2018 Ekim Anneleri

Anladım cnm. Bildiğim kadarıyla bebişin normal pozisyona gelme ihtimali var. Bu konuda doktorun ne dedi.

Hangi marka aldın
mamajoo aldim canim
Ikizi olan bir arkadasim var cok memnun o yuzden bende oyle yaptim fiyat olarakta uygun

biz Deniz Ali koyacagiz nasip olursa. Kaan.da yazim asamasinda zorluk yasayabilir. ğ var mi yok mu diye hep sorabilirler

K kubra2553 @TazeAnne2018 teşekkür ederim cevaplarınız için.Dediğiniz gibi karından oluyormuş ama bizi epey yordu yumurcak.Gitmeden yemeğimi yedim tüm gün ve gitmeden Waffle Yedim tatlı ye dedi sekreter diye.İlk başlarda herşey normal bakıyordu dr.Sonra bizim ki kalp incelenirken inat etti dönmesi bi türlü.Dr aç bu uyuyor şimdi gidin er yiyin,3-4 dilim baklava bi de meyve suyu demesin mi Artık gittik tok karnına denilenler yapmaya çalıştım ama patlatacak sandım.Sınra tekrar muayeneye gittik bi de beni 20 dk tempolu yürütürler mi En son Dr un yanına gittiğimizde inceleyebildi kalbimizi de.Elhamdülillah.Sorunumuz yokmuş.Darısı tüm evlat ve annelerimizin başına..

Gün de 1 imom ( omega içeriyor bu) 1 de ferro sanol alıyorum

Kerem. Can. Ali. bunlar hoşuma gidiyor benim

Purpplee canım ben imom kullanıyorum içinde omeqa 3 tüm vitamin minareller var günde bir tane .. bir tane de ferrum fort demir ilacı içiyorum ..

Cnm eşim 13yildir Buğra ismini istiyodu Buğra koyacağız kısmet olursa inşallah. Onerecegim isimler Emir, Mert, Yaman, Ediz, Evren. Hepsinin anlamı çok güzel çok arastirmistim.

Benmde kasilmalarim yorulunca oluyor. Ama hasta gibi yatmanin da alemi yok. Agir islerden kacmak lazim onun disinda gez dolas:)) dün sadece marul yıkadım ya hemen pert oldum kasıklarmda gerilme falan. Valla anlamadm bende
Yatmiyorum cnm hiç sevmiyorum yatmayı, çok sıkıldim tek başına gezemiyorum eşim calisiyo ve hep yorgun malesef . Bir sürü eksik var daha alinacak. Agrilarim heralde bebiş ters durduğu icin..

Anladım cnm. Bildiğim kadarıyla bebişin normal pozisyona gelme ihtimali var. Bu konuda doktorun ne dedi.
30.haftaya kadar dönmesi gerekiyormuş. Kendi Dr Uma haftaya gideceğim cnm dün acile gittik. Böyle olursa sezeryanla alınır dedi. Detayı sormadım kendi Dr um bilgi verir diye.

Kaan ismini çok seviyorum ben de, ama çok yakınlarımda Kaan var. Efe, Ege, Arın, Aren, Çınar, Mete, Ata, Evren, Tarık, Melih, Semih sevdiğim isimler. Ama hepsi çevremde olduğu için koyamıyoruz maalesef. Belki size fikir olur. Biz sevgiliyken Melih ismini çok severdik oğlumuz olursa Melih koyalım derdik evlenince vazgeçtik birkaç sebepten ötürü. Sonra Çınar Ata düşündük hatta Ramazan bayramına kadar bu düşüncedeydik. Sonra arkadaşımın oğlu oldu ve Ata koydu, Çınar da her yerde var diye vazgeçtik. Şuan isim arıyoruz ama yok. Bir ihtimal ben Uzay diyorum anlamlı ama söylenişi çok sert sanki içinde Z harfi olduğu için.

30.haftaya kadar dönmesi gerekiyormuş. Kendi Dr Uma haftaya gideceğim cnm dün acile gittik. Böyle olursa sezeryanla alınır dedi. Detayı sormadım kendi Dr um bilgi verir diye.

15 gün önce gittiğimde benim de tersti bebek hatta onun öncesinde ayrıntılıda da makat geliş dediler ama dönmemesi gibi bir durumdan bahsetmediler. Son 1 aya kadar dönebiliyorlar sanırım. Geçmiş olsun bu arada.

Teşekkür ederim cnm inşallah döner hayırlısıyla 28.haftanin içindeyim bakalım nasıl olacak

Yatmiyorum cnm hiç sevmiyorum yatmayı, çok sıkıldim tek başına gezemiyorum eşim calisiyo ve hep yorgun malesef . Bir sürü eksik var daha alinacak. Agrilarim heralde bebiş ters durduğu icin..
Ben yatarım da:)) evde bitane daha olunca zor. Alisveris netten alabldklerini oyle al istersen. Yada kendini iyi hisstgn gun cikip alablrsn. Bu sicaklarda da zor hakket

mamajoo aldim canim
Ikizi olan bir arkadasim var cok memnun o yuzden bende oyle yaptim fiyat olarakta uygun

biz Deniz Ali koyacagiz nasip olursa. Kaan.da yazim asamasinda zorluk yasayabilir. ğ var mi yok mu diye hep sorabilirler
Ay evet ya kaan mı kağan mı diye hep uğralcak. Of gıcık oluyorum bir sürü isim buldum eşim beğenmiyor of ya. Sizin isim de güzelmiş deniz ismini cok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…