İnternetten baya bişey aldım cnm evin yakınında AVM de Chicco vardı büyük şeyleri de oradan aldık. Hastane için alınacaklar var kendimi zorlayıp şansımı deneyeyimm diyorum.Ben yatarım da:)) evde bitane daha olunca zor. Alisveris netten alabldklerini oyle al istersen. Yada kendini iyi hisstgn gun cikip alablrsn. Bu sicaklarda da zor hakket
Evren ismini ben de cok seviyorum esim beğenmiyor ya off ata diyorum aklıma semra ana geliyor diyor (gelin kaynana yarışmasındaki) efe de bizim yazlıkta sitedeki komsunun kopeğinin adı simdi oğluma efe koysam cok tuhaf olur. Ay cok zor erkek ismi bulmak ya hele benimki gibi esi hem umursamaz hem beğenmezse hepten zorKaan ismini çok seviyorum ben de, ama çok yakınlarımda Kaan var. Efe, Ege, Arın, Aren, Çınar, Mete, Ata, Evren, Tarık, Melih, Semih sevdiğim isimler. Ama hepsi çevremde olduğu için koyamıyoruz maalesef. Belki size fikir olur. Biz sevgiliyken Melih ismini çok severdik oğlumuz olursa Melih koyalım derdik evlenince vazgeçtik birkaç sebepten ötürü. Sonra Çınar Ata düşündük hatta Ramazan bayramına kadar bu düşüncedeydik. Sonra arkadaşımın oğlu oldu ve Ata koydu, Çınar da her yerde var diye vazgeçtik. Şuan isim arıyoruz ama yok. Bir ihtimal ben Uzay diyorum anlamlı ama söylenişi çok sert sanki içinde Z harfi olduğu için.
Ayyy bu eşler hep gıcık olmak zorunda mı? Ben de cok isim begeniyodum olmadi. Bizimkine ben de alışveriş yapalım diyorum yorgunum diyo kim alacak acaba ihtiyaçları. OffEvren ismini cok beğeniyorum eşim beğenmiyor(
bizde esimle seviyoruz canimAy evet ya kaan mı kağan mı diye hep uğralcak. Of gıcık oluyorum bir sürü isim buldum eşim beğenmiyor of ya. Sizin isim de güzelmiş deniz ismini cok severim
Ay sorma canım ya ben herseyi internetten aldım. Eve gelince nezaketen bakıyor cok güzel diyor anca. Cıkalım alalım desem aynı seninki gibi der. Ama bu isim konusu daha ciddi. Ne kendi fikir veriyor ne benim bulduklarımı beğeniyor. Ahmet mehmet desem tamam dicek gibime geliyor..ama ben daha az kullanılan isimler istiyorum.evren diyorum yok dedi sarp diyorum yok dedi. Başka da icime cok cok sinen isim olmadı. Ama yine de ona on onbeş isim saydım. Beğenmedi. O beğenmeyince benim de hevesim kaçıyor zaten. gökalp koyalım dedim onu da beğenmedi. Kendisi kaan ve oğuzhan diyor bana da onlar işlemiyor bin yıllık isimler yaaaAyyy bu eşler hep gıcık olmak zorunda mı? Ben de cok isim begeniyodum olmadi. Bizimkine ben de alışveriş yapalım diyorum yorgunum diyo kim alacak acaba ihtiyaçları. Off
Yatmiyorum cnm hiç sevmiyorum yatmayı, çok sıkıldim tek başına gezemiyorum eşim calisiyo ve hep yorgun malesef. Bir sürü eksik var daha alinacak. Agrilarim heralde bebiş ters durduğu icin..
Canım benim de nasip olursa erkek olacak netleştiremedik ismini buğra kulağıma hoş geliyordu sonra anlamına baktım erkek deve demekti sanırım vazgeçtim o yüzden. Mert kağan isimleri hoşuma gidiyor ama onları da tam oturtamadım isimsiz seviyorum oğlumu artıkCnm eşim 13yildir Buğra ismini istiyodu Buğra koyacağız kısmet olursa inşallah. Onerecegim isimler Emir, Mert, Yaman, Ediz, Evren. Hepsinin anlamı çok güzel çok arastirmistim.
Aynen canım daha bu haftalarda ters olması normal. S Semabuse canım dr un da şimdiden bunu söylemesi ilginç çünkü hala çok erken yeri geliyor son haftalarda,bile pozisyonunu değiştirebiliyor bebek benim de hala makat gelişi dr um normal daha döner dedi hiç aklınıza takılmasın bu durum her şeyin hayırlısı olsun dünyaya hayırlısıyla gelsin inş daha telaş yapacak o kadar çok konu olacak ki doğduktan sonra... insan hamilelikte kendi kendime ne stresler yapmışım da eziyet etmişim diyor15 gün önce gittiğimde benim de tersti bebek hatta onun öncesinde ayrıntılıda da makat geliş dediler ama dönmemesi gibi bir durumdan bahsetmediler. Son 1 aya kadar dönebiliyorlar sanırım. Geçmiş olsun bu arada.
İkinci şeker yükleme sonucumda değerlerin altında tahlil hemolizlidir yazıyordu hemşireye ve acildeki Dr a sordum geçersiz o yeniden yaptır dediler. Kendi Dr Uma ve hemşiresine sorucam bı de daha görüşemedim onlarla galiba yeniden yaptiracagim
Arkadaşlar bugün ayrıntılı ultrasonum var .Ama normalde çok rahatken dünden beridir kaygılanıyorum nedense,heyecan mı bilemedim.Ayrıntılı ultrason vajinalden olmayacak değil mi ?Bu hamileliğimde sürekli karnımdan muayene oldum ve böyle devam etmek istiyorum da? Dualarınızı esirgemeyin inş
Günaydın :)Günaydın kizlar nasilsiniz temmuz Ağustos calisip Eylül gibi izne ayrilayim diyordum ama bugunlerde cok ağırlaştı bebis sanki cok zorluyor sizlerde durun nasil
Valla evde ben bile zorlaniyrm. Calisan hamislere Allah kolaylik versin canimGünaydın kizlar nasilsiniz temmuz Ağustos calisip Eylül gibi izne ayrilayim diyordum ama bugunlerde cok ağırlaştı bebis sanki cok zorluyor sizlerde durun nasil
Sagol canim Allah razi olsunValla evde ben bile zorlaniyrm. Calisan hamislere Allah kolaylik versin canim
Bende ozel sektördeyim canim malesef bankadayım gişede bi cok ozel sektör işine gore iyi tabiki ama genede zor stresli ben eylulun ilk haftası 2haftakik yillik iznim var sonrada dogum iznine ayrilayim diyorum bakalimGünaydın :)
Ben özel sektordeyim 4 aycık iznim sadece. 36. haftaya kadar çalışıp bebeğime daha fazla vakit ayırmak istiyorum aslında. Bi yandan da dediğin gibi yoruluyorum 32 de çıksam mı diyorum. Gittiği yere kadar çalışacağım sanırım Eylül'ü biraz zorlamaya çalışıcam.
Hastahanede yeni dogan unit. Bulunması çok onemli kızlar aman seçim yaparken buna da dikkat edin. Başımıza ne geleceği belli değil. Böyle di yorum çünkü erken doğum riskinolan biriyim. Özel seçtim. Dr önemli..... Ama hastahanenin de birtakım özelliklerinin olması şart.Bütçe sıkıntı değil de Allah korusun bebekte yada annede olumsuz bir durım söz konusu olursa özel direk devlete yada fakülte hastanelerine sevk ediyor... Şu an devlet hastaneleri doğum konusunda iyi , her türlü imkanları var ... Doktorum var özelde memmunum ama yeni doğan yoğum bakım ünitesi yok hastanede... Bunlar benım kafamı karıştırdı
Cnn bir yazıda okudum. Kanguru sayesi de kalça problemi olan çocukların kalça problemi geçebiliyormuş. Kırılgan yada çıktıktan bahsetmiyorum ama tıp dilinde bir ifade kullanılıyor hatırlayamadım. Ergonomi olması çok önemli. Birde erkek bebeklerde üreme organlarına baskı yapmıyormuş ergonomik olanlar. O yüzden dikkat edilmesi gereken bir durum.kızlar
Tripper in ürünlerini kullanan var mı kangrusu hediye geldi ama hiç duymadım kullanıcı yorumu da bulamadım İyimidir kötümüdür yada kangru da dikkat etmek gerekir mi ?
O olmuyor canim. 37 ye kadar çalışır raporu almazsan devlet seni 32 de ayırıyor izine. Eğer 37ye kadar çalışır raporu alırsan birdaha yıllık izin falan kullanamazsın canim. Iyice soruştur yineBende ozel sektördeyim canim malesef bankadayım gişede bi cok ozel sektör işine gore iyi tabiki ama genede zor stresli ben eylulun ilk haftası 2haftakik yillik iznim var sonrada dogum iznine ayrilayim diyorum bakalim
Çıkmak.istiyir benimkiSağolasın cnm bir aydır tek kalıyorum sanırım bir ay daha tek kalacağım mecbur evde yemek çamaşır falan yapıyorum. Alışverişe gidiyorum ama poşet tasimiyorum. Şu son alinacaklari da bir alsam bizimkiler Eminönü ne sen gelemezsin diyorlar çok kalabalık oluyormuş. Dr da bişey yapma bol dinlen ve eğilme dedi. Bu bebiş niye ters duruyo acaba?
Amin cnm insallah hepimiz sağlıkla kavusuruz
Sağolasın cnm bebiş ters duruyormus ve şeker yüksek cikti
Çok sagolasin cnm calışmıyorum ama çok dinlenemiyorum evde tek olunca
Sık sık indirime giriyor cnm bütün sitelerde ve jokerde
Çok teşekkur ederim
. Amin cnm inşallah hepimize. Çok sagolasin
Ikili daha iyi oluyormuş cnn. Ikikiyi tavsiye etti çalışan ark. Hep.Çok bütük fark da yokmuş 319a var suan internette ama tekli almak mantıklı olcak mı karar veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?