2018 Ekim Anneleri

Yaa ne güzel, bitmiş ufak tefek şeyler en azından. Ağız bezi ben de 10 veya 12li düşünüyorum. Küçük olunca elde bile yıkanır çok lekeli olmadığında.

Lohusa takımında şu süslü mavi-pembe ürünlerden nefret ediyorum. Daha koyu renkli önden düğmeli normal pijama takımlarına bakacağım. Şuan kullandığım pijamalar gayet yüksek belli Koton ve De Facto dan. Normal doğumda da sezeryandan sonra da rahatlıkla giyilebilir bence dikişleri rahatsız etmezler. İlerleyen aylarda bedenime göre yüksek belli pijama alırım 2 takım, bir tane de gecelik belki o da sadece hastane için, yoksa hiç sevmem geceliği yatarken bacaklarım birbirine değer rahat edemem diye. Lcw nin hamile koleksiyonunda pijama takımları ve gecelikler var indirimdeydi, az önce baktım. Bana uygun beden yoktu bir tanesini çok beğendim çiçekli hoş bir takımdı, bak istersen. Bir de ifondi diye bir site var orada güzel koyu renkli ürünler var, birini kestirdim gözüme.

Kızlar yatarken ne durumdasınız ben yatınca zor kalkıyorum bide sağa dönmek zor sola dönmek zor karnım geriliyor iyice. Ayakta durmak Zor oturmak zor . Ne olacak böyle .

Bakayım hemen bende ah dedigin takimlari bende sevmiyorum hic ama annem tutturdu sana krem gupurlu bilmem neli bir takim alacam bebekngormeye geldiklerinde onu giyersin diye
Ama yani bilmiyorum rahat olurmu annemin arkadaslarinin kizlari öyleymiş cok imrenmis

Kızlar yatarken ne durumdasınız ben yatınca zor kalkıyorum bide sağa dönmek zor sola dönmek zor karnım geriliyor iyice. Ayakta durmak Zor oturmak zor . Ne olacak böyle .
Bende aynı durumdayım son günlerde hic rahat degilim çalışıyorum da sürekli oturmak zorundayız daha hic hamileyim şuram agriyor diye rapor almadim annemde diyor kendine bak biraz nedir bu o bankayi sen mi kurtaracaksın naz yap mizmizlan hamilesin bebeğini dusun

h&m'den sipariş verdim bende baya güzel şeyler varmış özellikle zıbınların dokularına bayıldım ekrandan da olsa çok güzel görünüyordu. Uyku tulumu aldım ama büyük 1-2 yaştı sanırım beğenirsem bu kış giymesi içinde küçüğünü alıcam.

Kıyafet pek eksiğimiz kalmadı gibi yenidoğan, 0-3 ay, 3-6 ay bi kaç takımımız oldu bi hastane çıkışı alıcam 2 takım kalan eksikleri bebiş doğunca hediyelere göre de tamamlarım. Yavaştan diğer eksiklere başlarım artık ağustos gibi.

Rahatlık on planda olmalı bence..içinde rahat hissedeceğiniz.

Bugün H&m de nette 4 al 3 öde vardı.

Ben de geçen aldım H m den. Yumuşacık. Bebeğiniz iyi günlerde giysin
Canlısını görmedim ama dokusunun güzelliği belliydi inşallah göründüğü gibi gelir çoğu şeyi oradan alırım beğenirsem indirimde buldukça.

Amin inşallah sizin bebiste sağlıkla giysin :)

Kendimi gordum bende şirketi kurtaricM bu gidisle 1 gun bile rapor almadim bazen keske ayni isi bi kac kisinin yaptigi bi isim olsaydı

Günaydın annişler mutlu bir gün dilerim cumartesi günü oğluşumla 8 saatlik yolculuğumuz olcak inşallah sorunsuz bir gideriz annemlere gidicez

Canım Allah hayırlı sağlıklı yolculuk nasip etsin inşallah güle güle git güle güle gel ...

Selamm..
Bende anne yani medefe yataklardan düşünüyorum nasip olursa 2 sene kadar yanımızda uyu şimdilerde oda kurmayı düşünmediğim için en ideali o geldi alacağım yerde yorgan takımıda var 200 tl dedi 2 tanede ondan alırım inşallah hani gelen giden olur sa temizce sererim sonrasında zaten yorganini kullanmam..

Aklınızda olsun hanımlar bu akşam lwc de muslin battaniyeler 2li 15 tl idi bana çok uygun geldi 100 % pamuk belki almak isteyen olur ben 3 tane aldım inşallah güzel günlerde hayırlısıyla kullanırız hevesle aldıklarımızı..

Canlısını görmedim ama dokusunun güzelliği belliydi inşallah göründüğü gibi gelir çoğu şeyi oradan alırım beğenirsem indirimde buldukça.

Amin inşallah sizin bebiste sağlıkla giysin :)
Canim eline gelince yazarmisin nasıl olduğunu
Ben biraz fazla kaçırdım artık 3-6 ay alirim Insaallah

Kalite konusunda ve kalin giydirme konusunda kesnlikle katiliyrm. Ben uyku tulumu kullanyrm:) ince ama tabi açamıyor:))

Ben ilk 4 ay yarım kundak yapıyrm o yüzden örtüye gerek kalmyr. Sonrasında da uyku tulumu ince ve pamuklu olmalı bence:) ve kolsuzz

@limonlutarcinlikek
Ben bu tarz uyku tulumunu yüzde yüz tavsye ederim çok memnun kaldım. 4 aydan sonra kullanmiştm kızımda. Bu seferde aynı şekilde düşünyrm. Gündüz kontrl edebilysn ama geceleri zor oluyr. Evide sıcak yapmıydm ılık derecede bizim için idealdi

Eklentiler

• 38257ECC-29AA-407C-B979-6A3D2EFE9C3A.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…