2018 Ekim Anneleri

Kızlar gribim ben. Bebegime zararı olur mu acaba

Merhaba o modelin araba ön kısmında bariyer yok. Ben Chicco Trio Travel aldım bi bakın isterseniz

Canım h&m den bahsedıyosan ben ordan aldım bı cok sey gercekten güzeller.Zaten kuzenlerimde cocukları için ya carters dan yada H&m den alıyorlar onların önerisi ile aldım bende
Gerçekten h&m çok kaliteli oğlumdan bi çok şey var hepsi taş gibi duruyo yepyeni resim atarım bi ara yıkanıcaklar hala allahtan hiç leke falan olmadı

Ebeyi aradım zararı olmuş mu olmamış mi baksınlar dedi ağlıyorum ya moralim çok bozuldu öyle deyince
Yok cnm bende grip oldum diğer oğlumda daha ağır oldum grip dinlen bol su ve c vitamini arı sütü çok etkili saf olanı ve tabiki ıhlamur tarçın zencefil vs. Kaynatıp iç korkma allahım koruyo onları

Canim eline gelince yazarmisin nasıl olduğunu
Ben biraz fazla kaçırdım artık 3-6 ay alirim Insaallah
Ben seçtim annem aldı aslında kargo ona gelecek. Geldiğinde sorarım direk yazarım burada :)

Ama hoşuma gitti h&m'den bi kaç kardeşimden kalan parça var sapasağlamlar. Annemde kumaşını beğenirse (benim gidip görmem 1 haftayı geçer muhtemelen) gelenleri oraya da bakıcam sık sık indirime girdikçe alırım eksiklerini.

Çok düşündüm ama bana ağır gelmişti o yüzden vazgeçmiştim. Casual Vistayı göz hapsine aldım. Mutemelen ya liteway plus ya vista alacağım.

Ebeyi aradım zararı olmuş mu olmamış mi baksınlar dedi ağlıyorum ya moralim çok bozuldu öyle deyince
Geçmiş olsun canım
Vitaminlere dikkat etmek lazım, bol dinlenme iyi beslenme olduktan sonra zararı olmaz diye düşünüyorum. Doktora gidip içini rahatlat istersen. Ama üzülme yıpratma kendini onu hisseder daha çok zararı var bebeğe kıyamam

Günaydın :)

Bugün aşı olmaya gittim 2. doz olacaktı. 3 ayı geçtiği için son tahlillerim kan aldılar değerlerime bakacaklarmış. YArın hem sonucu alıcam hem aşı olucam yapmadılar bugün. Doktorum tahlil istemedi sağlık ocağı kadar :)

kızlar günaydın:))

bu hastane çıkışı 10lu 5li takim vs almak zorunda mıyız?
içindeki parcalari ayri ayri alsak olmuyo mu yani

canım biz dün akşam kıyafetlerine baktık fena değil güzeldi açıkcası yerleri yinede sen bilirsin :) zaten civil e bebek baby mall hep aynı

Herkese günaydın
Bayağı mesaj birikmiş hepsini tek tek okuyacağım inşallah herkes iyidir
Ben kontrolden geliyorum çok şükür şu an için her şey yolunda 894 gr mış minnağım ve ilk kez yüz görüntüsünü Alıp verdi doktor çok sevindirik oldumGebelik okuluna başladım fakat Egzersizlere katılma konusunda Tedirginim doktora soracaktım unutmuşum şimdi geldi aklıma hepimiz saplıcakla kucaklayalım miniklerimizi inş yüz fotomuzu paylaşayım:)

Eklentiler

• image.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 85
Aaa canim ben bayram pasadan aldim magzadan acaba net de mi yok magazaya bakma firsatin oldumu cocuk giyim bolumundeydi ..

Hi bende nette sandim canim
Burdaki magazaya bakayim is cikisi gerci urfadayim ben bulamam büyük ihtimalle ama kismet

ay çok sevindim böyle memnun kalanları duyunca, hayırlı olsun inşallah sağsalim kullanır bebeğiniz. bizim evde asansör yok 2.katta oturuyorum annemde de yok o da 3.katta oturuyor o yüzden bizim için önceliği hafif olmasıydı. diğer arabalar gözümüze inanılmaz hantal ve büyük geldi satış temsilcisi beyefendinin dedğine göre ilerleyen yaşlarda ayrıca bir baston almamıza gerek yokmuş birde chicco hani yıllardır duyduğumuz bildiğimiz bir marka olunca karar kıldık h.sonu alırız inşallah şuan baby mallde 1259 tl ve yanında 400 tl hediye çeki veriliyor siz hani rengi aldınız? kızımız olucak ama kırmızı rengini hiç sevmem siyah olucak sanırım bizim

Merhaba o modelin araba ön kısmında bariyer yok. Ben Chicco Trio Travel aldım bi bakın isterseniz

dediğiniz modelde çok güzel sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah ön bar ayrıca satılıyor bildiğim kadarıyla pusetten arabaya geçince eğer lazımsa alrız artık dedik

Çok düşündüm ama bana ağır gelmişti o yüzden vazgeçmiştim. Casual Vistayı göz hapsine aldım. Mutemelen ya liteway plus ya vista alacağım.

aslında lite way çok ağır değil yada bana öyle geldi bilmiyorum mutlaka denemek lazım mağazada

kızlar günaydın:))

bu hastane çıkışı 10lu 5li takim vs almak zorunda mıyız?
içindeki parcalari ayri ayri alsak olmuyo mu yani

elbette alabilrsiniz ama bizimkiler biraz sonbahar kış bebeği olacaklar diye çoklu parça tercih edebilirsiniz. ilkten bende hep kandırmaca bunlar kendim yaparım hastane çıkışını dedim ama sonra baktım ki bik bik bik bi sürü parça oluyor hem takım olsun istiyosun birde maliyette hemen hemen aynı hesaba geliyor o yüzden direk set aldım

kızlar biberon ve emzik alacak mısınız ne olur ne olmaz bulunması açısından? biberon 150 ml dr.browns düşündük ama emzik için çok kararsısız

Bi an mesajı ben yazdım sandım

Aynı şeyi düşünüyorum ama vista ile ilgili yorum bulamadım henüz mağazada da göremedim. Çok indirim vardı nette ama alamadım böyle olunca henüz. Denersen ya da alırsan yorum yazar mısın?

üstteki cümle sizin yazınız alıntılayamadım sanırım ondan çyle çıkmış olabilir :)
ben lite way plus dün akşam denedim amağazada gayet hafif pratik geldi herhalde onu alırız biz

kızlar biberon ve emzik alacak mısınız ne olur ne olmaz bulunması açısından? biberon 150 ml dr.browns düşündük ama emzik için çok kararsısız
Emzik olarak Avent free flow aldım ikili. Başka düşünmüyorum ihtiyacım olursa doğduktan sonra alırım dedim.

Biberon olarak almayacağım şöyle düşünüyorum onu da, Avent manuel süt sağma makinası alıcam yanına 1 biberon veriyorlar zaten ayrıca da 10'lu saklama kutularından alıcam onlarda biberon başlığına uyuyor zaten başlık alsam sadece bir sürü biberon olmuş olacak hepsi birbirine uyumlu olduğu için. Mamaya geçene kadar lazım olmayacak ihtiyacım olursa makina yanında verileni ve saklama kutularını kullanırım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…