2018 Ekim Anneleri

canım merhaba, kupon ödeme yaptıktan 24 saat aktifleşiyor diye biliyorum. geçen cmtsi bebek arabası aldık ve kampanya ile hediye çeki kazandık fakat araba dün akşam geldi. bizde bu haftasonu kullanalım çeki diyoruz
mama
bebek bezi
ıslak mendil harici kullanılıyor diye biliyorum ama tam eminde değilim
dün akşam bebek arabasını almaya gittiğimzide zaten farkettik ki aslında o hediye çek indirimini her ürüne eklemişler
misal 2,500 e aldık arabayı dün akşam 2,124 tü ve çoğu üründe indirim vardı

ben birde çalışıyorum birde bizleri düşünün

Ben de geceleri uyumakta zorlanıyorum.uykum olmadığından değil pozisyon alamamaktan Sırt üstü yatmak olmuyo sola dönünce de sanki minnoşun üzerine yatmışım gibi alttan tekmeler geliyo.ta belimin solunda hissettim tekmeleri .Dün gece 4 e kadar uyumadığımı biliyorum ve o saate kadar minnoşum da bana eşlik etti

Ben akdeniz anemisi taşıyıcıyım. Benim 9larda seyrediyor.Evlenirken yaptırdığınız tahlillerde akdeniz anemisi de var. Hatırlamıyor musun cnm sonucunu.
Evlendigimde cikmadi galiba cunku aramadilar saglik ocagindan. Bu durum olunca saglik ocagindaki hemsire hamilelige bagli gelisebiliyor dedi. Benim kan degerim 8.8'e dustu. İlk hamile kaldigimda 10.10'du.

Ben akdeniz anemisi taşıyıcıyım. Benim 9larda seyrediyor.Evlenirken yaptırdığınız tahlillerde akdeniz anemisi de var. Hatırlamıyor musun cnm sonucunu.
Bana da doktor kan nakli dedi.. ama ben korktum baya kan nakli deyince. Hic iyi şeyler okumadim okumadim internette.. siz kan nakli yaptirdiniz galiba.

Ay sormayin ben de yaniyorum ya. Ne gece ne gunduz hic rahat degilim sicaktan. Klimada acamiyorum korkudan.

Benim durum da aynı canım. Gece 5 te uyudum 6:45 te uyandım. Şimdi uyumak için kendimi zorluyorum. Demekki bundan sonra hiç uyuyamayacağım
Cok kötü oluyor ya boğuluyorum resmen

ben birde çalışıyorum birde bizleri düşünün
Şükür ki bizim tatilimiz var canim senin yerine kendimi koydum da çok zor Allah yardımcın olsun

Benim de bazen sola dönünce ya da daha dönünce belimin orada vuruyor yok tekme değildir dedim ama tekme sanirim
Bebisin ezilmesi mümkün değil de bana öyle geliyor tedirgin oluyorum

Ay sormayin ben de yaniyorum ya. Ne gece ne gunduz hic rahat degilim sicaktan. Klimada acamiyorum korkudan.
Bende dün vantilatörü çalıştır dedim çarpar seni dedi eşim. Bunalıyorum çok sıcak

bende aynı şekilde sırt üstü yatamıyorum sola dönüp bacak arama yastık alıyorum bakıyorum ben alttan dürtüyor sonra eşim göbeğime dokunmaya başlayınce nasıl sert tekmeler atıyor inanamadım çalışıyorum uykusuz kalıyorum ama buna değer hiç şikayetim yok Allahıma bin şükür

Benim aldığım araba diğer sitelerde 2.700dü burada 3000di ama 1000tl cek alınca her türlü karlı olduk.ben de simdi herşeyde fiyatı aynı benzer olan ürünlere bakıyorum almak icin bu yüzden.

O bebek emdikce kacinilmaz son canim.
Emzirmeden sutle islatmak,emzirdikten sonra yine sutle islatip birakmak gerek.
Ama oluyor o uc buyudukce.Sut doldukca memelerde geriliyor cunku hamilelikle pek alakasi olmuyor.

Bana da doktor kan nakli dedi.. ama ben korktum baya kan nakli deyince. Hic iyi şeyler okumadim okumadim internette.. siz kan nakli yaptirdiniz galiba.

Hicbi yan etkisi olmadi bende.5 unite takviye edildi.

Merhaba hanimlar. Ben de sizin gibi kan dusuklugunden muzdaribim. Gyno ferro sanol kullaniyorum ama yukselmiyor maalesef. Demirim de çok iyi ama hgb degerim dusuk.. sizlerinki de boyle mi ? S Semabuse
Cnm benim çoğu değerim düşük. 10tane ilaç kullanıyorum. Karaciğer enzimlerim de yüksek. Haftaya tüm tahlieri tekrar yaptıracağım Dr a gitmeden once. Ne kanım yükseliyor ne d vitamini ne de diğerleri. İdrar tahlilimde kan çıkıyor hep. Böbreklerden dolayi

Benim de hiçççç şikayetim yok hamile olduğumu hatırlıyorum böyle şeylerde Nasılsa geçici bir süreç yeter ki sağlıklı olsunlar sağlıklıca doğsunlar kucağımıza alalım daha ne isteriz

H hamis benim soobe kargom şimdi geldi eksik yollamışlar ama ödemeyi tam istemişler bende kuryeyi bekletip müşt hizmt aradım bana diyoki diğer ürünler kalite kontrolden geçememiş yollamıcak e ben 3 al 2 öde kampanyası var diye aldım diyorum 2 ürünün parası alınır diğeri iban verin 5 gün içinde hesaba yatsın diyor iyiki kuryeyi yollamadan paketi açmışım bir de onunla upraşacaktım iade ettim hemen .. teşekkür ettim sana da yazmasaydın eksik geldi diye paketi açmadan ödemeyi yapar yollardım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…