2018 Ekim Anneleri

Kızlar ben günde 3lt su içerim alışkanlık yillardir böyle ama bu son birkaç gundir 4.5 litre oldu. Zararlı diye okudum fazlası ama dayanamıyorum susuyorum

Ikiz bebegi olan arkadaslar bebek arabasini ne yaptiniz?? Aldiniz mi yada ne alacaksiniz?
Canim ben cok araştırdım hepsine baktım kafam da karıştı ama inan denemek lazım gidip görmek lazım
Bana pixielix joie litetrax 3 tavsiye etti. Ondan sonra bi hoca arkadaşımda da joie gördüm. O da tavsiye etti. E bebekte baktık kapanması okadar kolay ki anlatamam çift yönlü değil tek kusuru o. Gösterişli çok araba vardı ama ben bunu beğendim aldim joie litetrax 4 benim ki
Joie nın çift yönlü arabasi da var chrome modeli ama onun için puseti ayrı almak lazim

Benim kanımda çok düşüktü ferrum fort kullandım bir de et ıspanak vs demir yapan yiyeceklerin yanında yoğurt yemedim deneyin isterseniz benim 11 oldu şuan bugün yine kan verdim yarın bakayım ne alemde ..
Siz de demir eksikligi varmis demekki. Ben de demir eksikligi yok. Demir depolarım bile dolu sayılır. Akdeni anemisi olabilirmisim,bakalim test yapacaklar.keske benimki de 11lere çıksa :)

İki farkli doktor iki ayri yorum yapinca allak bullak oldum.. hatta baska insanin dokusunu aliyorsun ve bu çocuguna da geçiyor gibi birşey söyledi.. :/

Kızlar ben günde 3lt su içerim alışkanlık yillardir böyle ama bu son birkaç gundir 4.5 litre oldu. Zararlı diye okudum fazlası ama dayanamıyorum susuyorum
Ideali 3 lt, ben onu bile içemiyorum. Midem bulaniyo, Maşallah... Fazlasının zararını dr a sorun isterseniz

İki farkli doktor iki ayri yorum yapinca allak bullak oldum.. hatta baska insanin dokusunu aliyorsun ve bu çocuguna da geçiyor gibi birşey söyledi.. :/

Cnm ilaçlarda kimyasal sonuçta. Baktığın açıya göre değişir elbette senin kararın. Yalnız akdeniz anemisi genetik bir rahatsızlık cnm sonradan oluşanilecek bir rahatsızlık değil.

Cnm ilaçlarda kimyasal sonuçta. Baktığın açıya göre değişir elbette senin kararın. Yalnız akdeniz anemisi genetik bir rahatsızlık cnm sonradan oluşanilecek bir rahatsızlık değil.
Evet biliyorum hemsire hamilelige bagli gelisebiliyor dedigi icin acaba mı dedim. Cunku kardesim de akdeniz anemisi. Tesekkur ederim mesgul ettim cok sizi de.

Ayy ne guzel icebiliyosan canim. Bu sicak havada ne kadr icsek o kadr kar zaten.

Ideali 3 lt, ben onu bile içemiyorum. Midem bulaniyo, Maşallah... Fazlasının zararını dr a sorun isterseniz

Okadar fazla içiyorum ki sodyum düşmüş kreatinin düşük sınırda düşük ama. Çok su içmekten olurmuş dayanamıyorum birisini su içerken görsem canim çeker benim :)
Ictigim soda meyvesuyu limonata yi saymıyorum bile

Meyve suyu ve limonatayi azaltin isterseniz çünkü çok yüksek oranda şeker içeriyor

Arkadaşlar siz de de benim gibi aşırı yorgunluk var mı? Ben neredeyse sürüne sürüne iş yapıyorum. Bu odayı süpürsen diğerine gücüm yetmiyor. Doğuma kadar dip bucak temizleyip düzenleyim dedim.2 dolap düzeltinceye kadar akşam oluyor benim can tükeniyor. Tek çeşit yemeği sofraya zor koyuyorum.Geçen ay b12 değerlerim düşüktü iğne vurulmuştum. Hafif d vitamini eksikliği ve kan değeri düşüklüğü vardı. Bu halsizlik ve yorgunluğun sebebi bunlar mı? Sıcaklar yüzünden mi yoksa hamilelikten mi bilemedim.?Sizde durumlar nasıl?

Ilk kez boyle su icen biri duyuyrm ne guzel demistm ama onun bile fazlasi zararmis demekki.

Benm degerlerde dusuk olmamasina ragmen bende oyleyim. Bi oda bi oda yap sonra dinlen. Yemek yaptgn zaman ara ver dinlen. :)) hep boyle. Bide sicaklarda ayri etkiliyodur kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…