Sağolasın cnm bir aydır tek kalıyorum sanırım bir ay daha tek kalacağım mecbur evde yemek çamaşır falan yapıyorum. Alışverişe gidiyorum ama poşet tasimiyorum. Şu son alinacaklari da bir alsam bizimkiler Eminönü ne sen gelemezsin diyorlar çok kalabalık oluyormuş. Dr da bişey yapma bol dinlen ve eğilme dedi. Bu bebiş niye ters duruyo acaba?Cnn çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine... bbm de en son kontrolde aşağıda cıktı olması gerekenden aşağıdaymış... artık her an her şey olabilir sanırım bu yüzden aman çok dikkat edelim.
Amin cnm insallah hepimiz sağlıkla kavusuruzCok gecmis olsun. Dikkat edin kendinize. Insaallah saglikla hayirla kavusursunuz bebeğinize.
Sağolasın cnm bebiş ters duruyormus ve şeker yüksek ciktiCnm çok geçmiş olsun sonuçlarının hepsinin temiz olmasına çok sevindim.
Çok sagolasin cnm calışmıyorum ama çok dinlenemiyorum evde tek oluncaCanım çok geçmiş olsun,çalışıyormusun evdemisin uzanma şansın varsa doktoru dinle
Sık sık indirime giriyor cnm bütün sitelerde ve jokerdeTüh kaçırdık ne kadardı avent
Çok teşekkur ederimGeçmiş olsun. Dinlenin bolca
. Amin cnm inşallah hepimize. Çok sagolasin
canım senınkıler ikiz yaaa ondan erken başlıyabılır yer daralması
Ikizlerde bir sure sonra azaliyor diye duymustum. O haftalara geldiysen belki..
ayy kizlar sabahtan beri yatiyorum cok hareket etmedim ama aksam kalktim utu yaptim yemek yedim simdi hareketlendiler meleklerim :)Ben alacağım da marka konusunda kararsızım. Görümcem de ben verebilirim fln diyordu bir ara. Kullanmamış hiç.
Benim dün hiç hareket etmedi neredeyse. Telaşlandım ben de. Bugün sabah işe gelirken başladı hareketlere. Biraz hareketsiz kaldığımda duruyor benimki.
Avent tekli 298 tl idi canım.
Çok bütük fark da yokmuş 319a var suan internette ama tekli almak mantıklı olcak mı karar veremiyorumBen alacağım da marka konusunda kararsızım. Görümcem de ben verebilirim fln diyordu bir ara. Kullanmamış hiç.
Benim dün hiç hareket etmedi neredeyse. Telaşlandım ben de. Bugün sabah işe gelirken başladı hareketlere. Biraz hareketsiz kaldığımda duruyor benimki.
Avent tekli 298 tl idi canım.
ben ikili aldim canim iki gogusten ayni anda cekilince performans daha iyi oluyormusÇok bütük fark da yokmuş 319a var suan internette ama tekli almak mantıklı olcak mı karar veremiyorum
Hangi marka aldınben ikili aldim canim iki gogusten ayni anda cekilince performans daha iyi oluyormus
Benmde kasilmalarim yorulunca oluyor. Ama hasta gibi yatmanin da alemi yok. Agir islerden kacmak lazim onun disinda gez dolas:)) dün sadece marul yıkadım ya hemen pert oldum kasıklarmda gerilme falan. Valla anlamadm bendeGünaydın. Dün akşam acildeydik karnımda kasılma, ağrı vardı. Alt tarafında taş tasiyormusum gibi düşecek gibi ağrıyordu 3-4gundur. Acildeki Dr muayene etti çok şükür açıklık yok dedi bebek ters duruyo ve yaklaşık 10gundur geriden geliyomus dedi. Kan ve idrar tahlili yaptı sonuç temiz. Nst ye bağladılar o da çok şükür iyi çıktı. Bu gece yatis yapalum takip edelim dedi kabul etmedim. Dr ayakta kalma, eğilme ve yorulma dedi de ne mümkün.
Biz Atlas koyucaz allah nasip ederse ama yakinimda olup cok begendigim isimleri yazayim belki fikir olur aren, aras, cinar, mirza, toprak ayazKızlar oğlu olacaklar isim buldunuz mu? Kafa yiyeceğim isim bulamıyorum offf. Sarp istiyordum o da eksisozlukte adı sarp olanlar kücükken okulda hep sap diye dalga gecildiğini söylemiş. Başka da hiçbir ismi beğenemedim. Babası kaan ı beğeniyor bana soyleyesi hos gelmiyor. Sizler ne koyacaksınız fikir olsun paylaşır mısınız
Kaan güzelmiş:) alp kerem falan da olabilr.Kızlar oğlu olacaklar isim buldunuz mu? Kafa yiyeceğim isim bulamıyorum offf. Sarp istiyordum o da eksisozlukte adı sarp olanlar kücükken okulda hep sap diye dalga gecildiğini söylemiş. Başka da hiçbir ismi beğenemedim. Babası kaan ı beğeniyor bana soyleyesi hos gelmiyor. Sizler ne koyacaksınız fikir olsun paylaşır mısınız
Merhaba annislerAryamin hersey tamamladim ama hala gözüm doymuyor ne görsem alasim geliyor ilk bebek galiba ondan sizde durumlar nasil ?
Bende mi alsam ya valla düşünmekten kafayı yedim iyice
Süt olacak mi olmayacak mi olsa sagsam dondurucuya koysam 3 ay ömrü varmış ee ise başlamadan dolacak yoksa tutumluanne de ikinci el ama kullanılmamış buldum bi tane fiyatta da anlaştık ama kararsizim
kızlar yaaa şaka gibi 26. haftadayım hala doğum yapacagım hastaneye seçemedimdevlet mi özel mi çok karasızım ...
Kızlar oğlu olacaklar isim buldunuz mu? Kafa yiyeceğim isim bulamıyorum offf. Sarp istiyordum o da eksisozlukte adı sarp olanlar kücükken okulda hep sap diye dalga gecildiğini söylemiş. Başka da hiçbir ismi beğenemedim. Babası kaan ı beğeniyor bana soyleyesi hos gelmiyor. Sizler ne koyacaksınız fikir olsun paylaşır mısınız
Karından oluyor. İnsanın heycnlanması norml canım ya ayrntılı hersy öğreniliyor. Bende hep onu beklemştm. İnşaAllh hersy çok iyidirArkadaşlar bugün ayrıntılı ultrasonum var .Ama normalde çok rahatken dünden beridir kaygılanıyorum nedense,heyecan mı bilemedim.Ayrıntılı ultrason vajinalden olmayacak değil mi ?Bu hamileliğimde sürekli karnımdan muayene oldum ve böyle devam etmek istiyorum da? Dualarınızı esirgemeyin inş
Valla çok güzel oluyor:) ben rahat oldğm için hiiç sıkıntı yaşamamştm. Hatta suyumuda patlatmşlardı. Hersy çok güzeldi. Sen kendini kasmazsan rahatça geçer inş. Ultranda ne belli oluyor mu?Kızlar daha önce doğum yapanlar çatı muayenesi nasıl oluyor birde ultrasonda belli oluyor mu
Uras Aras Yasef hoşuma gidiyor benim fikir olsun benim ki kızKızlar oğlu olacaklar isim buldunuz mu? Kafa yiyeceğim isim bulamıyorum offf. Sarp istiyordum o da eksisozlukte adı sarp olanlar kücükken okulda hep sap diye dalga gecildiğini söylemiş. Başka da hiçbir ismi beğenemedim. Babası kaan ı beğeniyor bana soyleyesi hos gelmiyor. Sizler ne koyacaksınız fikir olsun paylaşır mısınız
Çatı dar mı değil mi ultrasonda belli oluyor muValla çok güzel oluyor:) ben rahat oldğm için hiiç sıkıntı yaşamamştm. Hatta suyumuda patlatmşlardı. Hersy çok güzeldi. Sen kendini kasmazsan rahatça geçer inş. Ultranda ne belli oluyor mu?
Çatı muayenesinden ben de çekiniyorum alttan her türlü muayeneden çekiniyorum aslında keşke uştrasonda anlaşılsa ama nerdeeeee leğen kemiğinin durumuna bakıyorlar sanırım çatı muayenesinde o da ancak parmakla oluyor.Çatı dar mı değil mi ultrasonda belli oluyor mu
Olmaz herlde. Darlığıyla alakalı hiç mevzu geçmemişti bende. Bilen arkadaşlar yazsın bunu canım.Çatı dar mı değil mi ultrasonda belli oluyor mu
Aras cınar cok güzeller ama ilkokula başladığında sanırım sınıfında beş tane olacak aynı isimden. Hep aynı isimler konuyor. Modern ama cok duyulmamıs birşey istiyorym tabi bulamıyorumteşekkür ederim canımBiz Atlas koyucaz allah nasip ederse ama yakinimda olup cok begendigim isimleri yazayim belki fikir olur aren, aras, cinar, mirza, toprak ayaz
Kaan soylerken zor olmuyor mu bana mı oyle geliyor? Alp ben de beğeniyorum sanırım :)Kaan güzelmiş:) alp kerem falan da olabilr.
Erkin e bakayım eşim ne diyecek teşekkür ederim canımArtik boyle :))))
Hatta dogsun daha fazla :)))
Hatta piti piti yurusun o kiyafetler daha da bi guzel geliyor insana :))))
Insan kendine bisy alacagi zaman bile once bebek bolumune bakiyor cocuktan sonra :)
Kadinlarin alisveris konusunda kendini es gecebildigi tek durum sanirim cocuk :))))
3 ay omru var diye dolap dolar gb dusunme canim.
Hepsinin omru 3 ayda dolunca hepsi durmus olamayacak.
Ve tazelemek hep iyi cunku anne sutu bebegin durumuna ve zamanina gore degisiyor.
Sut isi cok plan isi degil aslinda.
Benim icin ilkinde eş faktoru onemliydi.Ozelde oldu.
Yenidogan yogunbakim vs etkenlerede dikkat etmistim tabii.
Simdide esim olsun isterim acikcasi cunku cidden cok yardimci.Ve simdi kizim olunca bide yanima girebilsin istiyorum.
Yani sizin belirlediginiz etkenler birazda nasip aslinda.
Basimiza ne gelecek bilmiyoruz aslinda :)
Oglumuz olsaydi Ediz olacakti ismi.
Tuna,Erkin,Erem fln geliyor aklima simdilik sizin icin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?