- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Kulaktan ölçer braun kullanıyrm ben. Ucuzlarda da alablrsn ama ölçmek bazen zor olabiliyor. Özellikle ilk zamanlar sık sık ölçmek gerekneKizlar ates olcer illaki temazsiz pahali olanlardan mi almak gerek? Siz nasil aldiniz yada alacaksiniz?
Kızlar ben varım kiloda en fazla olanlarda en son cumartesi baktığımda 85 civarı olmuştum sanırım 72 yle başladığım düşünülürse fenalardayım. Tatile geldim bir yandan yiyoruz sürekli bir yandan ödem oldu çok fena 90 ı zorlamam inş döndüğümdeson bir haftadır vücudum toparlandı gibi yanlarda olan kilo göbüşte toplandı daha düzgün görünüyor sürekli terleyip su içiyorum yürüyorum gün boyu onun etkisiyle de bacaklarım az inceldi gibi ama kiloya yansıması nasıl hiç bilmiyorum. Valla nemli ve sıcak yerlerde yaşayan hamile arkadaşlara Allah sabırlar versin ben sadece tatil için geldim fenalardayım sizi hiiiç düşünemiyorum bile. Evime dönüp serinlemek hatta akşamları üşümek istiyorum
Maşallah canım benim 3üncü gebelik cinsiyetleri ne benim biri kız biri erkekSende bendensin :)
ay masallah benimde ikiz. Ben iki hafta once gittim biri 790 digeri 850 gramdi bakalim yarin yine kontrol var napti benim minnoslarim ama az kilo almissin masallah
Kizlar ates olcer illaki temazsiz pahali olanlardan mi almak gerek? Siz nasil aldiniz yada alacaksiniz?
Ben de 26+2'yim. 63.5 ile basladim 70'im. Bir de benim karnim yusyuvarlak sanki top yutmuş gibiyimKızlar kilo durumunuz nasıl ? Tam 26 haftalık olduk 67 le başlamıştım 79 olmuşum
Şansa bak hem günlerimiz hem kilolarımız aynı desenecanım bende senin gibiyim oturarak çalışma ve atıştırmalar yüzünden evlenince 65 ten 74e çıkmıştım o kiloyla hamile kaldım şu an da 84üm inşallah daha fazla almam
Kaç haftalik ve kac gr olmalıymış ortalama ki?Sevgili anne adaylari dun kontrolum vardi ve bebegim cok iriymis simdiden 1500 kg olmus boyuda 39 cm 5 kilo dogabilir dedi moralim bozuldu
Şeker yüklemesi yaptırdın miSevgili anne adaylari dun kontrolum vardi ve bebegim cok iriymis simdiden 1500 kg olmus boyuda 39 cm 5 kilo dogabilir dedi moralim bozuldu
nasil yaptin canimIlk kilom tedaviler sonrası çok fazlaydı benim uzun süre tedavi gördüm ben gerçi bu bebek tedavisiz oldu da kilolar kaldı tabi
Neyse sadece 5.5 kilo aldim ben bugün kuzenimi gördüm bacakların zayıflamış dedi bi ara 2 kilo vermiştim bacagimdan gitti herhalde
Bu arada zeynep hanıma isim baskili tulum ve emzik zinciri yaptım
benimde biri kiz biri erkek cnimMaşallah canım benim 3üncü gebelik cinsiyetleri ne benim biri kız biri erkek
nasil yaptin bunu bende biseyler yapmak istiyorumEmzik askısı yaptım kızlar :))
Fotoğrafını çektim emzik zincirininnasil yaptin canim
Canim bunun malzemesi satılıyor nette de yapılmışı var ama ben boncukları alınca kaynattım baya pislik cıktı kendin yapsam daha iyi tulumu da yıkamadan gönderiyorlar sen yıkasan harfleri çıkacak o yüzden çok basitbenimde biri kiz biri erkek cnim
nasil yaptin bunu bende biseyler yapmak istiyorum
Şeker var mı sende ? Birde cinsiyeti kız mı? Benimde bugün kontrolum vrdı 25+5 879 gr mış. Şekerin mi var senin kilosu biraz yüksek dedi pazartesi tahlil yaptırıcam25+2'te 873 grdı.
Evet normal ciktiŞeker yüklemesi yaptırdın mi
27. Haftada 1100 olmaliymis cnm benim tombisim 1510 cikti 29.4 haftalik ciktiKaç haftalik ve kac gr olmalıymış ortalama ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?