun

ben kıyafet defterini kapatırım artık
bebek bakım ürünleri,yatağı arabası onlar var şimdi
ağız bezi 12 tane almıştım acaba yetermi
2-3 gündür bel kalça ağrılarım başladı çarşı pazar çıkamam sanrım
lohusa takımı olarak ne alacaksın model varmı bildiğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…