- 30 Ocak 2018
- 476
- 234
- 103
Uras aras o kdr cok duyuyorumki artık gına geldi. Güzel ama coook varUras Aras Yasef hoşuma gidiyor benim fikir olsun benim ki kız
Sağolasın cnm bir aydır tek kalıyorum sanırım bir ay daha tek kalacağım mecbur evde yemek çamaşır falan yapıyorum. Alışverişe gidiyorum ama poşet tasimiyorum. Şu son alinacaklari da bir alsam bizimkiler Eminönü ne sen gelemezsin diyorlar çok kalabalık oluyormuş. Dr da bişey yapma bol dinlen ve eğilme dedi. Bu bebiş niye ters duruyo acaba?
Amin cnm insallah hepimiz sağlıkla kavusuruz
Sağolasın cnm bebiş ters duruyormus ve şeker yüksek cikti
Çok sagolasin cnm calışmıyorum ama çok dinlenemiyorum evde tek olunca
Sık sık indirime giriyor cnm bütün sitelerde ve jokerde
Çok teşekkur ederim
. Amin cnm inşallah hepimize. Çok sagolasin
mamajoo aldim canimHangi marka aldın
biz Deniz Ali koyacagiz nasip olursa. Kaan.da yazim asamasinda zorluk yasayabilir. ğ var mi yok mu diye hep sorabilirlerKızlar oğlu olacaklar isim buldunuz mu? Kafa yiyeceğim isim bulamıyorum offf. Sarp istiyordum o da eksisozlukte adı sarp olanlar kücükken okulda hep sap diye dalga gecildiğini söylemiş. Başka da hiçbir ismi beğenemedim. Babası kaan ı beğeniyor bana soyleyesi hos gelmiyor. Sizler ne koyacaksınız fikir olsun paylaşır mısınız
Gün de 1 imom ( omega içeriyor bu) 1 de ferro sanol alıyorumKızlar bugün gebelik kursu çıkışı muayene de oldum.şükür bir sıkıntı görülmedidecavit ve devit-3 kullanıyorum bitti yazar misiniz dediğimde ben hiçbir hastama vitamin yazmam dedi Omega 3 verdi şimdi napsam bilemedim Omega 3 kullananlar vitamin de alıyor mu Demir dışında ???
Bu arada ben de havalar ısınıyor çabuk da yoruluyorum artık diye bikaç alışveriş Yaptım kıyafetleri yıkadım ütüledim hastane çantamız hazır.Şimdi tek duam vakti Zamsnında gelsin minnoşum ve Sağlıcakla kullanmak giydirmek nasip olsun
A Anneoluyorumbennnn Çınara karar verdik biz ama Kaan da çok güzel ,Emirhan ,ayaz,Aras ,Anıl,Yiğit Hoşuma giden isimler Arasında
Kerem. Can. Ali. bunlar hoşuma gidiyor benimKızlar oğlu olacaklar isim buldunuz mu? Kafa yiyeceğim isim bulamıyorum offf. Sarp istiyordum o da eksisozlukte adı sarp olanlar kücükken okulda hep sap diye dalga gecildiğini söylemiş. Başka da hiçbir ismi beğenemedim. Babası kaan ı beğeniyor bana soyleyesi hos gelmiyor. Sizler ne koyacaksınız fikir olsun paylaşır mısınız
Yani kuzenmn ismi bi çok severk kullanırdık. :) amann önce senin içine sinsinKaan soylerken zor olmuyor mu bana mı oyle geliyor? Alp ben de beğeniyorum sanırım :)
Gün de 1 imom ( omega içeriyor bu) 1 de ferro sanol alıyorum
Ben de artık Omega 3 (ismi sizinkinden farklı) ve ferru sanol içicem galiba tşk ler cevap için kızlarPurpplee canım ben imom kullanıyorum içinde omeqa 3 tüm vitamin minareller var günde bir tane .. bir tane de ferrum fort demir ilacı içiyorum ..
Cnm eşim 13yildir Buğra ismini istiyodu Buğra koyacağız kısmet olursa inşallah. Onerecegim isimler Emir, Mert, Yaman, Ediz, Evren. Hepsinin anlamı çok güzel çok arastirmistim.Kızlar oğlu olacaklar isim buldunuz mu? Kafa yiyeceğim isim bulamıyorum offf. Sarp istiyordum o da eksisozlukte adı sarp olanlar kücükken okulda hep sap diye dalga gecildiğini söylemiş. Başka da hiçbir ismi beğenemedim. Babası kaan ı beğeniyor bana soyleyesi hos gelmiyor. Sizler ne koyacaksınız fikir olsun paylaşır mısınız
Yatmiyorum cnm hiç sevmiyorum yatmayı, çok sıkıldim tek başına gezemiyorum eşim calisiyo ve hep yorgun malesefBenmde kasilmalarim yorulunca oluyor. Ama hasta gibi yatmanin da alemi yok. Agir islerden kacmak lazim onun disinda gez dolas:)) dün sadece marul yıkadım ya hemen pert oldum kasıklarmda gerilme falan. Valla anlamadm bende
30.haftaya kadar dönmesi gerekiyormuş. Kendi Dr Uma haftaya gideceğim cnm dün acile gittik. Böyle olursa sezeryanla alınır dedi. Detayı sormadım kendi Dr um bilgi verir diye.Anladım cnm. Bildiğim kadarıyla bebişin normal pozisyona gelme ihtimali var. Bu konuda doktorun ne dedi.
Kızlar oğlu olacaklar isim buldunuz mu? Kafa yiyeceğim isim bulamıyorum offf. Sarp istiyordum o da eksisozlukte adı sarp olanlar kücükken okulda hep sap diye dalga gecildiğini söylemiş. Başka da hiçbir ismi beğenemedim. Babası kaan ı beğeniyor bana soyleyesi hos gelmiyor. Sizler ne koyacaksınız fikir olsun paylaşır mısınız
30.haftaya kadar dönmesi gerekiyormuş. Kendi Dr Uma haftaya gideceğim cnm dün acile gittik. Böyle olursa sezeryanla alınır dedi. Detayı sormadım kendi Dr um bilgi verir diye.
Teşekkür ederim cnm inşallah döner hayırlısıyla 28.haftanin içindeyim bakalım nasıl olacak15 gün önce gittiğimde benim de tersti bebek hatta onun öncesinde ayrıntılıda da makat geliş dediler ama dönmemesi gibi bir durumdan bahsetmediler. Son 1 aya kadar dönebiliyorlar sanırım. Geçmiş olsun bu arada.
Ne güzel son 3 aya başlamışsın, hayırlısıyla gelsinler inşallah.Teşekkür ederim cnm inşallah döner hayırlısıyla 28.haftanin içindeyim bakalım nasıl olacak
Ben yatarım da:)) evde bitane daha olunca zor. Alisveris netten alabldklerini oyle al istersen. Yada kendini iyi hisstgn gun cikip alablrsn. Bu sicaklarda da zor hakketYatmiyorum cnm hiç sevmiyorum yatmayı, çok sıkıldim tek başına gezemiyorum eşim calisiyo ve hep yorgun malesef. Bir sürü eksik var daha alinacak. Agrilarim heralde bebiş ters durduğu icin..
Ay evet ya kaan mı kağan mı diye hep uğralcak. Of gıcık oluyorum bir sürü isim buldum eşim beğenmiyor of ya. Sizin isim de güzelmiş deniz ismini cok severimmamajoo aldim canim
Ikizi olan bir arkadasim var cok memnun o yuzden bende oyle yaptim fiyat olarakta uygun
biz Deniz Ali koyacagiz nasip olursa. Kaan.da yazim asamasinda zorluk yasayabilir. ğ var mi yok mu diye hep sorabilirler
Amin cnm inşallah hepimiz mutlu ve iyi anne oluruzNe güzel son 3 aya başlamışsın, hayırlısıyla gelsinler inşallah.
Evren ismini cok beğeniyorum eşim beğenmiyorCnm eşim 13yildir Buğra ismini istiyodu Buğra koyacağız kısmet olursa inşallah. Onerecegim isimler Emir, Mert, Yaman, Ediz, Evren. Hepsinin anlamı çok güzel çok arastirmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?