2018 Ekim Anneleri

Kızlar her kurumun işleyişi farklı özel sektör için konuşuyorum... id başı yaptığınızda imzaladığınız sözleşmede yada yönerge ..vb evraklarda şartlar yazar. Kimi kurum yıllık izin kullanmaya izin veriri kimi kurum vermez. Bilginiz olsun. Plan yapmadan önce kurumunuzla konusuun bence... 32 hafta eğer resmi tatile senk geliyorsa sonrasında izin almak daha mantıklı ve uygulama olarak da yapabiliyoruz. Aklınızda olsun. 32. Haftadan sonra çalışabilir raporu alıyorsak eğer yıllık izin olayını dediğim gibi kurumunuza sorun. Ama çalışabilir raporunun üzerine rapor alamazsınız.eger almanız gerekiyorsa çalışabilir raporunuzu drunuza bozdurup çalışamaz raporu yapmanız gerekir.
Birde rapor hastahaneye göre değişiyor kimi hastahanede bir günde çıkıyor özellerde fln uğraşmıyorsunuz ama kimi yerde 3 güne kadar uzayabiliyor.

plojovic amin cnm insallah sağlıkla doğsun yavrularimiz tüm bunları unutalim. Ben de kan ilacı içtiğim halde benimki de düşmüş. Dr um kan ilacını günde iki kereye çıkardı

Kuzeniminde kan ilacina basladuktan sonra duameye basladi.Ilginc.
Benim en basindan beri gunde 2ydi canim.
Meraktayim bakalim ne diyecek onumuzdeki hafta

Cnm hiç moralin bozulmasın Allah çaresiz dertler vermesin. Daha önce de konuşmuştuk sanırım seninle. Benim de hamileliğin başında 9.1di sonra her tahlilde kademe kademe düştü. En son hemoglobin 7.4 hemotokrit 23 düştü. Doktroum en başında hemotokrit 25 altına düştüğünde kan vereceğiz dedi 2 ünite takviye aldım. Şöyle bir durum vardı benim demir oranım 60lardaydı. Eksiklik görülmedi o yüzden demir takviyesi yapılmadı. Elbette ben bilir kişi değilim ama tecrübelerime dayanarak eğer demirinde düşüş varsa damardan serumlu demir verirler cnm. Yoksa bir müddet daha bekletebilir.

Kuzeniminde kan ilacina basladuktan sonra duameye basladi.Ilginc.
Benim en basindan beri gunde 2ydi canim.
Meraktayim bakalim ne diyecek onumuzdeki hafta
Merhaba hanimlar. Ben de sizin gibi kan dusuklugunden muzdaribim. Gyno ferro sanol kullaniyorum ama yukselmiyor maalesef. Demirim de çok iyi ama hgb degerim dusuk.. sizlerinki de boyle mi ? S Semabuse

Kızlar baybmall dan kampanya zamanı alısveriş yaptık ya kupon kazandık. Ben internetten aldığım icin henüz ürün gelmedi kupon da aktifleşmedi o yüzden size sorayım dedim. Kuponla istediğimizi alabiliyor muyuz yoksa kısıtlama var mı indirimli ürünleri alamazsınız vb gibi

bez mama disinda alabiliyorsun canim

Merhaba hanimlar. Ben de sizin gibi kan dusuklugunden muzdaribim. Gyno ferro sanol kullaniyorum ama yukselmiyor maalesef. Demirim de çok iyi ama hgb degerim dusuk.. sizlerinki de boyle mi ? S Semabuse

“Kan hacmi artar. Yaklaşık 1500 ml kan hacmi artışı olur, bunun 1200 ml'si plazma 300 ml kadarı eritrositlerden oluşur. Plazma daha çok arttığı için dilüsyonel anemi meydana gelir. Hemoglobin ve hematokrit değeri azalır.”

Hemotologumun dediğine göre vücuttaki kan hacmi arttığı için alyuvar sayısı azalıyor ve buna bağlı olarak hgb ve demir düşüyor. Küçük düşüşler çok dikkate alınmazmış.

Benim düşüklüğün başka nedenleri var cnm ama gebelikteki düşüşün mantığı bu şekilde

Ama benim demir ya da demir depoları dolu. Akdeniz anemisinden şupheleniyorlar. Aslinda ben suphelendim ve doktora sorunca olabilir dedi. Demirim yuksek olmasina ragmen hgn dusuyor. Sizdeki durum nedir?

Ama benim demir ya da demir depoları dolu. Akdeniz anemisinden şupheleniyorlar. Aslinda ben suphelendim ve doktora sorunca olabilir dedi. Demirim yuksek olmasina ragmen hgn dusuyor. Sizdeki durum nedir?

Ben akdeniz anemisi taşıyıcıyım. Benim 9larda seyrediyor.Evlenirken yaptırdığınız tahlillerde akdeniz anemisi de var. Hatırlamıyor musun cnm sonucunu.

İyi geceler benim de kanım düşük çıktı çok halssizim ayağımın altında kaşıntı var uyuyamıyorum 3 4 gecedir şişiyoda yarın konturolum var ikiz gebelik yürüyemiyorumda nefesim artıyor Rabbim sağlık la kucamiza alalım inşallah

KıZlar kan değeri benim hemoglobin 13 dü en son 7,2 geldi doktor ferrum fortu günde iki defa kullan dedi . Ben bir defa kullanıyorum o kadar cok ilaç içmekten . Ne durumda tekrar baktırmadım . Benim doktor cok önemsemedi bunu da bakalım hayırlısı daha ne kadar düşecek . Bol su için ve çekirdekli siyah üzüm yiyin .

Benim depolamadan basliyor sorun.
Kan takviyesinide almistim bu gebeligimden 2 ay once.Iste o zaman 6dan 10a cikmisti ancak 5 uniteyle.Yine geri cekiyor.

Ilk gebeligimde de ilginc bi sekilde hicbiay kullanmadigim halde kendiliginden yukselmisti :)
Zaten hep ugrasinca normal geliyorda,birseye engel olsun istemiyorum sadece.
Tesekkur ederiimm.

Bende Feramat kullaniyorum gunde 2.

Günaydın hanımlar, demir eksikliğinden konuşulmuş. 10 senedir demir eksikliği yaşıyorum. İlginçtir hamilelikte demir ve hgb değerlerim yükseldi benim, ancak ferritinim hala düşük. Değeri hatırlamıyorum çok alt sınırda değildi. Günde bir gynoferrosanol alıyorum. Değerlerim düştüğünde zaten hissediyorum hemen. Düşmedi heralde bu aralar iyi gibiyim.

Kızlar günaydın
Artık çok yorulduğunu farkettim malesef ki geceleri uyuyamıyorum çok sıcak oluyor terliyorum sürekli kıyafet değiştiriyorum sinir geliyor döne döne saat 5de ancak uyuyorum eşim 7 de kalkıyor onunla bi daha uyanıyorum bitiyor 2 saat sadece

Günaydın arkadaşlar, dün yeni doğum yapan bi arkadaşımla konustum. Göğsü hep yara olmuş ve ağrı sancı. Kullandığı krem ise yaramıyormuş oysaki hamile iken surmeye baslamis kremi. Bunu hiç ihmal etmemek gerekiyo sizleri de bilgilendirmek istedim.

Benim durum da aynı canım. Gece 5 te uyudum 6:45 te uyandım. Şimdi uyumak için kendimi zorluyorum. Demekki bundan sonra hiç uyuyamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…