2018 Ekim Anneleri

Durmadan soylenck ve bu sekilde naz yapan insanlarsa bence de hiic kabl etmeyin. Kendiniz alabldgnz kadarini alirsiniz. Paraniz oldkca da taamlarsnz insaAllah. Benm kizimn da 1 park yatagi var:)) onuda birinden almstm. Yani anlamiyolar henuz nasilsa. Kendimizi zora sokmaya da gerek yok

Co
Çok sagolasin cnm evet dönebilirmis. Yogaya gidiyorum cuma günleri iyi olduğumda. İnşallah faydası olur. Senin ağrıların nasıl cnm? Çok geçmiş olsun

Güzel bir isim bulursun cnm hayırlısı olsun. Sağlıkla dogsunlar insallah.

Ahhh kizlar hiç takmayin kiyafeti yatagi yorgani odayi. Son 3/4 gündür neler cektim bir bilseniz. Yandim yandım mahvoldum üzüntüden . Zekai tahirde üçlü tatamada nöral tüp defekti riskim 1/6 çikmişti. Sonra orda 18. Haftamda detayli bir sekilde 3 farkli doktor baktı . Sorun göremediler.

Oraya giden bilir cok kalabalık. Ozelliklede ikinci basamak usg. Ben de rutin ayrintili usg yi orda degil de özelde cektireyim dedim. Çukurambarda özel bir radyolog doktorun muayenehanesine gittim. 300 tl.

Kadin bakti bakti en sonunda beyin zarinin bir kismi kafatasininin dışında demez mi?

Allahimmmm nasil bir imtihannn. Ağla ağla kendimi bitirdim. Dilim hep Allahtan geldi razıyım dese de gonlum ciğerlerim yandi. Ateşleniyordum hicbir su icecek ruzgar banyo beni rahatlatamiyordu... internette ensefalosel olan bu cocuklari arastirdim tum hafta sonu . Bebegim gözumun önünde aci çekerken konuşamazken yürüyemezken ben nasil mutlu olabilirdim...

Iki kizim var. Bu üçüncü kizim. Gonlüm hep erkek olsa diyordu. Kendimden utandım . Deliler gibi dua edip namaz kilip Rabbime sığındım.. Allahimmm diyordumm kizim olsun minik kizimmm kurban olsun annen sana küçük kizimmmm saglikli ol kime benzersen benze adini kim isterse o koysun. Zayif da olsan ben emzirir büyütürüm.. ahhh Allahimmm yemeden icmeden kesilmistim. 3 günde 2/3 kilo zayifladim. Karnim küçüldü...

Sonra ne mi oldu??

O bebeğime hasta diyen doktorun tavsiye edip bizi yönlendirdiği baska bir profa gidecektik.700 tl dedi muayenesine. Önemli degildi. Eşim arabamizi satariz tedavisi neyse yaptiririz diye yollar arıyordu.

Ben bu iki üç günde evlat acisi ceken ana babalari düşündüm... Hz. Yakup'u yadettim
.Nasil da ozlüyordu Yusufunu? Peygamber Efendimizi düşündüm . Vefat eden evlatlarına nasil ici yanmişti kimbilir? Geceleri uyuyamiyordum.

Oysa ben imanli inançlı biri bilirdim kendimi. Nasıl sarsti bu beni?

Esim profa gitmeden önce devlet hastanesine gitmeliyiz dedi. Tmm dedim.
Zekai Tahirde yüksek riskli gebelikte 3 farkli doktor birisi de docent olmak üzere en deyayli usg cihazlariyla baktilar.

Veeeee sonuç: en son bakan doktor kalk kizim kalk bebeginin hicbirseyi yok. Bir deli kuyuya bir taş atmiş kırk akıllı çıkaramamış . Sen özelde paranla dert almissin dedi.

Ilk defa doktorun beni azarlamasi hosuma gitti.

Hastaneden ciktigimda güneş oyle guzel parliyordu ki. Hava çok sicakti ama beni hiç yakmadi. Sokaktaki agaclar çiçekler bile bi ayri gulumsuyordu bana. Yollara cöpler kagitlar sacilmişlar. Onlar bana kutlamada firlatilan havai fisekler gibi gorundu yemin ederim...

Vel hasil... kizmiş oglanmis adini kaynanam koymus odasi varmis yokmus guzelmis cirkinmis zayifmiş tombulmus .... hepsini unuttummmm sildimmmm.

Simdi diyorum ki ahhhhh Allahimmm saglikla kucağıma alip bi koklasam su dunyada benden daha mutlu bir kul olur mu??

Uzun oldu hakkinizi helal edin.

( Bu arada ozeldeki doktoru Allaha havale ediyorum. Belki cidden bi sıkıntı gördü. Dualarimla iyilesti. Belki gormedi abartti. Baska doktora hasta gondermek icin abartti. Bilmiyorum. Allaha havale ediyorum. )

canımm hepsini okudum Allahım esirgesin
hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Allah a çok şükür bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim maşallah

Yanı çok şeyini aldık şükür. Birde beşik varken ikinci odaya gerek duymadım doğumdan sonra evimi anneme yakın bi yere taşıycam insaallah yıpranmasın dedik

canımm hepsini okudum Allahım esirgesin
hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Allah a çok şükür bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim maşallah
Çoook teşekkür ederim canim. Insallah saglikla gelsin kuzular biz de koyun gibi meleye meleye emzirelim sarilip opelim koklayalimm... aminnn

PiandSm banada zıbın az geldi çok sık değiştirmek gerekebiliyor kaçırma vs durumları oluyor ilk zamanlar ben yenidoğan 0-3 ay oalrak yaklaşık 10ar adet toplamda aldım kolsuz ,kısa kol ve uzun kollu ..hastahane için 3 tulum aldım şapkalı yenidoğan onun haricinde 6 adet kadar takım aldım alt üst yeter sanıyorum ..sonrası 0-3 3-6 ay hepsini tamamladım ..mont astranot tulum almadım kararsızım doğdultan sonra bakacağım onlarıda ..

Selam..

Canim neler yasamissin Allah imtahanina senide dahil etmis belliki ibretlik bir olay yasamissin...cok sukur can veren Yaradan Allah 'a simdi huzura ermissin her daim boyle mutlu huzurlu ol evlatlarinin tarafindan insallah...

Sabrin en buyuk imtihanin ornegi hz.Yakup bende kisaslarinda hep halime sukredip sabretmeyi ogrenmeye calistim ... cik faydasi oldu bana yardim dilenirken Allah dan ...

Sana ve evlatlarina hayirli saglikli omur bersin insallah Allah..

Çok sagolasin cnm evet dönebilirmis. Yogaya gidiyorum cuma günleri iyi olduğumda. İnşallah faydası olur. Senin ağrıların nasıl cnm? Çok geçmiş olsun

Olur insallah❤
Allah'a dua et nasil hangi durum iyiyse o nasip olsun yeter ki❤
Iyiyim canim sagol 2 gundur.
Sadece bugun kan vermistim rutin aylik degerler icin,gecen ay 9.6 idi kanim bu ay 9.0 olmus ilk olcumlerde 10.4du.
Yavas yavas dusuyor.Ona canim sıkıldı.Zaten hep kansizlikla ugrasan biriyim gerci.Bakalim doktor ne diyecek meraktayim.

Ahh ah!Burnumun diregi sizlaya sizlaya okudum.
Cok sevindim sonunda.
Allah dualarini karsiliksiz birakmasin yine de hic evlatlarinla sinamasin dilerim.
Insaniz iste hersey bizim icin.Duydugumuza inaniyoruz denize dusen yilana sarilir misali.Caresiziz...
Hep iyi haberlerle devam etsin dilerim bundan sonrasida❤

Çok şükür canım.Okurken içim gitti.Elhamdülillah sonu iyi çıkmış.Gözün aydın.Rabbim bi daha böyle imtihan vermesin inş

Büyük sınav atlatmışsın Canımm, geçmiş olsun ,göZünaydın, sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Teşekkür ederim. Çok sık kirleneceğini düşününce evet az gibi, zaten sormamın sebebi hem tecrübeli annelerin fikirlerini almak hem de genel olarak kafamda sayı olarak bir fikir belirleyebilmek. Daha hiç başlamadığım için planlı programlı gitmek adına liste yapıyorum şuan.

Mjının sonuna doğru bi ohhh cektim ben de.. Çok şükür, Allah saglıkla kucagına aldırsın.. gercekten hiçbir şey önemli degil daha iyi anladım, sağlıklı doğsun da yavrularımız..

İyi akşamlar hepinize ben okuyamıyorum fazla kızlar yazdıklarınızı oğlum denizden çıkıp eve gelmek istemiyor çok bunaldım söz veriyo yine ertesi gün aynı stres bağırıp çağırmaya başlıyo eve diyince ne yapcam bilmiyorum yalvarıyorum anlatıyorum 2 saat dil döküyorum naptıysak nafilevarmı öneriniz bana yürümekte bile zorlanıyorum zaten oğlumda böyle yapınca çok yorgun düşüyorum

Amin cnm inşallah başından beri nasıl sıkıntılı geçti her sey
Cnm zıbın ve alt tulum, çorap ve uyku tulumu alabilirsin. Bezden dışarı kakası tadabilir, kusabilir. Önlük de al istersen. Ağız bezinin büyükleri var ter için.

plojovic amin cnm insallah sağlıkla doğsun yavrularimiz tüm bunları unutalim. Ben de kan ilacı içtiğim halde benimki de düşmüş. Dr um kan ilacını günde iki kereye çıkardı

Cnn çok geçmiş olsun. Yasadigin yürek çarpıntısı cektigin sıkıntı çok büyük.allaha şükürler olsun bir şey çıkmamış... gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…