2018 Ekim Anneleri

Ben yatarım da:)) evde bitane daha olunca zor. Alisveris netten alabldklerini oyle al istersen. Yada kendini iyi hisstgn gun cikip alablrsn. Bu sicaklarda da zor hakket
İnternetten baya bişey aldım cnm evin yakınında AVM de Chicco vardı büyük şeyleri de oradan aldık. Hastane için alınacaklar var kendimi zorlayıp şansımı deneyeyimm diyorum.

Evren ismini ben de cok seviyorum esim beğenmiyor ya off ata diyorum aklıma semra ana geliyor diyor (gelin kaynana yarışmasındaki) efe de bizim yazlıkta sitedeki komsunun kopeğinin adı simdi oğluma efe koysam cok tuhaf olur. Ay cok zor erkek ismi bulmak ya hele benimki gibi esi hem umursamaz hem beğenmezse hepten zor

Ayyy bu eşler hep gıcık olmak zorunda mı? Ben de cok isim begeniyodum olmadi. Bizimkine ben de alışveriş yapalım diyorum yorgunum diyo kim alacak acaba ihtiyaçları. Off
Ay sorma canım ya ben herseyi internetten aldım. Eve gelince nezaketen bakıyor cok güzel diyor anca. Cıkalım alalım desem aynı seninki gibi der. Ama bu isim konusu daha ciddi. Ne kendi fikir veriyor ne benim bulduklarımı beğeniyor. Ahmet mehmet desem tamam dicek gibime geliyor..ama ben daha az kullanılan isimler istiyorum.evren diyorum yok dedi sarp diyorum yok dedi. Başka da icime cok cok sinen isim olmadı. Ama yine de ona on onbeş isim saydım. Beğenmedi. O beğenmeyince benim de hevesim kaçıyor zaten. gökalp koyalım dedim onu da beğenmedi. Kendisi kaan ve oğuzhan diyor bana da onlar işlemiyor bin yıllık isimler yaaa

Yatmiyorum cnm hiç sevmiyorum yatmayı, çok sıkıldim tek başına gezemiyorum eşim calisiyo ve hep yorgun malesef . Bir sürü eksik var daha alinacak. Agrilarim heralde bebiş ters durduğu icin..

Agrilarda normal canim.
Benimde bu hafta cok kasilmam var erken gidecem sanirim kontrole.
Durusuna kafan takilmasin benim kizim hep normal kafa gelisti 40.haftada ters döndü artik makat gelisliydi.Doktor bile sasirdi.Ama sancilarla bebeklerin normal bas gelise dönme ihtimalide buyuk.Ben 5 gun daha bekledim hatta saglik problemleri nedeniyle sezeryana girmistim artik.
Dönebilir yani hic takilma,bazi egzersizlerde var isine yararsa ama danismak vs daha iyi olur bir ebeye doktora fln.

Cnm eşim 13yildir Buğra ismini istiyodu Buğra koyacağız kısmet olursa inşallah. Onerecegim isimler Emir, Mert, Yaman, Ediz, Evren. Hepsinin anlamı çok güzel çok arastirmistim.
Canım benim de nasip olursa erkek olacak netleştiremedik ismini buğra kulağıma hoş geliyordu sonra anlamına baktım erkek deve demekti sanırım vazgeçtim o yüzden. Mert kağan isimleri hoşuma gidiyor ama onları da tam oturtamadım isimsiz seviyorum oğlumu artık

Aynen canım daha bu haftalarda ters olması normal. S Semabuse canım dr un da şimdiden bunu söylemesi ilginç çünkü hala çok erken yeri geliyor son haftalarda,bile pozisyonunu değiştirebiliyor bebek benim de hala makat gelişi dr um normal daha döner dedi hiç aklınıza takılmasın bu durum her şeyin hayırlısı olsun dünyaya hayırlısıyla gelsin inş daha telaş yapacak o kadar çok konu olacak ki doğduktan sonra... insan hamilelikte kendi kendime ne stresler yapmışım da eziyet etmişim diyor

Selam ..

Canim cok gecmis olsun.. insallah en kisa zamamda hersey saglikli ve normal bir sekilde seyrine doner... ama uzulme.k3ndinide kasma bizim icin simdiye kadar hangi ay sorunsuz gectiki cok sukur Allah inda yardimiyla simdiye kadar gelebildik.. buda bizim sinavimiz belliki .. sen icini serin tut Allah yar ve yardimcimiz olcak insallah.. bunuda hayirlisi ile atlatirsin canim insallah...

Insallah en guzel haberler seninle.olur canim .. o icine dusen heycandir merak etme yavrunun saglik haberi ile derin bir oh cekip sukur edersin insalllah canim .. hayirli haberlerle gel emi.

Günaydın hanımlar :)

Bebeklerin ters durması konuşulmuş ama son haftalara kadar dönüyor diye biliyorum. Benimki hergün dönüyor neredeyse bi öyle bi böyle hiç takmayın kafanıza bi 35-36 görelim kısmetse ondan sonra telaş başlar.

Dün Chester portatif anne yanı beşik aldık. Bizim taşınma ihtimalimiz var kışın yer kaplamayan kolay tasiyabilecegimiz bişey olsun istedik. Ben ona tül etek ve cibinlikte hazırlayacağım inşallah şirin bi beşik olacak. Odasını kıştan sonra yapmaya karar verdik dolabını alacağım sadece.

Günaydın kizlar nasilsiniz temmuz Ağustos calisip Eylül gibi izne ayrilayim diyordum ama bugunlerde cok ağırlaştı bebis sanki cok zorluyor sizlerde durun nasil

Günaydın kizlar nasilsiniz temmuz Ağustos calisip Eylül gibi izne ayrilayim diyordum ama bugunlerde cok ağırlaştı bebis sanki cok zorluyor sizlerde durun nasil
Günaydın :)

Ben özel sektordeyim 4 aycık iznim sadece. 36. haftaya kadar çalışıp bebeğime daha fazla vakit ayırmak istiyorum aslında. Bi yandan da dediğin gibi yoruluyorum 32 de çıksam mı diyorum. Gittiği yere kadar çalışacağım sanırım Eylül'ü biraz zorlamaya çalışıcam.

Bende ozel sektördeyim canim malesef bankadayım gişede bi cok ozel sektör işine gore iyi tabiki ama genede zor stresli ben eylulun ilk haftası 2haftakik yillik iznim var sonrada dogum iznine ayrilayim diyorum bakalim

Hastahanede yeni dogan unit. Bulunması çok onemli kızlar aman seçim yaparken buna da dikkat edin. Başımıza ne geleceği belli değil. Böyle di yorum çünkü erken doğum riskinolan biriyim. Özel seçtim. Dr önemli..... Ama hastahanenin de birtakım özelliklerinin olması şart.

kızlar
Tripper in ürünlerini kullanan var mı kangrusu hediye geldi ama hiç duymadım kullanıcı yorumu da bulamadım İyimidir kötümüdür yada kangru da dikkat etmek gerekir mi ?
Cnn bir yazıda okudum. Kanguru sayesi de kalça problemi olan çocukların kalça problemi geçebiliyormuş. Kırılgan yada çıktıktan bahsetmiyorum ama tıp dilinde bir ifade kullanılıyor hatırlayamadım. Ergonomi olması çok önemli. Birde erkek bebeklerde üreme organlarına baskı yapmıyormuş ergonomik olanlar. O yüzden dikkat edilmesi gereken bir durum.

Bende ozel sektördeyim canim malesef bankadayım gişede bi cok ozel sektör işine gore iyi tabiki ama genede zor stresli ben eylulun ilk haftası 2haftakik yillik iznim var sonrada dogum iznine ayrilayim diyorum bakalim
O olmuyor canim. 37 ye kadar çalışır raporu almazsan devlet seni 32 de ayırıyor izine. Eğer 37ye kadar çalışır raporu alırsan birdaha yıllık izin falan kullanamazsın canim. Iyice soruştur yine

Çıkmak.istiyir benimki biran önce dışarı atmak istiyir kendini... bizde dursun diye 40 takla atıyoruz. Zaten riskli bir hamilelik en başından beri. Şu 30 ları bir göreyim de hayırlısı ile... bebiş karnimda biraz daha büyüsün. Başından beri hamileliğin riskliydi ama altta değil di son kontrolde altta cıktı birde .... bakalım hayırlısı olsun hayırlısı ile gelsin bebişim. Hepimizinki inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…