- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Yok canım neden zararı olsun ki?Kızlar gribim ben. Bebegime zararı olur mu acaba
Ebeyi aradım zararı olmuş mu olmamış mi baksınlar dedi ağlıyorum ya moralim çok bozuldu öyle deyinceYok canım neden zararı olsun ki?
Merhaba o modelin araba ön kısmında bariyer yok. Ben Chicco Trio Travel aldım bi bakın istersenizgünaydın kızlar, baby mall var ise bulunduğunuz şehirde her 300 liraya 100 lira hediye çeki veriyorlar.
biz bebek arabasına baktık dün, chicco lite way plus diye düşündük ama var mı fikri olan bu araba konusunda?
Gerçekten h&m çok kaliteli oğlumdan bi çok şey var hepsi taş gibi duruyo yepyeni resim atarım bi ara yıkanıcaklar hala allahtan hiç leke falan olmadıCanım h&m den bahsedıyosan ben ordan aldım bı cok sey gercekten güzeller.Zaten kuzenlerimde cocukları için ya carters dan yada H&m den alıyorlar onların önerisi ile aldım bende
Yok cnm bende grip oldum diğer oğlumda daha ağır oldum grip dinlen bol su ve c vitamini arı sütü çok etkili saf olanı ve tabiki ıhlamur tarçın zencefil vs. Kaynatıp iç korkma allahım koruyo onlarıEbeyi aradım zararı olmuş mu olmamış mi baksınlar dedi ağlıyorum ya moralim çok bozuldu öyle deyince
Ben seçtim annem aldı aslında kargo ona gelecek. Geldiğinde sorarım direk yazarım burada :)Canim eline gelince yazarmisin nasıl olduğunu
Ben biraz fazla kaçırdım artık 3-6 ay alirim Insaallah
günaydın kızlar, baby mall var ise bulunduğunuz şehirde her 300 liraya 100 lira hediye çeki veriyorlar.
biz bebek arabasına baktık dün, chicco lite way plus diye düşündük ama var mı fikri olan bu araba konusunda?
Geçmiş olsun canımEbeyi aradım zararı olmuş mu olmamış mi baksınlar dedi ağlıyorum ya moralim çok bozuldu öyle deyince
Ankarada olmayaydı iyiydi :)) netten alışverişide pek sevmiyorum aslında görmem dokunmam lazım bi iki ürününü görseydim alırdım ama hiç fikrim olmayınca sepete atıp atıp çıkıyorum sonra :)))
Aaa canim ben bayram pasadan aldim magzadan acaba net de mi yok magazaya bakma firsatin oldumu cocuk giyim bolumundeydi ..
Canım ben de geçen ay chicco lite way plus aldım Şimdi de gözüm bebekli insanların arabalarında ve doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Neredeyse beş aileden üçü bu arabayı kullanıyor. Biz de e bebek te 1000 liraya düşmüştü bi an karar verip aldım . Ana kucağı da var biliyorsun. Katlamasi taşıması kolay. Ben iki çocukla tek başına bunu tercih ettim. Araba genelde bende oluyor, tek basima hem bebek hem arabayla ugrasamazdim..Aldiktan sonra komşumda da ondan olduğunu fark ettim, sordum o da çok memnunum dedi.
Merhaba o modelin araba ön kısmında bariyer yok. Ben Chicco Trio Travel aldım bi bakın isterseniz
kızlar günaydın:))
bu hastane çıkışı 10lu 5li takim vs almak zorunda mıyız?
içindeki parcalari ayri ayri alsak olmuyo mu yani
Bi an mesajı ben yazdım sandımÇok düşündüm ama bana ağır gelmişti o yüzden vazgeçmiştim. Casual Vistayı göz hapsine aldım. Mutemelen ya liteway plus ya vista alacağım.
aslında lite way çok ağır değil yada bana öyle geldi bilmiyorum mutlaka denemek lazım mağazada
Bi an mesajı ben yazdım sandım
Aynı şeyi düşünüyorum ama vista ile ilgili yorum bulamadım henüz mağazada da göremedim. Çok indirim vardı nette ama alamadım böyle olunca henüz. Denersen ya da alırsan yorum yazar mısın?
Emzik olarak Avent free flow aldım ikili. Başka düşünmüyorum ihtiyacım olursa doğduktan sonra alırım dedim.kızlar biberon ve emzik alacak mısınız ne olur ne olmaz bulunması açısından? biberon 150 ml dr.browns düşündük ama emzik için çok kararsısız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?