Kizlar ates olcer illaki temazsiz pahali olanlardan mi almak gerek? Siz nasil aldiniz yada alacaksiniz?
Fotoğrafını çektim emzik zincirinin
Beyaz tulum üzerine harf yapıştırdım canim
Oyyy maşallah :)))27. Haftada 1100 olmaliymis cnm benim tombisim 1510 cikti 29.4 haftalik cikti
İnsanın bebeği için kendi emeği bence apayrı güzel:) güzel günlerde kullansın inşEmzik askısı yaptım kızlar :))
25 e henüz gelmedim ama, 24+4 te 787 gr dıKızlar 25-26. Haftalarda bebeğiniz kaç kiloydu ?
Çok güzel olmuş maşallah, ya bende bu tarz yaptırcam inşallah, dışarı çıkamıyorum yoksa kendim yapmayı bende denerdimFotoğrafını çektim emzik zincirinin
Ne güzel kendiniz yapabiliyorsunuz.. Sade olması iyi olur, satılanlar aşırı abartı ve kaba geliyo bana.. lohusa tacları da hep bol çiçek, bol abartı..nette birkac foto gordum, kafanin yarisi cicek icindeBugün terlik ve kar küresi yapmak için malzemeler aldım. Kar küresinden ziyade sim kavanozu olacak benimkisi. İçine küçük bebek bibloları koyacağım. Simli bir ip veya kurdele ile de tamamlayacağım. 2-3 hafta sonra yaparım herhalde. Terlikleri de 10 tlye aldım. Krem renkli. Havlı terlik olunca 36 numara ayaklarıma 39-40 numara aldım ancak oldu neredeyse. Çok sade bir süslemesi olacak, sadece fiyonk. Terliği krem tercih ettim, beyazlar aşırı beyaz duruyordu. Aslında gri olsa güzel olurdu ama bu tarz ürünler hep mavi beyaz pembe maalesef.
Ben normlde de hiç kullanmadm. Çok mu kötü ki? Sıcak suyla bal yada pekmez tarzı şeylerde iyi gelebilir eğer hafifse. Ama ciğerlere indiyse artık o zmn ilaçsız zor olablrKızlar çok öksürüyordum doktor öksürük şurubu yazdı bi kere içtim az önce. Hiç kullanan var mı hamileyken
Benim o gun açlık şekerime bakti. İyi cikti sanirim şeker yuklemesi bile istemedi. Boyu da 35cm.di çocuga çok iyi bakmissin, bugune kadar nasil baktiysan aynen oyle devam et dedi. Erkek bu arada benim ufaklik. Aclik sekerine baktilar mi senin?Şeker var mı sende ? Birde cinsiyeti kız mı? Benimde bugün kontrolum vrdı 25+5 879 gr mış. Şekerin mi var senin kilosu biraz yüksek dedi pazartesi tahlil yaptırıcam
Geçmiş olsun. Ben oksuruk icin her zaman bal ve karabiber tarifini uygularim. Hep iyi gelmistir. Gogsunuzun ortasina tam cigerlerinizin oraya bir miktar bal sürüp yayin,uzerine karabiner dokun ve bir tülbentle örtün. Sutyeninze sabitleyin tulbenti ki saga saga kaymasin.. çook eski bi tariftir deneyin derim. Ama antibiyotiklik bi durum varsa ne yapsaniz geçmiyor maalesef..Kızlar çok öksürüyordum doktor öksürük şurubu yazdı bi kere içtim az önce. Hiç kullanan var mı hamileyken
Fotoğrafını çektim emzik zincirinin
iyi fikir bende yapicam tesekkurlerCanim bunun malzemesi satılıyor nette de yapılmışı var ama ben boncukları alınca kaynattım baya pislik cıktı kendin yapsam daha iyi tulumu da yıkamadan gönderiyorlar sen yıkasan harfleri çıkacak o yüzden çok basit
Emzik için incik boncuk satılan yerlerde malzeme oluyor ipini iki kat yaptım canim ne istediyse sıraladım tamamen kendi isteğimle aldim malzemeleri
Tulumdaki harflerin bi tarafı silikonlu tulumu yıkadım utuledim harfler buharsız sıcak ütü ile yapışıyor. Kurdelallari da diktim. Inan çok basit
Benim o gun açlık şekerime bakti. İyi cikti sanirim şeker yuklemesi bile istemedi. Boyu da 35cm.di çocuga çok iyi bakmissin, bugune kadar nasil baktiysan aynen oyle devam et dedi. Erkek bu arada benim ufaklik. Aclik sekerine baktilar mi senin?
Bebişler yapılı gidiyo ileride daha da alırsalar nasıl doğum yapıcaz diye düşünüyorum.25 e henüz gelmedim ama, 24+4 te 787 gr dı
Canım sen hiiç takılma kiloya kızım da öyle gelişiyordu hatta dr çok kilolu olmayacak muhtemelen diye hatta o kadar orantısız büyüyordu ki karın çevresi baş çevresi en az 10 gün geride bacak boyu 1 hafta ileride çıkıyordu Allahım nasıl bir çocuk doğuracağım böyle diye düşünüyordum bir doğdu 50 cm 3670 gr. Bazen ultrson cihazından kaynaklı da oluyor bir de kız ve erkek gelişimi farklı oluyor doğduktan sonra bile öyle. Kilo konusu takılacağın son şey olsun canım zeynep hanım seni bile şaşırtacak bak görürsün. Ha bu arada bebekler göbüşü büyük olur ya normalde kızımn iki yaşına kadar hiç göbüşü yoktu pantolonların beli bir türlü olmazdı sonradan normale döndüBenim bebikom kilolu değil doktorum kız çocuğu öyle olur dedi ama şimdi okuyorum herkesin ki kilolu ama kıyaslama yapmamaya karar verdim genetik olabilir eşim de bende minyon tipliyiz çünkü
En son 25+2 de 32 cm boy 705 gr
Di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?