2018 Ekim Anneleri

Ben yenidoğn için uZun kollu aldım. Ama sonralarında hep kısa:) uzun giydiremem ben ya. Kendim sıkıya gelemyorum diye kızlarımada giydiremem:))) ama zbın baya gideri olur. Kusar yada k*kası çıkar falan. Sen illa alışverş yapmak istiyosan yaz sezon sonu bidahaki yaza lazım olcak şeylere bakablrsn:)))) abartmym diye ben oyle yapyrm. Nacizane tavsiye sadece

Ben de yazlık aldım Zara ve boynerden indirim vardi

Canlısını görmedim ama dokusunun güzelliği belliydi inşallah göründüğü gibi gelir çoğu şeyi oradan alırım beğenirsem indirimde buldukça.

Amin inşallah sizin bebiste sağlıkla giysin :)
Ben de oranin faniyim. Memnun kalirsiniz eminim o derece:)) huzurla giysin bebeginiz

Canim eline gelince yazarmisin nasıl olduğunu
Ben biraz fazla kaçırdım artık 3-6 ay alirim Insaallah
Ben cok memnunum canim. Kizima kullandim. Sadece sunu belirteyim kaliplari biraz buyuk mevsimsel alirsan onu dikkate al derim. Mallari ise mukemml. Ben baska yere bakmyrm bile:) bide carters lcw diger seceneklerim:)

Ben cok memnunum canim. Kizima kullandim. Sadece sunu belirteyim kaliplari biraz buyuk mevsimsel alirsan onu dikkate al derim. Mallari ise mukemml. Ben baska yere bakmyrm bile:) bide carters lcw diger seceneklerim:)
Siz yazınca baktim ama hep 1-2 ay kalmış büyük yok hic

Kendimi gordum bende şirketi kurtaricM bu gidisle 1 gun bile rapor almadim bazen keske ayni isi bi kac kisinin yaptigi bi isim olsaydı
Aynen ben sirf doğum izni dönüşü ayni şubeye düşersem yine bana mobbing yapmasınlar diye emek veriyorum 32. Haftaya kadar aldik aldik 32den sonra çalışabilir raporu alip calismaya devam edersek bi daha alamazmisiz

Tükenmiş mi acaba hepsi canim ben goremedim

Kızlar yatarken ne durumdasınız ben yatınca zor kalkıyorum bide sağa dönmek zor sola dönmek zor karnım geriliyor iyice. Ayakta durmak Zor oturmak zor . Ne olacak böyle .
Tam olarak böyleyim akşam eşime dedim bende oturuyorum olmuyor yatıyorum olmuyorum kalkıyorum olmuyor .. yatakta sağa dön olmadı sola dön yine olmadı sırtüstü hiç olmadı kalk geri :))))

Tam olarak böyleyim akşam eşime dedim bende oturuyorum olmuyor yatıyorum olmuyorum kalkıyorum olmuyor .. yatakta sağa dön olmadı sola dön yine olmadı sırtüstü hiç olmadı kalk geri :))))
Ne olacak böyle en erken 3 te uyuyorum gündüz de erkenden kalkıyorum. Nasıl gececek bu kalan zaman?
Bide karnım sivrileşiyor bi bakıyorum karnımın sağ tarafı sipsivri sol tarafı aşağıda benimde ilk olduğu için dün korka korka sabahı ettim

Evet maalesef bende uyku problemi yaşıyorum ilerleyen haftalarda daha zor olur diyorlar inşallah bunun dahası olmaz :) Allah yardımcımız olsun .. benim karnım çok çıkıyor geriliyor kasılma gibi çok rahatsız ediyor tabiki millet onada bi yorum getirdi iç karnım darmış ondan karnım çabuk çıkmış ve rahatsız ediyormuş :)))

günaydın kızlar, baby mall var ise bulunduğunuz şehirde her 300 liraya 100 lira hediye çeki veriyorlar.
biz bebek arabasına baktık dün, chicco lite way plus diye düşündük ama var mı fikri olan bu araba konusunda?

Ben ilk 4 ay yarım kundak yapıyrm o yüzden örtüye gerek kalmyr. Sonrasında da uyku tulumu ince ve pamuklu olmalı bence:) ve kolsuzz

yarım kundak dediğiniz kollarının altından olan mı?
birde bunun için nohutlu battaniye yada hastane çıkışlarından çıkan battaniyeler yeterli oluyor mu?

Ankarada olmayaydı iyiydi :)) netten alışverişide pek sevmiyorum aslında görmem dokunmam lazım bi iki ürününü görseydim alırdım ama hiç fikrim olmayınca sepete atıp atıp çıkıyorum sonra :)))

Amin cnm çok sağol bende tedirginim ağrılardan ama inşallah allahım kolaylık verir

Canim eline gelince yazarmisin nasıl olduğunu
Ben biraz fazla kaçırdım artık 3-6 ay alirim Insaallah
Canım h&m den bahsedıyosan ben ordan aldım bı cok sey gercekten güzeller.Zaten kuzenlerimde cocukları için ya carters dan yada H&m den alıyorlar onların önerisi ile aldım bende

Canım ben de geçen ay chicco lite way plus aldım Şimdi de gözüm bebekli insanların arabalarında ve doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Neredeyse beş aileden üçü bu arabayı kullanıyor. Biz de e bebek te 1000 liraya düşmüştü bi an karar verip aldım . Ana kucağı da var biliyorsun. Katlamasi taşıması kolay. Ben iki çocukla tek başına bunu tercih ettim. Araba genelde bende oluyor, tek basima hem bebek hem arabayla ugrasamazdim..Aldiktan sonra komşumda da ondan olduğunu fark ettim, sordum o da çok memnunum dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…