2018 Ekim Anneleri

Kizlar ates olcer illaki temazsiz pahali olanlardan mi almak gerek? Siz nasil aldiniz yada alacaksiniz?

Temassızlar kullanım açısından kolay diyorlar, çoğu hastanede de artık temassız kullanıyorlar. Ama en güveniliri civalı termometre. Şuan evde koltuk altı kullanıyoruz biz, ama küçük bebekle nasıl yapılır bilemiyorum.

Fotoğrafını çektim emzik zincirinin
Beyaz tulum üzerine harf yapıştırdım canim

İkisi de çok güzel olmuş eline sağlık :) güle güle kullansın Zeynep :)

Kızlar çok öksürüyordum doktor öksürük şurubu yazdı bi kere içtim az önce. Hiç kullanan var mı hamileyken

Bugün terlik ve kar küresi yapmak için malzemeler aldım. Kar küresinden ziyade sim kavanozu olacak benimkisi. İçine küçük bebek bibloları koyacağım. Simli bir ip veya kurdele ile de tamamlayacağım. 2-3 hafta sonra yaparım herhalde. Terlikleri de 10 tlye aldım. Krem renkli. Havlı terlik olunca 36 numara ayaklarıma 39-40 numara aldım ancak oldu neredeyse. Çok sade bir süslemesi olacak, sadece fiyonk. Terliği krem tercih ettim, beyazlar aşırı beyaz duruyordu. Aslında gri olsa güzel olurdu ama bu tarz ürünler hep mavi beyaz pembe maalesef.

Eklentiler

• 3518640C-4B7F-488B-A5D7-7BAE7B003AB6.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 98
SaskinAnne ellerine sağlık çok güzeller bende kızımda yapmıştım birçok şeyi şimdi oğlum içinde yapacağım kapı süsü,takı yastığı,fiyonk beşik için ve terlik taç kendim yapacağım kısmetse hatta dağıtmalık bişeylerde kendim yapmak istiyorum bakalım yapbilirsem

Ne güzel kendiniz yapabiliyorsunuz.. Sade olması iyi olur, satılanlar aşırı abartı ve kaba geliyo bana.. lohusa tacları da hep bol çiçek, bol abartı..nette birkac foto gordum, kafanin yarisi cicek icinde

Kızlar çok öksürüyordum doktor öksürük şurubu yazdı bi kere içtim az önce. Hiç kullanan var mı hamileyken
Ben normlde de hiç kullanmadm. Çok mu kötü ki? Sıcak suyla bal yada pekmez tarzı şeylerde iyi gelebilir eğer hafifse. Ama ciğerlere indiyse artık o zmn ilaçsız zor olablr

Anam önemli konu açılmış kilo Ben de epey aldım ama asıl salı günü belli olcak.83 kilo ile başladım.Şuan 23+5 teyim ve 93oldum sanırım

Şeker var mı sende ? Birde cinsiyeti kız mı? Benimde bugün kontrolum vrdı 25+5 879 gr mış. Şekerin mi var senin kilosu biraz yüksek dedi pazartesi tahlil yaptırıcam
Benim o gun açlık şekerime bakti. İyi cikti sanirim şeker yuklemesi bile istemedi. Boyu da 35cm.di çocuga çok iyi bakmissin, bugune kadar nasil baktiysan aynen oyle devam et dedi. Erkek bu arada benim ufaklik. Aclik sekerine baktilar mi senin?

Geçmiş olsun. Ben oksuruk icin her zaman bal ve karabiber tarifini uygularim. Hep iyi gelmistir. Gogsunuzun ortasina tam cigerlerinizin oraya bir miktar bal sürüp yayin,uzerine karabiner dokun ve bir tülbentle örtün. Sutyeninze sabitleyin tulbenti ki saga saga kaymasin.. çook eski bi tariftir deneyin derim. Ama antibiyotiklik bi durum varsa ne yapsaniz geçmiyor maalesef..

Fotoğrafını çektim emzik zincirinin
Beyaz tulum üzerine harf yapıştırdım canim

iyi fikir bende yapicam tesekkurler

Benimki kız. Kıza göre iri gidiyomş kız daha narin gelişirmiş öyle dedi dr.um. benimkide 35 cm. Pazartesi açlık şekerime bakılacak sonra sonuca göre şeker yüklemesi yapılacakmş.

Benim bebikom kilolu değil doktorum kız çocuğu öyle olur dedi ama şimdi okuyorum herkesin ki kilolu ama kıyaslama yapmamaya karar verdim genetik olabilir eşim de bende minyon tipliyiz çünkü
En son 25+2 de 32 cm boy 705 gr
Di

Canım sen hiiç takılma kiloya kızım da öyle gelişiyordu hatta dr çok kilolu olmayacak muhtemelen diye hatta o kadar orantısız büyüyordu ki karın çevresi baş çevresi en az 10 gün geride bacak boyu 1 hafta ileride çıkıyordu Allahım nasıl bir çocuk doğuracağım böyle diye düşünüyordum bir doğdu 50 cm 3670 gr. Bazen ultrson cihazından kaynaklı da oluyor bir de kız ve erkek gelişimi farklı oluyor doğduktan sonra bile öyle. Kilo konusu takılacağın son şey olsun canım zeynep hanım seni bile şaşırtacak bak görürsün. Ha bu arada bebekler göbüşü büyük olur ya normalde kızımn iki yaşına kadar hiç göbüşü yoktu pantolonların beli bir türlü olmazdı sonradan normale döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…