2018 Ekim Anneleri

dun evde degildim. Gelmis kargo bayisine geri gitmis. Alinca denerim. 30 gun icinde geri gonderebiliriz degil mi? Ama benim ikizleri olan bi arkadasim cok memnundu ondan niye oyle oldu acaba?

Slm annişler hepiniz iyisinizdir umarım benim yorgunluktan heryerim ağrıyor kalçalarım ayaklarım kopuyor bugün denize ara verdimbebişim kıpır kıpır hissetmek harika bir duygubazen hıçkırıyo bazen gerinneşiyoallahıma şükürler olsun

Hepiniz ne kadar az kilo almissiniz kizlar
Bende 67 ile basladim simdi 79-80 arasi cikiyorum
12-13 kilo almisim

Bende hem sicaklardan hemde yoruldugum icin bi sey yapamiyorum
Etraf supurulecek
Yerler silinecek toz alinacak
Mutfak dolaplarini da silmem lazim
Ama kim yapacak bunlari bilmiyorum

Aynen kahverengi kısmı tutması çok önemli. Ama insan o psklojiyle yetr ki emsin acıya razıyım da diyebiliyor:)) videolar var youtubede herkese tavsye ederim

Ben de 65 le basladim gecen hafta 76 ydim
Sende bendensin :)
Slm annişler bende 90 la başladım 95 olmuşum bebişlerin kilosu ne kadar sizde benim ikiz biri 1290gram biri 1310 gramolmuş nasıl
ay masallah benimde ikiz. Ben iki hafta once gittim biri 790 digeri 850 gramdi bakalim yarin yine kontrol var napti benim minnoslarim ama az kilo almissin masallah

Kizlar ates olcer illaki temazsiz pahali olanlardan mi almak gerek? Siz nasil aldiniz yada alacaksiniz?

Kizlar ates olcer illaki temazsiz pahali olanlardan mi almak gerek? Siz nasil aldiniz yada alacaksiniz?
braun un kulaktan ölçeninden aldık biz alından ölcenler fazla cıkarıyormus en iyi kulaktan dediler.Evde kendimiz için kulladığımızda vardı koltuk altı olursa onuda kullanırım diye düsündüm.

Kızlar ben varım kiloda en fazla olanlarda en son cumartesi baktığımda 85 civarı olmuştum sanırım 72 yle başladığım düşünülürse fenalardayım. Tatile geldim bir yandan yiyoruz sürekli bir yandan ödem oldu çok fena 90 ı zorlamam inş döndüğümde son bir haftadır vücudum toparlandı gibi yanlarda olan kilo göbüşte toplandı daha düzgün görünüyor sürekli terleyip su içiyorum yürüyorum gün boyu onun etkisiyle de bacaklarım az inceldi gibi ama kiloya yansıması nasıl hiç bilmiyorum. Valla nemli ve sıcak yerlerde yaşayan hamile arkadaşlara Allah sabırlar versin ben sadece tatil için geldim fenalardayım sizi hiiiç düşünemiyorum bile. Evime dönüp serinlemek hatta akşamları üşümek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…