Evet benim soobeden aldıklarımda hala hazılanıyor diyor :) o patikli altlardan e bebekten aldım bende çok şirinler ya küçücük :) sağlıkla güzel günlerde giydiririz inşallah canım .. yani bana da çok alma büyüyor hemen diyorlarda sonuçta alt üst değişecek yıkanacak kusar çiş yapar :)ben bide 2-3 ay önce lcw den 3-6 ay arası patikli pantolon filn almıştım ama yeni doğana olmaz :)
valla bende çok alasım var soobeden yarım kollu çıtçıtlı badi istedim
ama halen kargolanmadı çok sinirliyim
onlar gelse 2-3 tane daha alırım diyordum şu siteden zıbın tk. onun içine gişydirip sarardım battaniyeye oğluşumu öyle geçerdi ilk ayları
bana da fazla alma çabuk büyüyolar dedikleri için durdum
Ben kızımı çok bekledim 6 yıl sonra tüp bebek tedavisiyle nasip etti Allah ondan pek bi telaşlıyım :)) ama yine de 32 haftaya kadar bekleyemezdim sanırım :))Ben henüz pek birşey almadım. 32 haftalık olduğunda almaya başlamayı planlıyorum. 2 güne memlekete gideceğim. Döndüğümde 32 haftalık olmuş olacağım ve dönünce almaya başlarım. Dışarı çok çıkamazsam artık internetten alırım.
Ben henüz pek birşey almadım. 32 haftalık olduğunda almaya başlamayı planlıyorum. 2 güne memlekete gideceğim. Döndüğümde 32 haftalık olmuş olacağım ve dönünce almaya başlarım. Dışarı çok çıkamazsam artık internetten alırım.
Evet benim soobeden aldıklarımda hala hazılanıyor diyor :) o patikli altlardan e bebekten aldım bende çok şirinler ya küçücük :) sağlıkla güzel günlerde giydiririz inşallah canım .. yani bana da çok alma büyüyor hemen diyorlarda sonuçta alt üst değişecek yıkanacak kusar çiş yapar :)
Bugün 3.gün daha hazırlanamadı kargoya ne zaman verirler Allah bilirtamamen aynı fikirdeyim :))
soobe siparişini ne zaman verdin canım
Bugün 3.gün daha hazırlanamadı kargoya ne zaman verirler Allah bilir
Yikarsan eger buraya da yazar misin nasillar diye.aynen öyle yapacağım şimdi öyle yazınca iyiki bir takım almışım dedim
zıbın şu an bi bu 5 li takım var,soobe.comdan aldığm hastane çıkışı var,başka yok neler alsam bilemiyom
soldaki mavi siskin posetli seyi anlayamadim canim o ne?aldıklarım bunlar canım bak hepsini 92 TL ye almışm
h&mden baktimda biraz indirimli. Sen kac aylik aldin?Evet cnm citcitli. İnternetten de bakabilirsin boyu da uzun
Benim dilekten sonra psikolojim bozuldu ve hala da tam olarak toparlayabilmiş değilim, korkuyorum..Ben kızımı çok bekledim 6 yıl sonra tüp bebek tedavisiyle nasip etti Allah ondan pek bi telaşlıyım :)) ama yine de 32 haftaya kadar bekleyemezdim sanırım :))
Sağ ol canım Allah razı olsun.sağlıkla git gel inşallah canım
Ritmik degilse ve pozisyon değiştirdiğinde geçiyorsa yalancı sancidir.Kızlar adet sancısı gibi sancılar yalancı doğum sancısı mi oluyor
Yikarsan eger buraya da yazar misin nasillar diye.
soldaki mavi siskin posetli seyi anlayamadim canim o ne?
h&mden baktimda biraz indirimli. Sen kac aylik aldin?
h&m ve boyner bu ara epey uygun..hatta su an internette H&m de 4 al 3 ode var.H&m , lcw ve e-bebek bunların indirime giren kiyafetlerinden yenidoğan-1 yaş arası mevsimine uyacak şekilde denk geldikçe alıyorum. O kadar uyguna geldi ki
Karnımı ve göğüslerimi nemledirmek için her zaman sürdüğüm yağlar var onlarla masaj yaptım önce yok geçmedi. Sonra pişik-nemlendirici olarak bebeklerde kullanılan bi krem sürdüm oda bana mısın demedi. En son kendiliğinden geçti ben o zamana kadar lansinoh meme ucu kremi sipariş etmiştim bile :) Zaten alacaktım ne olur ne olmaz diye erken almış oldum. Arada onu kullanırım artık napayım.Ben bayramda boyleydim canim.
Sutlenince bikac beden daha buyuyebilir :)
Su her zaman iyidir.
Hersey surme ama canim.
Kuri kalmasin
Artik var mi bilmiyorum ama cunku sut sizintisi gb olup onlar ucta kuruyor daha da gerginlesiyor uc
Benimde 1 beden belki de daha fazla büyüdü. Desteksiz kullanmaya başladım destekli 75 kullanıyordum desteksiz 80 sıkmaya başladı emzirme sütyeni ve penye sütyenlerden alacağım çok sıkmaya başladı artık bunlar.Benim haftalardır çok kaşıntım var ve özellikle sağ meme ucunda :) LR nin aleo veralı kreminden sürüyorum çok az. Bir tek onu buldum çare, iyi geliyor :) Beden büyümesi işi de çok canımı sıkıyo normalde 75C kullanıyodum şimdiden 80D olmuş, Penti'den emzirme sütyenlerinden aldım rahat ettiim. Artık destekli sütyen takamaz oldum mengeneyle sıkıştırıyolar gibi geliyoBiraz görüntüsü tuhaf duruyo ama napayım anca böyle rahat edebildim
bi de emzirme atleti var; o daha kullanisli diyolarKarnımı ve göğüslerimi nemledirmek için her zaman sürdüğüm yağlar var onlarla masaj yaptım önce yok geçmedi. Sonra pişik-nemlendirici olarak bebeklerde kullanılan bi krem sürdüm oda bana mısın demedi. En son kendiliğinden geçti ben o zamana kadar lansinoh meme ucu kremi sipariş etmiştim bile :) Zaten alacaktım ne olur ne olmaz diye erken almış oldum. Arada onu kullanırım artık napayım.
Bi ara gözüm döndü ama ne bulursam deneyecek durumdaydım o kadar fenaydı :) Süt gelince daha da büyüyünce ne yapacağım bilmiyorum hiç alışkın değilim bu kadar büyüklere
Benimde 1 beden belki de daha fazla büyüdü. Desteksiz kullanmaya başladım destekli 75 kullanıyordum desteksiz 80 sıkmaya başladı emzirme sütyeni ve penye sütyenlerden alacağım çok sıkmaya başladı artık bunlar.
Karnımı ve göğüslerimi nemledirmek için her zaman sürdüğüm yağlar var onlarla masaj yaptım önce yok geçmedi. Sonra pişik-nemlendirici olarak bebeklerde kullanılan bi krem sürdüm oda bana mısın demedi. En son kendiliğinden geçti ben o zamana kadar lansinoh meme ucu kremi sipariş etmiştim bile :) Zaten alacaktım ne olur ne olmaz diye erken almış oldum. Arada onu kullanırım artık napayım.
Bi ara gözüm döndü ama ne bulursam deneyecek durumdaydım o kadar fenaydı :) Süt gelince daha da büyüyünce ne yapacağım bilmiyorum hiç alışkın değilim bu kadar büyüklere
Benimde 1 beden belki de daha fazla büyüdü. Desteksiz kullanmaya başladım destekli 75 kullanıyordum desteksiz 80 sıkmaya başladı emzirme sütyeni ve penye sütyenlerden alacağım çok sıkmaya başladı artık bunlar.
Evde daha kullanışlı olabilir aslında. Sütyen takip sıkmasından atletle ikisi bir arada çıkar :)bi de emzirme atleti var; o daha kullanisli diyolar
Insallah yara olmaz sonrasında da. Şimdiden başlayacağım ara ara kremi sürmeye zaten. Şimdi hassaslar o zamanı düşünemiyorum.Birde löp löp oluyorlar ki sormaa :)
Ama bebisi doyurunca canim memem diyesinde geliyor bi yandan :))))))))
Ara ara tekrarlar kasintin ama gecer canim.
Insallah cok yara fln olmasinlarda.
Yürürken geçiyor eğer otururken oluyorsa bugün 3 defa olduRitmik degilse ve pozisyon değiştirdiğinde geçiyorsa yalancı sancidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?