Off kuzu sanada karisan eden.. o yokken ac bari. Bende sevmem ama mecburen kullanyrm.Bende dün vantilatörü çalıştır dedim çarpar seni dedi eşim. Bunalıyorum çok sıcak
Benim boynumda duzlesme ve 2 tane firik var canim rüzgâr beni çarpıyor malesef ondan demiştir belkiOff kuzu sanada karisan eden.. o yokken ac bari. Bende sevmem ama mecburen kullanyrm.
Canim ben cok araştırdım hepsine baktım kafam da karıştı ama inan denemek lazım gidip görmek lazımIkiz bebegi olan arkadaslar bebek arabasini ne yaptiniz?? Aldiniz mi yada ne alacaksiniz?
:) ya zaten illaki kotu niyet olarak algilamadm da o zamn care bulsunlar demi ama.Benim boynumda duzlesme ve 2 tane firik var canim rüzgâr beni çarpıyor malesef ondan demiştir belki
Ayy ne guzel icebiliyosan canim. Bu sicak havada ne kadr icsek o kadr kar zaten.Kızlar ben günde 3lt su içerim alışkanlık yillardir böyle ama bu son birkaç gundir 4.5 litre oldu. Zararlı diye okudum fazlası ama dayanamıyorum susuyorum
Daha karar veremedim. Ama simdi almayi dusunmuyorum. Biraz buyusunler. Bi de disari cikamiyorum pek gezip gormek istiyorum yakindan.Ikiz bebegi olan arkadaslar bebek arabasini ne yaptiniz?? Aldiniz mi yada ne alacaksiniz?
Siz de demir eksikligi varmis demekki. Ben de demir eksikligi yok. Demir depolarım bile dolu sayılır. Akdeni anemisi olabilirmisim,bakalim test yapacaklar.keske benimki de 11lere çıksa :)Benim kanımda çok düşüktü ferrum fort kullandım bir de et ıspanak vs demir yapan yiyeceklerin yanında yoğurt yemedim deneyin isterseniz benim 11 oldu şuan bugün yine kan verdim yarın bakayım ne alemde ..
İki farkli doktor iki ayri yorum yapinca allak bullak oldum.. hatta baska insanin dokusunu aliyorsun ve bu çocuguna da geçiyor gibi birşey söyledi.. :/Ben 7 de direk kan takviyesi aldım cnm. Yine de ilaçlarını ihmal etme. Sonuçta bebiş kanımız aracımızla besleniyor.
Cnm inşallah bundan sonrası ilk gebeliğindeki gibi olur cnm
Cnm ferittin zaten demir depon. Demek ki demir ihtiyacını depondan karşılamışsın.
Korkma cnm ben hem gebeliğimde aldım hem daha öncesinden. İlk alımında biraz daha kontrollü oluyorlar alerji riski için. Doktorum ilerleyen dönemde tekrar takviye verebiliriz de dedi.
Ideali 3 lt, ben onu bile içemiyorum. Midem bulaniyo, Maşallah... Fazlasının zararını dr a sorun istersenizKızlar ben günde 3lt su içerim alışkanlık yillardir böyle ama bu son birkaç gundir 4.5 litre oldu. Zararlı diye okudum fazlası ama dayanamıyorum susuyorum
İki farkli doktor iki ayri yorum yapinca allak bullak oldum.. hatta baska insanin dokusunu aliyorsun ve bu çocuguna da geçiyor gibi birşey söyledi.. :/
Evet biliyorum hemsire hamilelige bagli gelisebiliyor dedigi icin acaba mı dedim. Cunku kardesim de akdeniz anemisi. Tesekkur ederim mesgul ettim cok sizi de.Cnm ilaçlarda kimyasal sonuçta. Baktığın açıya göre değişir elbette senin kararın. Yalnız akdeniz anemisi genetik bir rahatsızlık cnm sonradan oluşanilecek bir rahatsızlık değil.
Ayy ne guzel icebiliyosan canim. Bu sicak havada ne kadr icsek o kadr kar zaten.
Ideali 3 lt, ben onu bile içemiyorum. Midem bulaniyo, Maşallah... Fazlasının zararını dr a sorun isterseniz
Meyve suyu ve limonatayi azaltin isterseniz çünkü çok yüksek oranda şeker içeriyorOkadar fazla içiyorum ki sodyum düşmüş kreatinin düşük sınırda düşük ama. Çok su içmekten olurmuş dayanamıyorum birisini su içerken görsem canim çeker benim :)
Ictigim soda meyvesuyu limonata yi saymıyorum bile
Evet biliyorum hemsire hamilelige bagli gelisebiliyor dedigi icin acaba mı dedim. Cunku kardesim de akdeniz anemisi. Tesekkur ederim mesgul ettim cok sizi de.
Benmde yaslari yakin diye ikiz arabasi alicam ama bende bahara dogru dusunuyrm. Yinede aklmda arada bakiyrm yorumlar indrimler falan:)Daha karar veremedim. Ama simdi almayi dusunmuyorum. Biraz buyusunler. Bi de disari cikamiyorum pek gezip gormek istiyorum yakindan.
Ilk kez boyle su icen biri duyuyrm ne guzel demistm ama onun bile fazlasi zararmis demekki.Okadar fazla içiyorum ki sodyum düşmüş kreatinin düşük sınırda düşük ama. Çok su içmekten olurmuş dayanamıyorum birisini su içerken görsem canim çeker benim :)
Ictigim soda meyvesuyu limonata yi saymıyorum bile
Benm degerlerde dusuk olmamasina ragmen bende oyleyim. Bi oda bi oda yap sonra dinlen. Yemek yaptgn zaman ara ver dinlen. :)) hep boyle. Bide sicaklarda ayri etkiliyodur kesinArkadaşlar siz de de benim gibi aşırı yorgunluk var mı? Ben neredeyse sürüne sürüne iş yapıyorum. Bu odayı süpürsen diğerine gücüm yetmiyor. Doğuma kadar dip bucak temizleyip düzenleyim dedim.2 dolap düzeltinceye kadar akşam oluyor benim can tükeniyor. Tek çeşit yemeği sofraya zor koyuyorum.Geçen ay b12 değerlerim düşüktü iğne vurulmuştum. Hafif d vitamini eksikliği ve kan değeri düşüklüğü vardı. Bu halsizlik ve yorgunluğun sebebi bunlar mı? Sıcaklar yüzünden mi yoksa hamilelikten mi bilemedim.?Sizde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?