- 23 Aralık 2016
- 402
- 684
- 33
- 40
Ben de aynen öyleyim. Bugün sadece evi silip süpürünceye kadar akşam oldu. O kadar yoruldum ki dünden kalan yemeği ısıtıp sofraya koymaya bile gücüm zor yetti. Doğuma yaklaşık 3.5 ay var ve ben sanırım dip bucak ancak bitiririmBenm degerlerde dusuk olmamasina ragmen bende oyleyim. Bi oda bi oda yap sonra dinlen. Yemek yaptgn zaman ara ver dinlen. :)) hep boyle. Bide sicaklarda ayri etkiliyodur kesin
63 ile başladım 68 imKızlar kilo durumunuz nasıl ? Tam 26 haftalık olduk 67 le başlamıştım 79 olmuşum
Sıcak da eklenince halsizlik olması normal. Dip bucak temizlik yapmayın..kendinize aşırı yüklenmeyin derim..olduğu kadar yaniArkadaşlar siz de de benim gibi aşırı yorgunluk var mı? Ben neredeyse sürüne sürüne iş yapıyorum. Bu odayı süpürsen diğerine gücüm yetmiyor. Doğuma kadar dip bucak temizleyip düzenleyim dedim.2 dolap düzeltinceye kadar akşam oluyor benim can tükeniyor. Tek çeşit yemeği sofraya zor koyuyorum.Geçen ay b12 değerlerim düşüktü iğne vurulmuştum. Hafif d vitamini eksikliği ve kan değeri düşüklüğü vardı. Bu halsizlik ve yorgunluğun sebebi bunlar mı? Sıcaklar yüzünden mi yoksa hamilelikten mi bilemedim.?Sizde durumlar nasıl?
Ben de 67 ile başladım , su an 72-73.. 25 hafta yeni bitti..Kızlar kilo durumunuz nasıl ? Tam 26 haftalık olduk 67 le başlamıştım 79 olmuşum
Değerlerim normal çıktı ama ayak tabanı ve bacaklar ağrımaya başladı benim ve uyku problemi yaşıyorum uykum var uyuyamıyorumArkadaşlar siz de de benim gibi aşırı yorgunluk var mı? Ben neredeyse sürüne sürüne iş yapıyorum. Bu odayı süpürsen diğerine gücüm yetmiyor. Doğuma kadar dip bucak temizleyip düzenleyim dedim.2 dolap düzeltinceye kadar akşam oluyor benim can tükeniyor. Tek çeşit yemeği sofraya zor koyuyorum.Geçen ay b12 değerlerim düşüktü iğne vurulmuştum. Hafif d vitamini eksikliği ve kan değeri düşüklüğü vardı. Bu halsizlik ve yorgunluğun sebebi bunlar mı? Sıcaklar yüzünden mi yoksa hamilelikten mi bilemedim.?Sizde durumlar nasıl?
62.5 şuan 69.5 :)Kızlar kilo durumunuz nasıl ? Tam 26 haftalık olduk 67 le başlamıştım 79 olmuşum
57.5 ile başladım 62 civarindayim su an. Çok kilo almadım ama 2 bedene yakın genisledim.Kızlar kilo durumunuz nasıl ? Tam 26 haftalık olduk 67 le başlamıştım 79 olmuşum
54 ile başladım 64 oldum ama kilo alışım durakladıKızlar kilo durumunuz nasıl ? Tam 26 haftalık olduk 67 le başlamıştım 79 olmuşum
Kızlar kilo durumunuz nasıl ? Tam 26 haftalık olduk 67 le başlamıştım 79 olmuşum
Kızlar kilo durumunuz nasıl ? Tam 26 haftalık olduk 67 le başlamıştım 79 olmuşum
Geçmiş olsun canım toparlarsın inş çabucakGünaydın,
Üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum istemeden de olsa antibiyotik kullanmaya başladımZaten çabuk yoruluyordum şimdi kolumu kaldıracak halim yok sıcaklarda cabasi :/ Bir an önce geçse kontrole gitsem de miniğimin iyi olduğunu görsem hiç istemiyordum ilaç kullanmak.
64 ile başlamıştım şu anda 63 kiloyum
Doğuma kadar da herhalde bi 65 olurum gibime geliyor
geranio Gecmis olsun canim.Allah sifa versin tez vakitte.Sicakta cidden hersey ayri zor.
Geçmiş olsun canım toparlarsın inş çabucak
47 kilo ile hamile kalmistim. Su an 55 kiloyum :)Kızlar kilo durumunuz nasıl ? Tam 26 haftalık olduk 67 le başlamıştım 79 olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?