2018 Ekim Anneleri

O olmuyor canim. 37 ye kadar çalışır raporu almazsan devlet seni 32 de ayırıyor izine. Eğer 37ye kadar çalışır raporu alırsan birdaha yıllık izin falan kullanamazsın canim. Iyice soruştur yine
ik ile konuşayım canım 32 den sonra çalışır raporu alıp çalışırsam rahatsızlık yaşadığımda rapaor alamazmışım onu biliyorum da izin kullanamadığımı bilmiyordum

ik ile konuşayım canım 32 den sonra çalışır raporu alıp çalışırsam rahatsızlık yaşadığımda rapaor alamazmışım onu biliyorum da izin kullanamadığımı bilmiyordum
Canim mevzuata vaktim yıllık izi kullanılabilir diyor ama sen yine de bi sorsan çalıştığın banka ile de alakali

Günaydın kizlar nasilsiniz temmuz Ağustos calisip Eylül gibi izne ayrilayim diyordum ama bugunlerde cok ağırlaştı bebis sanki cok zorluyor sizlerde durun nasil

Ben çalışırken çok zorlanmıyorum devamlı oturduğum için
Ama iş yerim uzak kendi arabam ile gelip gittiğim için biraz sıkıntı yaşayacağım gibime geliyor
Şu anda direksiyon tam göbeğimin üstünde duruyor
Aslında eylül gibi izine ayrılmayı düşünüyordum kalan 5 haftayı da doğumdan sonraya aktarmak için
Bu gidişle biraz zor olacak

Çok şükür öyle oldu canım.Çok sağol

bende aynı şekilde oturuyorum malesef canım, benim işyeriim 15 dk uzaklıkta mesafe fazla değil ama arabayı 2 hafta önce sattık,model yükseltmek için daha almadık otobüsle gidip geliyorum,zorlanıyorum
en kısa zamanda araba almamız lazım
kullanmada sorun yaşamıyordum ama bakalım belki göbeğim 2 haftada büyümüştür ben farkında değilimdir ağrılarım ondan artmıştır

Bizde karar veremiyoruz birtürlü ama yaman koyacağız sanırım belki fikir olur sizede ..arhan da güzel isim

Canim mevzuata vaktim yıllık izi kullanılabilir diyor ama sen yine de bi sorsan çalıştığın banka ile de alakali
bende eylülün ilk haftası yıllık izin kullanmayı düşünüyorum havaalar hala iyiyken annemlerin yanına gider bi hafta yüzerim en azından diye o sırada çalişabilir raporunu almiş olucam.

İnşaALLAH en kısa zamanda alırsınız araba
Gerçekten çok büyük ihtiyaç araba
Benim otobüsle gelip gitmem için 2 otobüs değiştirmem lazım o da zor benim için
Eşim getirip götürse mesai saatleri uymuyor ki
Neyse rabbim bir yoluna koymuştur elbet

inşallah canım bende 2 otobüs değişiyorum,tek otobüs yaparsam şubenin önüne yürümem gerekiyor 20 dk fian akşamları yürüyorum sorun yok ama sabahları çok sıcak urfa cehennem gibi yürümek imkansız
eşimle mesai saatlerimiz uymuyor zaten arabayı bana bırakıyordu hep bebek olmadan da

Bizde şoför tutarız gari ne edek

Valla benim eşim de hiç beğenmiyor ya. Her gün bir isim öneriyorum cıks diyip geçiyor. Alışveriş konusunda da alırı acele etme diyor. Ne istiyor anlamadım kendin bul isim diyorum bulamıyor da

Günaydın kizlar nasilsiniz temmuz Ağustos calisip Eylül gibi izne ayrilayim diyordum ama bugunlerde cok ağırlaştı bebis sanki cok zorluyor sizlerde durun nasil

Özel sektörde zordur eminim, Allah kolaylık versin. Benim 32+0 Kurban bayramının son gününe denk geliyor, çalışabilir raporu almaya çalışacağım mümkünse. Kurum değişikliği yaparken özlük haklarından sorumlu memur 35-36 gibi de izne ayrılabilirsiniz 37ye kadar çalışmak şart değil dedi. Bir süre evden çalışma fırsatım olacak gibi, öğrencilik iznim olacak. 37ye kadar devam eder inşallah ve ben de dayanabilirim umarım.

Bugün tetanoz ikinci dozu vuruldum, kolum yine ağrıyacak sanırım. Şimdiden başladı ağrısı. Giyim ve tekstil olarak ilk etapta bunlar yeterli olur mu sizce? Gördükçe alasım gelir tulum vs sanırım. Onları eklemedim. beşiğe karar veremediğimiz için henüz uyku seti alıp almayacağımı da bilemiyorum. Örgü battaniyelerimiz de var.

2 yenidoğan takımı 5li
0-3 ay 3 takım
3-6 ay 3 takım
Zıbın 0-3 3-6 (kolsuz yarım kollu uzun kollu 2şer)
Patikli alt 0-3 3-6 (3er adet)
Çorap 3-4 çift
Penye yelek hırka 2şer 0-3 3-6 ay
Penye şapka 2 tane

10lu ağız bezi*2
2 penye battaniye
2 müslin örtü
Alt açma (kullan at)
Havlu

kızlar çalışabilir raporunu illakı 32. haftada mı alma gerekıyor benım haftam kurban bayramına denk gelıyor ondan bir hafta önce alsam olmaz mı?

kızlar çalışabilir raporunu illakı 32. haftada mı alma gerekıyor benım haftam kurban bayramına denk gelıyor ondan bir hafta önce alsam olmaz mı?
Ben onu da sordum resmi tatile geliyor diye, bayramdan sonraki pazartesi alırsın o zaman dedi. Veya ben cumartesi günü almaya çalışacağım.

Ben onu da sordum resmi tatile geliyor diye, bayramdan sonraki pazartesi alırsın o zaman dedi. Veya ben cumartesi günü almaya çalışacağım.
anladım cnm peki çalışabilir raporu 1 günde çıkıyormu?

İlk çocuğumuza Ahmet yiğit adını koymuştuk. Bunun için de Ali mert erdem kerem özgür düşündüğümüz diğer isimler bakalım. Ali Sina adı da çok hoşuma gidiyor buarada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…