2018 Ekim Anneleri

Ilk kilom tedaviler sonrası çok fazlaydı benim uzun süre tedavi gördüm ben gerçi bu bebek tedavisiz oldu da kilolar kaldı tabi
Neyse sadece 5.5 kilo aldim ben bugün kuzenimi gördüm bacakların zayıflamış dedi bi ara 2 kilo vermiştim bacagimdan gitti herhalde

Bu arada zeynep hanıma isim baskili tulum ve emzik zinciri yaptım

canım bende senin gibiyim oturarak çalışma ve atıştırmalar yüzünden evlenince 65 ten 74e çıkmıştım o kiloyla hamile kaldım şu an da 84üm inşallah daha fazla almam

Kizlar ates olcer illaki temazsiz pahali olanlardan mi almak gerek? Siz nasil aldiniz yada alacaksiniz?

Temazsiz olmasi iyi buyudukce daha da iyi canim.
Uyurken mesela soyup koltukaltinda tutman ya da cubuk olanlarda farkli yerden olcmen zorlayabilir bi sure tutmakta gerekiyor.
Diger turlu uyurkende takip edebiliyorsun.
Ben temazsiz kullandim sonuclarinda bi sikinti oynama olmadi hic.
Alindan kulaktan diye ayirmana gerek yok yine de diye dusunuyorum.Ikiside cubuga gore iyi.

canım bende senin gibiyim oturarak çalışma ve atıştırmalar yüzünden evlenince 65 ten 74e çıkmıştım o kiloyla hamile kaldım şu an da 84üm inşallah daha fazla almam
Şansa bak hem günlerimiz hem kilolarımız aynı desenesağlık olsun canım elbet gidecek bir şekilde bu kilolar ben kızımda da aynı kiloyla hamile kalıp 91 le doğuma gittim sonra bir senenin içinde hamilelik öncesine düştüm 19 alıp 22 vermiştim sonra tabi o üç kiloyu bir senede tekrar almıştım orası ayrı. Eşim bu hamilelikte kilodan dolayı moralimin bozulduğunu gördükçe moral vermeye çalışıyor bebeğimiz için alıyorsun bak kızımızda vermiştin zaten bunlar da gidecek diye. Ben de çok aşırı kilo almadıkça takılmamaya karar verdim doğum sonrası gidecek elbet yavaş da olsa

Sevgili anne adaylari dun kontrolum vardi ve bebegim cok iriymis simdiden 1500 kg olmus boyuda 39 cm 5 kilo dogabilir dedi moralim bozuldu

nasil yaptin canim

benimde biri kiz biri erkek cnim

nasil yaptin bunu bende biseyler yapmak istiyorum
Canim bunun malzemesi satılıyor nette de yapılmışı var ama ben boncukları alınca kaynattım baya pislik cıktı kendin yapsam daha iyi tulumu da yıkamadan gönderiyorlar sen yıkasan harfleri çıkacak o yüzden çok basit

Emzik için incik boncuk satılan yerlerde malzeme oluyor ipini iki kat yaptım canim ne istediyse sıraladım tamamen kendi isteğimle aldim malzemeleri

Tulumdaki harflerin bi tarafı silikonlu tulumu yıkadım utuledim harfler buharsız sıcak ütü ile yapışıyor. Kurdelallari da diktim. Inan çok basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…