plojovic amin cnm insallah sağlıkla doğsun yavrularimiz tüm bunları unutalim. Ben de kan ilacı içtiğim halde benimki de düşmüş. Dr um kan ilacını günde iki kereye çıkardı
Olur insallah❤
Allah'a dua et nasil hangi durum iyiyse o nasip olsun yeter ki❤
Iyiyim canim sagol 2 gundur.
Sadece bugun kan vermistim rutin aylik degerler icin,gecen ay 9.6 idi kanim bu ay 9.0 olmus ilk olcumlerde 10.4du.
Yavas yavas dusuyor.Ona canim sıkıldı.Zaten hep kansizlikla ugrasan biriyim gerci.Bakalim doktor ne diyecek meraktayim.
Ahh ah!Burnumun diregi sizlaya sizlaya okudum.
Cok sevindim sonunda.
Allah dualarini karsiliksiz birakmasin yine de hic evlatlarinla sinamasin dilerim.
Insaniz iste hersey bizim icin.Duydugumuza inaniyoruz denize dusen yilana sarilir misali.Caresiziz...
Hep iyi haberlerle devam etsin dilerim bundan sonrasida❤
Merhaba hanimlar. Ben de sizin gibi kan dusuklugunden muzdaribim. Gyno ferro sanol kullaniyorum ama yukselmiyor maalesef. Demirim de çok iyi ama hgb degerim dusuk.. sizlerinki de boyle mi ? S SemabuseKuzeniminde kan ilacina basladuktan sonra duameye basladi.Ilginc.
Benim en basindan beri gunde 2ydi canim.
Meraktayim bakalim ne diyecek onumuzdeki hafta
Ben bıraktım isim isini simdi kendi düsünsün :/Poyraz da çok güzel ve Eymen, Yusuf bunları sor istersen. Ya da anlamlarını da açıkla belki manasına göre kabul eder
bez mama disinda alabiliyorsun canimKızlar baybmall dan kampanya zamanı alısveriş yaptık ya kupon kazandık. Ben internetten aldığım icin henüz ürün gelmedi kupon da aktifleşmedi o yüzden size sorayım dedim. Kuponla istediğimizi alabiliyor muyuz yoksa kısıtlama var mı indirimli ürünleri alamazsınız vb gibi
Ama benim demir ya da demir depoları dolu. Akdeniz anemisinden şupheleniyorlar. Aslinda ben suphelendim ve doktora sorunca olabilir dedi. Demirim yuksek olmasina ragmen hgn dusuyor. Sizdeki durum nedir?“Kan hacmi artar. Yaklaşık 1500 ml kan hacmi artışı olur, bunun 1200 ml'si plazma 300 ml kadarı eritrositlerden oluşur. Plazma daha çok arttığı için dilüsyonel anemi meydana gelir. Hemoglobin ve hematokrit değeri azalır.”
Hemotologumun dediğine göre vücuttaki kan hacmi arttığı için alyuvar sayısı azalıyor ve buna bağlı olarak hgb ve demir düşüyor. Küçük düşüşler çok dikkate alınmazmış.
Benim düşüklüğün başka nedenleri var cnm ama gebelikteki düşüşün mantığı bu şekilde
Ama benim demir ya da demir depoları dolu. Akdeniz anemisinden şupheleniyorlar. Aslinda ben suphelendim ve doktora sorunca olabilir dedi. Demirim yuksek olmasina ragmen hgn dusuyor. Sizdeki durum nedir?
Cnm hiç moralin bozulmasın Allah çaresiz dertler vermesin. Daha önce de konuşmuştuk sanırım seninle. Benim de hamileliğin başında 9.1di sonra her tahlilde kademe kademe düştü. En son hemoglobin 7.4 hemotokrit 23 düştü. Doktroum en başında hemotokrit 25 altına düştüğünde kan vereceğiz dedi 2 ünite takviye aldım. Şöyle bir durum vardı benim demir oranım 60lardaydı. Eksiklik görülmedi o yüzden demir takviyesi yapılmadı. Elbette ben bilir kişi değilim ama tecrübelerime dayanarak eğer demirinde düşüş varsa damardan serumlu demir verirler cnm. Yoksa bir müddet daha bekletebilir.
Aa evet önlüğü tamamen unutmuşum. Çok teşekkürler.Cnm zıbın ve alt tulum, çorap ve uyku tulumu alabilirsin. Bezden dışarı kakası tadabilir, kusabilir. Önlük de al istersen. Ağız bezinin büyükleri var ter için.
Benim durum da aynı canım. Gece 5 te uyudum 6:45 te uyandım. Şimdi uyumak için kendimi zorluyorum. Demekki bundan sonra hiç uyuyamayacağımKızlar günaydın
Artık çok yorulduğunu farkettim malesef ki geceleri uyuyamıyorum çok sıcak oluyor terliyorum sürekli kıyafet değiştiriyorum sinir geliyor döne döne saat 5de ancak uyuyorum eşim 7 de kalkıyor onunla bi daha uyanıyorum bitiyor 2 saat sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?