Yalancı sancidir.Yürürken geçiyor eğer otururken oluyorsa bugün 3 defa oldu
ben kıyafet defterini kapatırım artık
bebek bakım ürünleri,yatağı arabası onlar var şimdi
ağız bezi 12 tane almıştım acaba yetermi
2-3 gündür bel kalça ağrılarım başladı çarşı pazar çıkamam sanrım
lohusa takımı olarak ne alacaksın model varmı bildiğin
Bakayım hemen bende ah dedigin takimlari bende sevmiyorum hic ama annem tutturdu sana krem gupurlu bilmem neli bir takim alacam bebekngormeye geldiklerinde onu giyersin diyeYaa ne güzel, bitmiş ufak tefek şeyler en azından. Ağız bezi ben de 10 veya 12li düşünüyorum. Küçük olunca elde bile yıkanır çok lekeli olmadığında.
Lohusa takımında şu süslü mavi-pembe ürünlerden nefret ediyorum. Daha koyu renkli önden düğmeli normal pijama takımlarına bakacağım. Şuan kullandığım pijamalar gayet yüksek belli Koton ve De Facto dan. Normal doğumda da sezeryandan sonra da rahatlıkla giyilebilir bence dikişleri rahatsız etmezler. İlerleyen aylarda bedenime göre yüksek belli pijama alırım 2 takım, bir tane de gecelik belki o da sadece hastane için, yoksa hiç sevmem geceliği yatarken bacaklarım birbirine değer rahat edemem diye. Lcw nin hamile koleksiyonunda pijama takımları ve gecelikler var indirimdeydi, az önce baktım. Bana uygun beden yoktu bir tanesini çok beğendim çiçekli hoş bir takımdı, bak istersen. Bir de ifondi diye bir site var orada güzel koyu renkli ürünler var, birini kestirdim gözüme.
Bende aynı durumdayım son günlerde hic rahat degilim çalışıyorum da sürekli oturmak zorundayız daha hic hamileyim şuram agriyor diye rapor almadim annemde diyor kendine bak biraz nedir bu o bankayi sen mi kurtaracaksın naz yap mizmizlan hamilesin bebeğini dusunKızlar yatarken ne durumdasınız ben yatınca zor kalkıyorum bide sağa dönmek zor sola dönmek zor karnım geriliyor iyice. Ayakta durmak Zor oturmak zor . Ne olacak böyle .
Mağazada 0-2aylik vardı onu aldım büyük baya sen istersen 0-2 istersen 2-4al cnmYikarsan eger buraya da yazar misin nasillar diye.
soldaki mavi siskin posetli seyi anlayamadim canim o ne?
h&mden baktimda biraz indirimli. Sen kac aylik aldin?
Rahatlık on planda olmalı bence..içinde rahat hissedeceğiniz.Bakayım hemen bende ah dedigin takimlari bende sevmiyorum hic ama annem tutturdu sana krem gupurlu bilmem neli bir takim alacam bebekngormeye geldiklerinde onu giyersin diye
Ama yani bilmiyorum rahat olurmu annemin arkadaslarinin kizlari öyleymiş cok imrenmis
Bugün H&m de nette 4 al 3 öde vardı.h&m'den sipariş verdim bende baya güzel şeyler varmış özellikle zıbınların dokularına bayıldım ekrandan da olsa çok güzel görünüyordu. Uyku tulumu aldım ama büyük 1-2 yaştı sanırım beğenirsem bu kış giymesi içinde küçüğünü alıcam.
Kıyafet pek eksiğimiz kalmadı gibi yenidoğan, 0-3 ay, 3-6 ay bi kaç takımımız oldu bi hastane çıkışı alıcam 2 takım kalan eksikleri bebiş doğunca hediyelere göre de tamamlarım. Yavaştan diğer eksiklere başlarım artık ağustos gibi.
O kampanyada aldım zaten alışverişleri internetten yapıyorum daha iyi kmapanyalara denk geliyorum böyle.Bugün H&m de nette 4 al 3 öde vardı.
Ben de geçen aldım H m den. Yumuşacık. Bebeğiniz iyi günlerde giysinO kampanyada aldım zaten alışverişleri internetten yapıyorum daha iyi kmapanyalara denk geliyorum böyle.
Canlısını görmedim ama dokusunun güzelliği belliydi inşallah göründüğü gibi gelir çoğu şeyi oradan alırım beğenirsem indirimde buldukça.Ben de geçen aldım H m den. Yumuşacık. Bebeğiniz iyi günlerde giysin
Benimde mesaneye doğru vurduğunda hemen sıkışıyorum kaçtı kaççak gibi oluyo ama hapşurunca kaçırıyorum bn çok az da olsaKızlar benim gibi bebiş sert tekme atınca idrar kaçıran var mi
Kendimi gordum bende şirketi kurtaricM bu gidisle 1 gun bile rapor almadim bazen keske ayni isi bi kac kisinin yaptigi bi isim olsaydıBende aynı durumdayım son günlerde hic rahat degilim çalışıyorum da sürekli oturmak zorundayız daha hic hamileyim şuram agriyor diye rapor almadim annemde diyor kendine bak biraz nedir bu o bankayi sen mi kurtaracaksın naz yap mizmizlan hamilesin bebeğini dusun
Günaydın annişler mutlu bir gün dilerimcumartesi günü oğluşumla 8 saatlik yolculuğumuz olcak inşallah sorunsuz bir gideriz annemlere gidicez
Günaydın hanmlar dun gezinirken uyku setlerine denk geldim alsammi erken mi diye düşünürken ilk zamanlar chicco next2 me de yatıracağım aklima geldi ve ona uygun nevresim takımı göremedim İnternete chicco nun kendi nevresimide 189 tl ve pahalı geldi. Anne yani kullananlar nasil bir nevresim takimi aldi yada alcak bebislere
Canim eline gelince yazarmisin nasıl olduğunuCanlısını görmedim ama dokusunun güzelliği belliydi inşallah göründüğü gibi gelir çoğu şeyi oradan alırım beğenirsem indirimde buldukça.
Amin inşallah sizin bebiste sağlıkla giysin :)
Kalite konusunda ve kalin giydirme konusunda kesnlikle katiliyrm. Ben uyku tulumu kullanyrm:) ince ama tabi açamıyor:))Tamamen kendi düşüncem ve uygulamam herkesin bütçesi farklı tabi fakat o kadar ucuz ürünlerde mutlaka bir problem çıkacaktır.
ÖRneğin ordan 3 takım alacağınıza başka markadan bir takım alın yıkayın yıkayın miss gibi giydirin
Ayrıca ben bebeklerin çok kalın giydirilmesine karşı olduğum gibi uyku tulumuna da karşıyım.
Zeten kıpırdayamıyor minnakken.
ee biraz büyüyünce de bunalınca üstünü açma hakkı olsun çocuğun :)
Ben ilk 4 ay yarım kundak yapıyrm o yüzden örtüye gerek kalmyr. Sonrasında da uyku tulumu ince ve pamuklu olmalı bence:) ve kolsuzzben o konuyu buradaki deneyimli annelere sormuştum kızlar, yenidoğan bebekler için hani ince nohutlu battaniyeler var ya onlar yeterliymiş zaten yenidoğan uyku tulumu yok 4-6 aydan sonra diye düşündüm ben evlerin içini zaten mecbur sıcak tutmak zorunda kalıcaz hem üstüne bir şey örtülütse Allah korusun farkında olmadan başının üstüne çıkarıp nefes alamayabilir o yüzden ince bir şey örtülmesi kararına vardım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?