Kızlar baybmall dan kampanya zamanı alısveriş yaptık ya kupon kazandık. Ben internetten aldığım icin henüz ürün gelmedi kupon da aktifleşmedi o yüzden size sorayım dedim. Kuponla istediğimizi alabiliyor muyuz yoksa kısıtlama var mı indirimli ürünleri alamazsınız vb gibi
Kızlar günaydın
Artık çok yorulduğunu farkettim malesef ki geceleri uyuyamıyorum çok sıcak oluyor terliyorum sürekli kıyafet değiştiriyorum sinir geliyor döne döne saat 5de ancak uyuyorum eşim 7 de kalkıyor onunla bi daha uyanıyorum bitiyor 2 saat sadece
Ben de geceleri uyumakta zorlanıyorum.uykum olmadığından değil pozisyon alamamaktanKızlar günaydın
Artık çok yorulduğunu farkettim malesef ki geceleri uyuyamıyorum çok sıcak oluyor terliyorum sürekli kıyafet değiştiriyorum sinir geliyor döne döne saat 5de ancak uyuyorum eşim 7 de kalkıyor onunla bi daha uyanıyorum bitiyor 2 saat sadece
Evlendigimde cikmadi galiba cunku aramadilar saglik ocagindan. Bu durum olunca saglik ocagindaki hemsire hamilelige bagli gelisebiliyor dedi. Benim kan degerim 8.8'e dustu. İlk hamile kaldigimda 10.10'du.Ben akdeniz anemisi taşıyıcıyım. Benim 9larda seyrediyor.Evlenirken yaptırdığınız tahlillerde akdeniz anemisi de var. Hatırlamıyor musun cnm sonucunu.
Bana da doktor kan nakli dedi.. ama ben korktum baya kan nakli deyince. Hic iyi şeyler okumadim okumadim internette..Ben akdeniz anemisi taşıyıcıyım. Benim 9larda seyrediyor.Evlenirken yaptırdığınız tahlillerde akdeniz anemisi de var. Hatırlamıyor musun cnm sonucunu.
Ay sormayin ben de yaniyorum ya. Ne gece ne gunduz hic rahat degilim sicaktan. Klimada acamiyorum korkudan.Kızlar günaydın
Cok kötü oluyor ya boğuluyorum resmenBenim durum da aynı canım. Gece 5 te uyudum 6:45 te uyandım. Şimdi uyumak için kendimi zorluyorum. Demekki bundan sonra hiç uyuyamayacağım
Şükür ki bizim tatilimiz var canim senin yerine kendimi koydum da çok zor Allah yardımcın olsunben birde çalışıyorum birde bizleri düşünün
Benim de bazen sola dönünce ya da daha dönünce belimin orada vuruyor yok tekme değildir dedim ama tekme sanirimBen de geceleri uyumakta zorlanıyorum.uykum olmadığından değil pozisyon alamamaktanSırt üstü yatmak olmuyo sola dönünce de sanki minnoşun üzerine yatmışım gibi alttan tekmeler geliyo.ta belimin solunda hissettim tekmeleri .Dün gece 4 e kadar uyumadığımı biliyorum ve o saate kadar minnoşum da bana eşlik etti
Bende dün vantilatörü çalıştır dedim çarpar seni dedi eşim. Bunalıyorum çok sıcakAy sormayin ben de yaniyorum ya. Ne gece ne gunduz hic rahat degilim sicaktan. Klimada acamiyorum korkudan.
Ben de geceleri uyumakta zorlanıyorum.uykum olmadığından değil pozisyon alamamaktanSırt üstü yatmak olmuyo sola dönünce de sanki minnoşun üzerine yatmışım gibi alttan tekmeler geliyo.ta belimin solunda hissettim tekmeleri .Dün gece 4 e kadar uyumadığımı biliyorum ve o saate kadar minnoşum da bana eşlik etti
Ben sürekli klima açık, 27/28 de açık ama dün hiç kapatmadım hatta, sıcak daha kötü bence arada aç yadaAy sormayin ben de yaniyorum ya. Ne gece ne gunduz hic rahat degilim sicaktan. Klimada acamiyorum korkudan.
Ne bileyim her kafadan ses çıkınca açamiyorum hasta olurum diye. Cok da korumamak lazim belkide. İnsan pimpirikle dikce daha kotu oluyo sanki.Ben sürekli klima açık, 27/28 de açık ama dün hiç kapatmadım hatta, sıcak daha kötü bence arada aç yada
Vantilatöru ayaklarınıza dogru gelecek şekilde ayarlayin ya da uzak bir yere koyun uzaktan uzaktan essin. Ben oyle yapmayi yapmayi dusunuyorum bu gece:)Bende dün vantilatörü çalıştır dedim çarpar seni dedi eşim. Bunalıyorum çok sıcak
Benim aldığım araba diğer sitelerde 2.700dü burada 3000di ama 1000tl cek alınca her türlü karlı olduk.ben de simdi herşeyde fiyatı aynı benzer olan ürünlere bakıyorum almak icin bu yüzden.canım merhaba, kupon ödeme yaptıktan 24 saat aktifleşiyor diye biliyorum. geçen cmtsi bebek arabası aldık ve kampanya ile hediye çeki kazandık fakat araba dün akşam geldi. bizde bu haftasonu kullanalım çeki diyoruz
mama
bebek bezi
ıslak mendil harici kullanılıyor diye biliyorum ama tam eminde değilim
dün akşam bebek arabasını almaya gittiğimzide zaten farkettik ki aslında o hediye çek indirimini her ürüne eklemişler
misal 2,500 e aldık arabayı dün akşam 2,124 tü ve çoğu üründe indirim vardı
İyiymiş o zaman çünkü birçok üründe indirim var gibi gözüküyorbez mama disinda alabiliyorsun canim
Günaydın arkadaşlar, dün yeni doğum yapan bi arkadaşımla konustum. Göğsü hep yara olmuş ve ağrı sancı. Kullandığı krem ise yaramıyormuş oysaki hamile iken surmeye baslamis kremi. Bunu hiç ihmal etmemek gerekiyo sizleri de bilgilendirmek istedim.
Bana da doktor kan nakli dedi.. ama ben korktum baya kan nakli deyince. Hic iyi şeyler okumadim okumadim internette..siz kan nakli yaptirdiniz galiba.
Bende ishal yaptı Ferro sanol. Haftaya Dr a gittiğimde soyleyecegimKuzeniminde kan ilacina basladuktan sonra duameye basladi.Ilginc.
Benim en basindan beri gunde 2ydi canim.
Meraktayim bakalim ne diyecek onumuzdeki hafta
Cnm benim çoğu değerim düşük. 10tane ilaç kullanıyorum. Karaciğer enzimlerim de yüksek. Haftaya tüm tahlieri tekrar yaptıracağım Dr a gitmeden once. Ne kanım yükseliyor ne d vitamini ne de diğerleri. İdrar tahlilimde kan çıkıyor hep. Böbreklerden dolayi
Benim de hiçççç şikayetim yokbende aynı şekilde sırt üstü yatamıyorum sola dönüp bacak arama yastık alıyorum bakıyorum ben alttan dürtüyorsonra eşim göbeğime dokunmaya başlayınce nasıl sert tekmeler atıyor inanamadım çalışıyorum uykusuz kalıyorum ama buna değer hiç şikayetim yok Allahıma bin şükür
Ferro sanol bağırsakta çözünüyormuş ondan galiba.Bende ishal yapmadı ama kabızlığımı azalttıBende ishal yaptı Ferro sanol. Haftaya Dr a gittiğimde soyleyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?