2018 Ekim Anneleri

Cnn çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine... bbm de en son kontrolde aşağıda cıktı olması gerekenden aşağıdaymış... artık her an her şey olabilir sanırım bu yüzden aman çok dikkat edelim.
Sağolasın cnm bir aydır tek kalıyorum sanırım bir ay daha tek kalacağım mecbur evde yemek çamaşır falan yapıyorum. Alışverişe gidiyorum ama poşet tasimiyorum. Şu son alinacaklari da bir alsam bizimkiler Eminönü ne sen gelemezsin diyorlar çok kalabalık oluyormuş. Dr da bişey yapma bol dinlen ve eğilme dedi. Bu bebiş niye ters duruyo acaba?
Cok gecmis olsun. Dikkat edin kendinize. Insaallah saglikla hayirla kavusursunuz bebeğinize.
Amin cnm insallah hepimiz sağlıkla kavusuruz
Cnm çok geçmiş olsun sonuçlarının hepsinin temiz olmasına çok sevindim.
Sağolasın cnm bebiş ters duruyormus ve şeker yüksek cikti
Canım çok geçmiş olsun,çalışıyormusun evdemisin uzanma şansın varsa doktoru dinle
Çok sagolasin cnm calışmıyorum ama çok dinlenemiyorum evde tek olunca
Tüh kaçırdık ne kadardı avent
Sık sık indirime giriyor cnm bütün sitelerde ve jokerde
Geçmiş olsun. Dinlenin bolca
Çok teşekkur ederim
S Semabuse canım geçmiş olsun Rabbim sağlıkla ve zamanında doğum nasip etsin sana da hepimize de
. Amin cnm inşallah hepimize. Çok sagolasin

canım senınkıler ikiz yaaa ondan erken başlıyabılır yer daralması

Ikizlerde bir sure sonra azaliyor diye duymustum. O haftalara geldiysen belki..

ayy kizlar sabahtan beri yatiyorum cok hareket etmedim ama aksam kalktim utu yaptim yemek yedim simdi hareketlendiler meleklerim :)

Çok bütük fark da yokmuş 319a var suan internette ama tekli almak mantıklı olcak mı karar veremiyorum

Kızlar oğlu olacaklar isim buldunuz mu? Kafa yiyeceğim isim bulamıyorum offf. Sarp istiyordum o da eksisozlukte adı sarp olanlar kücükken okulda hep sap diye dalga gecildiğini söylemiş. Başka da hiçbir ismi beğenemedim. Babası kaan ı beğeniyor bana soyleyesi hos gelmiyor. Sizler ne koyacaksınız fikir olsun paylaşır mısınız

Benmde kasilmalarim yorulunca oluyor. Ama hasta gibi yatmanin da alemi yok. Agir islerden kacmak lazim onun disinda gez dolas:)) dün sadece marul yıkadım ya hemen pert oldum kasıklarmda gerilme falan. Valla anlamadm bende

Biz Atlas koyucaz allah nasip ederse ama yakinimda olup cok begendigim isimleri yazayim belki fikir olur aren, aras, cinar, mirza, toprak ayaz

Kaan güzelmiş:) alp kerem falan da olabilr.

Merhaba annisler Aryamin hersey tamamladim ama hala gözüm doymuyor ne görsem alasim geliyor ilk bebek galiba ondan sizde durumlar nasil ?

Artik boyle :))))
Hatta dogsun daha fazla :)))
Hatta piti piti yurusun o kiyafetler daha da bi guzel geliyor insana :))))
Insan kendine bisy alacagi zaman bile once bebek bolumune bakiyor cocuktan sonra :)
Kadinlarin alisveris konusunda kendini es gecebildigi tek durum sanirim cocuk :))))

3 ay omru var diye dolap dolar gb dusunme canim.
Hepsinin omru 3 ayda dolunca hepsi durmus olamayacak.
Ve tazelemek hep iyi cunku anne sutu bebegin durumuna ve zamanina gore degisiyor.
Sut isi cok plan isi degil aslinda.

kızlar yaaa şaka gibi 26. haftadayım hala doğum yapacagım hastaneye seçemedim devlet mi özel mi çok karasızım ...

Benim icin ilkinde eş faktoru onemliydi.Ozelde oldu.
Yenidogan yogunbakim vs etkenlerede dikkat etmistim tabii.
Simdide esim olsun isterim acikcasi cunku cidden cok yardimci.Ve simdi kizim olunca bide yanima girebilsin istiyorum.
Yani sizin belirlediginiz etkenler birazda nasip aslinda.
Basimiza ne gelecek bilmiyoruz aslinda :)

Oglumuz olsaydi Ediz olacakti ismi.
Tuna,Erkin,Erem fln geliyor aklima simdilik sizin icin :)

Karından oluyor. İnsanın heycnlanması norml canım ya ayrntılı hersy öğreniliyor. Bende hep onu beklemştm. İnşaAllh hersy çok iyidir

Kızlar daha önce doğum yapanlar çatı muayenesi nasıl oluyor birde ultrasonda belli oluyor mu
Valla çok güzel oluyor:) ben rahat oldğm için hiiç sıkıntı yaşamamştm. Hatta suyumuda patlatmşlardı. Hersy çok güzeldi. Sen kendini kasmazsan rahatça geçer inş. Ultranda ne belli oluyor mu?

Uras Aras Yasef hoşuma gidiyor benim fikir olsun benim ki kız

Kızlar bugün gebelik kursu çıkışı muayene de oldum.şükür bir sıkıntı görülmedidecavit ve devit-3 kullanıyorum bitti yazar misiniz dediğimde ben hiçbir hastama vitamin yazmam dedi Omega 3 verdi şimdi napsam bilemedim Omega 3 kullananlar vitamin de alıyor mu Demir dışında ???
Bu arada ben de havalar ısınıyor çabuk da yoruluyorum artık diye bikaç alışveriş Yaptım kıyafetleri yıkadım ütüledim hastane çantamız hazır.Şimdi tek duam vakti Zamsnında gelsin minnoşum ve Sağlıcakla kullanmak giydirmek nasip olsun
A Anneoluyorumbennnn Çınara karar verdik biz ama Kaan da çok güzel ,Emirhan ,ayaz,Aras ,Anıl,Yiğit Hoşuma giden isimler Arasında

Çatı dar mı değil mi ultrasonda belli oluyor mu
Çatı muayenesinden ben de çekiniyorum alttan her türlü muayeneden çekiniyorum aslında keşke uştrasonda anlaşılsa ama nerdeeeee leğen kemiğinin durumuna bakıyorlar sanırım çatı muayenesinde o da ancak parmakla oluyor.

Ara
Biz Atlas koyucaz allah nasip ederse ama yakinimda olup cok begendigim isimleri yazayim belki fikir olur aren, aras, cinar, mirza, toprak ayaz
Aras cınar cok güzeller ama ilkokula başladığında sanırım sınıfında beş tane olacak aynı isimden. Hep aynı isimler konuyor. Modern ama cok duyulmamıs birşey istiyorym tabi bulamıyorumteşekkür ederim canım

Erkin e bakayım eşim ne diyecek teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…