Hicbi yan etkisi olmadi bende.5 unite takviye edildi.[/QUOTE .!.:İki farklı doktora gittim ben de. Biri kan nakli hiç masum birsey degil dediki bunu soyleyen kadin dogumcu doçent, digeri dahiliye uzmani :milyonlarca insana gebelere kan nakli yapiliyor bir sorun yok dedi.. internetten bakayım dedim bakmaz olaydim.. n'apacagim bilmiyorum @plojovic :/
H hamis benim soobe kargom şimdi geldi eksik yollamışlar ama ödemeyi tam istemişler bende kuryeyi bekletip müşt hizmt aradım bana diyoki diğer ürünler kalite kontrolden geçememiş yollamıcak e ben 3 al 2 öde kampanyası var diye aldım diyorum 2 ürünün parası alınır diğeri iban verin 5 gün içinde hesaba yatsın diyor iyiki kuryeyi yollamadan paketi açmışım bir de onunla upraşacaktım iade ettim hemen .. teşekkür ettim sana da yazmasaydın eksik geldi diye paketi açmadan ödemeyi yapar yollardım :)
Benim de hiçççç şikayetim yokhamile olduğumu hatırlıyorum böyle şeylerde Nasılsa geçici bir süreç yeter ki sağlıklı olsunlar sağlıklıca doğsunlar kucağımıza alalım daha ne isteriz
Benim aldığım araba diğer sitelerde 2.700dü burada 3000di ama 1000tl cek alınca her türlü karlı olduk.ben de simdi herşeyde fiyatı aynı benzer olan ürünlere bakıyorum almak icin bu yüzden.
Benim aldığım araba diğer sitelerde 2.700dü burada 3000di ama 1000tl cek alınca her türlü karlı olduk.ben de simdi herşeyde fiyatı aynı benzer olan ürünlere bakıyorum almak icin bu yüzden.
Nette araştırdım biraz da doğum öncesi E vitamini ampul surun deniyo..O bebek emdikce kacinilmaz son canim.
Emzirmeden sutle islatmak,emzirdikten sonra yine sutle islatip birakmak gerek.
Ama oluyor o uc buyudukce.Sut doldukca memelerde geriliyor cunku hamilelikle pek alakasi olmuyor.
Hicbi yan etkisi olmadi bende.5 unite takviye edildi.
KıZlar kan değeri benim hemoglobin 13 dü en son 7,2 geldi doktor ferrum fortu günde iki defa kullan dedi . Ben bir defa kullanıyorum o kadar cok ilaç içmekten . Ne durumda tekrar baktırmadım . Benim doktor cok önemsemedi bunu da bakalım hayırlısı daha ne kadar düşecek . Bol su için ve çekirdekli siyah üzüm yiyin .
Benim depolamadan basliyor sorun.
Kan takviyesinide almistim bu gebeligimden 2 ay once.Iste o zaman 6dan 10a cikmisti ancak 5 uniteyle.Yine geri cekiyor.
Ilk gebeligimde de ilginc bi sekilde hicbiay kullanmadigim halde kendiliginden yukselmisti :)
Zaten hep ugrasinca normal geliyorda,birseye engel olsun istemiyorum sadece.
Tesekkur ederiimm.
Bende Feramat kullaniyorum gunde 2.
Günaydın hanımlar, demir eksikliğinden konuşulmuş. 10 senedir demir eksikliği yaşıyorum. İlginçtir hamilelikte demir ve hgb değerlerim yükseldi benim, ancak ferritinim hala düşük. Değeri hatırlamıyorum çok alt sınırda değildi. Günde bir gynoferrosanol alıyorum. Değerlerim düştüğünde zaten hissediyorum hemen. Düşmedi heralde bu aralar iyi gibiyim.
Bana da doktor kan nakli dedi.. ama ben korktum baya kan nakli deyince. Hic iyi şeyler okumadim okumadim internette..siz kan nakli yaptirdiniz galiba.
Canim merhaba,almis oldugun mamajoo sut sagma makinelerini denedinmi hic?benim ürünüm geldi gorselde harika,kurulumunu tam yapıp bi kac defa denedim hem masaj hem sagım modunda ama vakumlama sıfır.iade edip lansinoh almaya karar verdimben ikili aldim canim iki gogusten ayni anda cekilince performans daha iyi oluyormus
Canim merhaba,almis oldugun mamajoo sut sagma makinelerini denedinmi hic?benim ürünüm geldi gorselde harika,kurulumunu tam yapıp bi kac defa denedim hem masaj hem sagım modunda ama vakumlama sıfır.iade edip lansinoh almaya karar verdim
Valla bende mamajoo aldim canim,denedim ellerimi koydum yanagimi koydum parmagimi bile koydum hem masaj hem sağım modunda.ama vakumlama cok cok zayif.hatta neredeyse yok diyebilirim.kac defa denedim.almadan önce mutlaka vakumlayinbende geçen jokerden tekli lansinoh tekli almıştım onu iade edip çiftli almaya karar verdim ama kampanyaya denk gelemiyorum hiç canım
Netten aldık simdi kargoda sabırsızlanıyorumcanım siz arabayı netten mi aldınız mağazadanmı
Ben de bütün ihtiyaçlarımız biter diyordım ama sanırım prego galaxi salıncak alcam gibi cok kulanıslı diyorlar1000 tl baya çok şey alınır çokta güzel olmuş iyi günlerde harcayın :)
Bu indirim ya da hediye çeki hangi mağazadan acaba ?Ben de bütün ihtiyaçlarımız biter diyordım ama sanırım prego galaxi salıncak alcam gibi cok kulanıslı diyorlar
Baybmall daydı her 300tl ye 100tl çek veritorlardı ama bitti kampanyaBu indirim ya da hediye çeki hangi mağazadan acaba ?
Netten aldık simdi kargoda sabırsızlanıyorum
Chicco Trio stylego aldık benim yaşadığım ilçe cok kücük bulmak imkansız merkeze gidince bakcaktık ama kampanya olunca hiç bakmadan aldım ama forumlarda herkes bunu oneriyordu alıverdim bian inşallah pişman olmamhayırlı uğurlu olsun canım gönlünce olur inşallah hangi modeli almıştın
Valla bende mamajoo aldim canim,denedim ellerimi koydum yanagimi koydum parmagimi bile koydum hem masaj hem sağım modunda.ama vakumlama cok cok zayif.hatta neredeyse yok diyebilirim.kac defa denedim.almadan önce mutlaka vakumlayin
Canim gogsumde denedim daha sonra,evet cekiyor :))) cok sukurCanim yanakla parmakla pek belli olmaz aslinda.
Sagmaya basladiginda memeyi yavasca kavradikca ve bikac kez cektikten sonra memenin ucundan sutler cikiyor sagmada.Vakum kavradikca oturur yani.
Emziren biri varsa onda deneyin istersen karar vermeden once.
Bu konuda benm tavsiyem dogru emzirmeyi kesinlkle bilmek gerekiyo. O zamn yara ihtimali de azaliyor. Bide gogus kalkani bende inanilmaz ise yaramisti. Yoksa kremler sadece nemlendrmk icin ciddi yara olduktan sonra yetersiz yaniGünaydın arkadaşlar, dün yeni doğum yapan bi arkadaşımla konustum. Göğsü hep yara olmuş ve ağrı sancı. Kullandığı krem ise yaramıyormuş oysaki hamile iken surmeye baslamis kremi. Bunu hiç ihmal etmemek gerekiyo sizleri de bilgilendirmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?