2018 Ekim Anneleri

ik ile konuşayım canım 32 den sonra çalışır raporu alıp çalışırsam rahatsızlık yaşadığımda rapaor alamazmışım onu biliyorum da izin kullanamadığımı bilmiyordum

Benim de benzer düşüncem var. Kurban bayramında 32. Haftam doluyor. Sonrasında 13 gün yıllık iznimi kullanmayı düşünüyordum. Bunu duyunca şaşırdım. Öğrenince buraya da yazabilir misin canım?

Bende ozel sektördeyim canim malesef bankadayım gişede bi cok ozel sektör işine gore iyi tabiki ama genede zor stresli ben eylulun ilk haftası 2haftakik yillik iznim var sonrada dogum iznine ayrilayim diyorum bakalim
Insanlarla uğraşmak daha zor Allah kolaylık versin. Ama doğum izinden önce yıllık izin kullanılabiliyor mu bilmiyorum. i sor istersen. Ben doğum izni yetmezse sonrasında kullanırım diyr düşünüyorum.

Insanlarla uğraşmak daha zor Allah kolaylık versin. Ama doğum izinden önce yıllık izin kullanılabiliyor mu bilmiyorum. i sor istersen. Ben doğum izni yetmezse sonrasında kullanırım diyr düşünüyorum.

bende öyle istiyordum canım ama 2018 yıl içersinde kesintisiz 2 hafta iznimi kullanmak zorundaymışım ik o şekilde bilgi verdi

Mrb kızlar, bende bebeğim için dün ilk defa instagramdan tulum takımı sipariş verdim adı yazanlardan,gelince atarım,odasını da boyatıp duvar kağıdı vs yapacağız inşallah, eşim de çok hevesli yapalım alalım herşey diyor, ilk bebeğimiz olacak inşallah,RAbbim yüzümüzü güldürsün inşallah

Sağlıkla doğsun. Giysin giysilerini

Gayet iyi. Ihtiyaç oldukça yenisi alınır.. Ben de uyku seti almadım şimdilik almayacağım da. Uyku tulumu aldım H&M den zaten

Poyraz da çok güzel ve Eymen, Yusuf bunları sor istersen. Ya da anlamlarını da açıkla belki manasına göre kabul eder

anladım cnm peki çalışabilir raporu 1 günde çıkıyormu?
Bilmiyorum ama çıkar diye düşünüyorum.

Gayet iyi. Ihtiyaç oldukça yenisi alınır.. Ben de uyku seti almadım şimdilik almayacağım da. Uyku tulumu aldım H&M den zaten
Uyku tulumu 4 aydan önce kullanılmaz diye bir yazı okumuştum sanki bir yerde. O yüzden emin olamadım ben de.

Bana zıbın az geldi:))

Kızlar size ne anlatıcam

Benim kaynana yıllardır çocuk olsun yatak odası takimi benden dedi
Neyse 4 aydır falan 2 ay borcumuz var 2 ay sonra diyor o 2 ay bi bitmedi
Bi ara beni aradı hali ve perde bak odası icim falan diye
Geçen dedim 1 ayda ancak geliyormuş takım ne zaman alcam diye 2 ay dedi eee sağol 2.5 aya doğumun var insaallah dedim bende
Anneannem beşik yatak hediye etti kızıma eşime dedim sakın bisey getirmesinler istemem kabul etmem diye şükür çalışıyoruz ufak tefek borclarim var 6 aya biter o zamana aliriz odasını da dedim
Ama durmadan anlatırdı kızıma şunu aldim doğumda gelinime şunu aldim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…