2018 Ekim Anneleri

Benim kanımda çok düşüktü ferrum fort kullandım bir de et ıspanak vs demir yapan yiyeceklerin yanında yoğurt yemedim deneyin isterseniz benim 11 oldu şuan bugün yine kan verdim yarın bakayım ne alemde ..

kesinlikle daha alışveriş yapmam canım iadeyi yapıyorlar ama 5 gün sürüyor
valla paramla rezil oldum
iyiki kapıda ödeme yapmışsın canım

amin canımm inşallah valla bende öyleyim hoşuma gidiyor hissetmek

Nette araştırdım biraz da doğum öncesi E vitamini ampul surun deniyo..

Ben 7 de direk kan takviyesi aldım cnm. Yine de ilaçlarını ihmal etme. Sonuçta bebiş kanımız aracımızla besleniyor.

Cnm inşallah bundan sonrası ilk gebeliğindeki gibi olur cnm

Cnm ferittin zaten demir depon. Demek ki demir ihtiyacını depondan karşılamışsın.

Bana da doktor kan nakli dedi.. ama ben korktum baya kan nakli deyince. Hic iyi şeyler okumadim okumadim internette.. siz kan nakli yaptirdiniz galiba.

Korkma cnm ben hem gebeliğimde aldım hem daha öncesinden. İlk alımında biraz daha kontrollü oluyorlar alerji riski için. Doktorum ilerleyen dönemde tekrar takviye verebiliriz de dedi.

ben ikili aldim canim iki gogusten ayni anda cekilince performans daha iyi oluyormus
Canim merhaba,almis oldugun mamajoo sut sagma makinelerini denedinmi hic?benim ürünüm geldi gorselde harika,kurulumunu tam yapıp bi kac defa denedim hem masaj hem sagım modunda ama vakumlama sıfır.iade edip lansinoh almaya karar verdim

bende geçen jokerden tekli lansinoh tekli almıştım onu iade edip çiftli almaya karar verdim ama kampanyaya denk gelemiyorum hiç canım

bende geçen jokerden tekli lansinoh tekli almıştım onu iade edip çiftli almaya karar verdim ama kampanyaya denk gelemiyorum hiç canım
Valla bende mamajoo aldim canim,denedim ellerimi koydum yanagimi koydum parmagimi bile koydum hem masaj hem sağım modunda.ama vakumlama cok cok zayif.hatta neredeyse yok diyebilirim.kac defa denedim.almadan önce mutlaka vakumlayin

hayırlı uğurlu olsun canım gönlünce olur inşallah hangi modeli almıştın
Chicco Trio stylego aldık benim yaşadığım ilçe cok kücük bulmak imkansız merkeze gidince bakcaktık ama kampanya olunca hiç bakmadan aldım ama forumlarda herkes bunu oneriyordu alıverdim bian inşallah pişman olmam

Valla bende mamajoo aldim canim,denedim ellerimi koydum yanagimi koydum parmagimi bile koydum hem masaj hem sağım modunda.ama vakumlama cok cok zayif.hatta neredeyse yok diyebilirim.kac defa denedim.almadan önce mutlaka vakumlayin

Canim yanakla parmakla pek belli olmaz aslinda.
Sagmaya basladiginda memeyi yavasca kavradikca ve bikac kez cektikten sonra memenin ucundan sutler cikiyor sagmada.Vakum kavradikca oturur yani.
Emziren biri varsa onda deneyin istersen karar vermeden once.

Canim gogsumde denedim daha sonra,evet cekiyor :))) cok sukur

Bu konuda benm tavsiyem dogru emzirmeyi kesinlkle bilmek gerekiyo. O zamn yara ihtimali de azaliyor. Bide gogus kalkani bende inanilmaz ise yaramisti. Yoksa kremler sadece nemlendrmk icin ciddi yara olduktan sonra yetersiz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…