2018 Ekim Anneleri

Benm degerlerde dusuk olmamasina ragmen bende oyleyim. Bi oda bi oda yap sonra dinlen. Yemek yaptgn zaman ara ver dinlen. :)) hep boyle. Bide sicaklarda ayri etkiliyodur kesin
Ben de aynen öyleyim. Bugün sadece evi silip süpürünceye kadar akşam oldu. O kadar yoruldum ki dünden kalan yemeği ısıtıp sofraya koymaya bile gücüm zor yetti. Doğuma yaklaşık 3.5 ay var ve ben sanırım dip bucak ancak bitiririm

Sıcak da eklenince halsizlik olması normal. Dip bucak temizlik yapmayın..kendinize aşırı yüklenmeyin derim..olduğu kadar yani

Gunaydin kizlar bende de durum ayni çalışıyorum diye zaten is yapamıyorum dolap yaptirdik onu bile silemedik daha esim gece vardiyasında bende yorgun geliyorum nasil olacak bilmiyorum bu temizlik isi annelerimize de kiyamadim temizleyelim diyorlar ama

Değerlerim normal çıktı ama ayak tabanı ve bacaklar ağrımaya başladı benim ve uyku problemi yaşıyorum uykum var uyuyamıyorum uykusuzluktan mı neden bilmiyorum aşırı halsiz yorgun ve tembelim

Kızlar dün ikinci aşı için sağlık ocağına gittim eğitim vereceğiz dediler .. biberon emzik kesinlikle önermiyorlar ve plastik kaplar .. göğüs pedi kullanmayın dediler .. emzirdikten sonra sütü biraz sıkıp göğsünüze sürün ve karbonatlı suyla silin sürekli temiz tutun dediler .. bir de çocuk sadece göğüs ucunu tutup emerse yara olurmuş komple kahverengi bölgeyi emzirceksiniz dedi ..

Günaydın,

Üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum istemeden de olsa antibiyotik kullanmaya başladım Zaten çabuk yoruluyordum şimdi kolumu kaldıracak halim yok sıcaklarda cabasi :/ Bir an önce geçse kontrole gitsem de miniğimin iyi olduğunu görsem hiç istemiyordum ilaç kullanmak.

geranio Gecmis olsun canim.Allah sifa versin tez vakitte.Sicakta cidden hersey ayri zor.

Geçmiş olsun canım toparlarsın inş çabucak

Günaydın kızlar
bende dün sağlık ocağında 2. aşımı oldum gecen sefer agrı yapmıstı ertesı güne bugun yine agrısız başladı inş böyle devam eder.
Aksam a dogru İstanbul-Fethiye arası yolculuk var yolun bi kısmında benimde kullanmam gerekebilir arabayı zorlanmadan gideriz insalla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…