ik ile konuşayım canım 32 den sonra çalışır raporu alıp çalışırsam rahatsızlık yaşadığımda rapaor alamazmışım onu biliyorum da izin kullanamadığımı bilmiyordum
Gün de 1 imom ( omega içeriyor bu) 1 de ferro sanol alıyorum
Insanlarla uğraşmak daha zor Allah kolaylık versin. Ama doğum izinden önce yıllık izin kullanılabiliyor mu bilmiyorum. i sor istersen. Ben doğum izni yetmezse sonrasında kullanırım diyr düşünüyorum.Bende ozel sektördeyim canim malesef bankadayım gişede bi cok ozel sektör işine gore iyi tabiki ama genede zor stresli ben eylulun ilk haftası 2haftakik yillik iznim var sonrada dogum iznine ayrilayim diyorum bakalim
Insanlarla uğraşmak daha zor Allah kolaylık versin. Ama doğum izinden önce yıllık izin kullanılabiliyor mu bilmiyorum. i sor istersen. Ben doğum izni yetmezse sonrasında kullanırım diyr düşünüyorum.
Ben hiç vitamin kıllanmıyorum, kan hapı, progestan, jodid, coraspin, aslında bi dr um omega haplarından verdi içmeye başladım ama diğer dr um onu bırak dedi bıraktım bendebende aynı ilaçları alıyorum haftada 1 de devit-3 ampul ekmeğe kırıyorum
Hmm. Ben hergun imom+ ferro sanol+ magnesium 1 toz. Gece bacağıma giren kramplar nedeniyle magnezyum verdi drbende aynı ilaçları alıyorum haftada 1 de devit-3 ampul ekmeğe kırıyorum
Sağlıkla doğsun. Giysin giysileriniMrb kızlar, bende bebeğim için dün ilk defa instagramdan tulum takımı sipariş verdim adı yazanlardan,gelince atarım,odasını da boyatıp duvar kağıdı vs yapacağız inşallah, eşim de çok hevesli yapalım alalım herşey diyor, ilk bebeğimiz olacak inşallah,RAbbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Çocuğun ayağının geldiği yerdeki demir şey ne?https://m.ebay-kleinanzeigen.de/s-a...n=socialbuttons&utm_content=mWeb#&gid=1&pid=1 Kizlar bu araba nasil kayinbabam alacakmis sanirim ben anlayamadik tam
Gayet iyi. Ihtiyaç oldukça yenisi alınır.. Ben de uyku seti almadım şimdilik almayacağım da. Uyku tulumu aldım H&M den zatenBugün tetanoz ikinci dozu vuruldum, kolum yine ağrıyacak sanırım. Şimdiden başladı ağrısı. Giyim ve tekstil olarak ilk etapta bunlar yeterli olur mu sizce? Gördükçe alasım gelir tulum vs sanırım. Onları eklemedim. beşiğe karar veremediğimiz için henüz uyku seti alıp almayacağımı da bilemiyorum. Örgü battaniyelerimiz de var.
2 yenidoğan takımı 5li
0-3 ay 3 takım
3-6 ay 3 takım
Zıbın 0-3 3-6 (kolsuz yarım kollu uzun kollu 2şer)
Patikli alt 0-3 3-6 (3er adet)
Çorap 3-4 çift
Penye yelek hırka 2şer 0-3 3-6 ay
Penye şapka 2 tane
10lu ağız bezi*2
2 penye battaniye
2 müslin örtü
Alt açma (kullan at)
Havlu
Poyraz da çok güzel ve Eymen, Yusuf bunları sor istersen. Ya da anlamlarını da açıkla belki manasına göre kabul ederAy sorma canım ya ben herseyi internetten aldım. Eve gelince nezaketen bakıyor cok güzel diyor anca. Cıkalım alalım desem aynı seninki gibi der. Ama bu isim konusu daha ciddi. Ne kendi fikir veriyor ne benim bulduklarımı beğeniyor. Ahmet mehmet desem tamam dicek gibime geliyor..ama ben daha az kullanılan isimler istiyorum.evren diyorum yok dedi sarp diyorum yok dedi. Başka da icime cok cok sinen isim olmadı. Ama yine de ona on onbeş isim saydım. Beğenmedi. O beğenmeyince benim de hevesim kaçıyor zaten. gökalp koyalım dedim onu da beğenmedi. Kendisi kaan ve oğuzhan diyor bana da onlar işlemiyor bin yıllık isimler yaaa
anlamadım bendeÇocuğun ayağının geldiği yerdeki demir şey ne?
Bilmiyorum ama çıkar diye düşünüyorum.anladım cnm peki çalışabilir raporu 1 günde çıkıyormu?
Uyku tulumu 4 aydan önce kullanılmaz diye bir yazı okumuştum sanki bir yerde. O yüzden emin olamadım ben de.Gayet iyi. Ihtiyaç oldukça yenisi alınır.. Ben de uyku seti almadım şimdilik almayacağım da. Uyku tulumu aldım H&M den zaten
Pek kullanışlı gelmedi bana ama karar sizin. Chicco trio stylego modeline bi bakın.karsilastirirsinizanlamadım bende
uyku tulumunu kullanan arkadaşlarım gayet memnunlar.Bilmiyorum ama çıkar diye düşünüyorum.
Uyku tulumu 4 aydan önce kullanılmaz diye bir yazı okumuştum sanki bir yerde. O yüzden emin olamadım ben de.
Pek kullanışlı gelmedi bana ama karar sizin. Chicco trio stylego modeline bi bakın.karsilastirirsiniz
O modelin önünde bebek öne atılırsa diye bariyer yoktu sanırım. Tam emin değilim ama, bi araştırınaslında bende Chicco Lite Way Plus Bebek Arabası begenmiştim almayı düşünüyordum ama hani belki güzel bişeydir diye sandım
O modelin önünde bebek öne atılırsa diye bariyer yoktu sanırım. Tam emin değilim ama, bi araştırın
Bana zıbın az geldi:))Bugün tetanoz ikinci dozu vuruldum, kolum yine ağrıyacak sanırım. Şimdiden başladı ağrısı. Giyim ve tekstil olarak ilk etapta bunlar yeterli olur mu sizce? Gördükçe alasım gelir tulum vs sanırım. Onları eklemedim. beşiğe karar veremediğimiz için henüz uyku seti alıp almayacağımı da bilemiyorum. Örgü battaniyelerimiz de var.
2 yenidoğan takımı 5li
0-3 ay 3 takım
3-6 ay 3 takım
Zıbın 0-3 3-6 (kolsuz yarım kollu uzun kollu 2şer)
Patikli alt 0-3 3-6 (3er adet)
Çorap 3-4 çift
Penye yelek hırka 2şer 0-3 3-6 ay
Penye şapka 2 tane
10lu ağız bezi*2
2 penye battaniye
2 müslin örtü
Alt açma (kullan at)
Havlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?