ik ile konuşayım canım 32 den sonra çalışır raporu alıp çalışırsam rahatsızlık yaşadığımda rapaor alamazmışım onu biliyorum da izin kullanamadığımı bilmiyordumO olmuyor canim. 37 ye kadar çalışır raporu almazsan devlet seni 32 de ayırıyor izine. Eğer 37ye kadar çalışır raporu alırsan birdaha yıllık izin falan kullanamazsın canim. Iyice soruştur yine
Canim mevzuata vaktim yıllık izi kullanılabilir diyor ama sen yine de bi sorsan çalıştığın banka ile de alakaliik ile konuşayım canım 32 den sonra çalışır raporu alıp çalışırsam rahatsızlık yaşadığımda rapaor alamazmışım onu biliyorum da izin kullanamadığımı bilmiyordum
Canim mevzuata vaktim yıllık izi kullanılabilir diyor ama sen yine de bi sorsan çalıştığın banka ile de alakali
Günaydın kizlar nasilsiniz temmuz Ağustos calisip Eylül gibi izne ayrilayim diyordum ama bugunlerde cok ağırlaştı bebis sanki cok zorluyor sizlerde durun nasil
Çok şükür öyle oldu canım.Çok sağolSelam ..
Canim cok gecmis olsun.. insallah en kisa zamamda hersey saglikli ve normal bir sekilde seyrine doner... ama uzulme.k3ndinide kasma bizim icin simdiye kadar hangi ay sorunsuz gectiki cok sukur Allah inda yardimiyla simdiye kadar gelebildik.. buda bizim sinavimiz belliki .. sen icini serin tut Allah yar ve yardimcimiz olcak insallah.. bunuda hayirlisi ile atlatirsin canim insallah...
Insallah en guzel haberler seninle.olur canim .. o icine dusen heycandir merak etme yavrunun saglik haberi ile derin bir oh cekip sukur edersin insalllah canim .. hayirli haberlerle gel emi.
Ben çalışırken çok zorlanmıyorum devamlı oturduğum için
Ama iş yerim uzak kendi arabam ile gelip gittiğim için biraz sıkıntı yaşayacağım gibime geliyor
Şu anda direksiyon tam göbeğimin üstünde duruyor
Aslında eylül gibi izine ayrılmayı düşünüyordum kalan 5 haftayı da doğumdan sonraya aktarmak için
Bu gidişle biraz zor olacak
Bizde karar veremiyoruz birtürlü ama yaman koyacağız sanırım belki fikir olur sizede ..arhan da güzel isimAy sorma canım ya ben herseyi internetten aldım. Eve gelince nezaketen bakıyor cok güzel diyor anca. Cıkalım alalım desem aynı seninki gibi der. Ama bu isim konusu daha ciddi. Ne kendi fikir veriyor ne benim bulduklarımı beğeniyor. Ahmet mehmet desem tamam dicek gibime geliyor..ama ben daha az kullanılan isimler istiyorum.evren diyorum yok dedi sarp diyorum yok dedi. Başka da icime cok cok sinen isim olmadı. Ama yine de ona on onbeş isim saydım. Beğenmedi. O beğenmeyince benim de hevesim kaçıyor zaten. gökalp koyalım dedim onu da beğenmedi. Kendisi kaan ve oğuzhan diyor bana da onlar işlemiyor bin yıllık isimler yaaa
bende eylülün ilk haftası yıllık izin kullanmayı düşünüyorum havaalar hala iyiyken annemlerin yanına gider bi hafta yüzerim en azından diye o sırada çalişabilir raporunu almiş olucam.Canim mevzuata vaktim yıllık izi kullanılabilir diyor ama sen yine de bi sorsan çalıştığın banka ile de alakali
bende aynı şekilde oturuyorum malesef canım,benim işyeriim 15 dk uzaklıkta mesafe fazla değil ama arabayı 2 hafta önce sattık,model yükseltmek için daha almadık otobüsle gidip geliyorum,zorlanıyorum
en kısa zamanda araba almamız lazım
kullanmada sorun yaşamıyordum ama bakalım belki göbeğim 2 haftada büyümüştür ben farkında değilimdir ağrılarım ondan artmıştır
İnşaALLAH en kısa zamanda alırsınız araba
Gerçekten çok büyük ihtiyaç araba
Benim otobüsle gelip gitmem için 2 otobüs değiştirmem lazım o da zor benim için
Eşim getirip götürse mesai saatleri uymuyor ki
Neyse rabbim bir yoluna koymuştur elbet
inşallah canım bende 2 otobüs değişiyorum,tek otobüs yaparsam şubenin önüne yürümem gerekiyor 20 dk fian akşamları yürüyorum sorun yok ama sabahları çok sıcak urfa cehennem gibi yürümek imkansız
eşimle mesai saatlerimiz uymuyor zaten arabayı bana bırakıyordu hep bebek olmadan da
Evren ismini ben de cok seviyorum esim beğenmiyor ya off ata diyorum aklıma semra ana geliyor diyor (gelin kaynana yarışmasındaki) efe de bizim yazlıkta sitedeki komsunun kopeğinin adı simdi oğluma efe koysam cok tuhaf olur. Ay cok zor erkek ismi bulmak ya hele benimki gibi esi hem umursamaz hem beğenmezse hepten zor
Günaydın kizlar nasilsiniz temmuz Ağustos calisip Eylül gibi izne ayrilayim diyordum ama bugunlerde cok ağırlaştı bebis sanki cok zorluyor sizlerde durun nasil
Bizde şoför tutarız gari ne edek
Amin canım, inşallahBaşladığım özelde yenidoğan yeni Bakım ünitesi var canım 8 bebek kapasiteli,inşallah saplıcakla gelir de gerek olmaz.
Ben onu da sordum resmi tatile geliyor diye, bayramdan sonraki pazartesi alırsın o zaman dedi. Veya ben cumartesi günü almaya çalışacağım.kızlar çalışabilir raporunu illakı 32. haftada mı alma gerekıyor benım haftam kurban bayramına denk gelıyor ondan bir hafta önce alsam olmaz mı?
anladım cnm peki çalışabilir raporu 1 günde çıkıyormu?Ben onu da sordum resmi tatile geliyor diye, bayramdan sonraki pazartesi alırsın o zaman dedi. Veya ben cumartesi günü almaya çalışacağım.
Kızlar oğlu olacaklar isim buldunuz mu? Kafa yiyeceğim isim bulamıyorum offf. Sarp istiyordum o da eksisozlukte adı sarp olanlar kücükken okulda hep sap diye dalga gecildiğini söylemiş. Başka da hiçbir ismi beğenemedim. Babası kaan ı beğeniyor bana soyleyesi hos gelmiyor. Sizler ne koyacaksınız fikir olsun paylaşır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?