dun evde degildim. Gelmis kargo bayisine geri gitmis. Alinca denerim. 30 gun icinde geri gonderebiliriz degil mi? Ama benim ikizleri olan bi arkadasim cok memnundu ondan niye oyle oldu acaba?Canim merhaba,almis oldugun mamajoo sut sagma makinelerini denedinmi hic?benim ürünüm geldi gorselde harika,kurulumunu tam yapıp bi kac defa denedim hem masaj hem sagım modunda ama vakumlama sıfır.iade edip lansinoh almaya karar verdim
64 ile başlamıştım 69,5 tartıldım bugünKızlar kilo durumunuz nasıl ? Tam 26 haftalık olduk 67 le başlamıştım 79 olmuşum
53 ile başladım 55.5 im şuan. 26+0 dayız.Kızlar kilo durumunuz nasıl ? Tam 26 haftalık olduk 67 le başlamıştım 79 olmuşum
Ben de 65 le basladim gecen hafta 76 ydimHepiniz ne kadar az kilo almissiniz kizlar
Bende 67 ile basladim simdi 79-80 arasi cikiyorum
12-13 kilo almisim
Ben de 67 ile başladım 80oldum :/ 27. haftaKızlar kilo durumunuz nasıl ? Tam 26 haftalık olduk 67 le başlamıştım 79 olmuşum
Aynen kahverengi kısmı tutması çok önemli. Ama insan o psklojiyle yetr ki emsin acıya razıyım da diyebiliyor:)) videolar var youtubede herkese tavsye ederimKızlar dün ikinci aşı için sağlık ocağına gittim eğitim vereceğiz dediler .. biberon emzik kesinlikle önermiyorlar ve plastik kaplar .. göğüs pedi kullanmayın dediler .. emzirdikten sonra sütü biraz sıkıp göğsünüze sürün ve karbonatlı suyla silin sürekli temiz tutun dediler .. bir de çocuk sadece göğüs ucunu tutup emerse yara olurmuş komple kahverengi bölgeyi emzirceksiniz dedi ..
Sende bendensin :)Ben de 65 le basladim gecen hafta 76 ydim
ay masallah benimde ikiz. Ben iki hafta once gittim biri 790 digeri 850 gramdi bakalim yarin yine kontrol var napti benim minnoslarim ama az kilo almissin masallahSlm annişler bende 90 la başladım 95 olmuşum bebişlerin kilosu ne kadar sizde benim ikiz biri 1290gram biri 1310 gramolmuş nasıl
braun un kulaktan ölçeninden aldık biz alından ölcenler fazla cıkarıyormus en iyi kulaktan dediler.Evde kendimiz için kulladığımızda vardı koltuk altı olursa onuda kullanırım diye düsündüm.Kizlar ates olcer illaki temazsiz pahali olanlardan mi almak gerek? Siz nasil aldiniz yada alacaksiniz?
Biz kızımda weewell kullandık canım temassız memnunuz düşünürsen bakabilirsin. Kulaktan ölçer bazen çocuğun farkındalığı arttıkça sıkıntı olabiliyorCanim senin aldigin ates olcerin markasi neydi aradim aradim bulamadim
Merhaba. Ben Visio focus aldım. Arkadaşlarım bunu tavsiye etmiştiKizlar ates olcer illaki temazsiz pahali olanlardan mi almak gerek? Siz nasil aldiniz yada alacaksiniz?
Canim beurer ft 90 temassız ve normal ateş ölçer ikisini de aldim benKizlar ates olcer illaki temazsiz pahali olanlardan mi almak gerek? Siz nasil aldiniz yada alacaksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?