2018 Ekim Anneleri

Ben henüz pek birşey almadım. 32 haftalık olduğunda almaya başlamayı planlıyorum. 2 güne memlekete gideceğim. Döndüğümde 32 haftalık olmuş olacağım ve dönünce almaya başlarım. Dışarı çok çıkamazsam artık internetten alırım.

Evet benim soobeden aldıklarımda hala hazılanıyor diyor :) o patikli altlardan e bebekten aldım bende çok şirinler ya küçücük :) sağlıkla güzel günlerde giydiririz inşallah canım .. yani bana da çok alma büyüyor hemen diyorlarda sonuçta alt üst değişecek yıkanacak kusar çiş yapar :)

Ben kızımı çok bekledim 6 yıl sonra tüp bebek tedavisiyle nasip etti Allah ondan pek bi telaşlıyım :)) ama yine de 32 haftaya kadar bekleyemezdim sanırım :))

sağlıkla git gel inşallah canım

tamamen aynı fikirdeyim :))
soobe siparişini ne zaman verdin canım

Bugün 3.gün daha hazırlanamadı kargoya ne zaman verirler Allah bilir

ooo benim 22 ve 23 hazirandaki siparişlerim var saha 22 haziranda verdiğim hazırlanıyor,23 haziranda verdiğimde 2 paraça eksik yolladılar
iade edeceklerdi güya bakalımdaha gelen bişey yok
ürünler kaliteli laf yok ama berbat bi işleyişleri var
depoları taşınıyormuş güya
şikayetvar .coma yazdım
o zaman sitenizde 1-3 iş günü yazmayın diye

Kızlar adet sancısı gibi sancılar yalancı doğum sancısı mi oluyor

aynen öyle yapacağım şimdi öyle yazınca iyiki bir takım almışım dedim
zıbın şu an bi bu 5 li takım var,soobe.comdan aldığm hastane çıkışı var,başka yok neler alsam bilemiyom
Yikarsan eger buraya da yazar misin nasillar diye.
aldıklarım bunlar canım bak hepsini 92 TL ye almışm
soldaki mavi siskin posetli seyi anlayamadim canim o ne?

Evet cnm citcitli. İnternetten de bakabilirsin boyu da uzun
h&mden baktimda biraz indirimli. Sen kac aylik aldin?

Ben kızımı çok bekledim 6 yıl sonra tüp bebek tedavisiyle nasip etti Allah ondan pek bi telaşlıyım :)) ama yine de 32 haftaya kadar bekleyemezdim sanırım :))
Benim dilekten sonra psikolojim bozuldu ve hala da tam olarak toparlayabilmiş değilim, korkuyorum..
sağlıkla git gel inşallah canım
Sağ ol canım Allah razı olsun.

Ben bayramda boyleydim canim.
Sutlenince bikac beden daha buyuyebilir :)
Su her zaman iyidir.
Hersey surme ama canim.
Kuri kalmasin
Artik var mi bilmiyorum ama cunku sut sizintisi gb olup onlar ucta kuruyor daha da gerginlesiyor uc
Karnımı ve göğüslerimi nemledirmek için her zaman sürdüğüm yağlar var onlarla masaj yaptım önce yok geçmedi. Sonra pişik-nemlendirici olarak bebeklerde kullanılan bi krem sürdüm oda bana mısın demedi. En son kendiliğinden geçti ben o zamana kadar lansinoh meme ucu kremi sipariş etmiştim bile :) Zaten alacaktım ne olur ne olmaz diye erken almış oldum. Arada onu kullanırım artık napayım.

Bi ara gözüm döndü ama ne bulursam deneyecek durumdaydım o kadar fenaydı :) Süt gelince daha da büyüyünce ne yapacağım bilmiyorum hiç alışkın değilim bu kadar büyüklere

Benimde 1 beden belki de daha fazla büyüdü. Desteksiz kullanmaya başladım destekli 75 kullanıyordum desteksiz 80 sıkmaya başladı emzirme sütyeni ve penye sütyenlerden alacağım çok sıkmaya başladı artık bunlar.

bi de emzirme atleti var; o daha kullanisli diyolar

Birde löp löp oluyorlar ki sormaa :)
Ama bebisi doyurunca canim memem diyesinde geliyor bi yandan :))))))))
Ara ara tekrarlar kasintin ama gecer canim.
Insallah cok yara fln olmasinlarda.

bi de emzirme atleti var; o daha kullanisli diyolar
Evde daha kullanışlı olabilir aslında. Sütyen takip sıkmasından atletle ikisi bir arada çıkar :)

Birde löp löp oluyorlar ki sormaa :)
Ama bebisi doyurunca canim memem diyesinde geliyor bi yandan :))))))))
Ara ara tekrarlar kasintin ama gecer canim.
Insallah cok yara fln olmasinlarda.
Insallah yara olmaz sonrasında da. Şimdiden başlayacağım ara ara kremi sürmeye zaten. Şimdi hassaslar o zamanı düşünemiyorum.

Bebişi doyursun ılk onceligimiz o tabiki :)

Kizlar bu yorgan mevzusu tabii ki ustu ortulmesin.Mesela bebeklerin ilk hareketi ayaklari kaldirmak,yorgan ya da ne varsa uste kaysa anlik seyler Allah korusun.Ayni sey buyuk beden tulumu kucuk bebege giydirdiginizde ice dogru kayarsada olur.
Ama nedir yatagina serersiniz durur.Ustunde yatar.Yastigini alttan koyarsiniz hafif meyil vermis olursunuz.
Ozellikle emdikten sonra sutun mide kapakcigini zorlamasini geri gelmesinide engeller.Onun disinda ne yastik bekler ne bisy gayet rahat uyuyorlar düz
hele bide popisi disari cikariyor kafa geride ouyy yemeliklerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…